Στήλη Άλατος

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Καλώς Ήρθατε στη Στήλη Άλατος. Η Στήλη, δημοσιεύεται κάθε Σάββατο, ταυτόχρονα στην Κυπριακή εφημερίδα Πολίτης και στο ελληνικό portal TVXS. Κάποιες φορές, αν το επιβάλλει η επικαιρότητα γράφω και ανεβάζω κείμενα μόνο για διαδικτυακή χρήση. Κάτω από τα άρθρα, όπως σε όλα τα ιστολόγια, υπάρχει χώρος για σχολιασμό. Moderation, δεν κάνω. Για αυτόν τον λόγο όμως είμαι αυστηρός σε σχόλια επιθετικά που δεν σέβονται την οποιαδήποτε Άλλη άποψη ή είναι επιθετικά κατά κοινωνικών και φυλετικών ομάδων. Ύβρεις και προσωπικές επιθέσεις διαγράφονται χωρίς συζήτηση.

Συντονιστείτε τώρα στους 107, 6

Κινούμενη Άμμος. Κάθε Σάββατο 6-8 μ.μ στον 107,6 ή στο : www.1076.eu Στο shoutbox, το συζητάμε ζωντανά! Από τον Bach στον Dylan και από τον Beethoven στους Beatles και τους Felice Brothers,όλα είναι Μουσική 107.6 ΓΙΑ ΑΚΡΟΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Σάββατο, 29 Ιανουαρίου 2011

Για το Άσυλο(είμαστε)


«Και σε παρακαλώ να μη ξεχνάς πως
δεν υπάρχει πιο μεγάλη ενοχή από την ανοχή μας»

(Γιώργος Δουατζής-Πατρίδα των καιρών)

Όταν τα Μέσα «Ενημέρωσης» συντονισμένα παράγουν αλλεπάλληλες πλαστές πραγματικότητες για πολλά και διαφορετικά ζητήματα το κάνουν γιατί γνωρίζουν καλά πως μία τεράστια μερίδα της κοινωνίας , δεν έχει άλλο δίαυλο για να μάθει τι συμβαίνει.

Κατά συνέπεια, βρισκόμαστε στο απελπιστικό «έτσι είναι, αφού το είπε η τηλεόραση»

Μετά, σε αυτό που «είπε η τηλεόραση» έρχονται και προστίθενται ποικίλοι αστέρες και αστερίσκοι ή απλώς κάποια θρύμματα είτε της «δημοσιογραφίας» είτε της επαγγελματικής πολιτικής.

Σχολιάζουν, γουρλώνουν τα μάτια τους, κουνάνε τα κεφάλια τους σαν τις μαριονέτες για να δείξουν στο πόπολο βδελυγμία ή επιδοκιμασία, ανάλογα με τι πρέπει να περάσουν.

Όπως λοιπόν με την αδιανόητη ιστορία της κυρίας Φαίη Μαρί Μάγιερ που αναγορεύθηκε σε τρομοκράτισσα «γιατί έτσι», όπως ο κος Δημοσθένης Παπαδάτος –Αναγνωστόπουλος συνελήφθη περπατώντας στο δρόμο με συνθήκες κινηματογραφικές για να κρατηθεί και να επιχειρηθεί ο εξευτελισμός του, έτσι δημιουργήθηκε και η ιστορία με τους Μετανάστες και το Άσυλο. (…αλήθεια πέρασε από κανενός «αρμόδιου» το μυαλό πως σε οποιαδήποτε άλλη χώρα της Ευρώπης τόσο η κα Μάγιερ όσο και ο κος Παπαδάτος-Αναγνωστόπουλος θα έπαιρναν αποζημίωση και μάλιστα γερή για την κρατική τρομοκρατία που τους ασκήθηκε; )

Υπό κατάληψη η Νομική, από 200 «λαθρομετανάστες».

Ο νους του σκοτισμένου από την καθημερινότητα ανθρώπου, του ανυποψίαστου πολίτη που δεν ψάχνει στο διαδίκτυο τις ειδήσεις, που σωριάζει το κορμί του πτώμα στην κούραση από τη δουλειά για να δει «και λίγο τις ειδήσεις» είναι έτοιμος και εύφορος για κάθε χυδαία σπορά των καθ’ έξιν και εξ’ επαγγέλματος ψευδολόγων.

Η Φιλοξενία που αποφάσισαν να παραχωρήσουν σχεδόν όλες οι φοιτητικές παρατάξεις συμπεριλαμβανομένων της ΔΑΠ και της ΠΑΣΠ σε αίθουσα που δεν επηρεάζει με κανέναν τρόπο μαθήματα διαλέξεις εξετάσεις και γενικά την «κανονική ζωή» της Νομικής Σχολής, ούτε καν που αναφέρθηκε πουθενά, έτσι για τους τύπους.

Ότι οι συγκεκριμένοι άνθρωποι οδηγήθηκαν σε αυτή την ενέργεια γιατί οι περισσότεροι είναι ήδη εδώ χρόνια, εργάζονται , έχουν οικογένειες και παιδιά που γεννήθηκαν στην Ελλάδα-και δεν είναι κάποιο καραβάνι που έφτασε προχθές, επίσης κρίθηκε πως ήταν ανάξιο της παραμικρής αναφοράς.

Οι τηλεοράσεις, που δυστυχώς ακόμα μονοπωλούν σχεδόν απόλυτα την ενημέρωση της μεγάλης πλειοψηφίας των πολιτών σμιλεύουν με αρκετά καλοδουλεμένο σχεδιασμό τις συναισθηματικές αντοχές και αντιδράσεις της κοινωνίας.

Την Πέμπτη το βράδυ, και ενώ ήμουν σε κάποια δουλειά στη Λεμεσό, ήρθε ένα μήνυμα στο τηλέφωνό μου από φίλο που ζει στην Αθήνα: «καταργούν το άσυλο στη Νομική».

Δεν είχα ούτε χρόνο αλλά ούτε αρκετή μπαταρία για να του απαντήσω:

«δηλαδή το διευρύνουν μέχρι τα σύνορα της χώρας και ανακηρύττουν ολόκληρη την Ελλάδα σε…Άσυλο;»

Το Πανεπιστημιακό Άσυλο όπως όλοι ξέρουμε, είναι ένα εύλογο ιστορικό προϊόν της μεταδικτατορικής Ελλάδας.

Ήταν ο αντίλαλος από τον κρότο του τανκ που γκρέμισε την πύλη του Πολυτεχνείου, τον Νοέμβρη του 1973.

Μαζί όμως με τον Θεσμό, ήρθε και το σταδιακό ξεδόντιασμα των Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων από την απροκάλυπτη εισβολή των πολιτικών κομμάτων μέσα στην ακαδημαϊκή κοινότητα.

Και δεν θα μιλήσω για την Αριστερά στην οποία εύκολα κάποιοι ρίχνουν τις ευθύνες για όλα, λες και αυτή κυβερνάει.

Τα κόμματα εξουσίας, πρώτα έφεραν τα τραπεζάκια τους και έστησαν το σκηνικό.
Τα κόμματα εξουσίας, ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία που μέσα στον χώρο των σχολών βρήκαν γόνιμο έδαφος για να μαζεύουν στελέχη και αυριανούς αστέρες και αστερίσκους της πολιτικής ζωής.

Ντουβάρια πράσινα, ντουβάρια γαλάζια.

Η Αριστερά , δυστυχώς, αντί να αντιδράσει στον εκφυλισμό που αυτού του είδους η στρεβλή πολιτικοποίηση έφερνε, αντί να καταγγείλει την κατάσταση που άρχισε να διαμορφώνεται, μπήκε και εκείνη στο παιχνίδι μην τυχόν και χάσει κάποιο κουκί στις εκλογές.

Η έννοια του Πανεπιστημιακού Ασύλου, έτσι όπως είχε ορισθεί και επιβεβαιώθηκε και από το άρθρο 3 του Νόμου 1549/2007 είχε ήδη καταργηθεί προ πολλού.

Τα Κοινοβουλευτικά Κόμματα απέδειξαν με τον πιο ισχυρό τρόπο, πως κεφάλαια του Νόμου που μιλούν για την Προστασία της Έρευνας, της Ακαδημαϊκής Ελευθερίας κλπ, όχι απλά τους ήταν και τους είναι παγερά αδιάφορα αλλά τα έχουν κανονικά χεσμένα.

Και είναι απείρως υποκριτικό να μιλάμε για τα «χάλια των Πανεπιστημίων μας» (που έχουν τα χάλια τους) ή να λέμε πως «δεν είναι εικόνα Ακαδημαϊκών Ιδρυμάτων αυτή» (που δεν είναι) και να μην δείχνουμε ευθέως αυτούς που πραγματικά ευθύνονται, δηλαδή τα κόμματα που κυβερνούν την χώρα από το 1974 και μετά.

Αν υποθέσω λοιπόν πως όσα παίχτηκαν με τους 200 μετανάστες ήταν μία πρόβα τζενεράλε για κάτι άλλο που αυτόματα θα οδηγήσει στην πλήρη κατάργηση του Ασύλου τότε θα πρέπει να ανησυχήσω πάρα πολύ.

Η Ελλάδα του κου Γεωργίου Παπανδρέου έχει μετατραπεί σε ένα μετά Οργουελιανό αστυνομικό παρακράτος
  • με τις «Αρχές» να αυθαιρετούν με αδιανόητα βάναυσο τρόπο,
  • με τη Βουλή να έχει μεταβληθεί συστηματικά σε ένα πλυντήριο ξεπλύματος κάθε βρωμιάς της εξουσίας,
  • με χιλιάδες επί χιλιάδων απλούς «ανώνυμους» και ανυπεράσπιστους πολίτες να αντιμετωπίζουν φυλακές για χρέη κάποιων χιλιάδων τη στιγμή που οι καταχραστές εκατομμυρίων και δισεκατομμυρίων αλωνίζουν προκλητικά απολαμβάνοντας το δικό τους καθεστωτικό άσυλο που βέβαια δεν θα καταργηθεί ποτέ,
  • με το διογκούμενο τσουνάμι των απολυμένων
  • με απίστευτες ανθρώπινες τραγωδίες που γίνονται κάθε μέρα με άγνωστους ανθρώπους που συνθλίβονται από τους μηχανισμούς –παράδειγμα πρόχειρο οι αποτοξινωμένοι από ναρκωτικά που επιστρέφουν βίαια στις φυλακές για κλοπές που διέπραξαν ως εξαρτημένοι


Θυμάστε τον Βύρωνα Πολύδωρα και τους Πραίτορες του;

Όλοι είχαμε καγχάσει τότε, αλλά μου φαίνεται πως στο τέλος θα μας μείνει στη μνήμη ως αγαθός και γραφικός.

Γιατί από εκείνη τη δήλωση, μέχρι το:

«θα στο πω αλλιώς: Τι θα λέγαμε για κάποιον που μπορεί να είναι έξω από το σύστημα και εκείνη τη στιγμή το σύστημα τον γραπώνει και αυτός επικαλείται τα δικαιώματά του και κλαψουρίζει ότι τον χτυπήσαμε, τον δείραμε και όλα αυτά, ενώ δεν πιστεύει στους νόμους και το σύνταγμα»

που είπε ο Αξιωματικός της Ασφάλειας στον Δημήτρη Παπαδάτο-Αναγνωστόπουλο, η απόσταση είναι ιλιγγιώδης.

Η πρώτη περίπτωση, έτσι και αλλιώς αφορά σε Υπουργό, που ας πούμε, θέλησε με αυτόν τον επιεικώς απερίσκεπτο τρόπο να τονώσει το ηθικό της Αστυνομίας (του).

Στη δεύτερη περίπτωση όμως, έχουμε την συνειδητή έως τα τρίσβαθα δήλωση, ενός υπηρέτη όχι του Νόμου και του Δικαίου, στο πλαίσιο μίας έστω κατ’ επίφαση ισοπολιτείας, αλλά, γενικώς και αορίστως του απρόσωπου «συστήματος» ενός μηχανισμού, που συνθλίβει και τιμωρεί χωρίς να δίνει λόγο όποιον δεν πιστεύει σε αυτό.

Το σύστημα, λέει, τον γραπώνει –αυτός, επικαλείται δικαιώματα που δεν του πρέπουν, γιατί «δεν πιστεύει σε νόμους και σύνταγμα». Κανείς βέβαια δεν είπε σε αυτόν τον κύριο, πως οι νόμοι και το Σύνταγμα ισχύουν για όλους ανεξαίρετα ή μάλλον για αυτό είναι φτιαγμένα και συντεταγμένα.

Ως εδώ;

Έχω την αίσθηση, πως αν δεν υπάρξει ένα πάνδημο «Ως εδώ» γρήγορα, τα πράγματα θα γίνουν ακόμα χειρότερα, και το «Ως εδώ» θα έρθει τόσο εκρηκτικό που θα φέρει εφιάλτες και αξεπέραστο σκοτάδι.

Δεν θα αναφερθώ στην Τυνησία, την Αίγυπτο και την κοσμογονία που μοιάζει να ανατέλλει στις χώρες της περιοχής.

Ελπίζουμε μόνο πως δεν θα πέσουν στο σκοτάδι που ακολούθησε την πτώση του Σάχη στην Περσία.

Αλλά δεν μπορώ να μη φέρω στο νου, την Αλβανία.
Όπου οι πολίτες προς τιμήν τους, με αφορμή ένα και μόνο video αποκαλυπτικό για διαφθορά της εξουσίας βγήκαν στους δρόμους για τη διαφθορά και μέτρησαν νεκρούς.

Εμείς;

Που μετράμε κυριολεκτικά δεκάδες επί δεκάδων σκάνδαλα;

Που το κάθε ένα μόνο του θα έπρεπε να είχε γκρεμοτσακίσει τις κυβερνήσεις και τα στελέχη τους;
Και που είναι εκεί όλα μαζί, και όλοι μαζί και μας βγάζουν τη γλώσσα με ανείπωτη αναίδεια και πρωτάκουστο θράσος;


Κανείς δεν ζητάει βέβαια νεκρούς.

Αλλά γιατί δεν γεμίζουν οι δρόμοι απ άκρη σ’ άκρη;

Πόση επαίσχυντη κοροϊδία ακόμα θα αντέξουμε;

Τελικά, η ίδια μας η αξιοπρέπεια οδεύει στο Άσυλο Ανιάτων φοβάμαι.


Γιώργος Πήττας, για τον Πολίτη και το TVXS
14 σχόλια:

Peter Papageorgiou είπε...

Ως εδώ...
Αναρωτιέμαι τι να πρωτοσχολιάσω κι αναρωτιέμαι μήπως τελικά δεν χρειάζεται κανένα σχόλιο για όσα τόσο ξέκαθαρα έθεσες...!
Σχετικά με την τηλεόραση, πιστεύω, και το βλέπω από όλο τον κύκλο μου, ότι ο σκεπτόμενος άνθρωπος σήμερα απλά δεν βλέπει τηλεόραση...
Όσο για το ως εδώ? αναρωτιέμαι μήπως η ελληνική κοινωνία δεν είναι έτοιμη να πει αυτό το ΩΣ ΕΔΩ για έναν απλό λόγο. Δεν έχει φτάσει ακόμα στο σημείο "τήξης" γιατί παρόλο που οι αδικίες εις βάρος της είναι πολλές, το πολιτικό γίγνεσθαι διατηρεί ακόμα τα πλοκάμια του μέσα σε αυτήν σφιχτά. Δεν ξέρω αν το εκφράζω καλά αλλά αισθάνομαι πως οι ισορροπίες ακόμη διατηρούνται κατά κάποιο τρόπο (κακώς κατά τη γνώμη μου, εννοείται)Και βέβαια λυπάμαι που το λέω αλλά συχνά και η Αριστερά φαίνετια να παίζει απλά ένανα ρόλο που της έχουν αναθέσει και να μην κινείται ουσιαστικά. Το έχω κουβεντιάσει συχνά με φίλους, οι ψυλλιασμένοι είμαστε ακόμα μειοψηφία. Αλλά σιγά-σιγά πιστεύω θα αλλάξει, ο κόσμος ξυπνάει...

Λεμέσια είπε...

Προφανώς, αργεί ακόμη το "Ως εδώ", όμως το βουητό που το προμηνύει, μπορεί να το αφουγκραστεί κανείς ήδη στον αέρα. Εύχομαι μόνο, όταν σημάνει η ώρα της ηχηρής διεκδίκησης για αλλαγή, το μεταβατικό στάδιο να παραμείνει αναίμακτο...

Καλό Σαββατοκύριακο!

ath.nasi είπε...

Πολύ ωραίο άρθρο!
Η τελευταία φράση για την αξιοπρέπειά μας, είναι καταπληκτική!

delaxo είπε...

Εξαιρετικό!!!

-=IMAGINOS=- είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
-=IMAGINOS=- είπε...

Και κάτι που πληροφορήθηκα χτες και έδειξε και η τηλεόραση. Ο ζαχαροπλάστης τυνήσιος που ήταν επικεφαλής των λαθρομεταναστών, ο ίδιος είπε πως από τους 237 λαθρομετανάστες μόνο οι 50 είναι γνωστοί του και δουλεύουν στην Ελλάδα 7 μέχρι και 10 χρόνια έχοντας και οικογένειες στην Κρήτη. Οι υπόλοιποι μπούκαραν στο τσούρμο την τελευταία στιγμή που έφευγε το πλοίο από τα Χανιά και δεν τους γνωρίζει όπως είπε. Επίσης στο Μέγαρο που τους έχουν τώρα στην Αθήνα οι μισοί το έσκασαν κατά την διαδρομή από τη Νομική προς το Μέγαρο και δεν ξέρει που βρίσκονται, ενώ άλλοι που δεν είχαν έλθει από τα Χανιά μπούκαραν μέσα στο Μέγαρο και το παίζουν απεργοί. Μπουρδέλο σκέτο μιλάμε. Αυτά δεν γίνονται ούτε στον πιο μακρινό γαλαξία μόνο στον γαλαξία του παράλληλου σύμπαντος που λέγεται Ελλάδα. Χαχαχαχα

Εντωμεταξύ ποιος μας βεβαιώνει ότι αυτοί οι άνθρωποι εργάζονται 10 χρόνια στην Ελλάδα και δεν ήλθαν χθες; Πρώτα πρώτα όλοι τους είναι Μαροκινοί και ελάχιστοι Τυνήσιοι. Οι Μαροκινοί άρχισαν να έρχονται στην Ελλάδα τα τελευταία 2 χρόνια μόνο γιατί στην Ισπανία τους πυροβολάνε στην ισπανική ακτογραμμή. Από πού και ως που λοιπόν δουλεύουν αυτοί οι Μαροκινοί τα τελευταία 10 χρόνια στην Ελλάδα; Και εάν ήταν στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια γιατί ζητάνε τώρα νομιμοποίηση όταν το 2007 η ΝΔ τους παρακαλούσε να νομιμοποιηθούν όπως και το 2002 το ΠΑΣΟΚ; Τώρα το θυμήθηκαν; Στημένα παιχνίδια του ΣΥΡΙΖΑ φυσικά όλα αυτά που καθόλου δεν ενδιαφέρεται για τους μετανάστες αλλά τους χρησιμοποιούν για πονηρά μικροπολιτικά παιχνίδια. Βέβαια την πάτησαν γιατί ο λαός κατάλαβε καλά το παιχνίδι τους και ήδη στις δημοσκοπήσεις πριν από τα γεγονότα αυτά μάλιστα δεν βγάζαν ούτε 2.5% οπότε πάει και η παρουσία τους στη Βουλή. Και εάν συνεχίσουν τις βλακείες τους αυτές στο τέλος όχι μόνο θα βάλουν τον Μιχαλολιάκο της ΧΑ στη Βουλή που κατέβασε χθες 10.000 διαδηλωτές στην πορεία για τα Ίμια αλλά θα τον κάνουν και πρωθυπουργό…

Ανώνυμος είπε...

[url=http://seoservicemarket.com]seo services[/url]

Ανώνυμος είπε...

και μια φουχτα τουρκογενης αριστερους να βριζουν την ελλαδα την επανασταση και να αγαπουν τους λαθρομεταναστες με στοχο να κανουν της ελλαδα κομμουνιστικο προτεκτορατο

-=IMAGINOS=- είπε...

Αζάιλουμ... (Τρελοκομείο δηλαδή)

Αναρχοναζί αρχιφασίστες και ακροαριστεροί αριστεριστές που λυμαίνονται τους πανεπιστημιακούς χώρους εκμεταλλευόμενοι το πανεπιστημιακό άσυλο εδώ και δεκαετίες, μπούκαραν σε αμφιθέατρο της Νομικής την ώρα που οι φοιτητές έδιναν γραπτές εξετάσεις και έσκισαν το γραπτό φοιτήτριας που διαμαρτυρήθηκε!!!! Μόνο στην Ελλάδα συμβαίνουν αυτά! Διαβάστε την επιστολή διαμαρτυρίας της φοιτήτριας που εξέδωσε στο διαδίκτυο.

"Σήμερα 31 Ιανουαρίου εξεταζόμουν στη Νομική Αθηνών στο μάθημα του Εμπορικού δικαίου. Η εξέταση άρχισε στις 10.30. Και ξαφνικά ακούγονται από το ισόγειο της σχολής εκνευριστικά πολύ δυνατά κάποια ροκ κομμάτια που είχαν βάλει φοιτητές και εξωπανεπιστημιακοί γνωστών - άγνωστων παρατάξεων και μη, οι οποίοι προκλητικά αγνοούσαν όλους τους φοιτητές που έγραφαν σε όλο το κτήριο μη μπορώντας να συγκεντρωθούν. Οι 4 επιτηρητές καθηγητές ισχυρίζονταν πως είναι τω όντι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ μα πως δεν μπορούν να κάνουν κάτι μιας και με αυτά τα άτομα κανείς δε δύναται να κάνει διάλογο και να συνεννοηθεί!!!!

Kαι ενώ το κλίμα είναι ήδη τεταμμένο καθώς προσπαθούσαμε να συγκεντρωθούμε και μετα βίας μπορούσαμε, η επίκουρος καθηγήτρια μας προειδοποιεί πως έχει πληροφορίες πως θα έρθουν κάποιοι στην αίθουσα σε λίγο και πως θα προσπαθήσουν να μας αποτρέψουν από το να συνεχίζουμε να γράφουμε!

Όντως μετά από δέκα λεπτά και ενώ η εξέταση είχε ολοκληρωθεί μετα βίας κατα το ήμισυ μπουκάρουν χτυπώντας τις πόρτες εντός της αιθούσης του αμφιθεάτρου μια ομάδα τραμπούκων με θράσσος και υφάκι και αρχίζουν να ουρλιάζουν και να γκαρίζουν απειλώντας και προτρέποντας να σταματήσουν τώρα όλοι να γράφουν γιατί "ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ" και αμέσως να ταχθούν υπέρ του αγώνα των 300 λαθρομεταναστών που πεθαίνουν και υποφέρουν προβαίνοντας σε απεργία πείνας. Όποιος συνεχίζει κατά αυτούς να γράφει μετα την εντολή τους αυτή είναι μέγα βουτυρόπαιδο και μεγάλος κάφρος και δεν θα φύγουν αν δεν σταματήσουν όλοι πάραυτα να γράφουν. Ήταν εντός της αίθουσας και ούρλιαζαν για παραπάνω από δέκα λεπτά "τρώγοντας" και καταναλώνοντας με το έτσι θέλω τον περιορισμένο εκ των πραγμάτων χρόνο μας.

Ως νοήμων άνθρωπος έχω μάθει να ομιλώ και να αντιστέκομαι όταν κάποιος υποτιμά την οντότητα μου και την αξιοπρέπεια μου. Όταν έχω δίκαιο τολμώ να εκφραστώ , έτσι έμαθα έτσι κάνω και έτσι θα κάνω. Άλλωστε αυτό μας διακρίνει από τις άλλες έμβιες υπάρξεις. Και έτσι έκανα με ότι και αν αυτό μου στοίχισε.

Σηκώθηκα όρθια και παρακάλεσα με όση ευγένεια μου είχε απομείνει να αποχωρήσουν οι κύριοι αυτοι καθώς παρακωλύουν την υγιη εξέταση του μαθήματος και ήδη έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος εξαιτίας τους! Με στόλισαν τότε με απρεπέστατες και επαίσχυντες εκφράσεις που προφανώς δεν αναφέρω γιατι δεν ταιριάζουν στο επίπεδο μου παρα μόνο στο δικό τους επίπεδο - ΔΑΠΕΔΟ. Τότε άρχισε μια άπλυτη θρασύτατη κυρία να με ρωτά ποια είναι η άποψη μου για τους λαθραίους και της απήντησα πως δεν τασσομαι υπερ της παρανομίας.

ΛΑΘΡΑΙΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΚΗ ΣΧΟΛΗ. ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΝΟΜΟΥΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΔΕ ΔΙΑΝΟΕΙΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΣΩΦΡΟΝΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΤΑΓΕΙΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ.

Είμαι κάθετη και ενάντια σε ότι κάλπικο υποκινούμενα παράνομο προσπαθεί να αλλοιώσει, να διαταράξει και να υποθάλψει την κοινωνικη συνοχή και συνέχεια καθώς και την εθνική αξιοπρέπεια και σωτηρία του έθνους μου. Τότε η κυρία αυτή με άρπαξε από το χέρι να με τραβήξει κάτω αλλά αντιστάθηκα και πήρε το ΓΡΑΠΤΟ ΜΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΟΛΩΝ. Κανείς δεν αντέδρασε! Και φεύγοντας απείλησε πως θα πληρώσω ακριβά επειδή τόλμησα να μιλήσω και δε θα τολμήσω να βγω από τη σχολή!!

Αποχώρησα από το αμφιθέατρο και έχασα την εξέταση ενώ όλοι οι υπόλοιποι ανενόχλητοι συνέχιζαν κοιτώντας να σώσουν το τομάρι τους.

συνεχίζεται..

-=IMAGINOS=- είπε...

συνέχεια..

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΜΙΛΗΣΑ. ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ. ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΑ!!

Το δίκαιο μας ήθελα να προασπίσω και να υπερασπισθώ. Τόσες ώρες ανελλειπούς και ενδελεχούς διαβάσματος και προσπάθειας έγινε κομμάτια!!

Ακόμη και οι καθηγητές φοβούνταν να εξέλθουν του κτηρίου με τα γραπτά, φοβούμενοι μήπως τους τα σκίσουν ή τα κάψουν! Μετά από αρκετή ώρα βγήκα με κάποιους καθηγητές έξω!!

Το μάθημα το έχασα! Κέρδισα όμως την αξιοπρέπεια μου και την τιμή μου! Ό,τι πιο σημαντικό! Όλα αυτά είναι απότοκα της παγκόσμιας ελληνικής πρωτοτυπίας, αυτής του ΑΣΥΛΟΥ των βανδάλων, των αντιεξουσιαστών και των αναρχικών!

Αυτή είναι η δημοκρατία των πάσης φύσεως φιλολαθραίων αριστεριστών!! Αυτη είναι η συμπεριφορά των αντιπροσώπων της δικτατορίας του προλεταριάτου και της άκρατης μορφής ΦΑΣΙΣΜΟΥ!!!

Γιατί οι τύποι αυτοί συνεχώς να ξεγλιστρούν και να αντιμετωπίζονται ως κακομαθημένα- αυτιστικά παιδιά??? Είναι πιο επικίνδυνοι και γελοίοι από ποτέ!!!!

Το σημερινό ήταν ένα απλό τυπικό παράδειγμα του τι πρόκειται να επακολουθήσει!! Στο χέρι μας είναι να δώσουμε στο θέμα τις διαστάσεις που του πρέπουν.

Νοιώθω θλίψη και πόνο για την κατάντια της κοινωνίας και των νεοελλήνων. Συνεχίζω να ελπίζω και να μάχομαι! Η εικόνα μιας Ελλάδας ελεύθερης και απαλλαγμένης από παρασκηνιακά τεχνάσματα και κομματικά τερτίπια, μιας Ελλάδας μεγάλης και σοφής , μιας Ελλάδας ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΥΝΟΜΟΥΜΕΝΗΣ με βοηθούν να ονειρεύομαι πως όλα αυτά κάποια στιγμή θα φαντάζουν σκοτεινός αριστερίστικος εφιάλτης!

Και σε όλους αυτούς που δουλικά μου λένε πως δεν έπρεπε να μιλήσω γιατί δεν θα αλλάξω εγώ τα πράγματα τους απαντάω ως εξής :

«Ο καθένας πρέπει να φαντάζεται πως αυτός πρέπει να σώσει το έθνος του. Πρέπει να φαντάζομαι πως από μένα μόνον εξαρτάται η σωτηρία του έθνους. Να μην κοιτάζω τι κάνουν οι άλλοι και να φαντάζομαι πως εγώ έχω το μεγάλο χρέος της σωτηρίας» ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ."

ΤΣΙΛΙΜΙΓΚΡΑ ΜΕΛΙΝΑ
ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΝΟΜΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ

-=IMAGINOS=- είπε...

Θέλετε να δείτε και την ίδια την φοιτήτρια να τα λέει όλα τα παραπάνω και να διαπιστώσετε τι σημαίνει αριστερός φασισμός μέσα στα Πανεπιστήμια αυτό που βαφτίζετε εσείς ως Άσυλο; Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο και πείτε μας σε ποια άλλη χώρα θα μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο.

http://www.youtube.com/watch?v=hTgcGScSNCM

-=IMAGINOS=- είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
-=IMAGINOS=- είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
-=IMAGINOS=- είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.