Στήλη Άλατος

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Καλώς Ήρθατε στη Στήλη Άλατος. Η Στήλη, δημοσιεύεται κάθε Σάββατο, ταυτόχρονα στην Κυπριακή εφημερίδα Πολίτης και στο ελληνικό portal TVXS. Κάποιες φορές, αν το επιβάλλει η επικαιρότητα γράφω και ανεβάζω κείμενα μόνο για διαδικτυακή χρήση. Κάτω από τα άρθρα, όπως σε όλα τα ιστολόγια, υπάρχει χώρος για σχολιασμό. Moderation, δεν κάνω. Για αυτόν τον λόγο όμως είμαι αυστηρός σε σχόλια επιθετικά που δεν σέβονται την οποιαδήποτε Άλλη άποψη ή είναι επιθετικά κατά κοινωνικών και φυλετικών ομάδων. Ύβρεις και προσωπικές επιθέσεις διαγράφονται χωρίς συζήτηση.

Συντονιστείτε τώρα στους 107, 6

Κινούμενη Άμμος. Κάθε Σάββατο 6-8 μ.μ στον 107,6 ή στο : www.1076.eu Στο shoutbox, το συζητάμε ζωντανά! Από τον Bach στον Dylan και από τον Beethoven στους Beatles και τους Felice Brothers,όλα είναι Μουσική 107.6 ΓΙΑ ΑΚΡΟΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Πέμπτη 12 Μαρτίου 2009

Από το Ισραήλ με αγάπη.

Ένα ευαίσθητο και ωραίο animation δοσμένο μέσα από τα μάτια ενός νεαρού Παλαιστίνιου στη Γάζα.

Πριν πεταχτούν τυχόν «εβραιοφάγοι» να υπογραμμίσω πως η παραγωγοί και οι δημιουργοί της μικρής ταινίας, είναι όλοι Ισραηλινοί.

2 σχόλια:

ColourfulMind είπε...

Δύο μικρά σχόλια:
1. http://www.skai.gr/master_avod.php?id=107861&cid=61569&bc=61569&lsc=1
Βίντεο από τον ΣΚΑΙ και τους Νέους Φακέλους. Ιδιαίτερη έμφαση δίνω στο σημείο 05:30-08:15 και την αναφορά στην οργάνωση "Σπάζοντας τη Σιωπή".
2. Αυτός ο νεαρός Παλαιστίνιος, όπως παρουσιάζεται στο βιντεάκι, τι έχει να χάσει με την εμπλοκή του στον ένοπλο αγώνα της Χαμάς; Όταν στερείς από έναν άνθρωπο την ελπίδα, τότε η μόνη του επιλογή είναι να μετατρέπεται σε κινούμενη βόμβα.

Καλό Σαββατοκυρίακο

Ανώνυμος είπε...

http://www.megatv.com/warzone/pages.asp?catid=15378&subid=2&pubid=1360737

Από την Εμπόλεμη Ζώνη του Σωτήρη Δανέζη

Στο Ισραήλ, την ώρα που τα τάνκς εισβάλλουν στη Γάζα και η κοινή γνώμη επιδοκιμάζει τους βομβαρδισμούς, κάποιοι άλλοι Ισραηλινοί δέχονται να χαρακτηριστούν, από τους συμπατριώτες τους, δειλοί και προδότες...