Στήλη Άλατος

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Καλώς Ήρθατε στη Στήλη Άλατος. Η Στήλη, δημοσιεύεται κάθε Σάββατο, ταυτόχρονα στην Κυπριακή εφημερίδα Πολίτης και στο ελληνικό portal TVXS. Κάποιες φορές, αν το επιβάλλει η επικαιρότητα γράφω και ανεβάζω κείμενα μόνο για διαδικτυακή χρήση. Κάτω από τα άρθρα, όπως σε όλα τα ιστολόγια, υπάρχει χώρος για σχολιασμό. Moderation, δεν κάνω. Για αυτόν τον λόγο όμως είμαι αυστηρός σε σχόλια επιθετικά που δεν σέβονται την οποιαδήποτε Άλλη άποψη ή είναι επιθετικά κατά κοινωνικών και φυλετικών ομάδων. Ύβρεις και προσωπικές επιθέσεις διαγράφονται χωρίς συζήτηση.

Συντονιστείτε τώρα στους 107, 6

Κινούμενη Άμμος. Κάθε Σάββατο 6-8 μ.μ στον 107,6 ή στο : www.1076.eu Στο shoutbox, το συζητάμε ζωντανά! Από τον Bach στον Dylan και από τον Beethoven στους Beatles και τους Felice Brothers,όλα είναι Μουσική 107.6 ΓΙΑ ΑΚΡΟΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Σάββατο 10 Απριλίου 2010

Ίωση.

Αγαπητοί φίλοι και αναγνώστες, η Στήλη θα είναι κανονικά κοντά σας από την επόμενη εβδομάδα. Προς ώρας, μία εξαιρετικά ενοχλητική και κυρίως κουραστική ίωση με κράτησε μακριά από το πληκτρολόγιο και έτσι η αρθρογραφία συνεχίζει τις διακοπές της.

19 σχόλια:

Μιχάλης είπε...

Περαστικά σας κ. Πίττα.
Και άλλη φορά να σκεπάζεσαι...

Meropi είπε...

Γιώργο μου,
σου εύχομαι ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ! Και σύντομα να μπορέσεις να μας κρατήσεις συντροφιά με τα άρθρα σου. Το ξέρω είναι πολύ εκνευριστικό έξω να είναι Άνοιξη, χαρά θεού κι εσύ να κάθεσαι στο κρεβάτι.

Λεμέσια είπε...

Καλή ανάρρωση...

Aceras Anthropophorum είπε...

Σπατζιά, σπιρουλίνη για δυνάμωση, ευκάλιπτο για τους αδένες, ύπνον για τα υπόλοιπα, τζιαι πολλές ευτζιές για την διάθεσην.

tsoloxidis είπε...

εδω η μπαλια





εδω η μπαλια!




π τσολοχιδης




ναι!ΝΑΙΑΙ Ο ΤΣΟΛΟΧΙΔΗΣ!!

-=IMAGINOS=- είπε...

Στις εκλογές ψηφίζουμε ΛΑ.Ο.Σ. για να'μαστε πάντα υγιείς χεχεχε.

Περαστικά Γιώργο

Zaphod είπε...

Περαστικά!

the Idiot Mouflon είπε...

Τι ωραία άμα ασθενείς και κάποιος/ κάποια σε προσέχει... "Μάνα μου το αρρωστούδι μου...ο-ο-ο-..."

Εεεε... ήθελα να πω κάτι θετικό...

Anef_Oriwn είπε...

Περαστικά και πίσω σύντομα δημήτριος!!! [δριμύτερος] ...

Κκουλλάς είπε...

Περαστικά σύντομα

Κωστής Γκορτζής είπε...

Άντε περαστικά, ευκαιρία να ξεφύγεις απ' το γράψιμο και να διαβάσεις και λίγο... :-))

Unknown είπε...

Μιχάλη, Μερόπη,Λεμέσια,Aceras,Imaginos, Zaphod,Mouflon, Anef,Κκουλά,Κωστή, ευχαριστώ θερμά για τα περαστικά σας.

Κωστή, η ανάγνωση έχει ήδη ξεκινήσει...και οι πρώτες εντυπώσεις είναι απλά άριστες.
Θα σου γράψω!

Unknown είπε...

...Α ναι! Ο Τσολοχίδης!

Περαστικά!

tsoloxidis είπε...

εδω η μπαλια





εδω η μπαλια!




π τσολοχιδης




ναι!ΝΑΙΑΙ Ο ΤΣΟΛΟΧΙΔΗΣ!!

Yellow Kid είπε...

Βγήκε ο Μητσοτάκης και είπε καλή υγεία και καλή Ανάσταση; Γιατί μία Ίωση κυκλοφορεί τις τελευταίες μέρες σε πολλούς.

Πέραστικά σας!

Skorpion είπε...

Ευχομαι και εγω Περαστικα. Πρεπει να προσεχουμε γιατι ο καιρος ειναι υπουλος.

Η μαλλον ηταν γιατι τωρα σαν που τζαι εσασεν λιον.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΕΙΠΕΝ Ο ΠΙΤΤΑΣ:
Δεν ξέρω ποιοι είναι αυτοί που έβαλαν τον εκρηκτικό μηχανισμό εκεί. Δεν με ενδιαφέρει. Την προκήρυξη των Πυρήνων της Φωτιάς την πιστεύω, έτσι διαισθητικά.
ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΛΕΚΤΩΡ ΛΑΛΗΣΑΙ :
Από τις τηλεφωνικές συνομιλίες των 6 προκύπτει ότι ένας από τους συλληφθέντες επιχείρησε να απομακρύνει οπλισμό από γιάφκα, ενώ όπως αποκάλυψε το MEGA, από καταγεγραμμένη συνομιλία που έχει στη διάθεσή της η αστυνομία προκύπτει ότι το βράδυ της έκρηξης της βόμβας στην οδό Ιακωβάτων στα Πατήσια, όπου έχασε τη ζωή του ο 15χρονος Αφγανός, ένας ασύλληπτος τρομοκράτης κάλεσε από καρτοτηλέφωνο που βρίσκεται πολύ κοντά στο σημείο της έκρηξης έναν από τους συλληφθέντες.
Ο συλληφθείς απάντησε σε αδήλωτο καρτοκινητό -που είχε τεθεί υπό παρακολούθηση μετά τη συμπλοκή στη Δάφνη- και τα όσα λέει μαρτυρούν ότι είχε οπτική επαφή με το σημείο, αφού ακούγεται να σχολιάζει και να χλευάζει την οικογένεια που βρήκε τη βόμβα, λίγη ωρα πριν την έκρηξη.
"Έλα ρε μαλ..." λέει ο άγνωστος τρομοκράτης στον συλληφθέντα, ο οποίος απαντά "τους βλέπεις;". "Πλάκα δεν έχουν;" αποκρίνεται ο τρομοκράτης που δεν έχει ταυτοποιηθεί και στη συνέχεια ακούγεται το κυνικό του γέλιο.

ΛΟΙΠΟΝ ΠΙΤΤΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΩΣΗ (ΑΥΤΗ ΓΙΑΤΡΕΥΕΤΑΙ)
ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΙΑΤΡΕΥΤΗ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΗ ΤΥΦΛΩΣΗ ΣΟΥ.
Υ.Γ. ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΖΟΚΕΡ ΠΕΣ ΤΗΝ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΛΟΥΣΙΟΙ. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.

Ανώνυμος είπε...

Οι συλλήψεις σεσημασμενων τρομοκρατών, οι οποίοι γραφικως τυγχάνουν στήριξης από τα ..."σεσημασμενα" media, συνεχίζονται. Κάποιοι στην "αριστερά" έφτιαξαν "στρατό". Μάζεψαν κόσμο με τη βοήθεια "διανοουμένων" που δημιουργούν το κατάλληλο θεωρητικό υπόβαθρο στα πανεπιστήμια (γι’ αυτό αντιτίθενται στις όποιες μεταρρυθμίσεις στην τριτοβάθμια εκπαίδευση,καθως ο στρατος προφυλλαττει το ιδιοτελες διαγουμισμα των κοινοτικων αργυριων του εθνοαποδομητικου Ιουδα), αλλά και στις τάξεις των κορεσμένων και απηυδισμένων νέων της ελίτ στα βόρεια προάστια.

Νέων, που ψάχνουν απεγνωσμένα για νοηματοδότηση και περιπέτεια.
Ο διεθνισμός του προλεταριάτου και ο διεθνισμός του κεφαλαίου παντ-ρεύονται, ο μηδενιστικός νεοφιλελευθερισμός και ο ομοιως μαρξισμός (όλων των τάσεων) ενώνουν τον αυτιστικο ορθολογισμό τους, στρεφόμενοι κατά της παραδοσιοκρατίας και του πατριωτισμού.

Το αποτέλεσμα στην κοινωνία όλων αυτών των διεργασιών και της απόπειρας "ανατροπής" εκ μέρους της εθνομηδενιστικής "αριστεράς", είναι παραπάνω από φανερό: κατάρρευση της έννομης τάξης και ηθικό χάος.
Κάποιοι εκ των συλληφθέντων γελωτοποιων θα αρθρογραφήσουν στο μέλλον και σε ..."προοδευτικές" παραθυροφυλλαδες, προσπαθώντας να μας καταστήσουν κοινωνούς των αποκρουστικών τους και αρκούντως "ανατρεπτικών" ψυχωσεων…

Άλλωστε, δεν θα είναι η πρώτη φορά.
Όμως, το γεγονός είναι ότι η αριστεριστική τρομοκρατία στον τόπο μας χύνει ανελλιπώς από τα πρώτα χρόνια της Μεταπολίτευσης αίμα στο διάβα της και σκοτώνει με μανία ό,τι βρει μπροστά της (ακόμα και ανήλικους λαθρομετανάστες, όπως συνέβη πρόσφατα), προσπαθώντας (χωρις να χρειαζεται) να επιβάλλει τις απόψεις της δια της βίας.
Το "ευτυχώς ηττηθήκαμε σύντροφοι" που φώναξε ο επί χρόνια "σύντροφος" Τάκης Λαζαρίδης, δεν έφτασε ποτέ στα αυτιά τους.
Έχουν συμπλεγματικα απωθημένα.
Η Βάρκιζα και τα όσα αιματηρά ακολούθησαν, έμειναν στο συλλογικό ασυνείδητο των αριστερών μνησικακων ως αιμορραγούσα ψυχωση.
Κάποιοι δε αμετανόητοι μανιακοι δεν συμβιβάστηκαν με την ήττα τους στο Γράμμο, δεν έκαναν την αυτοκριτική τους για το Μελιγαλά, την Πύλο, τους Γαργαλιάνους, το Φενεό, το Κιλκίς, αλλά και το Μπούλκες. Δεν άκουσαν τις οιμωγές των χιλιάδων Ελλήνων( και Ποντιων) που βρήκαν το θάνατο στα ..."προοδευτικά" στρατόπεδα συγκέντρωσης της Σιβηρίας, αλλά και μπροστά στα εκτελεστικά αποσπάσματα του ..."πατερούλη".Γιατι δηλωσαν Ελληνες σε αντιθεση με καποιους καταδοτες τους "σοβιετικους ελληνες" του σοβιετικου κομμουνισμου που αργοτερα η κυρια Τσουδερου τους εφερε στην ημεδαπη ως προσφυγες απο το σοχουμι στο πολεμο του καυκασου...

Ουτε για το παιδομαζωμα που σημερα η Ελλας πληρωνει με τους γενιτσαρους της ΦΥΡΟΜ.


Ουτε για την δειλη και κιοτικη σταση τους ως ΑΚΕΛ με την απουσια τους απο τον εθνικοαπελευθερωτικο αγωνα 55-59 και το ρολο καταδοτη της αυτοκρατορικης Αγγλικης χυδαιοτητας.Την οποια συνεχιζουν ως σημερα δινοντας ορκους πιστης για την παραμονη των αυτοκρατορικων βρετανικων βασεων...

Ανώνυμος είπε...

Δεν τους συγκίνησαν τα εκατομμυρια θύματα του κομμουνισμού παγκοσμίως.
Δειλοι να πουν ότι έκαναν λάθος, αρνήθηκαν να αποδεχθούν την ήττα τους στην κοινωνία. Και όχι μόνο εμμένουν, όχι μόνο μονοπωλουν τους κρατικους ιδεολογικους μηχανισμους , αλλά παιδομαζωνουν και καταθλιπτικους πιτσιρικάδες για τη συνέχεια της "αγκιτάτσια", μπολιάζοντάς τους με ιδεολογικοπολιτική ηρωίνη: αρνησιπατρία και μηδενισμό.Αιμοδιψια.

Η προδοσία πέρασε φυσικά στο "ντούκου" από τους στρατευμένους ιστοριογραφους της "αριστεράς". Οι τελευταίοι, αντί να απολογηθούν για αναρίθμητες σφαγές της περιόδου 1941-1949 και την ΟΠΛΑ, αντί να απολογηθούν για τις απρόκλητες και προδοτικές επιθέσεις κατά των εθνικών αντιστασιακών οργανώσεων (ΕΔΕΣ και ΕΚΚΑ), αντί να απολογηθούν για τις μειοδοσίες και τις ανθελληνικές μεθοδεύσεις (βλέπε θέσεις 5ης Ολομέλειας ΚΚΕ για Μακεδονία, μεταξύ άλλων), την επίθεση στο Λιτόχωρο που άνοιξε τον ασκό του Αιόλου, τη συνεργασία με σλάβους σοβινιστές και κομιτατζήδες και το αιματηρό γιουρούσι για την κομμουνιζουσα εξουσία στην Αθήνα το 1944, ζητούν τα ρέστα γνωριζοντας τι επακολουθησε επι πενηντα χρονια.

Αυτά για την Ιστορία, που δεν τη χαρίζουμε πλέον οι αντικομμουνιστες δημοκρατες πολίτες σε κανέναν.
Εν κατακλείδι: σήμερα ζούμε το απόλυτο θέατρο του παραλόγου.
Η Αντιτρομοκρατική προσπαθεί να κάνει τη δουλειά της μέσα σε ένα αρνητικό ελλαδικο μετα-κομμουνιστικο-μοντερνο περιβάλλον, με την πολιτική ηγεσία να κλείνει το μάτι στην νεοταξικη άκρα αριστερά και στον συμμοριτικο χώρο, μιλώντας αλλαχου για "φασιστική απειλή".
Η άκρα αριστερά ντρέπεται τον κόσμο και προσπαθεί να κρύψει τις αιματηρές και απάνθρωπες πομπές της, πίσω από προβοκατόρικες ..."αναλήψεις ευθύνης".
Και η Αντιτρομοκρατική συλλαμβάνει, συλλαμβάνει, συλλαμβάνει, οδηγώντας στη Δικαιοσύνη, ενώπιον αμήχανων νεοταξιτων αριστερών εξουσιας, το μίζερο συρφετό της Νέας Τάξης.