Στήλη Άλατος

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Καλώς Ήρθατε στη Στήλη Άλατος. Η Στήλη, δημοσιεύεται κάθε Σάββατο, ταυτόχρονα στην Κυπριακή εφημερίδα Πολίτης και στο ελληνικό portal TVXS. Κάποιες φορές, αν το επιβάλλει η επικαιρότητα γράφω και ανεβάζω κείμενα μόνο για διαδικτυακή χρήση. Κάτω από τα άρθρα, όπως σε όλα τα ιστολόγια, υπάρχει χώρος για σχολιασμό. Moderation, δεν κάνω. Για αυτόν τον λόγο όμως είμαι αυστηρός σε σχόλια επιθετικά που δεν σέβονται την οποιαδήποτε Άλλη άποψη ή είναι επιθετικά κατά κοινωνικών και φυλετικών ομάδων. Ύβρεις και προσωπικές επιθέσεις διαγράφονται χωρίς συζήτηση.

Συντονιστείτε τώρα στους 107, 6

Κινούμενη Άμμος. Κάθε Σάββατο 6-8 μ.μ στον 107,6 ή στο : www.1076.eu Στο shoutbox, το συζητάμε ζωντανά! Από τον Bach στον Dylan και από τον Beethoven στους Beatles και τους Felice Brothers,όλα είναι Μουσική 107.6 ΓΙΑ ΑΚΡΟΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2009

Κύριε Χρυσοχοΐδη έχετε τρελαθεί;

Πριν από οτιδήποτε, αγαπητοί αναγνώστες, δείτε το video πάνω από το άρθρο.

Ο Μήτσος ο Παπαχρήστου, έπρεπε λοιπόν να περιμένει κάπου 36 χρόνια για να συλληφθεί ξανά από την αστυνομία.

Ο Μήτσος ο Παπαχρήστου, είναι η γνωστή βραχνή φωνή του Πολυτεχνείου, που κραύγαζε από τον παράνομο ραδιοφωνικό σταθμό, τότε, το 1973 «αδέλφια μας στρατιώτες, αδέλφια μας στρατιώτες» και μετά τραγούδησε τον εθνικό ύμνο ενώ το άρμα έσπαζε την πύλη.

Είναι από τους μετρημένους στα δάκτυλα που δεν εξαργύρωσε απολύτως τίποτα από τη δράση του.

Είναι από τους ελάχιστους που αντιστάθηκε στα επίμονα κελεύσματα των κομμάτων για να ενταχθεί, να αφομοιωθεί και να γίνει μέρος της εξουσίας. Αρνήθηκε επίμονα, όλα αυτά τα χρόνια ασχολήθηκε με το αγαπημένο του αντικείμενο, τα βιβλία.

Όταν ένας «επώνυμος» πολίτης που δεν ενόχλησε ποτέ κανέναν συλλαμβάνεται και μάλιστα με αυτόν τον τρόπο, χωρίς να έχει προκαλέσει ούτε εκείνη την ώρα ούτε ποτέ,
τότε, μπορεί κανείς να αντιληφθεί τον οργουελιανό εφιάλτη που αντιμετωπίζει ανά πάσα στιγμή ο απλός ανώνυμος πολίτης που είτε βρέθηκε στο λάθος σημείο την λάθος στιγμή, είτε απλά γιατί το πρόσωπό του και τα ρούχα του δεν είναι αρεστά στο κάθε ένστολο τσογλάνι που νομίζει πως είναι «αφεντικό» των Πολιτών ενώ στην πραγματικότητα είναι ο Υπάλληλός τους.

Κύριε Χρυσοχοΐδη έχετε τρελαθεί;

Το...νέο δόγμα του Υπουργείου...Προστασίας του Πολίτη...είναι να συλλαμβάνει τους Πολίτες αυθαίρετα;

Το νέο δόγμα μήπως έχει τίτλο
Μπάτσοι σκύλοι αλέστε;

Μαντρώστε πάραυτα την ένστολη αλητεία ή αν δεν μπορείτε να ελέγξετε τους αστυνομικούς-όπως ο ίδιος είπατε- παραιτηθείτε πριν είναι αργά.

Γιατί απλούστατα, αν συνεχίσει έτσι το πράγμα, το όνομά σας θα συνδεθεί με τραγωδίες. Και επειδή σας ξέρω, θα σας αδικούν έντονα.

Ή ελέγξτε, ή παραιτηθείτε.

Τέλος, (και θα επανέλθω σε αυτό) η Στήλη, γνωρίζει άριστα και από πρώτο χέρι το πώς τα Εξάρχεια μεταβλήθηκαν σε «άβατο» και πεδίο πολέμου.

Και η ευθύνη είναι, το λέμε ευθέως 100% στην πλευρά της εξουσίας και του πολέμου που ξεκίνησε εκεί επί Υπουργού Στρατηγού Δροσογιάννη.

Τα Εξάρχεια, μία από τις πλέον δαιμονοποιημένες από την εξουσία περιοχές της Ευρώπης, σε ακτίνα ενός χιλιομέτρου, φιλοξενούν περί τους 100 εκδοτικούς οίκους, θεατρικές, κινηματογραφικές, φωτογραφικές, εικαστικές, χορευτικές ομάδες, κινήσεις πολιτών, μουσεία και ειδικές εκθέσεις και, έχουν χαρακτηρισθεί σαν την πιο «ενδιαφέρουσα και ζωντανή στην παραγωγή ιδεών» περιοχή των Βαλκανίων.

Το ξαναλέμε.

Αν κύριε Χρυσοχοΐδη δεν είστε σε θέση να ελέγξετε την αλητεία που υπάρχει μέσα στα Σώματα Ασφαλείας, παραιτηθείτε τώρα, αύριο θα είναι πάρα πολύ αργά.

27 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

και που να ήσουν εκεί χτες τη νύχτα...ΑΙΣΧΟΣ!

Πολύ καλή τοποθέτηση, μπράβο!

Ανώνυμος είπε...

Με βάση τις ενδείξεις, οι συλληφθέντες Συριζαίοι είχαν σκοπό να
αποκρύψουν από την αστυνομία τους δράστες. Αν έτσι έχουν τα πράγματα, ορθά συνελήφθησαν. Μήπως όμως πα έπρεπε η αστυνομία να αναζητήσει ευθύνες και στα ανώτερα κλιμάκια του ταραχοποιοί ΣΥΡΙΖΑ;

Ανώνυμος είπε...

Αστυνομικό δεν μπορεί να ακουμπά και να πουλά φτηνή μαγκιά κανένας! Στη ψυρού γρήγορα!

Zd είπε...

ΤΙ ΛΕΣ ΜΩΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΑΝΩΝΥΜΕ? ΠΟΙΟΣ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΑΠΟΚΡΥΨΗ? ΓΑΜΩ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΟΛΑ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΜΑΖΙ. ΑΝΤΕ ΞΕΣΤΡΑΒΩΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΣΤΡΑΤΟΚΑΥΛΟΙ

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΕΦΕΡΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!ΚΟΠΑΝΕ!

Unknown είπε...

Ανώνυμε 2:35 ο Αστυνομικός, είναι Υπάλληλος και Υπόλογος στον κάθε Πολίτη που τον πληρώνει από τους φόρους του.

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΡΑΤΟΚΑΥΛΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΥΠΟΤΑΞΕΤΕ ΠΟΤΕ ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Ο ΣΥΡΙΖΑ με τις ευλογίες της πρώην ηγεσίας του έχει μπει σε επικίνδυνες ατραπούς στεγάζοντας ακόμα και ποινικούς! Δε βλέπω άλλη λύση από τη διερεύνηση από τη δικαιοσύνη της στελέχωσης του κόμματος αυτού. Οι εισαγγελείς θα πρέπει να τολμήσουν επιτέλους ακόμα και διώξεις μελών του ΣΥΡΙΖΑ.

ΠΛΑΝΗΤΑΣ είπε...

Η αστυνομία το έχει ήδη κάνει αυτό, αγαπητέ τρομολάγνε ανώνυμε. Αν άτομα σαν εσένα ήταν στην εξουσία, σίγουρα θα ξανάνοιγαν τα ξερόνησα. Κρίμα όμως για την πάρτη σου και τους λοιπούς "μπουμπούκους", δεν έχει ποινικοποιηθεί ακόμα η πολιτική δραστηριότητα. Επίσημα τουλάχιστον, γιατί ανεπίσημα έγινε ήδη στα Εξάρχεια.
Κύριε Πήττα αυτό το οποίο λέτε έχει μεγάλη σημασία, και εγώ δεν μπορώ να προσδιορίσω ακόμη το πολιτικό στίγμα του υπουργείου, από τη μία πλευρά ισχυρίζεται ότι δεν θα ανεχτεί την αυθαιρεσία και ότι θα κάνει δημοκρατική την αστυνομία, από την άλλη μας τα αναιρεί έμπρακτα. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε και να επαγρυπνούμε.

Ανώνυμος είπε...

Η ενθάρρυνση στη βία και η απόκρυψη ποινικών δε συνιστά πολιτική στον ευρωπαικό χώρο που ανήκουμε! Πρόκειται για έκνομες πράξεις όπως ευθύνες θα πρέπει να αναζητηθούν για τη ζημενς-βατοπαίδι κτλ σε πολιτικά κόμματα, τι ίδιο θα πρέπει να γίνει και για κάποιες συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ και τη σχέση τους με τη βία!
Πιπιλάς και εσύ την ίδια καραμέλα για ξερονήσια κτλ. Δείχνει απλά ότι ίδια γνώμη δεν έχεις αλλά αναμασάς αυτά που κάποιοι σε κατήχησαν!

Unknown είπε...

@Πλάνητα.

Φίλε, συμφωνώ σε όσα καταγράφεις.

Προσωπικά πάντως, για να κρίνω το "στίγμα" του Υπουργείου, ή έστω της Πολιτικής Ηγεσίας του, δίνω περίπου ένα δίμηνο "αέρα".

Και αυτό, γιατί η Αστυνομία κατά ένα μέρος της έχει μεταβληθεί σε κανονική Μαφία που λειτουργεί με απόλυτα αντικοινωνικούς όρους αλλά και με την αλληλοκάλυψη των "συναδέλφων" μεταξύ τους.

Ένα μέρος της αστυνομίας, με την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης και την τοποθέτηση του Μ.Χ. στο Υπουργείο του την "έστησε" κανονικά προβαίνοντας σε καθημερινές απαράδεκτες υπερβολές, για να δει και να μετρήσει τις αντοχές του.

Ο Μ.Χ. τις πρώτες μέρες για να μη δημιουργήσει ρήξεις τους κάλυψε-ως ένα βαθμό. Μόνο που, προχθες ξεπέρασαν κάθε όριο και έτσι δόθηκε η αφορμή τόσο για την απομάκρυνση του Αρχηγού όσο και για να ληφθούν(ελπίζω) δραστικές αποφάσεις.

Η Αστυνομία, είναι εξ ορισμού παράνομη και έκπτωτη από το πλαίσιο του Δικαίου, όταν κάνει προσαγωγές ή εξακριβώσεις ταυτότητας με σκεπασμένα διακριτικά και με το κράνος στο κεφάλι. Αυτό είναι 100% και αισχρό αλλά και παράνομο.

Υπάρχουν αμέτρητα που μπορούν να λεχθούν.

Ασφαλώς φίλε και η επαγρύπνηση είναι κρίσιμα απαραίτητα.

Θα πρόσθετα προς κάθε πλευρά. Τόσο προς τις αρχές όσο και προς τους "μπαχαλάκηδες" που είναι είτε χουλίγκανοι είτε και επαγγελματίες προβοκάτορες.

Τέλος, πιστεύω πως η έντονη παρουσία των αστυνομικών δυνάμεων στα Εξάρχεια όχι μόνο δεν αποτελεί λύση αλλά, πολλαπλασιάζει τα προβλήματα και παράγει την ένταση.

Unknown είπε...

Οι διάφοροι κατά κανόνα ανώνυμοι ενστολολάγνοι είτε να μας αδειάσουν τη γωνιά, είτε να αναπτύξουν -αν μπορούν- πολιτικό λόγο που να μην περιέχει προσβλητικά στοιχεία για όσους έχουν διαφορετικές απόψεις.

Ανώνυμος είπε...

Ο ίδιος ο Χρυσοχοίδης εκτέθηκε αφού είχε προαποφασίσει την εκδίωξη του αρχηγού και βρήκε αφορμή!
Σε καμία ευρωπαϊκή χώρα δεν ακουμπάς αστυνομικό πουλώντας και ύφος. Αν δεν σας αρέσουν αυτοί οι κανόνες, πηγαίνετε σε Πακιστάν και Σομαλίες. Καλά έκαναν και συνέλαβαν τον Ππαχρίστου που νομίζει ότι είναι υπεράνω νόμων ανεμίζοντας προκλητικά το αριστεριλικι του!

Ανώνυμος είπε...

Και για να τελειώνουμε με το παραμύθι σου ρε Πίττα, αν δεν σου αρέσουν τα ανώνυμα σχόλια, κατάργησε τη δυνατότητα αυτή. Είναι τόσο απλό. Γιατί κλαίγεσαι συνέχεια;;;

Σάββας είπε...

Στο ποστ ρε καθυστερημενε σου εξηγει απλα:

"Είναι από τους μετρημένους στα δάκτυλα που δεν εξαργύρωσε απολύτως τίποτα από τη δράση του.

Είναι από τους ελάχιστους που αντιστάθηκε στα επίμονα κελεύσματα των κομμάτων για να ενταχθεί, να αφομοιωθεί και να γίνει μέρος της εξουσίας. Αρνήθηκε επίμονα, όλα αυτά τα χρόνια ασχολήθηκε με το αγαπημένο του αντικείμενο, τα βιβλία."

Και συμπληρώνει ρε πανηλίθιε:

"Όταν ένας «επώνυμος» πολίτης που δεν ενόχλησε ποτέ κανέναν συλλαμβάνεται και μάλιστα με αυτόν τον τρόπο, χωρίς να έχει προκαλέσει ούτε εκείνη την ώρα ούτε ποτέ,τότε, μπορεί κανείς να αντιληφθεί τον οργουελιανό εφιάλτη που αντιμετωπίζει ανά πάσα στιγμή ο απλός ανώνυμος πολίτης που είτε βρέθηκε στο λάθος σημείο την λάθος στιγμή, είτε απλά γιατί το πρόσωπό του και τα ρούχα του δεν είναι αρεστά στο κάθε ένστολο τσογλάνι που νομίζει πως είναι «αφεντικό» των Πολιτών ενώ στην πραγματικότητα είναι ο Υπάλληλός τους."
΄
μαλάκα ε παλιομαλακα που κανεις οτι δεν καταλαβαινεις καθυστερημενε.

Ανώνυμος είπε...

ΣΑΒΒ ΑΜΟΡΦΩΤΟ ΤΣΙΓΛΑΝΕ ΜΗΝ ΣΥΓΧΥΖΕΣΑΙ ΠΟΥΣΤΡΑΡΚΟ!

Ανώνυμος είπε...

Εγώ πάντως αποχωρώ από αυτό το πρωτοφανές μπλογκ, γεμάτο υβριστές, όπου ο διαχειριστής του με πρωτόγνωρο τρόπο επικρίνει τις αντίθετες φωνές και ταυτόγχρονα αποσιωπά ή και δεν επικρίνει χυδαίες προσωπικές επιθέσεις εναντίον της αντίθετης γνώμης!
Οι άγραφοι κανόνες ενός μπλόγκ αντικατοπτρίζουν και το χαρακτήρα του διαχειριστή συχνά στη μπλογκόσφαιρα!

Ένα μεγάλο άντε γεια!

Ανώνυμος είπε...

Oh mein Gott! Gnade für dumme!!!

Zed είπε...

Και τώρα νομίζεις ότι μας συγκίνησες ? Στο καλό και να μας γράφεις. Τον ανόητο και ατεκμηρίωτο αντίλογο σου τον βιώνουμε καθημερινά σε πρακτικό επίπεδο.

Οι μπάτσοι οφείλουν να φέρουν τα στοιχεία τους ώστε ο πολίτης να είναι σε θέση να πράξει τα δέοντα σε περίπτωση κατάχρησης εξουσίας. Κατ' αυτή την έννοια, άριστα έπραξε και σχηματικά του σήκωσε το κράνος. Εν τέλει, συμμορίες μιας ομοιόμορφης μάζας ένστολων στρατιωτικοποιημένων ανώριμων με τραυματικές εμπειρίες και βιώματα, δεν έχουν καμία θέση στο σώμα που είναι για να προστατεύει ΟΛΟΥΣ τους πολίτες. Και πολίτες είναι όλοι ανεξαρτήτως πολιτικών πεποιθήσεων. Πολίτες είναι τα πρεζάκια, πολίτες -για να τελειώνουμε- είναι όλοι όσοι βαφτίσατε άρρωστοι επειδή δε ταιριάζουν στην αισθητική σας και στα σχέδια ολοκληρωτισμού. Το ποιός χρήζει ΣΩΦΡΟΝΙΣΜΟΥ, δεν είναι καν η Δικαιοσύνη η ίδια σε θέση να το κρίνει. Αλλά για αρχή θα το κάνει η δικαιοσύνη και όχι ο κάθε σκατόμπατσος.

kapernaros nikos είπε...

Το ότι το blog αυτό επιτρέπει τα ανώνυμα "κύριε" θα έπρεπε να υποχρεώνει ορισμένους από εσάς σε καλύτερη συμπεριφορά. Και είστε υποχρεωμένος να σεβαστείτε τους συνομιλητές σας που στηρίζουν το ΣΥΡΙΖΑ κλπ. Αρκετά με το τεχνητό κλίμα που προσπαθείτε να κάνετε, ακριβώς όπως οι όμοιοι σας προβοκάτορες στους δρόμους.

Unknown είπε...

Το πιστεύω απόλυτα: Ο κάθε ένας, είναι αυτά που καταλαβαίνει, και με επιείκια αυτά που προσπαθεί να καταλάβει. Τίποτα παραπάνω, τίποτα πιο λίγο.

Είναι σαφές, πως ορισμένοι, δεν καταλαβαίνουν απολύτως τίποτα. Και επιπλέον, δεν προσπαθούν γιατί δεν τους ενδιαφέρει.

aiolos είπε...

Mάλιστα εδώ έχουμε ένα άρθρο ακραίου μηδενισμού.

Κατά αρχάς να αμφισβητήσω το γεγονός ότι
«Είναι από τους μετρημένους στα δάκτυλα που δεν εξαργύρωσε απολύτως τίποτα από τη δράση του.»

Οι Παπαχρήστου +Δαμανάκη+ Λαλιώτης = οι τρείς γνωστότεροι (πιθανά οι μόνοι γνωστοί) των ολίγων που ήταν στο Πολυτεχνείο (διότι στο Πολυτεχνείο ήταν λίγοι, μετά την μεταπολίτευση πολλαπλασιάστηκαν σαν τους άρτους και τους ιχθείς που χόρτασαν πεντακοσιχιλίους και είχαμε και περίσσευμα……. Έχει κανείς αντίρρηση επί αυτού;)

Κε Πήττα

1. Ο Κος Παπαχρήστου μετά την νύχτα του πολυτεχνείου που απήγγειλε τον Εθνικό Ύμνο και έβλεπε τους στρατιώτες σαν αδέλφια του ΞΑΝΑΔΟΥΛΕΨΕ και που; Πως βγάζει το ψωμί του αυτός ο άνθρωπος;

2. Το βίντεο που βάλτε για να δείξετε πόσο «τραμπούκοι» είναι οι αστυφύλακες των 800 Ευρώ, εγώ είδα ένα τραμπούκο να προσπαθεί να αποκαλύψει την ταυτότητα του αστυνόμου και συνελήφθει. Μήπως δεν είναι έτσι;

Οι αγαπητοί αγανακτισμένοι κύριοι θα πρέπει να ξέρουν ότι οι αστυνομικοί της ΕΛΑΣ που αμείβονται με ποσά από 800-1200 Ευρώ είναι στο σύνολό τους παιδιά των λαϊκών στρωμάτων και πηγαίνουν στις αποστολές αυτές καλυμμένοι για να μη γίνουν στόχος αυτοί και οι οικογένειές τους από τα πλουσιόπαιδα που το παίζουν επαναστάτες στα Εξάρχεια, ο τραμπούκος που προσπάθησε να στοχοποιήσει τον αστυφύλακα , πιθανά να είναι προφυλασσόμενο πρόσωπο , και μόνο η δίκαιη σύλληψη του δημιούργησε επιπτώσεις σε μεροκαματιάρηδες αστυνομικούς.

Οι προοδευτηκάριοι βέβαια επιδιώκουν με τις θρασύδειλες προκλήσεις τους και την τζάμπα μαγκιά τους, την αποσταθεροποίηση της ζωής του μέσου Έλληνα όπως και τον Δεκέμβρη του 2008………..

Αυτά επί του παρόντος.

αιολος είπε...

O κος Παπαχρήστου το βράδυ της Παρασκευής 17 Νοεμβρίου 1973 ΕΓΛΥΦΕ τους στρατοκράτες απαγγέλλοντας τον Εθνικό Ύμνο που προφανώς σήμερα δεν πιστεύει, φώναζε αδέλφια του τους στρατιώτες ενώ σήμερα βλέπει το πολιτσμανάκι που φυτοζωεί σαν αντίπαλο του .

Βέβαια την εποχή εκείνη έξω από το Πολυτεχνείο ήταν ο Ντερτιλής, ενώ σήμερα το απλό παιδί της αστυνομίας είναι απροστάτευτο και χρησιμοποιείται από τους ΣΥΡΙΖαίους σαν σάκος του μποξ προς εκτόνωση των κόμπλεξ τους, όλα αυτά τα θρασύμια θα έκλαναν κάστανα αν συναντούσαν στο δρόμο τους όχι τον Ντερτιλή αλλά τις μπότες του………..

-=IMAGINOS=- είπε...

ygro-pyr.blogspot.com/2009/10/10.html

αιολος είπε...

Ο νάνος υπουργός του ΠΑΣΟΚ «είδε» αυθαιρεσία των αστυνομικών που προκλήθηκαν από ένα θρασύδειλο τραμπούκο και «είδε» το άδικο διότι δεν είχε το ανάστημα να τα βάλει με το αλητοπεζοδρόμιο των προοδευτηκαρίων.

Ο ΘΡΑΣΥΣ Τσίπρας «είδε» "Ακραίο περιστατικό αστυνομικής αυθαιρεσίας και βίας", δήλωσε ότι η κυβέρνηση έχει μετατρέψει τα Εξάρχεια σε "λωρίδα της Γάζας" (χα χα χα) και συμπλήρωσε ότι «κλίμα τρομοκρατίας που έχει επιβληθεί στα Εξάρχεια», μάλιστα ζήτησε τιμωρία του μεροκαματιάρη αστυνομικού διότι αντιτάχτηκε στην θρασεία ενέργειά των ΣΥΡΙΖιανών δες τι είπε αυτό το λεβεντόπαιδο που κατά τα άλλα το παίζει υπερασπιστής των εργαζομένων: «Τί μέτρα θα λάβετε ώστε να σταματήσει αυτή η απαράδεκτη και προκλητική συμπεριφορά των αστυνομικών δυνάμεων; Τι μέτρα θα λάβετε ώστε να υπάρξουν συνέπειες για όσους αστυνομικούς προχώρησαν σε αυτές τις ενέργειες, αφού εσείς ο ίδιος έχετε δεσμευτεί πως δεν θα επιτρέψετε φαινόμενα αυταρχισμού από τις αστυνομικές δυνάμεις;» !!!!!!!!!!!!

Και όλα αυτά διότι οι αστυνομικοί έκαναν το καθήκον τους και δεν κάθισαν να γίνουν ΣΑΚΟΙ ΜΠΟΞ των αλητοΣΥΡΙΖαίων.

Ρε Ντερτιλής που σας χρειάζεται.

Zed είπε...

Δηλαδή ρε aiolos, σοβαρά τώρα, εσύ αυτό που έχεις το θεωρείς ζωή, την οποία μάλιστα προσπαθούν να διαταράξουν οι συριζαίοι?!

Αν κατ' ουσίαν ζούσες, δε θα είχες ούτε την ανάγκη, ούτε τη δυνατότητα να κατακρίνεις οποιονδήποτε αντι-δρά για λόγους που είναι ο τελευταίος που ευθύνεται.

Οι μπάτσοι μπορεί να είναι παιδιά από λαϊκές οικογένειες, αλλά είναι βλάκες στην πλειοψηφία τους, και άτυχοι για δύο λόγους: αφενός μεν γιατί χρησιμοποιούνται από την εξουσία ως ασπίδα, και αφετέρου γιατί κανείς (προφανώς από την εν λόγω εξουσία) δε φρόντισε να τους καταστήσει σαφές ότι ο ρόλος τους είναι η ουσιαστική προστασία του πολίτη, και οποιαδήποτε πράξη βίας (κάθε μορφής) συνιστά αδίκημα εις διπλούν γιατί όχι μόνο δε παίζουν από θέση ισχύος αλλά πολύ περισσότερο οφείλουν να εξ-υπηρετούν.

αιολος είπε...

H ΤΡΟΜΑΡΑ που έχουν οι προοδευτικάριοι είναι τέτοια που :

Προτείνουν στον Νικόλαο Ντερτιλή την «υπό όρους» αποφυλάκισή του και ο Στρατηγός Νικόλαος Ντερτιλής ΑΡΝΕΙΤΑΙ

Υπερήφανος στρατιώτης, όρθιος και αταλάντευτος μετά από 30 και πάνω χρόνια φυλακής δηλώνει Εγώ δεν θα... αρρωστήσω!

Ιδιαίτερα ο Ευάγγελος Γιαννόπουλος, ως υπουργός Δικαιοσύνης, είχε φτάσει στο σημείο να υποδεικνύει μέσω τρίτων στον Ντερτιλή να υπογράψει τη σχετική αίτηση προκειμένου να γίνει δυνατή η αποφυλάκισή του. «Είναι πιθανότερο να πέσει “μαύρο χιόνι», ο ήλιος να βγει από τη δύση παρά να υπογράψω εγώ ένα παρόμοιο χαρτί», είχε πει στον γράφοντα σε μια τηλεφωνική συνομιλία πριν από δύο χρόνια, τις παραμονές της συνεδρίασης του δικαστικού συμβουλίου του Πειραιά για το «θέμα του». Πολύ απλά, ο Ντερτιλής δεν αναγνώριζε τη δικαιοδοσία των δικαστηρίων της Γ΄ Ελληνικής Δημοκρατίας.

Η συνέχιση της κρατήσεώς του είναι δεδομένο ότι είναι παράνομη και αντισυνταγματική!

Πέραν των άλλων νομικών επιχειρημάτων είναι γνωστό ότι και ο χειρότερος εγκληματίας, που έχει καταδικαστεί σε δέκα φορές ισόβια, για ειδεχθή κακουργήματα αποφυλακίζεται

Δεν αποφυλακίζουν όμως τους Αξιωματικούς τα λαμόγια της πολιτικής διότι ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ …

Την ώρα που το κάθε κλεφτρόνη πολιτικάντης ΧΑΙΡΕΙ ΠΑΡΑΓΡΑΦΩΝ και δεν φτάνει ποτέ σε δίκη για την διασπάθιση του Δημοσίου χρήματος όταν ο Ελληνικός λαός πένεται.......

Αυτά τα «αντράκια» που φοβούνται γεροντάκια αξιωματικούς κάνουν τους νταήδες στους οικογενειάρχες των 800 Ευρώ της ΕΛΑΣ.