Στήλη Άλατος

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Καλώς Ήρθατε στη Στήλη Άλατος. Η Στήλη, δημοσιεύεται κάθε Σάββατο, ταυτόχρονα στην Κυπριακή εφημερίδα Πολίτης και στο ελληνικό portal TVXS. Κάποιες φορές, αν το επιβάλλει η επικαιρότητα γράφω και ανεβάζω κείμενα μόνο για διαδικτυακή χρήση. Κάτω από τα άρθρα, όπως σε όλα τα ιστολόγια, υπάρχει χώρος για σχολιασμό. Moderation, δεν κάνω. Για αυτόν τον λόγο όμως είμαι αυστηρός σε σχόλια επιθετικά που δεν σέβονται την οποιαδήποτε Άλλη άποψη ή είναι επιθετικά κατά κοινωνικών και φυλετικών ομάδων. Ύβρεις και προσωπικές επιθέσεις διαγράφονται χωρίς συζήτηση.

Συντονιστείτε τώρα στους 107, 6

Κινούμενη Άμμος. Κάθε Σάββατο 6-8 μ.μ στον 107,6 ή στο : www.1076.eu Στο shoutbox, το συζητάμε ζωντανά! Από τον Bach στον Dylan και από τον Beethoven στους Beatles και τους Felice Brothers,όλα είναι Μουσική 107.6 ΓΙΑ ΑΚΡΟΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Σάββατο 21 Μαΐου 2011

Τι είπε λοιπόν ο Σαββόπουλος;

Τι είπε λοιπόν ο Σαββόπουλος; του Γιώργου Πήττα
Printer-friendly versionSend to friend

Αντιλήφθηκα πρώτα τη σκόνη που σηκώθηκε από τις δηλώσεις του Διονύση Σαββόπουλου και στη συνέχεια έψαξα να βρω τον «άνεμο» που τη σήκωσε, δηλαδή τα λόγια του, που υποτίθεται αρκούσαν για να τον χαρακτηρίσουν ορισμένοι ακόμα και χρυσαυγίτη!

Η αλήθεια είναι, πως από όσα διάβασα και πριν ακούσω τον ίδιο, είχα σηκώσει τα φρύδια μου απορημένος αλλά, χωρίς ιδιαίτερη ένταση, καθώς δεν υπάρχει πια τίποτα που να θεωρώ περίεργο για την Ελλάδα.

Μετά, άκουσα. Και ξανάκουσα πολλές φορές, όχι μόνο για τα λόγια που είπε, αλλά και για να εισπράξω το ύφος, τη διάθεση, την δική του αλήθεια.

Τι είπε λοιπόν ο Σαββόπουλος;

Πως η κατάσταση στο κέντρο είναι τραγική και πρέπει να αντιμετωπιστεί ως εκτάκτου ανάγκης.

Ρωτάω: Δεν είναι; Υπάρχει κάποιος που βλέπει στο κέντρο μια κατάσταση ανθρώπινη και βατή;

Τι σημαίνει όμως «εκτάκτου ανάγκης»;

Πρώτα από όλα, σημαίνει παρουσία της Πολιτείας ώστε να μην αντικαθίσταται αυτή από νεοναζιστικά τάγματα εφόδου που ασκούν τρομοκρατία προς αλλοδαπούς και μη.

Δεύτερο, σημαίνει ξανά παρουσία της Πολιτείας ώστε να εντοπιστούν και να εξαρθρωθούν οι συμμορίες εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών, νταβατζήδες, λαθρέμποροι.

Το εισαγόμενο οργανωμένο έγκλημα ασφαλώς και βρίσκει όχι απλά γόνιμο έδαφος, αλλά κανονικό θερμοκήπιο καθώς οι ουκ ολίγοι Έλληνες εγκληματίες συνεργάζονται αρμονικότατα με τους ξένους συναδέλφους τους, που ήσαν ήδη εγκληματικά στοιχεία στον τόπο τους.

Αυτά που συμβαίνουν σήμερα στο αθηναϊκό κέντρο, δεν είναι πρωτότυπα, έχουν γίνει και αλλού στην Ευρώπη και αντιμετωπίστηκαν με επιτυχία λιγότερη η μεγαλύτερη, κυρίως με αποτελεσματικούς μηχανισμούς ένταξης και χωρίς συμπλέγματα για λατρευτικούς χώρους, ξενόγλωσσα σχολειά, κέντρα κουλτούρας των μειονοτήτων. Αυτά όλα, που δεν έγιναν ποτέ στην Ελλάδα και κάθε απόπειρα συνάντησε καχυποψία και πολεμική.

Είναι γνωστό επίσης, πως οι συμμορίες μεταξύ τους, μοιράζουν το «αντικείμενο δραστηριοτήτων» τους και τις περιοχές τους, συχνά με «εθνικά» κριτήρια.

Κάτι που θα διευκόλυνε τις Αρχές, να δράσουν ορθολογικά εδώ και χρόνια, αντί να αδιαφορούν αλείφοντας βούτυρο στο ψωμί των ακροδεξιών συμμοριών.

Μας διαφεύγει δε μονίμως, πως θύματα των αλλοδαπών συμμοριών είναι και οι ίδιοι οι μετανάστες στους οποίους ασκούν αφόρητη τρομοκρατία που βέβαια γίνεται αδιανόητη, αν προσθέσει κανείς και τους αυτόκλητους ελληναράδες.

Έχοντας λοιπόν γράψει αυτά, θα προτιμούσα ο κος Σαββόπουλος να πει πως η Αθήνα διέρχεται μία βαθιά Ανθρωπιστική κρίση αντί να χρησιμοποιήσει τον όρο «κατάσταση εκτάκτου ανάγκης» που κατά το μάλλον ή το ήττον παραπέμπει σε στρατιωτικό νόμο ή πόλεμο.

(Βέβαια, η Χρυσή Αυγή, το έγραψε φαρδύ πλατύ: «Έχουμε Πόλεμο». Και την επόμενη στιγμή, ξαμόλησε τα ντόπερμαν στους δρόμους. Συγνώμη και από τα ντόπερμαν κιόλας)

Μετά, ο Διονύσης Σαββόπουλος, είπε να μεταφερθούν οι μετανάστες (είπε «λαθρομετανάστες» όρος βίαιος, ρατσιστικός και πάνω από όλα αδόκιμος) σε αραιοκατοικημένα νησιά και να δουλέψουν εκεί στη γη, να καλλιεργήσουν.

Και πρόσθεσε και την ανάγκη της βοήθειας του ΟΗΕ.

Σε μένα, αυτό ακούστηκε σαν σύνοψη μιας εθνικής στρατηγικής αντιμετώπισης του προβλήματος που αν είχε ακολουθηθεί εδώ και χρόνια, θα είχε βοηθήσει στην περιφερειακή ανάπτυξη και, θα είχε εντάξει πολλούς από αυτούς τους ανθρώπους στην Ελλάδα, με λιγότερα προβλήματα, εκτονώνοντας αισθητά την γκετοποίηση που γεννά όλα όσα έγραψα πιο πάνω.

Και, θα είχαν αποφευχθεί (ίσως) τα κάτεργα και οι αθλιότητες που σταθερά η κοινωνία μας βάζει κάτω από το χαλί.

Αναφέρομαι σε περιπτώσεις ανάλογες με αυτές των Φραουλοπαραγωγών της Ηλείας που δεν είναι καθόλου μα καθόλου λίγες.

Ο Σαββόπουλος, δεν μίλησε ούτε για ξερονήσια, ούτε για εξορίες, ούτε για τιμωρητική πρακτική. Έλεος!

Κάποιοι, νομίζω ακούν μόνο αυτά που θέλουν προκειμένου να χύσουν την κομπλεξική χολή τους.

Ξεκίνησε –ο Σαββόπουλος- από την υπαρκτή ανάγκη ανάσας στο κέντρο, να μπορέσουν οι γειτονιές που έχουν υποβαθμιστεί απελπιστικά να ανακάμψουν.

Αναζήτησε Λύση με οφέλη για όλους.

Αν μη τι άλλο, έβαλε το μυαλό του να σκεφτεί, να βρει κάτι, την ώρα που η Πολιτεία απέχει αφού πρώτα βολεύτηκε για χρόνια πολλά με την ανεξέλεγκτη εισροή , τις μηδενικές πρόνοιες ένταξης και την άγρια εκμετάλλευση που συστηματικά καλλιέργησε.

Αυτά όμως που καλοπροαίρετα και αγαθά υποστήριξε ο Διονύσης Σαββόπουλος, έχουν κάποια προβλήματα.
Κατά τη γνώμη μου.

Είναι πια, πολύ αργά.
Μια τέτοια «επιχείρηση» και ειδικά τώρα, μετά από όσα έχουν συμβεί, θα πάρει τη μορφή του στοιβάγματος στα τρένα των Εβραίων πολιτών στη Γερμανία πριν τον πόλεμο.

Η βία που θα ζήσουν από την αποσαθρωμένη «Πολιτεία» θα είναι λες βγαλμένη από πίνακες του Hieronymus Bosch.

Μια πολιτική ελεγχόμενης διασποράς στην επαρχία με αυστηρή διασφάλιση των συνθηκών εργασίας και ζωής, θα ήταν ό,τι καλύτερο.

Πριν από δέκα χρόνια. Δεν την έκαναν, δεν την θέλησαν.

Προσωπικά, δεν νομίζω πως θα γίνει κάτι.

Ούτε αυτά που λέει ο Σαββόπουλος, ούτε άλλα.

Η χωματερή που είπε κάποια στιγμή, ισχύει.
Μόνο που δεν αφορά τους ξένους συμπολίτες μόνο, αλλά όλους.

Χρόνια τώρα, το κέντρο βαθμιαία μετατρέπεται σε μία ανθρώπινη χωματερή καθώς τα πάντα είναι παρατημένα στη μοίρα τους, με τη μοίρα αυτή να προσφέρει όλο και πιο λίγες επιλογές.

Ανέφερε και τους τοξικομανείς ο Σαββόπουλος. Τρυφερά μίλησε, είπε πως είναι τα παιδιά μας, που πρέπει να βρεθούν μακριά από τους εμπόρους. Ακόμα και σε αυτό, τον αποπήραν.

Στο δικό μου το μυαλό, ανεξάρτητα από όσα είπε ο Σαββόπουλος (θυμίζω, ένας δημιουργός με τεράστια προσφορά στον τόπο του) εγώ σκέφτομαι αυτά:

Από την αθλιότητα του κέντρου, κάποιοι θα πλουτίσουν εν καιρώ.
Μια ενδιαφέρουσα και δύσκολη δημοσιογραφική αποστολή, θα ήταν να ερευνηθεί ποιοι αγοράζουν κτίρια στις περιοχές που έχουν υποβαθμισθεί και ποιων επενδυτών κάνουν τη βρώμικη δουλειά οι συμμορίες και τα τάγματα εφόδου, ώστε η αγοραστική αξία των ακινήτων να πέφτει συνέχεια.

Στον πολύπαθο Άγιο Παντελεήμονα, κάποια στιγμή θα δούμε πάρκα και πεντακάθαρες κατοικίες. Θα έχουν κατοίκους καινούργιους που δεν θα έχουν καμιά σχέση με το σημερινό άθλιο σκηνικό και ίσως ιδιωτική αστυνόμευση.

Οι σημερινοί κάτοικοι, θα έχουν πουλήσει κοψοχρονιά τα σπίτια τους και θα έχουν φύγει άρον άρον. «Συμβαίνει τώρα». Ποιος θα το ψάξει;

ΥΓ. Για να μην πεταχτεί κάποιο κοκοράκι, τον Δ. Σαββόπουλο δεν τον γνωρίζω προσωπικά, ούτε καν σε συναυλία του έχω πάει, εκτός από μία παράσταση του στη Λευκωσία. Αγαπώ όμως πολύ το έργο του και σέβομαι τους δημιουργούς.


Γιώργος Πήτττας, για το TVXS και τον Πολίτη

16 σχόλια:

αθεόφοβος είπε...

Ο Σαββόπουλος είπε μερικές λογικές λύσεις σε ένα πρόβλημα που οι περισσότεροι από τους αυτόκλητους προστάτες των μεταναστών δεν προτείνουν καμία λύση παρά μόνο συνθήματα του τύπου "κάτω τα χέρια από τους μετανάστες"
Κοντεύει να φτάσουμε ή μάλλον έχουμε φτάσει ήδη στο σημείο που πολλοί από τους κατοίκους που ΖΟΥΝ την κατάσταση να θεωρούν τους χρυσαυγίτες σαν την μόνη λύση και την αυτοδικία σε αθώους φουκαράδες μετανάστες σαν αποτελεσματικό μέσο εκδίωξης τους από την συνοικία τους.

the Idiot Mouflon είπε...

Διαβλέπω ένα μικρό προβληματάκι κ. Πήττα... ένεκα του ότι με αυτή την πρόταση επιβάλλει κάποιος στον μετανάστη το τι θα κάνει για να ζήσει... και μάλιστα δουλειές από αυτές που -δυστυχώς -δεν θέλει ο ίδιος να κάνει. Δλδ. αυτό που γίνεται ήδη ... αλλά "εθελοντικά" (από ανάγκη)... ο Νιόνιος -πιθανόν με καλές προθέσεις -λέει να το επιβάλουμε σαν λύση.

Η ομοιότητα που είδατε με "τα τρένα των εβραίων"... υπάρχει και με την καταναγκαστική εργασία.

ΥΓ. Στον Πολίτη πάλι σας κάνανε Σενέρ Λεβέντ, προβοκάτσια!

Ανώνυμος είπε...

Pali sas ekanan Sener Levent ston Politi...

Yellow Kid είπε...

Η μουσική και η συνεισφορά του Σαββόπουλου στην τέχνη για τα ελληνικά δεδομένα είναι αναμφισβήτητη. Όμως δεν νομίζω πώς πρέπει να συγχέουμε τις δημόσιες δηλώσεις ενός καλλιτέχνη με το τί έχει προσφέρει καλλιτεχνικά . Ένας καλλιτέχνης είναι πάνω απ' όλα άνθρωπος, με τις αδυναμίες του, τις επιλογές που μπορεί να αλλάξουν, το γήρας και τους φόβους του. Αντίθετα, ένα έργο παραμένει αθάνατο και αναλλοίωτο.

Σεβόμενος πάρα πολύ το έργο του (όντας για πολλά χρόνια Σαββοπουλικός) , να τολμήσω να πω πώς ο γερασμένος άνθρωπος αυτός πρότεινε μια μπούρδα λύση.
Μπούρδα γιατι ποίος θα καθορίσει και με ποια κριτήρια πόσοι από αυτούς που διαμένουν στην Αθήνα, είναι (α)Λαθρομετανάστες(β)Εγκληματίες (γ)Δεν έχουν φτιάξει πλαστά χαρτιά στην περίπτωση που τους σταματήσει η αστυνομία. Εκτός αν αυτό που προτείνει είναι να μαζέψουμε μπουλούκια όσους μας μοιάζουν εγκληματίες και λαθρομετανάστες και να τους πάμε με το ζόρι να βόσκουν σε ένα νησί σαν τα κατσίκια. Άν λέει αυτό ο Σαββόπουλος λοιπόν, ή δήλωση του δεν διαφέρει και πολύ από τις ρατσιστικές του Αδωνη Γεωργιάδη και δεν πρόκειται να κάνω τα στραβά μάτια επειδή "το είπε ο Σαββόπουλος".

Κύριε Πίττα, ο Σαββόπουλος όντως δεν μίλησε για Λαγονήσια, αλλά για φάρμες. Όπως παλιότερα ο Χίτλερ δεν είχε μιλήσει για Στρατόπεδα Συγκέντρωσης και εξόντωσης αλλά για Στρατόπεδα εργασίας και διαμονής (γνωστό το ψέμμα "Η Εργασία Απελευθερώνει") μέχρι να τελειώσει ο πόλεμος. Αυτό το επισημαίνω χωρίς να θέλω να κάνω ισοδύναμους τον Σαββόπουλο με τον Χίτλερ ή τον Παπαδόπουλο αλλά συνήθως ξέρετε πώς ο δρόμος για την κόλαση είναι στρωμένος με καλές προθέσεις.

Άλλα ας το δούμε και πιο ρεαλιστικά. Πείτε οτι γίνεται ως λύση για την εγκληματικότητα (που δεν είναι προνόμιο μόνο κάποιων αλλοδαπών, αλλά και κάποιων εγχώριων). Τι πιστεύει ο κος Σαββόπουλος πως θα γίνει; Αν πάς με το ζόρι κάποιους ανθρώπους σε ένα μέρος να δουλέψουν, δεν θα υπάρχει μερίδα που θα θέλει να γυρίσει πίσω (γιατί έχει φτιάξει οικογένεια, γιατί τον συμφέρει, γιατί δεν θέλει κανένας να του λέει τι να κάνει, κλπ) ακόμα και να δραπετεύσει αν χρειαστεί; Οπότε πάλι στην Αθήνα θα είναι και πάλι θα βγαίνουν οι Χρυσές Αυγές να μιλάνε για εγκληματικότητα, φόβο κλπ.

Η λύση για μένα (γνωρίζοντας πώς υπάρχει πολύ ζόρι και πίεση για να επιτευχθεί) είναι η πλήρης νομιμοποίηση και η ένταξη όσων δεν έχουν χαρτιά στην κοινωνία. Αυτό δεν το λέω επειδή "αγαπάω τους ξένους" ή "μισώ την Ελλάδα" αλλά γιατί όπως συμβαίνει με τους εγγεγραμμένους Έλληνες, θα είναι ποιο εύκολο (α)να μπορούν να βρουν μια νόμιμη δουλειά χωρίς κάποιοι να χρειάζεται να φτάσουν στο έγκλημα (β) όσοι πλέον εγκληματίσουν να είναι πιο εύκολο απο τις αρχές να τους τσακώσουν από τώρα που δεν ξέρουμε καν ποιοι είναι (γ) θα μειωθεί ο ρατσισμός και η ξενοφοβία αν γνωρίζουμε πώς ο άλλος είναι μεν πιο σκούρος, αλλά είναι νόμιμος.

Anef_Oriwn είπε...

Φίλε PolitisPittas,

Πάλι πιστώσανε, εκεί στον “Πολίτη”, το άρθρο ΣΟΥ στον Σενέρ Λεβέντ!!! Μα τι συμβαίνει;

Disdaimona είπε...

Δεν γνωρίζω αν ο κ.Σαββόπουλος είχε κάνει κάποια δήλωση για τους 300 μετανάστες, τότε.

Γιατί εκείνοι οι 300 αν θυμάμαι καλά, ήταν ΗΔΗ σε νησί, ήταν πολλά χρόνια σε νησί και την κατάληξή τους την είδαμε.

Ποιά πολιτεία; Η πολιτεία κάνει πλάτες στη Χ.Α όπως έκανε άλλοτε η δική μας αστυνομία στις κλίκες της νύχτας όταν "καθαριζόντουσαν" μεταξύ τους. καθαρίζει αμόλυντη.
Το καθήκον της να προστατεύσει δεν το ασκεί ούτε στα απαραίτητα, που θα ήταν η νομιμοποίηση των ξένων εργατών. Γιατί μου φαίνεται πως μόνο έτσι πια πρέπει να τους λέμε, και να καταργήσουμε και το "μετανάστες". Αν θέλουμε να πούμε τα πράγματα με το ονομά τους.

Εχω ζήσει στην περιοχή και ξέρω πως είναι γεμάτη ντόπιους μαφιόζους, τζογαδόρους κ.λ.π Μια χαρά φιλαράκια με την αστυνομία ήταν πάντοτε.

Πρόκειται για οικονομικό και όχι μόνο πολιτικό έγκλημα και πολύ σωστά αναφέρεσαι στον υπόγειο ψυχικό πόλεμο ενάντια στους κατοίκους για να φτηνοπουλήσουν.

Οι φτωχοί φτωχότεροι, οι εκπαιδευμένοι δολοφόνοι στο ρόλο των τιμωρών υπέρ της τάξης και της νομιμότητας και η πολιτεία να ζητιανεύει το επόμενο δάνειο να χρυσώσει τις τράπεζες μη μας φύγουν.

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα Συνταξιδιώτη Γιώργο. Χαίρομαι που βάζεις τα πραγματα στη θέση τους.Δε διαβασα σχόλια άλλων και ζητάω προκαταβολικά συγνώμη αν επαναλάβω κάτι.Άκουσα τις δηλώσεις του Σαββόπουλου απο τον ίδιο και διαπίστωσα ότι έχουν παραποιηθεί είτε απο μπλογκς είτε απο τηλε-δελτια είτε ακομα κι απο εφημερίδες.Δεν έχουν τίποτα το ρατσιστικό και τίποτα το ανθρωποφοβικό.Με τη λύση που προτείνει μπορει όποιος θελει να διαφωνεί αλλα η παραποίηση της αποψής του είναι απάτη.Τον Σαββόπουλο κανεις δεν τον ψήφισε να κυβερνήσει και κανείς δεν τον ταίζει με τους φόρους του,σαν πολίτης λέει τη γνώμη του συμφωνείς ή διαφωνείς.Το θέμα είναι ότι απ'το στόμα όσων χρησιμοποιούν την αποκέντρωση ή την αξιοποίηση ξεχασμένων τόπων του τόπου σαν προεκλογικό καρότο δεν έχω ακούσει τη παραμικρή πρόταση.Αναρωτιέμαι μήπως κάποιους βολεύουν κάποιες καταστάσεις για λόγους που μόνο οι ίδιοι ξέρουν(?).
Δε μπαίνω σε θεωρίες συνομωσίας αλλα ή κάποιοι είναι ανίκανοι να δώσουν λύσεις ή...
Το άσχημο ή αν θες το ύποπτο της υπόθεσης είναι το ότι "έγκυροι(?)" δημοσιογράφοι και "έμπειροι" αλλάζουν δηλώσεις ο καθενας απο μας ας αναρωτηθεί γιατί.
Καλή μας τύχη

-=IMAGINOS=- είπε...

Γιώργο συμφωνώ με το κείμενο σου στα περισσότερα αλλά μην εθελοτυφλείς. Ο Σαββόπουλος δεν έκανε τυχαία την αναφορά αυτή περί αραιοκατοικημένων νησιών. Απλά το είπε "κομψά" και δεν ήθελε να προκαλέσει περισσότερο. Είναι γνωστό πως όποιος κατεβαίνει στο κέντρο της Αθήνας, σκέπτεται από μέσα του πως πλέον μόνο ένας Παπαδόπουλος θα μπορούσε να βάλει τάξη σε αυτό το αίσχος. Η αναφορά του Σαββόπουλου λοιπόν ήταν έμμεση αλλά σαφής. Χρειάζονται ξερονήσια δηλαδή πολύ άμεσες και σκληρές λύσεις ειδάλλως δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα και απλά κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλο μας. Το είπε ίσως εν βρασμώ ψυχής αλλά όποιος κατεβαίνει στο κέντρο δεν μπορεί παρά να αγανακτήσει και να βράζει η ψυχή του... Εξάλλου δεν είναι ο μόνος αριστερός διανοούμενος που εκφράζει τις απόψεις αυτές. Όλο και περισσότεροι τις εκφράζουν όπως ο Κούνδουρος που κατέληξε και στο νοσοκομείο μετά από επίθεση 5 αλλοδαπών στο σπίτι του, γιατί απλά υπάρχουν και σοβαροί άνθρωποι στην αριστερά που δεν μπορούν συνεχώς να κλείνουν τα μάτια και άλλοι αναγκαστικά βάζουν μυαλό όταν τρώνε ξύλο και έτσι αντικρίζουν την πραγματικότητα που βιώνουν οι άλλοι αλλά μέχρι σήμερα μιλούσαν εκ του ασφαλούς και από απόσταση...

Στο χάλι και το αίσχος αυτό που υπάρχει σήμερα στην Αθήνα και σχεδόν παντού στην Ελλάδα, σημαντικό μερίδιο ευθύνης φέρει καθαρά και η αριστερά που πάντοτε έκλεινε τα μάτια στο πρόβλημα και κατηγορούσε όλους όσους το ανέφεραν ως ακροδεξιούς ρατσιστές και φασίστες. Τώρα όλοι μιλάνε για το αίσχος αυτό, όλα τα κόμματα, αλλά όταν τα φώναζε αυτά πολλά χρόνια πριν ο Καρατζαφέρης πχ αμέσως οι αριστεροί τον αποκαλούσαν φασίστα και ρατσιστή... Μα ήταν μαθηματικά βέβαιη η κατάληξη αυτή και απορώ πως η αριστερά με τόσους διανοούμενους δεν μπορούσε να το προβλέψει. Διανοούμενοι ήταν αυτοί ή ηλίθιοι και πανίβλακες;

Για να μη κρυβόμαστε λοιπόν πίσω από το δάκτυλο μας, εάν δεν σοβαρευτεί αμέσως η αριστερά, τόσο και θα πολλαπλασιάζει τα ποσοστά της η ακροδεξιά. Το προειδοποιώ και αυτό με μαθηματική ακρίβεια και δεν θα μπορεί κανείς αριστερός μετά από καιρό να διερωτάται πως η ακροδεξιά κατέλαβε και πάλι την εξουσία. Δεν είναι τυχαίο το ότι παντού στην Ευρώπη η ακροδεξιά ανεβαίνει όπως στην Αυστρία όπου ήλθε και πρώτο κόμμα, και φανταστείτε ότι δεν ξεπερνούν οι μετανάστες πουθενά στην Ευρώπη το 3 με 4% του ημεδαπού πληθυσμού σε ποσοστό. Φανταστείτε τι έχει να γίνει στην Ελλάδα που ήδη το ποσοστό αυτό βρίσκεται πολύ πάνω από το 30%....

-=IMAGINOS=- είπε...

Τέλος για να δεις πως ο Σαββόπουλος έκανε συνειρμούς για ξερονήσια χουντικά, δεν μπορώ να δεχτώ ότι είναι τόσο βλάκας ώστε να λέει πως θα πάνε σε ξερονήσια του Αιγαίου οι λαθρομετανάστες για να καλλιεργήσουν τη γη. Στα νησιά μας στο Αιγαίο, δεν υπάρχει καλλιέργεια της γης λόγω του γεωφυσικού περιβάλλοντος. Οι νησιώτες ειδικά των αραιοκατοικημένων νησιών, ζουν αποκλειστικά από τον τουρισμό, την αλιεία και την κτηνοτροφία. Εξάλλου είναι αδύνατον να γίνει κάτι τέτοιο μιας και οι λιγοστοί έστω ντόπιοι ποτέ δεν θα δεχόντουσαν τον εποικισμό του νησιού τους με εκατομμύρια λαθρομεταναστών. ήδη στο αγαθονήσι οι κάτοικοι έχουν πάρει τις καραμπίνες. Σαφώς λοιπόν και ο Σαββόπουλος μιλούσε για χουντικά ξερονήσια σαν μία προσωρινή λύση μέχρι να αποφασιστεί η οριστική απέλαση των λαθρομεταναστών. Τέλος να πω πως ο όρος λαθρομετανάστης είναι και δόκιμος και επίσημος μάλιστα. Έτσι ακριβώς αναφέρεται στη συνθήκη Δουβλίνο 2.

Ανώνυμος είπε...

Πήττα ξερόλα ρούφα την για τους λαθρομετανάστες και την αριστερά!
Δυσδαιμόνα ευτυχώς που δεν εκλέχτηκες βουλευτής γιατί κόφκει λλύον μακρά η χώρα!
Άνεφ ορίων έμεινα άφωνος από το σχόλιο σου. Τους αποστόμωσες όλους!!!
ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΛΑΜ
ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
ΖΗΤΩ Η ΚΟΥ ΚΛΟΥΞ ΚΛΑΝ

Ανώνυμος είπε...

75 m² holiday home located in Küçük Erenköy/Tatlisu KKTC

CRISTAL BY MARINA HOLIDAY VILLAGE

two bedrooms + living room with kitchen + 1 bathroom with toilet + 1 separate toilet

(It has mezzanine floor with one bedroom + 1 bathroom)



This village has two common poll + one restaurant + one gymnastics room



COMMUNICATE: 05338524703-05338490168 OR
akan-@live.com

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΝΟΥΣΙΑΣΜΕΝΑ ΣΚΥΛΙΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ.


Η ΚΟΥ ΚΛΟΥΞ ΚΛΑΝ ΗΤΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΙΣ ΛΕΥΚΩΝ ΕΠΟΙΚΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΙΝ ΤΩΝ ΝΕΓΡΩΝ ΘΗΛΑΣΤΙΚΩΝ,ΠΟΥ ΗΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΕΠΟΙΚΟΙ ΩΣΑΥΤΩΣ.

ΜΙΑ ΥΠΟΘΕΣΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕΤΑΞΥ ΕΠΟΙΚΩΝ ΣΕ ΓΗ ΙΝΔΙΑΝΩΝ ΗΤΟ ΠΟΥ ΕΞΟΝΤΩΣΑΝ.
ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΡΟΛΟ ΤΩΝ ΙΝΔΙΑΝΩΝ ΟΧΙ ΝΕΓΡΩΝ ΟΥΤΕ ΚΟΥ ΚΛΟΥΞ ΑΝΟΗΤΟΙ.

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΕΟΙ ΚΛΕΦΤΑΡΜΑΤΩΛΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΣΤΗ ΘΑΛΑΤΤΑ ΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΓΟΝΙΚΗ ΓΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΟΙΚΟΥΣ ΧΥΔΑΙΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ.


ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΛΟΧΟΥ, ΤΟΥ ΘΕΣΜΙΣΤΟΚΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΠΕΡΣΩΝ ΥΠΕΡ ΒΩΜΩΝ ΚΑΙ ΕΣΤΙΩΝ.

ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΥ ΚΛΟΥΞ ΚΛΑΝ ΟΥΤΕ ΦΥΛΕΤΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΗΣ ΠΛΥΣΗΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΤΩΝ ΠΕΡΗΦΑΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.

ΑΥΤΟ ΣΚΟΠΙΜΑ ΑΠΟΣΙΩΠΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΔΙΑΦΟΡΙΣΙΜΟ ΜΕΤΑΞΥ ΕΠΟΙΚΩΝ ΠΟΥ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΖΟΝΤΑΙ ΕΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΣΦΑΞΟΥΝ ΧΥΔΑΙΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΤΟΥΣ.ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ.

ΠΡΟΥΠΟΘΕΤΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟΝ ΑΠΟΝΟΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΜΕ ΤΗ ΓΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΡΗΤΗ ΔΙΑΤΥΠΩΣΗ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΩΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΠΟΥ ΠΑΤΟΥΜΕ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΙΚΗΣ,ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΟΥ ΑΚΑΤΑΛΥΤΟΥ ΔΕΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΧΩΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΓΗ ΤΟΥ.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ ΑΝ ΜΑΣ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΣΥΝΙΣΤΩΣΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΙΣΟΤΙΜΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΟΙΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ,ΕΝΟΣ ΟΥΔΕΤΕΡΟΦΑΝΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΙΣΤΙΚΟΥ ΠΟΡΝΟΜΟΡΦΩΜΑΤΟΣ ΟΛΟΙ ΕΝΑ ΚΡΕΒΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ,ΠΟΡΝΕΣ ΤΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΤΟΥ ΠΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΒΑΒΕΛ ΤΩΝ.

ΣΥΝΕΠΩΣ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΙΣΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥ ΚΛΟΥΞ,ΚΑΘΟΣΟΝ ΘΥΤΑΙ ΚΑΙ ΘΥΜΑΤΑ ΗΣΑΝ ΕΚΕΙ ΕΠΗΛΥΔΕΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ,ΟΥΧΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΓΩΝΙΑΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΟΙΚΟΠΕΔΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΛΕΥΤΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΧΙ ΣΚΛΑΒΩΝ ΣΕ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ.

Ο ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΑΛΗΤΕΣ ΤΟ ΕΙΠΕ ΠΡΙΝ ΓΑΜΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΣΑΣ."ΑΝ ΕΜΕΙΣ ΧΑΣΟΥΜΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΜΕ,ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΧΑΣΟΥΝ ΑΠΛΑ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΟΙΚΑΔΕ."



ΑΝ ΑΡΝΗΘΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΑΘΛΙΟΙ,ΤΟΤΕ ΚΑΙ Ο ΘΕΣΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ ΗΣΑΝ ΚΟΥ ΚΛΟΥΞ ΚΛΑΝ ΜΑΖΙ ΚΑΙ Η ΦΙΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΓΑΜΗΣΑΝ ΑΛΛΟΦΥΛΟΥΣ ΕΠΟΙΚΟΥΣ.

ΕΙΣΘΕ ΜΗΔΙΣΑΝΤΕΣ,ΠΡΟΣΤΥΧΕΣ ΕΛΙΤ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΤΕ ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΕ ΤΙΣ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΣΑΣ ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΟΡΔΕΣ ΑΞΕΣΤΩΝ ΣΚΥΛΙΩΝ ΠΟΥ ΚΟΥΡΣΕΥΟΥΝ ΠΟΛΕΙΣ ,ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΣΠΕΡΝΟΥΝ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ ΚΑΙ ΛΑΦΥΡΑΓΩΓΟΥΝ ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΟΙ ΒΗΣΙΓΟΤΘΟΙ ΚΑΙ ΣΙΑ.

ΟΙ ΕΠΟΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΔΡΟΜΙΚΑ ΦΥΛΑ,ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΚΟΥΡΣΕΥΟΥΝ ΤΗ ΓΗ ΜΑΣ.

ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΞΙΑ ΣΥΜΠΟΝΙΑΣ ΟΣΟ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΙΤΣΑ (ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑΣ ΤΟ ΞΕΠΑΣΤΡΕΜΑ ΤΟΥ ΔΥΝΑΣΤΗ ΤΗΣ ΓΗΣ ΜΑΣ ΗΤΟ Η ΤΟΙΑΥΤΗ) ΟΣΟ ΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΚΟΜΙΤΑΤΖΗΔΕΣ,ΟΣΟ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΑΧΗΣΑΝ ΜΕ ΤΟ ΕΧΘΡΟ ΑΛΒΑΝΟ ΣΦΑΓΕΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΛΑΒΟΜΑΚΕΔΟΝΑ ΝΑΖΙΣΤΗ ΣΝΟΦΙΤΗ.

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ,ΜΕ ΤΟ ΟΠΛΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ,ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΞΥΛΟ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΩΝ ΦΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΚΟ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ΤΟ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΗΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΛΕΥΟΜΕ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΠΙΤΙ ΟΠΩΣ ΟΙ ΦΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΙ ΕΝΩ ΤΟ ΕΧΟΜΕ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΧΑΡΙΣΟΜΕ ΣΕ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΟΡΔΕΣ ΒΑΡΒΑΡΩΝ ΑΞΕΣΤΩΝ ΕΠΟΙΚΩΝ?

ΞΥΠΝΑΤΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΤΕ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΨΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΛΑΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΙΚΙΣΤΙΚΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

TA KAΘΑΡΜΑΤΑ ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΣΑΝ ΤΟΝ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟ ΕΧΟΥΝ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΟΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ,ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΡΕΦΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΟ.

ΗΞΕΡΑΝ ΟΤΙ ΜΕ ΣΚΛΗΡΗ ΙΣΧΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΕ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΙΝ ΤΟΥ.

ΕΤΣΙ ΕΒΑΛΑΝ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΤΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ,ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΚΟΛΠΟ.

ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΑΦΟΠΛΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΑΙΩΝΙΑ ΦΙΛΟΤΙΜΙΑΝ ΤΟΥΣ

ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΣ ΚΟΥΡΕΛΗΔΕΣ ΕΠΟΙΚΟΥΣ,ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΩΣ ΒΟΛΙΚΟΥΣ ΔΟΥΡΕΙΟΥΣ ΙΠΠΟΥΣ,ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΣΕ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΛΥΣΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΟΥΣ.

Η ΜΑΛΑΚΗ ΙΣΧΥΣ ΒΑΖΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΟΥΡΕΛΗΔΕΣ,ΧΩΡΙΣ ΑΡΒΥΛΑ ΚΑΙ ΥΠΟΠΟΛΥΒΟΛΑ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ,ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΚΑΝΕ Η ΣΚΛΗΡΗ ΙΣΧΥΣ.

ΜΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟ ΓΕΟΠΟΛΙΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΕΙΡΙΣΤΗ ΤΩΝ ΜΑΡΙΟΝΕΤΤΩΝ

ΕΙΤΕ ΣΤΕΙΛΩ ΕΝΑΝ ΒΟΜΒΙΣΤΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ ΕΙΤΕ ΣΤΕΙΛΩ ΕΝΑ ΡΟΜΠΟΤ Η ΕΝΑ ΣΚΥΛΑΚΙ ΜΕ ΒΟΜΒΑ,ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΕΚΡΗΞΗΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟ.

ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΗ ΙΣΧΥΣ ΕΠΙΤΕΥΞΙΣ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΜΟΥ,ΞΕΓΕΛΑ ΤΟ ΘΥΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΒΟΜΒΑ.

ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΠΑΙΞΑΝ ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΦΟΥΚΑΡΑ ΕΠΟΙΚΟΥ,ΚΑΙ ΠΑΡΕΛΥΣΑΝ ΤΗΝ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ,ΤΟΝ ΕΣΤΡΕΨΑΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΩΣ ΑΛΛΟΣ ΛΑΟΚΟΩΝ ΤΟΥ ΔΕΙΧΝΩ ΤΟΝ ΔΟΥΡΕΙΟ ΙΠΠΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΠΙΣΘΕΝ ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΑΘΩΟ ΕΠΟΙΚΙΣΤΙΚΟ ΛΕΦΟΥΣΙ.

ΤΟΝ ΕΣΤΡΕΨΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΝΟΜΙΣΕ ΟΤΙ ΕΓΩ ΠΑΡΕΒΙΑΣΕ ΤΟΝ ΠΡΟΑΙΩΝΙΟ ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΞΕΝΙΟ ΔΙΑ,ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΥΝΑΜΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΑ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ.

ΤΟΝ ΕΠΕΙΣΑΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΥΒΡΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΗΘΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ,ΕΝΩ ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΔΕΙΧΝΩ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ,ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗ ΚΑΠΙΤΑ ΤΗΣ ΒΑΒΕΛΩΝΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΑΓΟΡΩΝ,ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΧΩΡΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΟΝ ΕΠΟΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΟΥΡΕΙΟ ΙΠΠΟ ΕΤΟΙΜΟΣ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΝΑ ΞΕΠΗΔΗΣΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΣΦΑΓΕΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

ΣΦΑΓΕΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ,ΕΣΑΣ ΑΝΟΗΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΣΑΤΕ ΟΤΙ Ο ΛΑΟΚΟΩΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΕΡΑΥΝΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΠΟΥ ΟΡΙΣΑΝ ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΘΕΟΙ ΣΕ ΕΣΑΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΤΡΩΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΣΦΑΓΕΩΝ ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΟΣΟ ΗΘΙΚΑ,ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑΚΑ,ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΓΕΝΟΣ,ΠΟΡΚΟΠΗ ΚΑΙ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΧΑΜΕΝΗ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΣΚΛΑΒΙΑΣ,ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΡΑΓΙΑΔΩΝ ΤΗΣ ΟΣΜΑΝΙΚΗΣ ΟΥΔΕΤΡΟΦΑΝΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΔΟΜΗΣ...

Ανώνυμος είπε...

TA KAΘΑΡΜΑΤΑ ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΣΑΝ ΤΟΝ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟ ΕΧΟΥΝ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΟΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ,ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΡΕΦΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΟ.

ΗΞΕΡΑΝ ΟΤΙ ΜΕ ΣΚΛΗΡΗ ΙΣΧΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΕ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΙΝ ΤΟΥ.

ΕΤΣΙ ΕΒΑΛΑΝ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΤΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ,ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΚΟΛΠΟ.

ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΑΦΟΠΛΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΑΙΩΝΙΑ ΦΙΛΟΤΙΜΙΑΝ ΤΟΥΣ

ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΣ ΚΟΥΡΕΛΗΔΕΣ ΕΠΟΙΚΟΥΣ,ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΩΣ ΒΟΛΙΚΟΥΣ ΔΟΥΡΕΙΟΥΣ ΙΠΠΟΥΣ,ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΣΕ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΛΥΣΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΟΥΣ.

Η ΜΑΛΑΚΗ ΙΣΧΥΣ ΒΑΖΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΟΥΡΕΛΗΔΕΣ,ΧΩΡΙΣ ΑΡΒΥΛΑ ΚΑΙ ΥΠΟΠΟΛΥΒΟΛΑ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ,ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΚΑΝΕ Η ΣΚΛΗΡΗ ΙΣΧΥΣ.

ΜΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟ ΓΕΟΠΟΛΙΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΕΙΡΙΣΤΗ ΤΩΝ ΜΑΡΙΟΝΕΤΤΩΝ

ΕΙΤΕ ΣΤΕΙΛΩ ΕΝΑΝ ΒΟΜΒΙΣΤΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ ΕΙΤΕ ΣΤΕΙΛΩ ΕΝΑ ΡΟΜΠΟΤ Η ΕΝΑ ΣΚΥΛΑΚΙ ΜΕ ΒΟΜΒΑ,ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΕΚΡΗΞΗΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟ.

ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΗ ΙΣΧΥΣ ΕΠΙΤΕΥΞΙΣ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΜΟΥ,ΞΕΓΕΛΑ ΤΟ ΘΥΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΒΟΜΒΑ.

ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΠΑΙΞΑΝ ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΦΟΥΚΑΡΑ ΕΠΟΙΚΟΥ,ΚΑΙ ΠΑΡΕΛΥΣΑΝ ΤΗΝ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ,ΤΟΝ ΕΣΤΡΕΨΑΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΩΣ ΑΛΛΟΣ ΛΑΟΚΟΩΝ ΤΟΥ ΔΕΙΧΝΩ ΤΟΝ ΔΟΥΡΕΙΟ ΙΠΠΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΠΙΣΘΕΝ ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΑΘΩΟ ΕΠΟΙΚΙΣΤΙΚΟ ΛΕΦΟΥΣΙ.

ΤΟΝ ΕΣΤΡΕΨΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ,ENANTIA ΣTΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟΝ ΙΠΠΟ,ΣΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ,ΝΑ ΕΠΙΧΑΙΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΞΕΝΟ ΕΙΣΒΟΛΕΑ ΚΟΥΡΕΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ, ΓΙΑΤΙ ΕΝΟΜΙΣΕ ΟΤΙ ΕΓΩ EΠΑΡΕΒΙΑΣA ΤΟΝ ΠΡΟΑΙΩΝΙΟ ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΞΕΝΙΟ ΔΙΑ,ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΥΝΑΜΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΑ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ.

ΤΟΝ ΕΠΕΙΣΑΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΥΒΡΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΗΘΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ,ΕΝΩ ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΔΕΙΧΝΩ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ,ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗ ΚΑΠΙΤΑΛΑ ΤΗΣ ΒΑΒΕΛΩΝΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΑΓΟΡΩΝ,ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΧΩΡΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΟΝ ΕΠΟΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΟΥΡΕΙΟ ΙΠΠΟ ΕΤΟΙΜΟΣ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΝΑ ΞΕΠΗΔΗΣΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΣΦΑΓΕΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

ΣΦΑΓΕΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ,ΕΣΑΣ ΑΝΟΗΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΕΥΣΑΤΕ ΟΤΙ Ο ΛΑΟΚΟΩΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΕΡΑΥΝΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΓΙΑΤΙ ΩΜΙΛΗΣΕ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΠΟΥ ΟΡΙΣΑΝ ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΘΕΟΙ ΣΕ ΕΣΑΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΤΡΩΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΣΦΑΓΕΩΝ ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΟΣΟ ΗΘΙΚΑ,ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑΚΑ,ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΓΕΝΟΣ,ΠΡΟΚΟΠΗ ΚΑΙ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΧΑΜΕΝΗ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΣΚΛΑΒΙΑΣ,ΜΕ ΑΓΟΡΑΙΟ ΜΑΝΔΥΑ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΥ ΣΕ ΡΟΛΟ ΠΥΛΗΣ,ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΡΑΓΙΑΔΩΝ ΤΗΣ ΟΣΜΑΝΙΚΗΣ ΟΥΔΕΤΕΡΟΦΑΝΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΔΟΜΗΣ...

the elf at bay είπε...

Ο Ραφαηλίδης μια χαρά τον ονείδιζε τον Σαββόπουλο.

Προσωπικά τον θεωρούσα ανέκαθεν δήθεν και ελληνάρα.