Στήλη Άλατος

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Καλώς Ήρθατε στη Στήλη Άλατος. Η Στήλη, δημοσιεύεται κάθε Σάββατο, ταυτόχρονα στην Κυπριακή εφημερίδα Πολίτης και στο ελληνικό portal TVXS. Κάποιες φορές, αν το επιβάλλει η επικαιρότητα γράφω και ανεβάζω κείμενα μόνο για διαδικτυακή χρήση. Κάτω από τα άρθρα, όπως σε όλα τα ιστολόγια, υπάρχει χώρος για σχολιασμό. Moderation, δεν κάνω. Για αυτόν τον λόγο όμως είμαι αυστηρός σε σχόλια επιθετικά που δεν σέβονται την οποιαδήποτε Άλλη άποψη ή είναι επιθετικά κατά κοινωνικών και φυλετικών ομάδων. Ύβρεις και προσωπικές επιθέσεις διαγράφονται χωρίς συζήτηση.

Συντονιστείτε τώρα στους 107, 6

Κινούμενη Άμμος. Κάθε Σάββατο 6-8 μ.μ στον 107,6 ή στο : www.1076.eu Στο shoutbox, το συζητάμε ζωντανά! Από τον Bach στον Dylan και από τον Beethoven στους Beatles και τους Felice Brothers,όλα είναι Μουσική 107.6 ΓΙΑ ΑΚΡΟΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Σάββατο 18 Απριλίου 2009

Ανάσταση;




































8 σχόλια:

Poet είπε...

Σωστά. Τι ανάσταση μπορεί να υπάρξει σε έναν κόσμο που από τη φύση του ανήκει στα σαρκοβόρα; Μαύρη παρηγοριά;

Λίγο μετά όμως ανακαλύπτει κανείς έκθαμβος μικρά και μεγάλα θαύματα στην καθημερινή ζωή. Και τότε, αναπόφευκτα, μπαίνει το ερωτηματικό. Μπαίνει και παραμένει.

Ανώνυμος είπε...

hello,
ivra to blog katalathos epidi esoulatsariza sto blog "Kipriaka blogs" je ida tin fwtografia tou Royal Bengal dipla pou to link tou blog sou.

Arese mou pou kapios toutes tes meres eskeftike ke tous allous mas siggenis ta zwa.

On a personal level, je mono tin 10i fwto na evazes, to mikro pithikaki sta xeria tis "epistimis", tha itan arketi gia na ponisw gia alli mia fora to stomaxi mou.

Exarika me to post sou, xerome otan oi athrwpoi den klinnoun ta matia tous.

Phivos Nicolaides είπε...

Αλατοπιπαράτοι, 'δειχτικοί' προβληματισμοί για την Ανάσταση, την αναγέννηση του κόσμου που χρειαζόμαστε... Χριστός Ανέστη, ως είθιστε και Καλύτερο κόσμο, όπως τον χρειαζόμαστε!!

Aceras Anthropophorum είπε...

Μόνο ξένους έβαλες. Έτσι είσαστιν εσείς οι αριστεροκουλτουριάρηδες. Αγαπάτε τους ξένους παραπάνω που τους δικούς. Με Κυπραίον έβαλες με Έλληναν στες φωτογραφίες. Θέλετε να σώσεται όλους τους άλλους εκτός από το έθνος μας. Απαράδεκτον!!

Άτε καλήν ανάσταση.

Meropi είπε...

Καλημέρα. Έβαλα το αρνί ή μάλλον το κατσίκι στο φούρνο (όχι θα κάτσω να σκάσω) και περνώ από τους φίλους μου για ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.
Χίλιες ευχές λοιπόν από μένα Γιώργο μου.

the Idiot Mouflon είπε...

Χαρούμενες εαρινές γιορτές...

Καλά σου λέει ο Ασεράς. Καν'α αγρινό γιατί δεν έβαλες;

-=IMAGINOS=- είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
-=IMAGINOS=- είπε...

Φαντάζεστε τη ζωή μας χωρίς Χριστούγεννα, Πάσχα, Εθνικές Επετείους, Αργίες, Έθιμα, Γιορτές, Παραδόσεις και μόνο με δουλειά, κουλτούρα, τέχνη, διάβασμα και φιλοσοφία; Φαντάζεστε τη ζωή μας χωρίς προσμονή, ελπίδα και παρηγοριά που ουσιαστικά αυτό είναι οι θρησκείες οι οποίες απαλύνουν έτσι τον φόβο και πόνο του ανθρώπου για το θάνατο και όχι μόνο; Θα είχαμε παλαβώσει και αυτοκτονήσει προ πολλού... Είτε υπάρχει δηλαδή είτε όχι ο Θεός, ο οποιοσδήποτε θεός, καλό είναι να υπάρχουν οι θρησκείες. Και μπορεί στο όνομα των θρησκειών να χύθηκε πολύ αίμα, αυτό δε σημαίνει ότι αν αυτές δεν υπήρχαν, δε θα χυνόταν εξίσου ή και περισσότερο αίμα. Μη ξεχνάτε ότι και τα ζώα τρώνε το ένα το άλλο και ας μη πιστεύουν πουθενά και φυσικά ο άνθρωπος κουβαλάει μαζί του και τη ζωώδη φύση και προέλευση του.

Δεν ξέρω αν ο Χριστός λοιπόν Ανέστη ή όχι, αλλά εγώ καβαλώ με την οικογένεια μου το αμάξι, ακολουθούμε όλο το τελετουργικό της Ανάστασης περιμένοντας να τσουγκρίσουμε τα αυγά και να φάμε τη μαγειρίτσα και περνάμε υπέροχα την επομένη ετοιμάζοντας τη σούβλα και το κοκορέτσι πίνοντας καλό κρασάκι μαζί με τους φίλους και τους συγγενείς μου. Και αυτά είναι πολύ όμορφα πράγματα που μας χαρίζουν ευτυχία και χαρά, αν θέλετε, περισσότερη ευτυχία και χαρά.

Χριστός Ανέστη λοιπόν.