Στήλη Άλατος

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Καλώς Ήρθατε στη Στήλη Άλατος. Η Στήλη, δημοσιεύεται κάθε Σάββατο, ταυτόχρονα στην Κυπριακή εφημερίδα Πολίτης και στο ελληνικό portal TVXS. Κάποιες φορές, αν το επιβάλλει η επικαιρότητα γράφω και ανεβάζω κείμενα μόνο για διαδικτυακή χρήση. Κάτω από τα άρθρα, όπως σε όλα τα ιστολόγια, υπάρχει χώρος για σχολιασμό. Moderation, δεν κάνω. Για αυτόν τον λόγο όμως είμαι αυστηρός σε σχόλια επιθετικά που δεν σέβονται την οποιαδήποτε Άλλη άποψη ή είναι επιθετικά κατά κοινωνικών και φυλετικών ομάδων. Ύβρεις και προσωπικές επιθέσεις διαγράφονται χωρίς συζήτηση.

Συντονιστείτε τώρα στους 107, 6

Κινούμενη Άμμος. Κάθε Σάββατο 6-8 μ.μ στον 107,6 ή στο : www.1076.eu Στο shoutbox, το συζητάμε ζωντανά! Από τον Bach στον Dylan και από τον Beethoven στους Beatles και τους Felice Brothers,όλα είναι Μουσική 107.6 ΓΙΑ ΑΚΡΟΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Παρασκευή, 27 Μαρτίου 2009

Ώρα Γης: 28 Μαρτίου 2009 - 8 και 30 το βράδυ.

Θα αλλάξουμε τον κόσμο;

Όχι.
Αν και, ο κόσμος αλλάζει καθώς αλλάζει ο κάθε ένας μας, τον εαυτό του.

Θα λύσουμε το πρόβλημα;
Ούτε!

Όμως, το μέγεθος της Συμμετοχής θα στείλει ένα μήνυμα στις Ηγεσίες που θα μετρήσει ανάλογα.

Θα λειτουργήσει ως μοχλός πίεσης στην επιτάχυνση αποφάσεων που επηρεάζουν τις τύχες του πλανήτη μας.

Στις 28 Μαρτίου στις 8 και 30 το βράδυ, κατεβάζουμε για μία ώρα τον γενικό διακόπτη και στέλνουμε ένα διττό μήνυμα πίεσης προς τις Ηγεσίες: αφ’ ενός για τη λήψη άμεσων μέτρων και αφ ετέρου πως εμείς οι Πολίτες για το Κοινό Όφελος μπορούμε να είμαστε Συμμέτοχοι και Ενεργοί και όχι φοβισμένοι.

Και κάτι ακόμα: Κατεβάζοντας τον διακόπτη μας στις 8 και 30 ακριβώς της 28ης Μαρτίου γινόμαστε μέρος μίας θαυμάσιας παγκόσμιας πρωτοβουλίας , γινόμαστε κατά κάποιο τρόπο «ένα» με εκατομμύρια συμπολίτες μας σε όλον τον Πλανήτη.

Γιατί η Γη, είναι η Πατρίδα όλων μας. Πιο σημαντική από όλες τις διαχωριστικές γραμμές.

1 σχόλιο:

Luke Alexander είπε...

Πρέπει πραγματικά θα πρέπει να γνωρίζουν την ύπαρξη του καθενός από εμάς. Αν θέλουμε μόνο θα προσπαθήσουμε να προστατεύσουμε τον πλανήτη γη μας και δεν προσθέτουν τίποτε στην καταστροφή του πλανήτη μας, σίγουρα θα κρατήσει ζωντανό τον τόπο μας για περισσότερες χιλιετίες.