Στήλη Άλατος

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Καλώς Ήρθατε στη Στήλη Άλατος. Η Στήλη, δημοσιεύεται κάθε Σάββατο, ταυτόχρονα στην Κυπριακή εφημερίδα Πολίτης και στο ελληνικό portal TVXS. Κάποιες φορές, αν το επιβάλλει η επικαιρότητα γράφω και ανεβάζω κείμενα μόνο για διαδικτυακή χρήση. Κάτω από τα άρθρα, όπως σε όλα τα ιστολόγια, υπάρχει χώρος για σχολιασμό. Moderation, δεν κάνω. Για αυτόν τον λόγο όμως είμαι αυστηρός σε σχόλια επιθετικά που δεν σέβονται την οποιαδήποτε Άλλη άποψη ή είναι επιθετικά κατά κοινωνικών και φυλετικών ομάδων. Ύβρεις και προσωπικές επιθέσεις διαγράφονται χωρίς συζήτηση.

Συντονιστείτε τώρα στους 107, 6

Κινούμενη Άμμος. Κάθε Σάββατο 6-8 μ.μ στον 107,6 ή στο : www.1076.eu Στο shoutbox, το συζητάμε ζωντανά! Από τον Bach στον Dylan και από τον Beethoven στους Beatles και τους Felice Brothers,όλα είναι Μουσική 107.6 ΓΙΑ ΑΚΡΟΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2008

Ταπηροκρανίωση!


Απλώς, Ταπηροκρανίαση, οξύτατη. Αιτία;
Η απίστευτη βλακεία που κυκλοφορεί παντού και βεβαίως κυρίως στο διαδίκτυο, όπου ο κάθε καθυστερημένος μπορεί να κρύβεται πίσω από ένα σαχλεπίσαχλο ψευδώνυμο και να γίνεται κριτής και τιμητής των πάντων.

Εκ του ασφαλούς βεβαίως, δείχνοντας εμάς , τους λίγους, που εκθέτουμε την άποψή μας επώνυμα και με ρίσκο κάποιες φορές ως αφελείς.

Αυτά. Και για να μην υπάρξει καμία παρεξήγηση, δεν εκνευρίστηκα με κανέναν από τους τακτικούς θαμώνες του ιστολογίου μου.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Pittas...

Milas poly eythews gia ta Kypariaka dedomena kai den to antexoun... Got it my friend?

Ti tha akousoume to Savvato????

Syntaksidiwtis ;-)

ps. apo limasol

Ανώνυμος είπε...

sorry ta....Kypariaka einai Kypriaka!

koutso είπε...

Εγω διερωτήθηκα απο την αρχή που αποφάσισα να κάμω το μπλοκ μου πόσοι έχουν το θάρρος να εκτίθενται υπογράφοντας επώνυμα με τις αναρτήσεις τους ή με τα σχόλια τους.

Νομίζω ότι είναι ένδειξη της ανωρυμότητας μας ή της φοβίας μας ή του ωχαδελφισμού μας ή του ραγιαδισμού μας ή δεν ξέρω γω τι γαμώτο!

Διερωτούμαι αν η αντιπαράθεση της πραγματικής δημοσιογραφίας έναντι της παλαβόσυνης των πολιτικών μας θα μπορούσε να αλλάξει τα πράγματα και να αποκτήσει δυνατή βούληση ο κυπριακός λαός.

Διερωτούμαι πότε θα λείψη τα σάλιο.

Διερωτούμαι πόσοι γυφτοσαλίγκαροι κυκλοφορούν ανάμεσα μας.

Διερωτούμαι αν είμαστε άλλως πως αν όσες γυναίκες υπέφεραν απο τους βασανιστές πατέρες ή σύζυγους τους μπορούσαν να είχαν ανταπόκριση απο την αστυνομία πόσοι απ'αυτούς τους μαλάκες θα ήταν τώρα πίσω απο τα σίδερα να πισσει η βάκλα τους.

Διερωτούμαι αν είμασταν ενήμεροι των καιρών αν θα είχαμε εν ετει 2008 τους Τούρκους να μας κάμνουν ότι θέλουν.

Διερωτούμαι αν......θα μπορούσα να γράφω μέχρι αύριο αλλά δεν θα μονοπωλήσω το χώρο.

Διερωτούμαι τέλος πόσο ελεύθεροι είμαστε.....

-=IMAGINOS=- είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
-=IMAGINOS=- είπε...

Η ανωνυμία στα blogs τουλάχιστον στην Ελλάδα οφείλεται αποκλειστικά στην χούντα του προοδευτισμού. Ακριβώς όπως το διαβάζετε.

Σε μία ελληνική κοινωνία που μετά τη μεταπολίτευση ζει μέσα σε ένα ρεβανσιστικό αριστερίστικο κομπλεξαρισμό, δηλαδή μία νέα ΧΟΥΝΤΑ με μανδύα τάχα δημοκρατίας αλλά ουσία ίδια με της 7ετίας, αν γράψεις επώνυμα σε μπλογκ κάτι που δε θα αρέσει στους «προοδευτικούς» την άλλη μέρα θα σε έχουν κάψει οι αναρχοναζί.... Τα παραδείγματα? ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ...
Oταν θα αποφασίσω να πεθάνω ηρωικά θα γράψω επώνυμα. Αν καταφέρω και επιζήσω και θα έχω δαγκώσει λαιμούς παρόλο που θα έχουν προσπαθήσει άλλοι να με φάνε, θα καταλήξω και πάλι στη φυλακή σαν θήτης. Όταν έχεις να κάνεις με μεταπολιτευτικό αριστερίστικο ρεβανσισμό και κομπλεξαρισμό ή θα πεθάνεις ή θα είσαι ο δαρμένος σε κάθε περίπτωση και ας βρέθηκες αμυνόμενος.

ΧΟΥΝΤΑ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ, Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΟΝΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΣΜΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ.