Στήλη Άλατος

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Καλώς Ήρθατε στη Στήλη Άλατος. Η Στήλη, δημοσιεύεται κάθε Σάββατο, ταυτόχρονα στην Κυπριακή εφημερίδα Πολίτης και στο ελληνικό portal TVXS. Κάποιες φορές, αν το επιβάλλει η επικαιρότητα γράφω και ανεβάζω κείμενα μόνο για διαδικτυακή χρήση. Κάτω από τα άρθρα, όπως σε όλα τα ιστολόγια, υπάρχει χώρος για σχολιασμό. Moderation, δεν κάνω. Για αυτόν τον λόγο όμως είμαι αυστηρός σε σχόλια επιθετικά που δεν σέβονται την οποιαδήποτε Άλλη άποψη ή είναι επιθετικά κατά κοινωνικών και φυλετικών ομάδων. Ύβρεις και προσωπικές επιθέσεις διαγράφονται χωρίς συζήτηση.

Συντονιστείτε τώρα στους 107, 6

Κινούμενη Άμμος. Κάθε Σάββατο 6-8 μ.μ στον 107,6 ή στο : www.1076.eu Στο shoutbox, το συζητάμε ζωντανά! Από τον Bach στον Dylan και από τον Beethoven στους Beatles και τους Felice Brothers,όλα είναι Μουσική 107.6 ΓΙΑ ΑΚΡΟΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2008

Οι νέες διαταγές είναι: ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ-ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ-ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ

Η φωτογραφία, είναι σημερινή. Όχι από την Αθήνα, αλλά από το Μάλμο της Σουηδίας.
Φωτιές σε κάδους, επιθέσεις σε δημόσια περιουσία, πετροπόλεμος και απειλές για βόμβες, συνθέτουν το σκηνικό των εξεγέρσεων στη Μάλμο. Αφορμή στάθηκε το κλείσιμο ενός ισλαμικού κέντρου με αποτέλεσμα την οργή των αντιρατσιστικών οργανώσεων. Θυμίζω πως χτες, ήταν η Παγκόσμια Μέρα των Μεταναστών.
Βροχή συλλήψεων. Αυτή είναι η νέα γραμμή που κατά τα φαινόμενα αλλά και σύμφωνα με πληροφορίες τηρούν τώρα οι Αρχές στην Ελλάδα προκειμένου να καταρρακώσουν το ηθικό του ολοένα διογκούμενου κινήματος στις τάξεις των Φοιτητών και της νεολαίας. Ουσιαστικά φοβούνται μήπως αρχίσει η…έντονη μόλυνση στις ευρύτερες τάξεις των εργαζομένων. Ότι και να κάνουν τα πλείστα Μέσα Ενημέρωσης που εκτελούν διατεταγμένες υπηρεσίες είναι αδύνατο να συγκρατήσουν την διαρκή ροή πληροφοριών. Η αστυνομία, πλέον χτυπάει και συλλαμβάνει ότι γουστάρει όποτε γουστάρει, γιατί έτσι γουστάρει. Πυκνώνουν διαρκώς διάφορα εφιαλτικά περιστατικά ανθρώπων, κυρίως νεαρών γυναικών που συνελήφθησαν βιαιότατα με ύβρεις ενώ περπατούσαν στο δρόμο για να πάνε σπίτι τους.

Είναι ξεκάθαρο ότι επιδιώκουν να σπείρουν τον τρόμο και είναι ακόμα πιο ξεκάθαρο πως η μοναδική απάντηση είναι η μέγιστη δυνατή μαζικοποίηση



Διαβάστε μία από τις εφιαλτικές ιστορίες εδώ: http://alepouda.blogspot.com/2008/12/blog-post_16.html



Το πόρισμα της βαλλιστικής για τη σφαίρα που σκότωσε τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο δείχνει ότι ο ειδικός φρουρός δεν πυροβόλησε προς τα πάνω, αλλά σε ευθεία βολή προς το θύμα, αν και το βλήμα φαίνεται να έχει χτυπήσει σε κάποιο παρακείμενο αντικείμενο πριν καταλήξει στο σώμα του άτυχου παιδιού. Πάνω στο βλήμα βρέθηκαν φώσφορος και ασβέστιο, συστατικά των ανθρώπινων οστών, αλλά και κάλλιο, νάτριο και οξείδιο του πυριτίου που απαντάται σε μέταλλα και στην τοιχοποιία. Δεν βρέθηκε κάποιο ίχνος χρώματος, πράγμα που απομακρύνει την εκδοχή η σφαίρα να χτύπησε σε τοίχο. Μετά την εξέταση του από τον ανακριτή, το πόρισμα θα δοθεί στον ιατροδικαστή, ο οποίος θα πραγματοποιήσει αυτοψία στο σημείο του εγκλήματος, προκειμένου να εξαχθεί το τελικό πόρισμα, για το τι έγινε το μοιραίο βράδυ της 6ης Δεκεμβρίου.

Βέβαια, ακόμα και αν η έρευνα έβγαζε πως ο αστυνομικός είχε σκοπεύσει στον ουρανό και η σφαίρα χτύπησε στο φεγγάρι κι επέστρεψε, δεν αλλάζει τίποτα απολύτως. Το γεγονός παραμένει ένα: Ειδικός Φρουρός με υποτίθεται Ειδική Εκπαίδευση, έβγαλε το περίστροφο και πυροβόλησε με αφορμή έναν άοπλο πολίτη, κυρίως έναν νεαρό 15 ετών. Ωστόσο, και 25 να ήταν κατά τη γνώμη μου η σοβαρότητα παραμένει ίδια.

Το λιγότερο που πρέπει να γίνει και να ανακοινωθεί πάραυτα είναι η απομάκρυνση των Ειδικών Φρουρών από την καθημερινή ζωή των Πολιτών. Να εξαφανιστούν. Και να αντικατασταθούν από απλούς αστυφύλακες που δεν θα οπλοφορούν.

Στο Λονδίνο των 12.000.000. κατοίκων και των 50 τόσων νεκρών από τις τρομοκρατικές επιθέσεις στον Υπόγειο και τα μέσα μαζικής μεταφοράς κανείς δεν σκέφτηκε να φορέσει όπλα στην απλή αστυνομία στις γειτονιές και κανείς δεν διανοήθηκε να βάλει περιπολίες πάνοπλων Ειδικών Φρουρών που προκαλούν το δημόσιο αίσθημα όλων εκτός ανωμάλων. Όλα τα σημεία που χρήζουν ειδική φύλαξη είναι προστατευμένα από ειδικές υπηρεσίες "αόρατες" στους Πολίτες.

Αν το Κράτος και οι υπηρέτες του δεν έχουν καταλάβει ακόμα πως αυτή η υπόθεση δεν θα λήξει με Καταστολή αλλά με γενναίες αλλαγές στον δημόσιο βίο, θα εισπράξουν θύελλες στις οποίες μπροστά όσα έχουν ήδη συμβεί θα μοιάζουν απλά πρωτοβρόχια...

Τόσο δύσκολο είναι να το καταλάβουν;
Αν δεν έχουν την ελάχιστη οξυδέρκεια να το κατανοήσουν πρέπει να φύγουν το γρηγορότερο.

*Κύριε Κακλαμάνη, βλέπω ένα σκύλο να σας κατουράει το δέντρο. Ρίξτε του ένα δακρυγόνο, φοράει και κουκούλα ο μπαγάσας.

UPDATES
Επιθέσεις της αστυνομίας στη Νομική σε μεγάλη ομάδα φοιτητών. Ταυτόχρονα στην οδό Κοραή τα ΜΑΤ συνέλαβαν....τρομοκράτη μαθητή ετών 15.

Ενταση και στην Πανεπιστημίου στο ύψος του Συντάγματος. Πολύ μεγάλος ο όγκος των διαδηλωτών. Βροχή δακρυγόνων. Φωτιά που κατασβέστηκε πριν επεκταθεί, έπιασε το χριστουγγενιάτικο δέντρο από ρίψη βόμβας μολότοφ. Διμοιρίες των ΜΑΤ περιφρουρούν το δέντρο.... Ο κος Κακλαμάνης άραγε είναι κάπου εκεί με τη μάνικα;

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. το παιδί που τραυματίστηκε εχθές το βράδυ στο Περιστέρι, δέχτηκε σφαίρα, από πυροβόλο όπλο. Όπως αναφέρει η Ασφαλεία Αττικής «από την πρώτη εξέταση εκτιμάται ότι πρόκειται για μολύβδινη βολίδα πυροβόλου όπλου, το διαμέτρημα της οποίας θα πιστοποιηθεί μετά από εργαστηριακή εξέταση».


Για τις 3.30 ώρα Ελλάδας, έχει προγραμματίσει η Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης Βερολίνου, διαδήλωση διαμαρτυρίας για το θάνατο του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου. Αφετηρία τα αγάλματα του Μαρξ και του Ένγκελς, στην ομώνυμη πλατεία.

Διαμαρτυρία συμπαράστασης στους έλληνες μαθητές, φοιτητές και εργαζόμενους θα πραγματοποιηθεί σήμερα το μεσημέρι, 4-6 ώρα Αγγλίας, έξω από την ελληνική πρεσβεία στο Λονδίνο.

Η Σύγκλητος του Παντείου με ψήφισμά της, χθες, προσδιόρισε το δικό της στίγμα. Αφού κατήγγειλε την «αυθαιρεσία των δυνάμεων καταστολής που άλλη μια φορά κτύπησε κατάστηθα τη δημοκρατία και τα ανθρώπινα δικαιώματα στο πρόσωπο ενός εφήβου», επισήμανε: «Οι αντιδράσεις και οι διαμαρτυρίες που εκδηλώθηκαν αμέσως μετά το γεγονός από αυθόρμητες μάζες νέων είναι γνήσιες και χρήσιμες για την πολιτεία και ιδίως για την κοινωνία μας. Αντιπροσωπεύουν χωρίς αμφιβολία τα αισθήματα όλων μας.


Μαθητές δέχθηκαν πυρά έξω από το 1ο Λύκειο Περιστερίου από άγνωστο δράστη. Η σφαίρα σφηνώθηκε στον καρπό ενός μαθητή της β' Λυκείου που αυτήν την ώρα βρίσκεται στο χειρουργείο. Συμμαθητές του αναφέρουν ότι υπήρξεκαι δεύτερος πυροβολισμός λίγη ώρα αργότερα.Το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 11:00 το βράδυ της Τετάρτης, σε πεζόδρομο κοντά στο 1ο Λύκειο Περιστερίου, στη συμβολή των οδών Δωδεκανήσου και Εθν.Αντιστάσεως, όπου 11 μαθητές συζητούσαν για το μέλλον των κινητοποιήσεών τους.Ξαφνικά μια σφαίρα σφηνώθηκε στο δεξί καρπό ενός εκ των μαθητών. Το παιδί, μέλος του 15μελούς του σχολείου, μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο, εκτός κινδύνου, όπου χειρουργείται αυτήν την ώρα.Το παιδι ηταν μελος της ΚΝΕκαι προετοιμαζε την σημερινη πορεια.Σημειώνεται ότι ο μαθητής είναι γιος του συνδικαλιστή της ΔΟΕ, Κωνσταντίνου Παπλωματά.Η υποθεση ειναι σε πληρη εξελιση...Προς το παρον ερευνουνται ολες οι κατευθυνσεις...(prezatv)





Αντιρατσιστικό συλλαλητήριο διοργανώνουν σήμερα, Πέμπτη, στις 5 το απόγευμα, έξω από τη Βουλή, σαράντα κοινωνικοί φορείς, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Μετανάστη.
Στο συλλαλητήριο αναμένεται να συμμετάσχουν μέλη φοιτητικών συλλόγων, αντιρατσιστικών οργανώσεων, κινήσεων δικαιωμάτων, μετανάστες και πρόσφυγες.
Την κινητοποίηση στηρίζουν η ΟΛΜΕ, η ΑΔΕΔΥ και ΣΥΡΙΖΑ.
Επίσης, το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου, στις 3 το μεσημέρι, η Επιτροπή κατά του Συμφώνου της ΕΕ για τη Μετανάστευση και το Ασυλο διοργανώνει συγκέντρωση στα Προπύλαια.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της πανευρωπαϊκής οργάνωσης UNITED, που δημοσιεύει η Ελευθεροτυπία, στους 11.105 ανέρχονται οι εξακριβωμένες περιπτώσεις μεταναστών που έχασαν τη ζωή τους στην προσπάθειά τους να εισέλθουν στην ΕΕ, την τελευταία δεκαπενταετία.
Η ίδια οργάνωση αναφέρει πως ο αριθμός των μεταναστών ξεπερνά τα 200 εκατ. παγκοσμίως -αριθμός δυόμισι φορές μεγαλύτερος από το 1965.
Από την άλλη πλευρά, ο Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης αποδίδει τη ραγδαία αύξηση των μεταναστών στο γεγονός πως η Ευρώπη έχει ανάγκη από εργατικά χέρια, αλλά αντιμετωπίζει την απροθυμία ή και ανυπαρξία γηγενών εργατών για γεωργικές, οικοδομικές ή οικιακές εργασίες.


ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΟΜΑΔΑΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ

Με αφορμή τις μαζικές συλλήψεις και τις κακοποιήσεις που σημειώθηκαν τις τελευταίες μέρες σε βάρος των συλλαμβανόμενων στη διάρκεια των μαζικών κινητοποιήσεων που ακολούθησαν την δολοφονία του 15χρονου Α.Γρηγορόπουλου, δικηγόροι που συγκεντρωθήκαμε σήμερα στο ΔΣΑ
συγκροτήσαμε Ομάδα Νομικής Βοηθείας με στόχο

- την αποφασιστική παρέμβαση για την αποτροπή αυθαιρεσιών και παραβιάσεων σε βάρος των συλλαμβανόμενων , προσαγόμενων και όσων συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις ,

- την παροχή άμεσης νομικής βοήθειας και συμπαράστασης σε όσους βρεθούν αντιμέτωποι με τους μηχανισμούς καταστολής, για την περιφρούρηση των βασικών δικαιωμάτων τους,

- την ενημέρωση των πολιτών που συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις για τα δικαιώματα τους, τα μέσα και τις διαδικασίες για την προστασία τους, καθώς και την δημοσιοποίηση περιστατικών βίας σε βάρος διαδηλωτών.

Η Ομάδα θα βρίσκεται συνεχώς στην διάθεση των θιγόμενων και κάθε ενδιαφερόμενου , που μπορούν να απευθύνονται σʼ αυτήν μέσα από τα τηλέφωνα πρώτης βοηθείας:

6977201595
6973335960
6936279907
6976728301
6977483138
6977224722
6948089082

38 σχόλια:

-=IMAGINOS=- είπε...

Γιώργο τι σημαίνει "ξαναπυροβολήθηκε μαθητής"?
Ο τίτλος είναι κατευθυνόμενος, και αποπροσανατολιστικός τουλάχιστον, για να μην πω προβοκατόρικος.

Ξέρουμε ότι πυροβολήθηκε ο μαθητής Αλέξης από αστυνομικό, το "ΞΑΝΑπυροβολήθηκε" θέλεις να πεις ότι πυροβόλησε πάλι αστυνομικός?

Οι αστυνομικοί χρησιμοποιούν αεροβόλα? Ο τραυματισμός του μαθητή προήλθε από βολίδα αεροβόλου. Είναι πασιφανές ότι πρόκειται για προβοκάτσια κατά της αστυνομίας αυτός ο πυροβολισμός και όπως φαίνεται προήλθε από αναρχοναζίδες οι οποίοι χρησιμοποιούσαν όλες αυτές τις μέρες αεροβόλα. Μέσα στους 200 αστυνομικούς τραυματίες των τελευταίων ημερών, πολλοί από αυτούς είναι τραυματισμένοι από αεροβόλα. Έχω γνωστούς μου στο ΓΝΑ και το 401 όπου έχουν μεταφερθεί εκεί τραυματίες αστυνομικοί και έχω άμεση πληροφόρηση. Τα κανάλια και όλα τα ΜΜΕ δεν τολμάνε να πούνε ανοικτά ότι οι αναρχοναζίδες χρησιμοποιούν συν τοις άλλοις και αεροβόλα. Πρόκειται για ένα αίσχος προβοκάτσιας.

-=IMAGINOS=- είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
-=IMAGINOS=- είπε...

Και για να μη δημιουργούνται παρεξηγήσεις, ο ΔΣΑ δεν έχει συγκροτήσει καμία "Ομάδα Νομικής Βοηθείας". Πρόκειται για αυτόβουλη και ανεξάρτητη ενέργεια κάποιων δικηγόρων που όπως έψαξα για λίγο τα τηλέφωνα, διαπίστωσα ότι πρόκειται για γνωστούς υπερασπιστές της 17Ν και του αντιεξουσιαστικού χώρου. Θεωρώ μάλιστα αυτή την ενέργεια ως αισχρή γιατί παραβιάζονται οι κανόνες περί αθέμιτου ανταγωνισμού μεταξύ των δικηγόρων, όπως προβλέπεται και απαγορεύεται από τον Κώδικα περί Δικηγόρων, προσπαθούν δηλαδή να αλιεύσουν "πελατεία" εκμεταλλευόμενοι τις χρονικές περιστάσεις και καταστάσεις που ζει η χώρα και τη διαφήμιση που τους παρέχουν δωρεάν, ήδη 10άδες sites και ιστολόγια που κινούνται στον ιδεολογικό τους χώρο. Αυτό είναι απαράδεκτο και θα πρέπει να τους καλέσει το πειθαρχικό του ΔΣΑ όπως κάλεσε και τον Κούγια. Όχι δύο μέτρα και δύο σταθμά.

phlou...flis είπε...

Αν είναι γεγονός τότε τελειωμό δε θάχουμε. Διάβασα και το σχόλιο του imaginos και ...περιμένω διάψευση ή επιβεβαίωση του γεγονότος

Ανώνυμος είπε...

ρε γελοίε χιμπαντζίνε το κείμενο που ανάρτησε ο Πήττας ειναι ξεκάθαρο και μιλάει για Δικηγόρους που συγκεντρώθηκαν στα γραφεία του Δ.Σ. και όχι για ΄πρωτοβουλια του Δ.Σ. Σταματα να παρουσιαζεις τα παντα ΄οπως γουσταρεις εχεις καταντησει μπατσοτερος των μπατσων

Ανώνυμος είπε...

επιπλεον τετοιες πρωτοβουλίες γίνονται σε όλες τις χώρες της Ευρώπης και μόνο εσύ τις βλέπεις αισχρές ξέρω τουλάχιστον 4 δικηγόρους της πρωτοβουλίας καμία σχέση με αλίευση πελατείας και άλλες βλακείες, γιατί πρόκειται για ΠΡΆΞΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΑΜΟΙΒΗ. Αλλά που να καταλάβεις εσυ από τέτοια -κρατιέμαι να μη σε στολίσω όπως σου αξίζει λόγω του κου Πήττα.

kapernaros nikos είπε...

Ολοκληρη η Ευρωπη, τα Πανεπιστημια, οι κοινοτητες των φοιτητων και τα κοινωνικα κινηματα παρακολουθουν κυριολεκτικα με κομμενη την ανασα όσα συμβαινουν στην Ελλαδα.Η συντριπτικη πλειοψηφια γνωριζει πως αυτα που συμβαινουν τωρα, αναλογα με οσα εγιναν στην Κοπεγχαγη πριν απο λιγους μηνες ειναι η αρχη μιας μεγαλης εποχης εξεγερσεων υπο την πιεση οχι μονο της παρουσης οικονομικης κρισης αλλα συνολικα του μοντελου που εφαρμοστηκε τα τελευταια 20 χρονια
Το ενδιαφερον ειναι πως υποχωρουν τα εθνικιστικα κινηματα που προσπαθησαν να εκμεταλευτουν τα μεταναστατικα ρευματα και την αμηχανια των πληθυσμων απεναντι τους και γιγαντωνει ενα κινημα με κυριο στοιχειο την Αλληλεγγυη και μια καινουργια μαχητικη αριστερα. Το ζουμε καθε μερα και απο το επιπεδο των συζητησεων στα αμφιθεατρα.

Θελω απο εδω που ειμαι να σας διαβεβαιωσω πως η εντυπωση που εχει η κοινη γνωμη στην Ευρωπη ειναι πολυ διαφορετικη απο αυτη που χτιζει με γελοιοτητα η ελληνικη κρατικη τηλεοραση , ολοι μιλουν για εξεγερση της νεας γενιας και σχεδον κανεις για κουκουλες και λοιπα.

Στον κυριο πιο πανω να πω πως στη Γερμανια καθε φορα που υπαρχουν αναταραχες στα Πανεπιστημια και συγκρουσεις με την αστυνομια αμεσως γινονται ομαδες πρωτοβουλιας νομικων που καλυπτουν τους συλληφθεντες εναντι της αυθαιρεσιας των οργανων καταστολης τα οποια παιζουν λιγο πολυ τον ιδιο ΄ρολο παντου.

-=IMAGINOS=- είπε...

Δεν θα ασχοληθώ με τον γελοίο μπλούπη ροζ πάνθηρα σερβιετοφόρο φούρναρη ανώνυμο 2:50 μμ παραπάνω και παραμένω στο γεγονός. Το τι κάνει ο ΔΣΑ το ξέρω καλύτερα από αυτόν όπως και το τι επιτρέπεται και τι όχι. Άλλο οι πρωτοβουλίες και το αν γίνονται ανάλογες και στο εξωτερικό και άλλο αν αυτά συμβαδίσουν με τον Ελληνικό Κώδικα περί Δικηγόρων και τους κανόνες και όρια που θεσπίζει ο ΔΣΑ για τα μέλη του όταν πρόκειται για διαφήμιση και αθέμιτο ανταγωνισμό προς άγραν πελατείας.

Στο θέμα μας τώρα.
Τα πράγματα περιπλέκονται. Η βολίδα δεν είναι από αεροβόλο αλλά πρόκειται για 38άρα καθαρά μολύβδινη σφαίρα. Τέτοιες σφαίρες δεν χρησιμοποιούνται σήμερα και είναι αρκετά παλαιών προδιαγραφών αν και συμβατές με όλα τα 38άρια παλαιά ή νέα. Η βολή έγινε από μακριά. Είναι σίγουρο ότι πρόκειται πάντως για προβοκάτσια κάποιων που θέλουν να διατηρηθεί το χάος στην Ελλάδα. Αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες.

Drapetis είπε...

Ατε ρε Ιματζινε. Προβοκατορας αναρχοζι, μετα προβοκατορας αγνωστου προελευσης, σε λιγο θα μας πεις οτι τετοιες σφαιρες μονο ο αλαβανος εχει, αλλα τις πηρε ο τσιπρας και το εδωσε στους κουκουλοφορους κλπ κλπ.

Ανώνυμος είπε...

Ρε ιματζινε είσαι ανεπιθύμητος εδώ, στο ειπε ο ίδιος ο μλογκοδεσπότης μετά τη χοντραδα σου ξεκάθαρα. Καλα ξεκουμπίδια.

-=IMAGINOS=- είπε...

Ο ΜΥΘΟΣ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ. ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΒΑΛΛΙΣΤΙΚΗΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΕΞΟΣΤΡΑΚΙΣΜΟ.

Σοβάς ή τσιμέντο ανιχνεύτηκαν στη σφαίρα του όπλου του ειδικού φρουρού, η οποία έκοψε το νήμα της ζωής του 15χρονου Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Το πόρισμα της βαλλιστικής εξέτασης παραδόθηκε πριν από λίγη ώρα στον ανακριτή.
Ο Κούγιας προφανέστατα γνώριζε το πόρισμα αυτό αρκετά νωρίτερα γι αυτό και μιλούσε για εξ αμελείας θάνατο.

Σημειωτέον ότι η οικογένεια του άτυχου μαθητή Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου είχε ορίσει και ήταν παρόντες στην βαλλιστική έρευνα, τεχνικοί τους σύμβουλοι, οπότε δεν υπάρχει καμία περίπτωση αμφισβήτησης για το πόρισμα αυτό, ούτε σύμφωνα με τις πληροφορίες μέχρι τώρα έχουν προβεί σε αμφισβήτηση του πορίσματος.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της βαλλιστικής έρευνας, το βλήμα εξοστρακίστηκε είτε το θέλουν κάποιοι είτε δεν το θέλουν και οφείλουν όλοι από Τσίπρες, Αλαβάνους, Παπούλιες, Πάκηδες, Κωστάκηδες μέχρι Ψω- Λάκηδες, να αφήσουν την δικαιοσύνη ανεπηρέαστα, ελεύθερα και ανεξάρτητα, να κάνει τη δουλειά της. Και το οφείλουν γιατί και το τεκμήριο αθωότητας ισχύει για όλους και γιατί έτσι ακριβώς προβλέπει το Σύνταγμα της Ελλάδος περί διαχωρισμού και ανεξαρτησίας των τριών εξουσιών Νομοθετικής, Εκτελεστικής και Δικαστικής. Εάν επιθυμούν κάτι άλλο, τότε μιλάμε για εχθρούς της δημοκρατίας, εραστές του χάους και της ανωμαλίας και κοινούς χουντικούς πραξικοπηματίες.

1 και 1 κάνει 2, όχι 11.

Οι πληροφορίες αντλήθηκαν από το Ζούγκλα gr http://www.zougla.gr/news.php?id=17000

gregoris είπε...

Γιώργο Πήττα, τζιαι στην Κύπρο έσιει κινητοποιήσεις, γιατί δεν το λαλείς; σήμερα συγκέντρωση η ώρα 19.00 στην Πλατεία Ελευθερίας τζιαι πορεία στην ελληνική πρεσβεία, κάλεσμα που την εξωκοινοβουλευτική αριστερά τζιαι τον αντιεξουσιαστικό χώρο. τζιαι το σάββατο η ώρα 15.00 ποδηλατορεία στην Λευκωσία με αφετηρία επίσης την Πλατεία ελευθερίας.

-=IMAGINOS=- είπε...

Ο ανώνυμος 4:26 μμ προφανέστατα είναι τόσο δημοκράτης όσο του επιτρέπει η ιδεολογική του συνείδηση να δέχεται την ελευθερία του λόγου σε όσους δεν συμφωνούν μαζί του. Μπορεί να μη δέχεται το όνομα αλλά έχει τη χάρη του φασίστα από τη στιγμή που επιθυμεί τη φίμωση μου. Φυσικά αδιαφορώ παντελώς. Εγώ θα συνεχίσω να γράφω την άποψη μου όπου και όποτε θέλω.

Unknown είπε...

@Γρηγόρη ευχαριστώ, το πέρασα στην "κορδέλλα" με τη ροή κάποιων ειδήσεων στην κορυφή κάτω από το video της κατάληψης της ΕΡΤ.

Ανώνυμος είπε...

Μίκης Θεοδωράκης σήμερα στην εφημερίδα "Τα Νέα":

"Σήμερα παρατηρώ ότι το μίσος των μαθητών ακολουθεί ένα μονόδρομο με στόχοτους αστυνομικούς, γεγονός που αποπροσανατολίζει στην αναζήτηση των αληθινών συνθηκών που τους οδήγησαν στη σημερινή θέση τους μέσα στο σχολείο και μέσα στην κοινωνία... Ο θύτης είναι ένας αστυνομικός. Όμως αυτό δεν σημαίνει ότι όλοι οι σημερινοί αστυνομικοί είναι θύτες. Κάτι τέτοιο όχι μόνο δεν είναι αληθινό, αλλά είναι και άδικο. Και μιλάει κάποιος που γνωρίζει πολύ καλά τι θα πει Αστυνομία".

Ανώνυμος είπε...

Μίκης Θεοδωράκης σήμερα στην εφημερίδα "Τα Νέα":

"Σήμερα παρατηρώ ότι το μίσος των μαθητών ακολουθεί ένα μονόδρομο με στόχοτους αστυνομικούς, γεγονός που αποπροσανατολίζει στην αναζήτηση των αληθινών συνθηκών που τους οδήγησαν στη σημερινή θέση τους μέσα στο σχολείο και μέσα στην κοινωνία... Ο θύτης είναι ένας αστυνομικός. Όμως αυτό δεν σημαίνει ότι όλοι οι σημερινοί αστυνομικοί είναι θύτες. Κάτι τέτοιο όχι μόνο δεν είναι αληθινό, αλλά είναι και άδικο. Και μιλάει κάποιος που γνωρίζει πολύ καλά τι θα πει Αστυνομία".

Ανώνυμος είπε...

αισθητική ωραιολογία ο άπληστος θεοδωράκης

Unknown είπε...

Ο σεβαστός Μίκης, αναλύει με τα μέτρα και τα κριτήρια μίας τελείως άλλης εποχής. Δεν πειράζει. Στην άλλη όχθη, είναι το άρθρο του Μάνου Χατζιδάκι που ανέβηκε τόσο σε πολλά ιστολόγια -καθώς και σε αυτό εδώ- και δημοσιεύτηκε επίσης στην Ελευθεροτυπία.

Είχε γραφτεί το 85 με αφορμή την εκτέλεση του 16χρονου Μιχάλη Καλτεζα πάλι από "άνδρα" των ΜΑΤ και εξέφραζε την πλήρη ταύτιση του με την οργή των νέων ανθρώπων.

Θαυμάσια κείμενα έχει γράψε και ο Νίκος Δήμου, τόσο τότε όσο και τώρα. Κείμενα ανθρώπων που παράγουν σκέψη και στοχασμό με το βλέμμα στην ουσία.

zappa είπε...

Imaginos

h sfaira pou ebgalan apo ton 16xrono einai 22ra

Ανώνυμος είπε...

εδώ είναι κάτι καλύτερο από όλα αυτά μαζί όμως

Ανώνυμος είπε...

Μας πεθαναν σημερα παλι στα δακρυγονα..Πηγαν να καταπατησουν κ το ασυλο της Νομικης και μετα την περικυκλωσαν κ στην ουσια δεν μας αφηναν να βγουμε...

Μιλησε κ ο χειριστος της ελληνικης τηλεορασης Πρετεντερη$ για μειοψηφιες κανοντας τα πλακακια στο τελος με την γνωστη ΄΄κομμουνηστρια΄΄ Κανελλη που ειπε πως το οργανωμενο λαικο κινημα(του ΚΚΕ συμπληρωνω εγω)δεν το χτυπαν)

Και εχω επισης να συμπληρωσω πως ειναι λογικο και επομενο να μην το χτυπαν γιατι πολυ απλα ουτε αυτο χτυπαει κανενα....

Πραγματικα ευχομαι να ταν εξω η 17Ν...Καθικια σαν τον Πρετεντερη δεν επιτρεπεται να μιλαν δημοσια....

Για τον Κουγια δεν υπαρχει θεμα συζητησης...

Τα θερμα μου συγχαρητηρια στην κυβερνηση που δεν παρελειψε να οπλισει τα ΜΑΤ με νεας γενιας δακρυγονα...Ποιοτητα αριστη!Παρατεταμενος βηχας,ταση προς εμετο κοκκινιλα κ φαγουρα....


Η χουντα δεν τελειωσε το 73....

gregoris είπε...

yia tin poreia stin lefkosia
www.nekatomata.blogspot.com

kyriakos είπε...

Το βαλλιστικό πόρισμα δείχνει (υποτίθεται) ότι η σφαίρα παραμορφώθηκε στα πλάγια και ότι βρέθηκαν μεταλλικά ιχνοστοιχεία (εκτός απο τα κόκκαλα)

Καταρχάς παραμόρφωση στα πλάγια μπορεί να γίνει και απο τα κόκαλα
Μπορεί όμως να γίνει και απο εξοστρακισμό και Αφού βρήκατε τάχα την μεταλλική ουσία στη σφαίρα

Ας υποθέσουμε ότι αποδεχόμαστε το πόρισμα ως ΑΛΗΘΙΝΌ..

Τι προκύπτει πραγματικά απο το πόρισμά?

Ο ΜΠΑΤΣΟΣ ΔΕΝ ΠΥΡΟΒΌΛΗΣΕ ΣΤΟΝ ΑΈΡΑ ΠΥΡΟΒΌΛΗΣΕ ΣΤΟ ΨΑΧΝΌ

ΓΙΑΤΙ??

επειδή η σφαίρα είναι παραμορφωμένη στα πλάγια!

Πως είναι δυνατόν μια σφαίρα που φεύγει ευθεία απο ένα όπλο (υποτίθεται στον αέρα και όχι χαμηλά ή σε ευθεία βολή) να κτυπήσει στα πλάγια και να έκανε στροφή 90 μοιρών? (απο κτύπημα στα πλάγια!) δώστε έμφαση) ΈΚΑΝΕ ΣΤΡΟΦΉ ΑΠΟ ΚΤΎΠΗΜΑ ΣΤΑ ΠΛΆΓΙΑ!
δεν υπάρχει περίπτωση ο μπάτσος να πυροβόλησε στον αέρα.. είναι μαθηματικά αδύνατον να πυροβόλησε στον αέρα και η σφαίρα να κτύπησε στα πλάγια και να επέστρεψε πίσω στη ΓΗ. Θά έπρεπε να κτυπήσει κανένα μπαλκόνι ή κανένα στρούθο..

Η παραμόρφωση της σφαίρας στα πλάγια (που δεν οφείλεται στα κόκαλα του Αλέξη) δείχνει ότι ο μπάτσος πυροβόλησε οπουδήποτε αλλού εκτός απο τον αέρα.

Το μοναδικό σενάριο εξοστρακισμού που μπορεί να ευσταθεί μαθηματικά είναι η σφαίρα να κτύπησε στις διακοσμητικές μπάλες που βρίσκονται
χαμηλά στους δρόμους των Εξαρχείων

ΓΙΑΤΙ?

ΔΙΟΤΙ το μοναδικό αντικείμενο που μπορεί να παραμορφώσει μια σφαίρα με ευθεία βολή στα πλάγια είναι: ..μια καμπύλη επιφάνεια!

ΕΠΙΠΛΈΟΝ οι μεταλλικές μπάλες είναι το μόνο μεταλλικό καμπύλο αντικείμενο που βρίσκονταν κοντά στον Αλέξη.

Για να διαπεράσει το σώμα μια εξοστρακισμένη σφαίρα πρέπει το θύμα (συνήθως) να είναι κοντά στο αντικείμενο που κτύπησε αρχικά η σφαίρα.


Συμπέρασμα:

Αν η σφαίρα εξοστρακίστηκε στις στρογγυλές μπάλες στα Εξάρχεια
αυτό σημαίνει ότι ο Μπάτσος πυροβόλησε χαμηλά στα πόδια των νεαρών (Για να τους ψαρώσει) (όπως συνηθίζεται) Ομως για κακή τύχη του Αλέξη ο μπάτσος δεν είχε τόσο καλό σημάδι..

..Ο τρόπος που παρουσιάστηκε το βαλλιστικό πόρισμα απο τους μπάτσους έχει σκοπό να παραπλανήσει.




..................................

Απορία του Λιακόπουλου: Τα ''μεταλλικά ιχνοστοιχεία'' που υποτίθεται βρήκαν πάνω στη σφαίρα δεν μπορούν να προέρχονται από το όπλο?
..Λέμε τώρα

..................................

kyriakos είπε...

Απορία1: Ποιός άλλος εκτός απο μπάτσος μπορεί να κατέχει νόμιμα 22άρι όπλο στην Ελλάδα?

Απορία2:
Ποιός άλλος εκτός απο ένα χρυσαυγήτη ψυχοπαθή μπάτσο θα πυροβολούσε 15χρονο ΚΝήνη?

Απορία3:
θα συλλάβουν ποτέ αυτόν που δεν είναι μπάτσος και πυροβόλησε στο ψαχνό 2 φορές 15χρονους μαθητές που κάθονταν και μιλούσαν σε ένα παγκάκι?

..λέμε τώρα..

kyriakos είπε...

Απορία4:
Αυτές οι κόκκινες μπάλες στα Εξάρχια δεν είναι απο τσιμέντο?

Δεν θυμάμαι..

Ανώνυμος είπε...

καλησπέρα

ίσως να μην το γνωρίζετε
αλλά όπως βλέπω κάνετε συνεχώς update, λείπει η κατάληψη της ΓΣΕΕ που έγινε πέμπτη πρωί από την συνέλευση των εργατών σε όλες τις καταλήψεις της Αθήνας
το κεντρικό κτήριο της ΓΣΕΕ, λειτουργεί πια ως απελευθερωμένος χώρος των εξεγερμένων εργατών

Κυρ. Πίττα

έχετε κάνει πολύ καλή δουλεία

Μαριζέτα

-=IMAGINOS=- είπε...

Κυριάκο αυτά που λες δεν ισχύουν. Στη σφαίρα βρέθηκε οξείδιο του πυριτίου. Αυτό υπάρχει στο τσιμέντο και στους σοβάδες. Επίσης δες εδώ:
http://www.zougla.gr/news.php?id=17273
Δες το σχεδιάγραμμα φοράς και εισόδου της σφαίρας στο σώμα του Αλέξη. Η φορά είναι από πάνω προς τα κάτω και όχι από κάτω προς τα πάνω ή πλαγίως. Αυτά αποδεικνύουν προφανέστατα ότι ο αστυνομικός πυροβόλησε στον αέρα. Εγώ νομίζω ότι η βολίδα χτύπησε πιθανότατα στο κάτω μέρος κάποιου μπαλκονιού και εξοστρακίστηκε ή εποστρατίστηκε.

Σε κάθε περίπτωση δεν υπάρχει ευθεία βολή σύμφωνα με το πόρισμα όπως κακοπροαίρετα και σκοπούμενα έσπευσαν κάποιοι εκεί στα Εξάρχεια ως τηλεοπτικοί μάρτυρες να καταθέσουν στα κανάλια αλλά στον ανακριτή δεν πάτησαν το πόδι τους. Με το ζόρι δηλαδή να βγάλουμε όλους τους αστυνομικούς ως δολοφόνους. Ο ρεβανσισμός και τα κόμπλεξ της αριστεράς με την αστυνομία ακόμα να ξεπεραστούν από το 1973. Επίσης να πω ότι θα μπορούσε κάποιος να θεωρήσει "στημένη" την βαλλιστική. Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι θα υπήρχε η παραμικρή πιθανότητα και μετά από όλα όσα συμβαίνουν ακόμα στην Ελλάδα, να προσπαθούσαν κάποιοι να στήσουν μία άλλη βαλλιστική η οποία θα μπορούσε να ρίξει κυριολεκτικά περαιτέρω βενζίνη στη φωτιά. Δυστυχώς δεν μπορείτε να αποδεχτείτε ότι οι αστυνομικοί δεν είναι δολοφόνοι. Μπορεί να υπάρχουν κάποιοι από αυτούς που είναι ψυχάκηδες αλλά είναι αισχρό να τα βάζετε με όλους ανεξαιρέτως τους αστυνομικούς και το αστυνομικό σώμα συλλήβδην. Απορώ δηλαδή ποιον θα καλέσετε εάν δείτε κάποια στιγμή να μπουκάρουν ληστές στο σπίτι σας ή να βιάζουν την κόρη σας ή να κινδυνεύει με τον οποιονδήποτε τρόπο η ζωή σας από κάποιον εγκληματία. Παιδιά, αποβάλετε πια αυτό το κόμπλεξ. Δεν έχουμε χούντα πλέον. Μπορεί να έχουμε κακή δημοκρατία αλλά όχι χούντα.

kyriakos είπε...

Λόγο τρομακτικού φόρτου εργασίας ομολογώ ότι δεν μπορώ να ενημερωθώ όπως θα ήθελα για το θέμα.

(Που και να ήθελα αμφιβάλλω αν θα μπορούσα αφού το ένα πόρισμα και η μία κατάθεση αναιρεί την προηγούμενη)


Το δήλωσα εξ αρχής.. για να πισθώ απο ένα τόσο αναξιόπιστο μάρτυρα με ένα τόσο βεβαρυμένο παρελθόν όπως είναι η ελληνική αστυνομία θα ήθελα την έρευνα να την αναλάβουν ξένοι ειδικοί.


(Στην Κύπρο πάντως άπειρες φορές φέραμε ξένους εμπειρογνώμονες να μας ερευνήσουν.. Δεν τρέχει τίποτα.. Σε ορισμένα θέματα είμαστε άχρηστοι ως έλληνες (λίγη αυτογνωσία δεν έβλαψε ποτέ κανένα)
φιλική συμβουλή: Ξεκαβαλλίστε το καλάμι και πράξτε το ίδιο..



Απο μια αστυνομία που μέχρι τώρα δεν έχει κάνει ούτε αυτοψία ούτε αποκλεισμό της σκηνής του εγκλήματος δεν πιστεύω ότι βαλλιστική μπαρούφα και να μου προσκομίσουν..

(Για να μην σχολιάσω το δεύτερο πυροβολισμό και την προσπάθεια απόκρυψης του)



Οπως εσύ ΙΜΑΤΖΙΝΕ δίνεις την δική σου ερμηνεία Εγώ λέω ότι το πιο πιθανό σενάριο μια διεφθαρμένη αστυνομία να θέλει να παραποιήσει το πόρισμα για να αποποιηθεί την ευθύνη να εξουδετερώσει το προηγούμενο θα εδημιουργείτο και να εκτονώσει την κρίση.

..Ολα μια μεγάλη παρεξήγηση βρε αδερφέ.


Και στη τελική ακόμη και υποστρακισμός να ήταν (όπως μας λένε τώρα) Η Ακόμη και εξοστρακισμός, ακόμη και θεία παρέμβαση ΝΕΦΕΛΙΜ να ήταν..

..την ευθύνη την φερει ακέραια ο δολοφόνος μπάτσος που τράβηξε την σκανδάλη μπροστά σε 15χρονα.

ΤΕΛΟΣ.

..
Αμα είναι έτσι.. αύριο θα πάρω ένα όπλο και θα αρχίσω να πυροβολώ στα μπαλκόνια στις νταμπέλες στα πεζοδρόμια κτλ..

Και άμα σκοτώσω κανένα μικρόφαλλο χρυσαβγήτη..

θα λέω: Ηταν θέλημα θεού βρε αδερφέ..


ΜΑ ήμαστε σοβαροί τωρά?

Τελοςπάντων..

Απο ότι φαίνεται αυτό θα είναι το τελευταίο μου ποστ μιας και Πρέπει να πάω Λονδίνο για τα Χριστούγεννα..

Οπως και να χει Εύχομαι σε όλους σας καλες γιορτές.


(και σε σένα Πίττα)

Ανώνυμος είπε...

δεν είναι ο φόρτος ο εργατικός της εργασίας "για το θέμα" που σε κρατεί της ενημερώσεως μακρόθεν, ας το πούμε, είναι που είσαι ΠΟΥΤΑΝΑ, γι' αυτό δεν ενημερώνεσαι όπως πρέπει, ξεπτιλιάρη.

Unknown είπε...

Μαριζέτα, απουσιάζουν πολλά και όχι μόνο αυτό. Ενημερώνω το ιστολόγιο ομολογώ με πάρα πολύ δυσκολία, μεταξύ ραντεβού, συσκέψεων, γυρισμάτων και ότι μπορείς να φανταστείς-ευτυχώς εχω την κόρη μου που είναι μέσα σ΄όλα ανταποκριτή "άλφα-άλφα".

Και τώρα ακόμα, ήρθα από του "διαόλου τη μάνα" που έχω γύρισμα, να γράψω και να στείλω στην εφημερίδα το αυριανό άρθρο και να φύγω πάλι σαν τον πύραυλο...

-=IMAGINOS=- είπε...

Κυριάκο σωστά λες ότι την ευθύνη για το θάνατο την φέρει ο αστυνομικός. Όμως ΜΟΝΟ αυτός ο αστυνομικός. Όχι ΟΛΟΙ οι αστυνομικοί ΟΥΤΕ ολόκληρη η χώρα μας.

Και κάτι τελευταίο. Μου αρέσει κιόλα που ζήτησες να είχαν κλείσει οι αστυνομικοί το σημείο που σκοτώθηκε ο Αλέξης. Πραγματικά αυτό είναι ανέκδοτο. Ήθελες δηλαδή οι αστυνομικοί μετά το γεγονός αυτό στα Εξάρχεια να μπουν και πάλι στα Εξάρχεια και να αποκλείσουν τι? Που τους κυνηγούσαν και τους κυνηγούν να τους σκοτώσουν? Πόσο μακριά είσαι πραγματικά από την Ελληνική πραγματικότητα.... Σίγουρα και εγώ από την Σουμάτρα, πολύ πιθανόν να είχα πολύ διαφορετικές απόψεις….

zappa είπε...

imagine edw den mphkan kan ston kopo na diereynhsoun poios pyrobolhse ton allo mikro sto peristeri,.....Pragmatika pisteyeis pws hj hgesia ths ELAS twra pou balletai 8a ka8otan na dei ton fono tou aleksh akeraia kai antikeimenika, h na bgalei "ladi" tous dyo mpatsous, opws kai egine prin kamia bdomada me tous mpatsous ths zarntinieras, opou h pio sklhrh poinh htan 3 xronia fylakh eksagwrasima pros 5 xiliades euro?

Ανώνυμος είπε...

Οι πληροφορίες από το indymedia, τις οποίες αναμεταδίδετε, σας εκθέτουν. Να μη γράφετε βλακείες: η βρετανική αστυνομία πυροβόλησε στο μετρό του Λονδίνου και σκότωσε έναν 27χρονο Βραζιλιάνο, "κατά λάθος", έτσι είπαν, με επτά σφαίρες στο κεφάλι.

Τον πέρασαν για κάποιον άλλο... Όμως, το Λονδίνο δεν κάηκε. Εκεί όμως δεν υπάρχουν πλούσιοι Αλαβάνοι και Λαζόπουλοι, με λυμένα τα βιοποριστικά τους προβλήματα, που παίζουν "επανάσταση" εκ του ασφαλούς, καταστρέφοντας τους εμπόρους και αφήνοντας άνεργους πολλούς νέους.

Τον ιερό χώρο της Ακρόπολης, τον σεβάστηκαν ακόμα και οι Ναζί. Ο ΣΥΡΙΖΑ όχι. Η πολιτική αλητεία καταγράφηκε.

Και κάτι τελευταίο: η οργή του κόσμου του Παναθηναϊκού για την αλητεία του Τσίπρα στο θέμα του γηπέδου, ξεχειλίζει.

Από ένα νέο που εργάζεται και δεν έχει χρόνο για συμμετοχή σε έκτροπα.

-=IMAGINOS=- είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
-=IMAGINOS=- είπε...

@zappa που είδες ότι δεν έχει γίνει φύλλο και φτερό το Περιστέρι? Όλες οι πολυκατοικίες και όλα τα διαμερίσματα και οι ένοικοι τους ερευνήθηκαν, αλλά περιμένεις εσύ να πιαστούν οι αλβανοσκοπιανοί πράκτορες που προέβησαν σε αυτή την απόπειρα να δημιουργηθεί πολύ μεγαλύτερο χάος στη χώρα?

Επίσης θα πρέπει να καταλάβεις αγαπητέ φίλε κάποια πράγματα. Σε ότι αφορά τη ζαρντινιέρα.
Η ποινή για σοβαρές σωματικές βλάβες είναι αυτή. Οι δικαστές δικάζουν σύμφωνα με τον ισχύοντα ποινικό κώδικα. Επίσης όταν υπάρχει το ελαφρυντικό του προτέρου εντίμου βίου οφείλει το δικαστήριο από το νόμο να αναστείλει και την ποινή. Οι νόμοι αυτοί ισχύουν για όλους ΚΑΙ για τους μπάτσους. Εάν θέλετε αγαπητέ μου παραδειγματικές τιμωρίες και νόμους που δεν χαϊδεύουν, τότε να μην εξεγείρεστε υπέρ των φυλακισμένων εγκληματιών όπως πριν από ένα μήνα και να μη ζητάτε γρηγορότερες αποφυλακίσεις και ηπιότερες ποινές. Επαναλαμβάνω ότι οι νόμοι ισχύουν για όλους και για τους μπάτσους.

Επιτέλους αποφασίστε κάποτε τι νόμους θέλετε, τι ποινές και τι αστυνομία και να θυμάστε ότι οι νόμοι και οι ποινές είναι ίδιες και επιβάλλονται ισότιμα σε όλους τους παρανομούντες και εγκληματίες είτε αυτοί είναι μπάτσοι είτε αλβανοί μετανάστες.

Unknown είπε...

Ανώνυμος/η είπε


1ον.Χωρίς να υποτιμώ κανένα εργαλείο άντλησης πληροφοριών, τουλάχιστον εγώ το Ιντι το "χρησιμοποιώ" με εξαιρετική φειδώ.

2ον. Στο Λονδίνο, το θλιβερό γεγονός που αναφέρεις έγινε σε ελάχιστο χρόνο μετά την πολύνεκρη τρομοκρατική επίθεση που δέχθηκε η πόλη, η κοινή γνώμη ήταν μουδιασμένη ακόμα και, κυρίως, ο κος Μπλερ (όχι ο τότε πρώθυπουργός αλλά ο Αρχηγός της Αστυνομίας) έδινε σχεδόν κάθε μέρα για δέκα και πλέον μέρες συνεντεύξεις τύπου για να εξηγήσει το πως έγινε ότι έγινε, η οικογένεια του τραγικού θύματος αποζημιώθηκε γενναία και οι συγκεκριμένοι αστυνομικοί απομακρύνθηκαν την ίδια στιγμή από την υπηρεσία. Το σημαντικότερο όμως ποιοτικό στοιχείο είναι ότι μιλάμε για τελείως διαφορετικές συνθήκες μετά από μία πολύνεκρη προμοκρατική επίθεση.

3ον, Τουλάχιστον δύο από τους πλέον επιφανείς ηγέτες της Αριστεράς των Εργατικών -αριστερότατα τοποθετημένοι- τόσο ο κος Μπεν όσο και ο κος Γκαλαουέι είναι κάτι παραπάνω από πολύ εύποροι. Απλώς δεν τα "έκλεψαν" από κανέναν όπως και ο κος Αλαβάνος που που δέχεται εκ μέρους ορισμένων κύκλων αήθεις επιθέσεις για την περιουσία που δημιούργησαν οι πρόγονοί του. Μην είσαι χυδαίος-όποιος και αν είσαι.

4ον, η ανάρτηση του πανό στη ρίζα του Ιερού Βράχου και ασφαλώς όχι "πάνω" στην Ακρόπολη δεν συνιστά αλητεία ούτε κατά διάνοια. Ο Μανόλης Γλέζος μίλησε σήμερα και είπε: (στο TVXS) για το κλίμα των ημερών, το oποίο χαρακτηρίζει εξέγερση.
Αναρωτιέται πόσα δάκρυα έχουν χύσει για τα χαμένα σπίτια των πλειστηριασμών αυτοί που σήμερα κλαίνε για τα καμένα καταστήματα, επικαλείται τον ποιητή που λέει ότι είμαστε στο τελευταίο σκαλί του κακού, δηλώνει περήφανος για το πανό που ανέβηκε στην Ακρόπολη με το σύνθημα “Αντίσταση” και αναρωτιέται: «Αν ήταν όντως εξοστρακισμός, τότε είναι λιγότερο θάνατος αυτός του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου»;


Αλήθεια..θα χυδαιολογήσεται τώρα ΚΑΙ για τον Γλέζο όπως επιβάλλουν οι καιροσκοπικοί σεβασμοί σας;;;

Unknown είπε...

Α! Ξέχασα το μέγιστο δείγμα υποκρισίας στο σχόλιο του "Ανώνυμου":

Αλήθεια...ποιός είναι ο....λαός του Παναθηναϊκού; Διότι εγώ δεν ξέρω καμία...Παναθηναϊκή χώρα, μόνο την Ελλάδα ξέρω. Πλάκα κάνεις; Απειλείς μία (την όποια) πολιτική άποψη και έκφραση γνώμης με την οργή των...οπαδών μιας ποδοσφαιρικής ομάδας; Προφανώς αντιπροσωπεύεις ακριβώς αυτή την αγελαία και αγοραία αντίληψη που κυβερνά τη χώρα εδώ και 30 χρόνια και έχει φτάσει τα πράγματα εδώ που είναι σήμερα.

Είσαι όμως βαθύτατα υποκριτής και συνειδητός ψεύτης. Τελικά τι θέλεις; Πολιτικούς που εκφράζουν την άποψή τους χωρίς να υπολογίζουν το κόστος ή πολιτικούς μαίμούδες που υπακούουν στον σκληρό λαϊκισμό;

Γιατί αν ο κος Τσίπρας προκαλεί την οργή του...λαού του Παναθηναϊκού, μου δίνεις έναν σημαντικότατο λόγο να τον εκτιμήσω γιατί δεν χαϊδεύει τα αυτιά μιας μάζας έτοιμων οπαδών. Εύγε του!

Ανώνυμος είπε...

“...το καραντί, το καραντί θα μας μπατάρει

σάπια βρεχάμενα τσιμέντο και σκουριά

από νωρίς δεξιά στη μάσκα την πλωριά

κοιμήθηκεν η φάλαινα που πιλοτάρει…”