Στήλη Άλατος

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Καλώς Ήρθατε στη Στήλη Άλατος. Η Στήλη, δημοσιεύεται κάθε Σάββατο, ταυτόχρονα στην Κυπριακή εφημερίδα Πολίτης και στο ελληνικό portal TVXS. Κάποιες φορές, αν το επιβάλλει η επικαιρότητα γράφω και ανεβάζω κείμενα μόνο για διαδικτυακή χρήση. Κάτω από τα άρθρα, όπως σε όλα τα ιστολόγια, υπάρχει χώρος για σχολιασμό. Moderation, δεν κάνω. Για αυτόν τον λόγο όμως είμαι αυστηρός σε σχόλια επιθετικά που δεν σέβονται την οποιαδήποτε Άλλη άποψη ή είναι επιθετικά κατά κοινωνικών και φυλετικών ομάδων. Ύβρεις και προσωπικές επιθέσεις διαγράφονται χωρίς συζήτηση.

Συντονιστείτε τώρα στους 107, 6

Κινούμενη Άμμος. Κάθε Σάββατο 6-8 μ.μ στον 107,6 ή στο : www.1076.eu Στο shoutbox, το συζητάμε ζωντανά! Από τον Bach στον Dylan και από τον Beethoven στους Beatles και τους Felice Brothers,όλα είναι Μουσική 107.6 ΓΙΑ ΑΚΡΟΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2007

Το πένθος του Κόσμου δεν έχει τέλος

Δύο χιλιάδες χρόνια μετά την δημιουργία και επικράτηση του χριστιανισμού δημιουργήσαμε έναν θαυμάσιο κόσμο δικαιοσύνης, στον οποίο τουλάχιστον τα παιδιά του πλανήτη νιώθουν ασφαλή.

Έτσι, μπορούμε να συγχωρήσουμε και να δούμε με κατανόηση τους διάφορους Επισκόπους, Αρχιεπισκόπους και Πάπες που κυκλοφορούν μέσα στις πανάκριβες κι αστραφτερές λιμουζίνες τους με τους οδηγούς τους μπροστά ή όταν ταξιδεύουν πρώτη θέση στο αεροπλάνο. Θαυμάσια δείγματα της ταπεινοφροσύνης που υποτίθεται πως διδάσκει ο Κύριος και Θεός τους.

Θα τους συγχωρήσουμε ακόμα και για τα πλούσια δείπνα, τα ακριβά κρασιά , που κοστίζουν χιλιάδες δολάρια. Δεν πειράζει. Όπως είναι γνωστό, τα έχουμε λύσει τα ζητήματα πείνας στον πλανήτη, κανείς δεν πεινάει πια πουθενά, όλοι έχουν ένα πιάτο φαγητό, αν μη τι άλλο. Τι κι κάποιες εκκλησίες όπως η Ελλαδική λυσσάνε για ένα οικοπεδάκι παραπάνω σε καμένα δάση; Και την Κλιματική Αλλαγή τη λύσαμε, και ο πλανήτης επιτέλους ξαναβρήκε την πνοή του.

Είναι ένας υπέροχος κόσμος. Ζούμε, για να τον χαιρόμαστε.

*Ακόμα δεν έχω αποφασίσει το περιεχόμενο του αυριανού άρθρου. Συμβαίνουν τόσα πολλά…

1 σχόλιο:

Theopemptou είπε...

Έχω διαβάσει τόσα για το εμπόριο ανθρώπων και κάθε φορά με αναστατώνει. Για πόσο καιρό ακόμα θα κλείνει ο κόσμος τα μάτια και να προσποιείται ότι όλα είναι καλά?