Στήλη Άλατος

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Καλώς Ήρθατε στη Στήλη Άλατος. Η Στήλη, δημοσιεύεται κάθε Σάββατο, ταυτόχρονα στην Κυπριακή εφημερίδα Πολίτης και στο ελληνικό portal TVXS. Κάποιες φορές, αν το επιβάλλει η επικαιρότητα γράφω και ανεβάζω κείμενα μόνο για διαδικτυακή χρήση. Κάτω από τα άρθρα, όπως σε όλα τα ιστολόγια, υπάρχει χώρος για σχολιασμό. Moderation, δεν κάνω. Για αυτόν τον λόγο όμως είμαι αυστηρός σε σχόλια επιθετικά που δεν σέβονται την οποιαδήποτε Άλλη άποψη ή είναι επιθετικά κατά κοινωνικών και φυλετικών ομάδων. Ύβρεις και προσωπικές επιθέσεις διαγράφονται χωρίς συζήτηση.

Συντονιστείτε τώρα στους 107, 6

Κινούμενη Άμμος. Κάθε Σάββατο 6-8 μ.μ στον 107,6 ή στο : www.1076.eu Στο shoutbox, το συζητάμε ζωντανά! Από τον Bach στον Dylan και από τον Beethoven στους Beatles και τους Felice Brothers,όλα είναι Μουσική 107.6 ΓΙΑ ΑΚΡΟΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2009

Οι μπάτσοι.

Μεγαλωμένος μέσα στη δικτατορία, κληρονόμησα ένα σύνδρομο. Για χρόνια, όταν έβλεπα στολή στο δρόμο με έπιανε ταχυπαλμία και άλλαζα κατεύθυνση.

Γενικότερα, κληρονόμησα μία οργανική αλλεργία για κάθε είδους «Αρχή» που ανά πάσα στιγμή μπορεί να επέμβει στη ζωή σου για λόγους που μόνο η ίδια ξέρει.

Αυτό το σύνδρομο (και άλλα αρκετά υποθέτω) δεν έχει φύγει ακόμα από μέσα μου αν και, γνωρίζω πως δεν είναι δυνατόν να υπάρξει κοινωνία χωρίς δημόσια τάξη και αστυνομία.

Από την αρχαιότητα μέχρι και σήμερα, κάποιοι, πρέπει να κάνουν αυτή τη δουλειά.

Οι μπάτσοι.

Σε όλον τον κόσμο, είναι περίπου ίδιοι.

Και για να εξηγηθούμε, μιλάμε για τους μπάτσους, δηλαδή αυτούς που είναι εντεταλμένοι να διαφυλάττουν την δημόσια τάξη από ότι πραγματικά ή προσχηματικά μπορεί να τη διακυβεύσει.

Δεν θα ασχοληθούμε με τους αξιωματικούς στις εγκληματολογικές υπηρεσίες, αυτούς που εξιχνιάζουν φόνους και εγκλήματα, δεν θα ασχοληθούμε καν’ με εκείνους που είναι σε καθαρά επιτελικές θέσεις και σχεδιάζουν στρατηγικές προστασίας πολιτικών προσώπων ή ακόμα και όσους δουλεύουν σε υψηλά επίπεδα στην αντιτρομοκρατική κ.α.

Μας ενδιαφέρουν οι μπάτσοι.

Αυτοί, που είναι στους δρόμους είτε σαν «απλοί αστυφύλακες» είτε σαν συγκροτημένα σώματα καταστολής και πρόληψης.

Και βεβαίως, με όσους τους καθοδηγούν ή τους εμπνέουν και τους σπρώχνουν προς συγκεκριμένες συμπεριφορές έναντι των πολιτών.

Ημεδαπών, αλλοδαπών, νόμιμων, παράνομων, σεσημασμένων ή όχι, δεν μας πολυενδιαφέρει ή μάλλον δεν μας ενδιαφέρει καθόλου.

Η «μπατσαρία» στην Ελλάδα, έχει εξαιρετικά βεβαρυμμένο παρελθόν.

Και οι γενιές που την βίωσαν σαν όργανο προστασίας των μετεμφυλιακών και δικτατορικών χρόνων είναι ακόμα ζωντανές και διατηρούν τη μνήμη άσβεστη.

Να σημειώσω εδώ, πως όσα γράφω ισχύουν και για την Κύπρο, όπου πρόσφατα, είχαμε ανάμεσα σε διάφορα άλλα, και τον αδιανόητο εξευτελισμό ενός παιδιού 15 χρόνων που υποχρεώθηκε να περάσει τη νύχτα γυμνό στο κρατητήριο για «παραδειγματισμό».

Θεωρώ αυτονόητο, πως όσοι είναι υπεύθυνοι για αυτό, δεν πρέπει να τιμωρηθούν με κάποια διοικητική ποινή, αλλά να αποταχθούν από το Σώμα χωρίς δεύτερη κουβέντα, εφ όσον βεβαίως , οι καταγγελίες ισχύουν όπως τις πληροφορηθήκαμε από τις εφημερίδες.

Πάντως –οφείλω να το πω- οι δυνάμεις της Τροχαίας, όποτε έτυχε να συναπαντηθούμε, στην Κύπρο τουλάχιστον, ήσαν εξαιρετικά ευγενείς και τυπικές. Με το «σεις και το σας» που λέμε.

Μπάτσοι λοιπόν.

Αν το δούμε καθαρά, μία από τις δουλειές της μπατσαρίας είναι η προάσπιση της τάξης του συστήματος.

Όταν το σύστημα θελήσει να καταστείλει μία απεργία, ή μια διαδήλωση, ακόμα και αν αυτή έχει χιλιάδες χιλιάδων συμμέτοχους, θα στείλει τις ειδικές δυνάμεις για να πήξουν το σύμπαν στα χημικά.

Με την ίδια ευκολία θα το κάνει και για μια συγκέντρωση 30 ανθρώπων.

Έτσι, υπό οποιαδήποτε διακυβέρνηση, η Αστυνομία ή έστω ένα μέρος της θα έπρεπε να θεωρηθεί ως a priori εχθρός μιας οποιασδήποτε κοινωνίας που πάσχει να μείνει ζωντανή.

A posteriori όμως, μπορεί κανείς να πει πως αυτό θα ίσχυε μόνο, αν το σύστημα ήταν σε ανοιχτό πόλεμο με μαζικές δυνάμεις της κοινωνίας και έρεπε προς οριστική κατάρρευση.

Κάτι τέτοιο όχι μόνο δεν συμβαίνει, αλλά ειδικά στην Ελλάδα, το ζητούμενο από το «σύστημα» είναι να εξελιχθεί σε κάποτε, σε…σύστημα.

Δηλαδή, να ικανοποιεί, αν μη τι άλλο, μια σειρά από αυτονόητες ανάγκες των πολιτών σε όλο το φάσμα της δημόσιας ζωής. Και σε αυτές τις ανάγκες, μπαίνει ως ακόμα μία προτεραιότητα να βρεθούν οι τρόποι μέσα από τους οποίους και ο τελευταίος μπάτσος θα γίνει επιτέλους…αστυνομικός υπάλληλος, δηλαδή να αποκτήσει συνείδηση δημοσίου λειτουργού που πληρώνεται από τον πολίτη τον οποίον και οφείλει να θεωρεί αφεντικό.

Δεν ξέρω τι θα κάνει ο κος Χρυσοχοΐδης.

Γνωρίζω πως δεν ήθελε να αναλάβει την καυτή πατάτα του συγκεκριμένου Υπουργείου, αλλά από την άλλη πλευρά, η συντριπτική πλειοψηφία της κοινής γνώμης καλώς ή κακώς θεωρεί πως η προηγούμενη θητεία του ήταν πολύ πετυχημένη. Δεν αμφιβάλλω –νομίζω- για τις καλές του προθέσεις. Αλλά, οι δηλώσεις του, αντιφατικές ως επί το πλείστον, μάλλον δημιουργούν ένα εξαιρετικά θολό τοπίο για το τι θα ακολουθήσει.

Αν επιμείνει στη στρατηγική της ασφυκτικής αστυνόμευσης των Εξαρχείων, είναι μαθηματικά βέβαιο πως θα προκαλέσει τα αντίθετα από όσα θα ήθελε.

Θα πρέπει να θυμηθεί και να αναλύσει, πως στα Εξάρχεια, ξεκίνησε από τα μέσα της δεκαετίας του 80 ένας παντελώς απρόκλητος πόλεμος κατά της περιοχής, πόλεμος τόσο παράλογος που ως ήταν φυσικό δημιούργησε μια ανακυκλούμενη στρέβλωση για την οποία την ευθύνη φέρει 100% το σύστημα και το Υπουργείο (τότε) Δημόσιας Τάξης.

Σε τελείως προσωπικό επίπεδο, εγώ, στα 53 μου, όποτε είμαι στην Αθήνα και πρέπει να κυκλοφορώ στην περιοχή, αγριεύομαι και νιώθω εξαιρετικά άβολα με όλους αυτούς τους βαρυφορτωμένους ένστολους που θυμίζουν Star Wars.

Επιπλέον, είναι συχνά προκλητικοί, μιας που καθώς περνάς από δίπλα τους κάποιες φορές σου ψιθυρίζουν μερικές χριστοπαναγίες για να νευριάσεις και μετά να σε βουτήξουν για…απείθεια.

Κύριε Χρυσοχοΐδη. Το σύνθημα «οι μπάτσοι πουλάνε την ηρωίνη» το θυμάστε;

Δεν ξέρω αν την πουλάνε ακόμα, αλλά ξέρω, πως στη μία γωνία είναι μαζεμένοι 5-10 αστακοί, και στην απέναντι, στα δέκα μέτρα, γίνεται κανονικά το παζάρι της πρέζας.

Και αφού φύγει ο έμπορος, ο εξαρτημένος, στην ίδια θέση, χτυπάει την ένεση.

Όλο το έργο, μπροστά στα μάτια τους. Υποθέτω πως η απάντηση εδώ είναι πως αυτά είναι δουλειά της δίωξης ναρκωτικών.

Ε λοιπόν κύριε Χρυσοχοΐδη μου, πριν πραγματικά σας αδικήσουν οι πραγματικότητες, κάντε το απλό, το σοφό και το μόνο, πραγματικά το μόνο που μπορεί να φέρει αποτέλεσμα.

Δώστε εντολή να αποσυρθούν πάραυτα όλοι οι αστακοί από την περιοχή.

Αφήστε τα Εξάρχεια να ξαναγίνουν μία κανονική γειτονιά όπως είναι η Νέα Σμύρνη ή το Φάληρο, με νορμάλ αστυνομικό τμήμα και νορμάλ αστυφύλακες να κάνουν περιοδικές πεζές περιπολίες ανά ζεύγη και αυτούς που θα το κάνουν θα πρέπει να τους επιλέξετε προσεκτικά για να μην προκαλούν.

Τα Εξάρχεια, το ξανάπαμε, είναι μια περιοχή που φιλοξενεί 100 και πλέον εκδοτικούς οίκους, εκθέσεις, ομάδες χορού και φωτογραφίας και, τα πιο ζωντανά μέλη της νεολαίας. Η οποία οφείλει να αντιδρά όταν την προκαλούν. Η εξουσία, έτσι και αλλιώς είναι εξ ορισμού προκλητική.

Όταν τονίζει την παρουσία της, είναι χυδαία.

Και όταν το παρακάνει, είναι αυτόματα εχθρός και άλλη όχθη.

Δεν είναι οι πολίτες που χρειάζονται σκούπα, γιατί δεν είναι σκουπίδια.

Σκουπίστε τους μπάτσους σας και κάντε τους Αστυνομικούς.

Δηλαδή, υπάλληλους του κάθε πολίτη. Όλων.

Και του κυρίου που μένει στα Εξάρχεια από το 1935 και του μαλλιά που αράζει να πιεί τον καφέ του ή να ξενυχτήσει κουβεντιάζοντας.

Δράστε άμεσα, προς τη σωστή κατεύθυνση γιατί αύριο είναι Δεκέμβρης.

Και το μυαλό και η καρδιά του 20άρη δεν μπορεί και δεν πρέπει να σκεφτεί τις δικές μας ενήλικες παραμέτρους. Ευτυχώς!

Γιατί κάπου εκεί, ξεκινά η αλλοτρίωση και το χάλασμα.

92 σχόλια:

αιολος είπε...

@ Πήττας

Αν το δούμε καθαρά, μία από τις δουλειές της μπατσαρίας είναι η προάσπιση της τάξης του συστήματος.


Ουαί υποκριτές............ δε μου λέτε κε Πήττα οι δημοσιογράφοι δεν είναι ο πυλώνας του συστήματος;
Εσείς οι δημοσιογράφοι δεν είστε το σύστημα η αιχμή του δόρατος του συστήματος, εσείς και όλα τα άλλα υποκείμενα που το στηρίζεται... δικαστικοί, μεγαλοεπιχειρηματίες πολιτικάντηδες κλπ

Εσείς δεν συμμετέχετε ενεργά στην στήριξη, με την παραπληροφόρηση;

Έρχεστε τώρα υποκριτικά και παθαίνεται ντελίριο κατά του συστήματος που υπερασπίζεται (τάχα μου) ο μπάτσος των 800 Ευρώ. ενώ αστόλως ΕΣΕΙΣ υπερασπίζεστε και μάλιστα αμειβόμενοι με παχυλές αμοιβές.

Τρομάζουμε και εμείς κε Πήττα όχι με τους ένστολους λιγούρηδες που ξευτελίζεται αλλά με τους άστολους δυνάστες του λαού.

Και για του λόγου το αληθές, δες πόσο θα ασχοληθείτε με τα STAGE των 400 Ευρώ που απέλυσε ο "γλυκύς" Γιωργάκης και πόσο θα ασχοληθείτε με τεμπελχανά Παπαχρήστο που το μόνο που έκανε ήταν ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ να απαγγέλει τον εθνικό ύμνο στα αδέλφια του τους στρατιώτες.

http://aiolos-mavro.blogspot.com/

Αστυνομια είπε...

Κε Πιττα

Υποθέτω θα αντιλαμβανεστε οτι το αρθρο σας σημερα εγινε αντικειμενο συζητησεων τουλαχιστον στο Αρχηγειο της Λευκωσια.

Σαν απλος Αστυνομικος θέλω να σας μεταφέρω τις ευχαριστιες πολλων Συναδελφων γιατι οσα εχετε γραψει εκφραζουν την πλειοψηφια του Σωματος.

Και με την ευκαιρια να σας πουμε οτι χαιρομαστε τη δουλεια σας στις εκστρατειες επικοινωνιας της Τροχαιας για την Οδικη Ασφαλεια!

Δυστυχως για λογους αυτονόητους, δεν υπογράφουμε.

Στρόβολος.

ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΕΞΑΡΧΕΙΑ είπε...

Κε πιττα
για ευνοητους λογους δεν υπογραφουμε.

Ειμαστε μια συντροφια εδω στα Εξαρχεια.

Ευχαριστουμε πολυ για την υποστηριξη.

ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ είπε...

Αυτο το κωλόπαιδο ο ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΗΣ αιολος πως λεγετε και που μενει;

-=IMAGINOS=- είπε...

Γιώργο λες "Και σε αυτές τις ανάγκες, μπαίνει ως ακόμα μία προτεραιότητα να βρεθούν οι τρόποι μέσα από τους οποίους και ο τελευταίος μπάτσος θα γίνει επιτέλους… αστυνομικός υπάλληλος, δηλαδή να αποκτήσει συνείδηση δημοσίου λειτουργού που πληρώνεται από τον πολίτη τον οποίον και οφείλει να θεωρεί αφεντικό."

Μπορείς να γίνεις πιο σαφής; Δηλαδή τι θέλεις από την αστυνομία, να κερνάει καφεδάκι με περγαμόντο; Να σου θυμίσω τι έπαθε ο Νομάρχης Πειραιώς κύριος Μίχας στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών το 2006 όταν στραβοκοίταξε και μόνο έναν Βέλγο αστυνομικό; Του πέρασαν τις χειροπέδες με την αρβύλα στο πρόσωπο και εκείνος φώναζε "είμαι Νομάρχης"... Δες εδώ:
http://www.ypernomarhia.gr/?section=listitem&year=2006&cat=27&subcat=0&endcat=0&range=0&id=1347

Αλλά ας έλθουμε στα δικά μας με τον κύριο Παπαχρήστο. Επειδή ο κύριος αυτός ήταν εκφωνητής στο Πολυτεχνείο αυτό σημαίνει ότι είναι πάνω από τον Νόμο και έχει και κάποια ασυλία; Η ομάδα Δ δέχτηκε μία επίθεση από κουκουλοφόρους με πέτρες και καδρόνια και μετά από κυνηγητό για να συλληφθούν προσέφυγαν οι κουκουλοφόροι αυτοί μέσα στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ για την παρουσίαση ενός βιβλίου. Μήπως αποτελεί άβατο και η παρουσίαση βιβλίων από το ΣΥΡΙΖΑ; Ποια ήταν η παράνομη πράξη της αστυνομίας δηλαδή; Το ότι μπήκαν μέσα στην εκδήλωση για να συλλάβουν αυτούς που προηγουμένως είχαν επιτεθεί στους αστυνομικούς; Με ποιο δικαίωμα ο Παπαχρήστος πήγε να βγάλει το κράνος του αστυνομικού με τη βία; Στο Βέλγιο είδες τι έπαθε ο Μίχας με μόνο μία στραβή ματιά στον Βέλγο αστυνομικό. Προφανώς εδώ στην Ελλάδα έχουμε παρεξηγήσει τα πράγματα λόγω μεταπολιτευτικού αριστερίστικου κομπλεξαρισμού και ρεβανσισμού φίλε Γιώργο και δεν εκτιμούμε αυτά που έχουμε. Η αστυνομία μας είναι η πιο light του κόσμου. Σε κανένα άλλο κράτος του κόσμου δεν θα επέτρεπε η αστυνομία να συμβούν αυτά που συνέβησαν τον περασμένο Δεκέμβρη. Και φυσικά μία απαράδεκτη πράξη ενός αστυνομικού ή περισσότερων δεν μπορεί να χαρακτηρίζει ολόκληρη την αστυνομία. Εκ φύσεως η αστυνομία έχει να κάνει με καταστολή, δεν κερνάει ούτε καφέ ούτε περγαμόντο. Ακόμα θυμάμαι όταν βρισκόμουν στην Ιταλία και με σταμάτησαν οι Καραμπινιέροι για έλεγχο στο αυτοκίνητο μου. Μου είχαν βρει ένα μεγάλο κατσαβίδι πάνω στο ταμπλώ του αυτοκινήτου μου επειδή η μίζα στην παλιά Alfetta μου είχε χαλάσει και έβαζα μπροστά με το κατσαβίδι. Με πέρασαν για κλέφτη αυτοκινήτων και με πάτησαν κάτω με τις αρβύλες και το UZI στο κεφάλι όταν μου φορούσαν χειροπέδες. Το πρόβλημα λύθηκε λίγο αργότερα στο τμήμα όταν έδειξα τα χαρτιά του αυτοκινήτου αλλά δεν μίσησα ποτέ την αστυνομία. Την δουλειά τους έκαναν και αυτή είναι η δουλειά τους εκ των πραγμάτων. Φαντάσου ανάλογη συμπεριφορά ελλήνων αστυνομικών σε κάποιο μέλος το ΣΥΡΙΖΑ τι θα είχε γίνει... Το σύμπαν θα είχε πέσει..

Το ξέρεις ότι οι αστυνομικοί της Δ που επιχειρούν στα Εξάρχεια έχουν εντολή να φορούν πάντα κράνη για να μην αναγνωρίζονται και στοχοποιούνται αργότερα από το INDYMEDIA που βγάζει φωτό και στοιχεία της οικογένειας τους στον αέρα? Και όλα αυτά μετά από την επίθεση πριν από 2 χρόνια στον διοικητή των ΜΑΤ που είχε πάει με την οικογένεια του σε έκθεση ζωγραφικής και του άνοιξαν το κεφάλι μένοντας φυτό για 40 μέρες στην εντατική.

Ο Παπαχρήστος τι δουλειά είχε λοιπόν να τραβήξει το κράνος του αστυνομικού; Και αφού θέλει να μιλάει πρόσωπο προς πρόσωπο γιατί δεν τράβηξε ποτέ και την κουκούλα κάποιου κουκουλοφόρου;

Και στην τελική περιμένω να μου πεις ποια παρανομία διέπραξαν οι αστυνομικοί στην εν λόγω περίπτωση. Η μόνη παρανομία ήταν η απομάκρυνση του αρχηγού της Αστυνομίας από τον Χρυσοχοίδη χωρίς κανένα λόγο και η εντολή του να αφεθούν ελεύθεροι οι τρεις προσαγόμενοι στο περιστατικό. Ο μόνος που έχει αρμοδιότητα να απελευθερώνει προσαγόμενους και συλληφθέντες είναι μόνο ο Ανακριτής και ο Εισαγγελέας και θα λογοδοτήσει ο Χρυσοχοίδης για τις αυθαιρεσίες του αυτές. Ήδη ο Άδωνις υπέβαλε επερώτηση σχετικά στη Βουλή. Δες εδώ το σχετικό βίντεο, έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον:
www.youtube.com/watch?v=JdSvMaRxPCg

-=IMAGINOS=- είπε...

@ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ

Λέγεται Γρηγόριος Μαστακουνάς ρε κουκουλοαπόβλητο.

Τα βλέπεις Γιώργο περί ποιων αναρχοναζιστοφασιστών πρόκειται; Και μου λες μετά για αστυνομοκρατίες στα Εξάρχεια. Από την Εκάλη τα παιδάκια αυτά πάνε στα Εξάρχεια γιατί βαριούνται την ζωή τους στην Εκάλη. Και εγώ μικρός είχα ήρωα τον Λούκυ Λουκ. Οι τύποι αυτοί έχουν ήρωα τον Κουφοντήνα για να ξεφεύγουν λίγο από την χλιδάτη και μονότονη ζωή τους στην Εκάλη. Ε αυτά πρέπει να τελειώνουν και θα τελειώσουν.

Yannis Tsal είπε...

Επαναλαμβάνω Γιώργο το σχόλιό μου υπ' αριθ. 196458στο TVXS και επιφυλάττομαι και για δική μας αναδημοσίευση.

Πολύ καλά και τακμηριωμένα τα γράφεις Γιώργο Πίττα, και χαίρομαι ιδιαίτερα που αυτή είναι η γνώμη ενός 50ρη, ενός ανθρώπου δηλαδή της γενίας που κυριαρχεί στη λήψη αποφάσεων στην Ελλάδα, την Κύπρο και αλλού. Στη γενιά που ανήκει και ο κ. Πρωθυπουργός, και ο κ. πρώην Πρωθυπουργός, και ο κ Υπουργός Προ.Πο., και η πλειοψηψία των κυβερνητικών στελεχών. Η γενιά που κάποιοι ακόμα αποκαλούν "γενιά του Πολυτεχνείου". Η γενιά δηλαδή που ξεκίνησε με οράματα και ιδανικά, αλλά στην πορεία οι περισσότεροι "συμβιβάστηκαν", για να το πούμε κομψά, με το σύστημα στο οποίο ήταν απέναντι. Χαίρομαι που υπάρχουν ακόμα έντιμοι 50ρηδες, που κράτησαν τα ιδανικά της νιότης και πρόσθεσαν την εμπειρία και την ωριμότητα της μέσης ηλικίας.

αιολος είπε...

Eπειδή εδώ παρουσιάστηκαν, σε άλλα νήματα, κάποιοι που έλεγαν μεγαλοστομίες για το ΠΑΣΟΚ και τον Γιωργάκη

Παρουσιάζω μαι είδηση πολύ ενδιαφέρουσα:

Ο υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Χάρης Καστανίδης ανακοίνωσε ότι στη θέση του Γενικού Γραμματέα του υπουργείου τοποθετείται ο Γιώργος Δημήτραινας, Λέκτορας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω και μέλος της Ένωσης Ελλήνων Ποινικολόγων.­

Όπως δήλωσε ο κ. υπουργός, η τοποθέτηση του κ. Δημήτ­ραινα έγινε ύστερα από αξιολόγηση όλων των υποψηφιοτήτων για τη θέση του Γενικού Γραμματέα του υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων που υποβλήθηκαν, όπως είναι γνωστό, μετά από δημόσια πρόσκληση ενδιαφέροντος.

Δηλαδή δεν ελήφθη καθόλου υπόψη ότι ο κ, Δημήτραινας έχει συγγράψει βιβλίο με την κ. Συμεωνίδου – Καστανίδου Ελισάβετ και τίτλο « Ο νέος νόμος 3064/2002 για την εμπορία των ανθρώπων ;;;

Η κ. Συμεωνίδου – Καστανίδου Ελισάβετ ποια είναι κ. υπουργέ;

Στο βιογραφικό σημείωμά του πάντως αναφέρεται ότι ο υπουργός Δικαιοσύνης «είναι παντρεμένος με την καθηγήτρια του ποινικού δικαίου στη Νομική Σχολή Θεσσαλονίκης Ελισάβετ Συμεωνίδου και έχουν δύο κόρες. Είναι μέλος του ΠΑΣΟΚ από τον Οκτώβριο του 1974»


http://www.antinews.gr/?p=19888

Ασλάν, Λυδία κλπ σχολιάστε λοιπόν.

-=IMAGINOS=- είπε...

Και κάτι τελευταίο. Τα Εξάρχεια θα ξαναγίνουν μία κανονική γειτονιά όπως είναι η Νέα Σμύρνη ή το Φάληρο, με νορμάλ αστυνομικό τμήμα και νορμάλ αστυφύλακες όταν εξαφανιστούν από εκεί οι αναρχοναζίδες της Εκάλης. Άβατα στη χώρα δεν πρόκειται να ανεχθεί η πολιτεία. Εάν αφήσουμε τα Εξάρχεια όπως είναι, σημαίνει ότι θέλουμε άβατα στη χώρα. Και έχει πολύ πλάκα η υπόθεση τελικά με το ΣΥΡΙΖΑ γιατί από τη μία είναι κατά του άβατου του Αγίου Όρους και επανειλημμένως προσπάθησαν να το καταλύσουν λέγοντας ότι δεν μπορεί να επιτρέπεται να υπάρχουν άβατα αλλά από την άλλη είναι υπέρ του άβατου των Εξαρχείων και του Πανεπιστημίου. Και την πίττα ολάκερη και το σκύλο χορτάτο δηλαδή. Ε αυτά δεν γίνονται και δεν πρόκειται να περάσουν.

Unknown είπε...

@Παιδιά από τα Εξάρχεια, ευχαριστώ, απλά καταγράφω τις απόψεις μου όπως πάντα, και επίσης όπως πάντα διάφοροι ενοχλούνται. Το ενδιαφέρον, είναι πως κάθε τόσο ενοχλούνται διαφορετικοί.

Ο "Αίολος" ούτε ξέρω ποιος είναι, αλλά και να ήξερα, ΄θα όφειλα να σεβαστώ την ανωνυμία που επιθυμεί στο διαδίκτυο.
Είναι θέμα αρχής.

@Τσαλαπετεινέ, ευχαριστώ και σένα. Όπως ξέρεις, μπορείς να αναδημοσιεύσεις ελεύθερα οτιδήποτε δικό μου, οποιαδήποτε στιγμή.

Στα υπόλοιπα σχόλια -σε κάποια δηλαδή- θα απαντήσω αύριο, είμαι στο ραδιόφωνο και έχω εκπομπή.

ΥΓ. Αστυνομικέ, ενθαρρυντικό το σχόλιο σας, ευχαριστώ.

Καφετζής είπε...

Συζήτηση όγδοη στο Κυπριακό Καφενείο:

Συγκυβέρνηση ΑΚΕΛ-ΔΗΣΥ;

http://kypriakokafeneio.blogspot.com

Terra Incognita είπε...

Σε μια συζήτηση που είχα με τον "τσαούση του χωριού" ο οποίος αναπολούσε τις παλιές καλές μέρες, που το ξύλο ήταν κάτι το φυσιολογικό, τον ρωτώ για τους φοιτητές στην Λευκωσία και αν το θεωρούσε σωστό αυτό που έγινε.
Η απάντηση του;

-Όχι, έκαναν λάθος. Έπρεπε να τους πάρουν μέσα και μετά να τους σπάσουν στο ξύλο.

Κύπρος, 2009

αιολος είπε...

Mια είδηση για ΠΑΣΟΚους:

Μας είναι συμπαθής, αλλά με αυτή την λογική δεν θα πρέπει να ασκούμε κριτική σε κανένα! Πάμε λοιπόν : Έχει ένα γιο (να της ζήσει) που πηγαίνει στη Δευτέρα Λυκείου. Ο γιός της, όμως πηγαίνει σε ιδιωτικό Σχολείο (στου Γείτονα στη Βάρη) και μάλιστα ΔΕΝ παρακολουθεί το Ελληνικό πρόγραμμα αλλά το IB. Όλα αυτά σημαίνουν δύο πράγματα:
1. Δεν έχει εμπιστοσύνη στο... Δημόσιο Σχολείο.
2. Δεν έχει εμπιστοσύνη στο Ελληνικό Πανεπιστήμιο, αφού είναι γνωστό ότι όποιος παρακολουθεί το ΙΒ δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στις Πανελλήνιες εξετάσεις και πρέπει να συνεχίσει τις σπουδές στο εξωτερικό. Ποια είναι αυτή η μητέρα; Μα η Άννα Διαμαντοπούλου, Υπουργός Παιδείας, που το απόγευμα υπαραμύνθηκε στη Βουλή του Δημόσιου Σχολείου και Πανεπιστημίου!


"Βρε πού πάμε;", που έλεγε και ο Αυλωνίτης!

Βαγγέλης Δερμιτζάκης είπε...

Κύριε Πήττα, θερμά συγχαρητήρια για το άρθρο σας. Το διάβασα στο tvxs.gr αλλά δεν είμαι μέλος εκεί και έτσι βρήκα το μπλογκ σας.

Νομίζω πως το άρθρο σας, άρθρο γνώμης, είναι η πιο ψύχραιμη τοποθέτηση που έχω διαβάσει για τα όσα συμβαίνουν και συμβαίνουν πολλά χρόνια τώρα. Ζω στα Εξάρχεια, έχω το γραφείο μου στα Εξάρχεια εδώ και δεκαπέντε χρόνια και όπως θα σας διαβεβαιώσει οποιοσδήποτε παλιος και φυσιολογικός κάτοικος της περιοχής μας, το πρόβλημα ξεκινάει από την παρουσία της αστυνομίας με τον συγκεκριμένο προκλητικό τρόπο που αυτή συμβαίνει και θα τελειώσει με την απομάκρυνση των ειδικών φρουρών και την επαναφορά του απλού αστυφύλακα.

Το ίδιο ζητάμε επίμονα χρόνια τώρα μέσα από τις Επιτροπές Κατοίκων τις οποίες τουλάχιστον η προηγούμενη κυβέρνηση αρνήθηκε να ακούσει έστω μια φορά.

Ανώνυμος είπε...

Οι μπάτσοι εκφράζουν το ανεξήγητο του εξηγητού. Εντούτοις, η νεοελληνική πραγματικότητα, δημόσιων πραγμάτων και άλλων κατασκευασμάτων, δεν ζει έναν άνθρωπο. Ακριβώς όπως όλες οι κοινωνικές πραγματικότητες των εκμεταλλευτικών κοινωνιών. Που είναι εκμεταλλευτικές.

-=IMAGINOS=- είπε...

ΛΩΡΙΔΑ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ Ή JURASSIC PARK? ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ..

Μάγκες, μήπως λέω, μήπως έχετε εγκλωβιστεί στα Εξάρχεια και δεν το έχετε καταλάβει; Χωρίς περίσκεψιν, χωρίς λύπην, χωρίς αιδώ μεγάλα κ’ υψηλά τριγύρω μας κτίζουμε τείχη; Τείχη πολύ βολικά και για τους "έξω" και για τους "μέσα";

Διότι βολεύει, πολύ βολεύει η "κατάσταση πολιορκίας".
ΚΑΙ τον έλεγχο από τους "έξω"..
ΚΑΙ τον ναρκισσισμό των από "μέσα"..

Ομως τα Εξάρχεια ουτε Μεσολόγγι είναι ούτε Κούγκι ούτε Αρκάδι ούτε και Χάνι της Γραβιάς!

Κι όσο συμβολική και κενή νοήματος μπορεί να είναι η μετονομασία του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης σε Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη... άλλο τόσο συμβολική και κενή νοήματος είναι η μετονομασία του θλιβερού μικρόκοσμου των Εξαρχείων σε "Λωρίδα της Γάζας"..

Αυτά τα σύμβολα να τα φοβάστε! Ποτέ δεν βγήκαν σε καλό!
Μυρίζουν λιβάνι ηθικής..
Μυρίζουν τάφο..
Μυρίζουν φανατισμό..

ΟΛΟΙ ξέρουν -ή θα έπρεπε να ξέρουν- πως ΟΛΟΙ οι Πόλεμοι που διεξάγονται σε επίπεδο συμβόλων είναι ΠΟΛΥ πιο αιματηροί από τους άλλους.

Διότι δεν βρίσκουν τρόπο να τελειώσουν!
Διότι όταν αντιμάχονται Φαντάσματα, την πληρώνουν οι άνθρωποι. Την πληρώνουν τα κινήματα. Την πληρώνει η κοινωνία.
Και αυτό κάποιους εξυπηρετεί!

Ομως -θα το χοντρύνω τώρα, μπας και το καταλάβουμε!- τα Εξάρχεια ΔΕΝ είναι καν σύμβολο. Ηταν!

Και πριν ακόμη γίνει σύμβολο ήταν πραγματικά ένας χώρος αυτονομίας, ελευθερίας και δημιουργικότητας.

Γεννήθηκα, μεγάλωσα, πήγα σχολείο στα Εξάρχεια. Εζησα για πολλά χρόνια στο Λόφο του Στρέφη. Τα έχω ζήσει εκείνα τα χρόνια.

Τότε που "κάτι λειτουργούσε μέσα εκεί". Τότε που το Πολυτεχνείο ήταν Πολυτεχνείο και η Νομική ήταν Νομική. Και οι φοιτητές και οι διανοούμενοι ήταν φοιτητές και οι διανοούμενοι. Τότε που οι βάρδοι της αυτονομίας κυκλοφορούσαν ανάμεσά μας σας άγγελοι και σαν δαίμονες. Ο Παύλος, ο Νικόλας, η Κατερίνα...

Ανάμεσά τους και οι μορφές του Πόλε, του Σερίφη, του Μαρίνου, του Πισιμίση... Αντεξουσιαστές πραγματικοί με "άντερα", όχι χουλιγκάνοι! Οχι μπαχαλάκιδες!
Που πλήρωσαν στο τομάρι τους τις ιδέες τους. Που πλήρωσαν με τις ζωές τους.
Και ο Λεωνίδας Χρηστάκης! Και άλλοι... Που έφυγαν για πάντα! Αυτά, κάποτε...
Σήμερα τον Νικόλα τον προσφέρει δώρο το ...Ti-Vo! Τον Παύλο η ..."Ημερησία"! Την Κατερίνα ο... "Star"!

Σήμερα τα Εξάρχεια είναι ΜΠΙΖΝΑ. Χοντρή μπίζνα!
Και τίποτα άλλο! Ομως, τίποτα άλλο!

Κι αυτή η ΜΠΙΖΝΑ είναι που έθαψε την (παλιά μου) γειτονιά και τους κατοίκους της!!!
Ανθρωποι της νύχτας. Εμποροι πρέζας.

"Χαφιέδες και πρεζάκιδες και ταξικά κωθώνια".
Και ανίδεοι τσόγλανοι..

Και μαζί τους οι άνθρωποι-σφραγίδες. Οι ίδιοι και οι ίδιοι εδώ και 30 χρόνια. "Ηγέτες" "κομμάτων", "κινήσεων" και "οργανώσεων" που μέλη τους είναι αυτοί οι ίδιοι, μια ξαδέλφη, δύο πρώην φοιτητές από την επαρχία, ετών 47!

-=IMAGINOS=- είπε...

συνέχεια..

"Αναρχοπατέρες" απείρως σταλινικότεροι της Παπαρήγα.
"Τσιρκολάνοι" της "αριστερής" σαχλαμάρας που άθελά τους(;;;) προσφέρουν δωρεάν "μεταπτυχιακά" σε πρακτορίσκους, μυστικούς και ασφαλήτες που παριστάνουν τους.. ακτιβιστές.

Ολο το χαφιεδότσουρμο εκεί έχει θητεύσει!

(Τα ξέρουμε, τα έχουμε ζήσει αυτά! Ας μην παριστάνουν κάποιοι τις παρθένες!)
Χάρη σ' αυτόν το συρφετό, το Κράτος μετέτρεψε τα Εξάρχεια σε ΠΕΔΙΟ ΒΟΛΗΣ και εξάσκησης κατά "ζωντανού στόχου"!

Κι αυτός ο συρφετός είναι ο παθητικός ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ της δολοφονίας του Αλέξη, πέρσι!

Αυτοί συντηρούν ένα ιδιότυπο Τζουράσικ Παρκ της (τάχα μου) αναρχίας και αυτονομίας και κόβουν εισιτήριο στις εισόδους! Με σπέσιαλ τριτμεν στις εξόδους από τα συνεταιράκια της ΓΑΔΑ!

Η ταύτιση αυτού του Τζουράσικ Παρκ με τη "Λωρίδα της Γάζας", ήταν μια μάλλον ατυχής υπερβολή. Δικαιολογημένη από το βάρος της προηγούμενης νύχτας.

(Αδικαιολόγητη όμως για εκείνους που ξέρουμε τι σημαίνει Λωρίδα της Γάζας! Και οτι της πλατειούλας ΔΕΝ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ τέτοια τιμητική ονομασία)

Η ταύτιση όμως της Αριστεράς με τα σημερινά Εξάρχεια δεν είναι υπερβολή. Είναι ολέθριο πολιτικό λάθος.

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρέπει να μετονομασθεί σε "Κόμμα των Εξαρχείων".

Η Αριστερά δεν μπορεί τα ετεροκαθορίζεται από έναν παρακμιακό μικρόκοσμο.
Δεν μπορεί να αυτο-εγκλωβίζεται μέσα σε δέκα τετράγωνα.
Δεν μπορεί να πέφτει ξανά και ξανά στην ίδια ΠΑΓΙΔΑ! Γιατί τα Εξάρχεια είναι μια έξυπνα στημένη παγίδα και τίποτα περισσότερο.

Η κοινωνία, οι πολίτες, η Αριστερά δεν χρωστούν τίποτα στα Εξάρχεια!
Αυτά μας χρωστάνε!

Τις κάμερες, τις παρακολουθήσεις, την ενίσχυση της καταστολής, τα περίπολα, την αστυνομοκρατία. Γιατί στο όνομά τους γίνονται όλα αυτά!

Και είναι η ώρα, ΤΩΡΑ, να απεγκλωβιστεί από αυτόν τον μικρόκοσμο. Μια και καλή. Πριν να είναι ΠΟΛΥ αργά!

ΠΗΓΗ: naftilos.blogspot.com

Λωτοφάγος είπε...

Επιτέλους ένα νηφάλιο και αφανάτιστο κείμενο για το θέμα αυτό.
Υ.Γ. Είμαστε συνομήλικοι. :)

Zaphod είπε...

..........που υπογράφω;

Μου άρεσε η προσεγγιση μπάτσου-αστυνομικου. Υπάρχως σαφώς φιλότιμοι και καλοί επαγγελματίες στο αστυνομικό σώμα. Με αυτους πρεπει να συνεχίσει η πολιτεία, οι άλλοι σπίτια τους. Δεν κάνουν όλοι οι άνθρωποι για όλες τις δουλειές!

Yellow Kid είπε...

Πολύ ωραίο κείμενο!

Χαιρετώ και τη μαύρη αντίδραση που βλέπω εδώ μέσα.
Ιμάτζινος, μπορεί να μη σου αρέσει αυτό που θα πω αλλά τελικά ο μόνος αναρχοφασίστας εδώ μέσα είσαι εσύ!

Φασίστας, οκ να μην τα ξαναλέμε, το έχεις παραδεχτεί (επιτέλους) αλλά και αναρχικός εφόσον είσαι ο μόνος που πάει κόντρα εδώ μέσα!

...Να μη σε πω και θολοκουλτουριάρη!

αιολος είπε...

Πρίν από λίγο μοτοσ/τα με μασκοφόρους πυροβόλησε αστυνομικούς στην Αγία παρασκευή, τρεις είναι στο νοσοκομείο .....

Η μειοψηφία που θέλει να επιβάλει την άποψή της για το κράτος για τους λαθρομετανάστες για αυτά που θέλει ή δεν θέλει η πλειοψηφία, με το οπλισμένο χέρι της μασκοφορεμένης αλητείας διεξάγει μονόπλευρο εμφύλιο.

Όταν η αστυνομία συλλαμβάνει τους τεμπελχανάδες που χειρονομούν εις βάρος της οι προοδευτηκάριοι το θεωρούν αυτό αντιδημοκρατική συμπεριφορά, όταν η πλειοψηφία απαντήσει ενόπλως όπως και η μειοψηφία, τότε τα θρασύμια θα θεωρήσουν την αυτοάμυνα σαν φασιστική συμπεριφορά, αυτό που έγινε στην Αγία Παρασκευή τι είναι;

Λέων είπε...

Άλλοι 6 αστυνομικοί με δύο απ' αυτούς να χαροπαλεύουν όχι πάνω από 20 χρονών οι περισσότεροι και εσείς τολμάτε ακόμα να υποστηρίζετε τα Εξάρχεια και να μιλάτε για αστυνομοκρατίες και μπάτσους.

Ντροπή

αιολος είπε...

Η ένοπλη επίθεση που έγινε στην Αγία Παρασκευή και στην οποία τα θύματα είναι πάνω από 6 ΕΞΗ, (άνδρες και γυναίκες ηλικίας 20-25 ετών που αμοίβονται με 800Ευρώ). Είναι αποτέλεσμα :

Α. Της ενθάρυνσης που έδωσαν όλες αυτές τις ημέρες οι "ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΊ".
Β. Η δουλική υποταγή της ηγεσίας της ΕΛΑΣ και κυρίως του Χρυσοχοίδη, στις απαιτήσεις της οργανωμένης μειψηφίας των Εξαρχείων και του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ αν διενεργούσε λεκτική επίθεση η ΧΑ (ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ) αυτή την στιγμή θα άφριζε, ασφαλώς η βολεμένη ΣΥΡΙΖιανή αλητεία για το ένοπλο κτύπημα κατά της ΕΛΑΣ θα ανοίγει τώρα σαμπάνιες.

αιολος είπε...

Εχτές 10.31μμ ταυτόχρονα με εδώ έβαλα την είδηση στο PHORUM

http://www.phorum.gr/viewtopic.php?f=52&t=167063

αυτή την στιγμή έχουν γραφτεί 12 σελίδες μυνήματα και έχουν γίνει 1698 αναγνώσεις.
Πηγαίνεται να δείτε ποιά η άποψη των Ελλήνων για την επίθεση κατά της αστυνομίας.

Θα πρέπει να ξέρετε ότι το εν λόγω PHORUM έχει τα πιό κάτω χαρακτηριστηκά :

Στατιστικά

• Σύνολο δημοσιεύσεων 2.183.700
• Σύνολο θεμάτων 83.448
• Σύνολο μελών 9.677

αιολος είπε...

Μεταφέρω μερικά σχόλια :

Πάντως ρε παιδιά ευτυχώς που δεν τράβηξε κάποιος αστυνομικός όπλο.
Σήμερα θα έβλεπε τον εισαγγελέα με την κατηγορία της άσκοπης χρήσης του οπλισμού του
και απόπειρα φόνου του ''λαϊκού αγωνιστή'' που τον σημάδευε.

------------

ελπιζω οι αστυνομικοι να γραψουν στα παπαρια τουs Χρυσοχο και λοιπα μουνοσκυλα και να αρχιζουν να θεριζουν αυτουs που πρεπει

-------------

μηδενική ανοχή


ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ


αυστηρό κωλοδάχτυλο στους υποστηρικτάς των

-------------

ειναι προεορτια ρε γμτ??

τι μακακια κι αυτη να απαγορευουν να πυροβολησουν οι αστυνομικοι,οταν δεχονται επιθεση

ελληνικη πρωτοτυπια???

τουλαχιστον να μην εχουν χτυπηθει σοβαρα τα παιδια

-------------

Εν τω μεταξυ ο πουστραλαλακης ουτε αναφορα δεν εκανε,αλλα το γλενταει!
Δεν θελω να φανταστω τι θα γινοταν αν ειχαν πυροβοληθει απο το συναφι του...θ'αρχιζε παλι τα "σπαστε,καψτε"...

------------


Να ζητησει συγγνωμη απο τους δραστες ο χρυσοχοιδης !


----------------

αιολος είπε...

Ο Χρυσο έκανε ένα άνοιγμα προς την άκρα αριστερά.
Προφανώς αυτή είναι η απάντηση τους.
Ας δούμε την επόμενη κίνηση του υπουργείου.

--------------

Λες να τους παραδωσει κανεναν αξιωματικο για ανθρωποθυσια ;

-------------

ΑΥΤΟΣ Ο ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟΥΜΠΕΣ ΜΗΝ ΜΗΝ ΜΗΝ ΠΕΙΡΑΧΤΟΥΝ ΤΑ ΑΝΑΡΧΙΔΙΑ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΑ.... ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΓΑΜΗΣΕΙ ΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΓΑΜΗΣΕΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ

------------

ΞΥΛΟ,ΠΟΥΤΣΑ ΚΑΙ ΣΤΕΝΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΡΕ.ΞΥΠΝΑΤΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ


-----------------

Μάλλον ο άνθρωπος (Χρυσοχοίδης) ήθελε να ανοίξει διάλογο με τους "αντιεξουσιαστές".
Αυτός άρχισε με λόγια και οι άλλοι απάντησαν με σφαίρες.


---------------

20 χρονών κοπελίτσα η αστυνομικός


αυτά δεν είναι παιδιά?

----------------

Αμα αρχισει ο πολεμος στα εξαρχεια ετσι οπως τον θελουν οι αναρχικοι δεν θα μεινει ρουθουνι απο αυτους.
Απλα το κρατος λειτουργει με καποιους κανονες.Καλους η κακους δεν εχει σημασια.Υποκειται σε περιορισμους.

---------------

Περαστικά στα παιδιά που χτυπήθηκαν.

Επιτέλους, πρέπει να τελειώνει αυτή η ιστορία. Μια για πάντα.
Δεν ξέρω με τι τρόπο, αλλά να τελειώνει.
Και με τους δράστες - και με αυτούς που τους προστατεύουν κ τους καλύπτουν.

Ανώνυμος είπε...

Θλιβερή ανάρτηση, ειδικά μετά τα χθεσινά. Ντροπή σας.

Ανώνυμος είπε...

[url=http://sunkomutors.net/][img]http://sunkomutors.net/img-add/euro2.jpg[/img][/url]
[b]office 2003 contact manager, [url=http://sunkomutors.net/]kaspersky activation code[/url]
[url=http://sunkomutors.net/][/url] macromedia software downloads free full adobe acrobat 9 downloads
is it legal to buy oem software [url=http://sunkomutors.net/]software reseller in malaysia[/url] acdsee free photo program
[url=http://sunkomutors.net/]computer software adobe[/url] download adobe photoshop cs3 for free
[url=http://sunkomutors.net/]how to remove glare in adobe photoshop cs3[/url] cheap software deals
an oem software [url=http://sunkomutors.net/]academic & collegiate software[/b]

Ανώνυμος είπε...

[url=http://sunkomutors.net/][img]http://sunkomutors.net/img-add/euro2.jpg[/img][/url]
[b]software source store, [url=http://sunkomutors.net/]photoshop for mac[/url]
[url=http://sunkomutors.net/][/url] oem adobe photoshop cs4 non profit software discounts
shop no fail software [url=http://sunkomutors.net/]microsoft 2003 software[/url] to purchase software and
[url=http://sunkomutors.net/]free software of macromedia flash[/url] Mac Logic Express
[url=http://sunkomutors.net/]softwares downloads[/url] cheapest software anyware
cheap oem software downloads [url=http://sunkomutors.net/]best oem software[/b]

Ανώνυμος είπε...

[url=http://murudobaros.net/][img]http://murudobaros.net/img-add/euro2.jpg[/img][/url]
[b]macromedia player software, [url=http://murudobaros.net/]microsoft office 2007 software[/url]
[url=http://murudobaros.net/]Adobe Acrobat[/url] education discounted software kaspersky anti-virus/security software
kaspersky black2white [url=http://murudobaros.net/]cheap education software[/url] microsoft software donation
[url=http://murudobaros.net/]windows xp skins[/url] buy and sell signal software
[url=http://murudobaros.net/]buy used software[/url] Titanium Pro Mac
biggest discount software [url=http://murudobaros.net/]descarga de quarkxpress[/b]

Ανώνυμος είπε...

[url=http://sapresodas.net/][img]http://vioperdosas.net/img-add/euro2.jpg[/img][/url]
[b]cheap oem software, [url=http://vioperdosas.net/]quarkxpress passport 7 vista[/url]
[url=http://sapresodas.net/]adobe photoshop cs4 cd key[/url] Advanced Mac Retail Price buy computer softwares
where to buy used software [url=http://sapresodas.net/]software change orders[/url] on purchase of software
[url=http://sapresodas.net/]shop software vista[/url] make 2007 to look office 2003 toolbar add in
[url=http://vioperdosas.net/]price comparision software[/url] best place to buy photoshop
kaspersky coupon code [url=http://sapresodas.net/]buy adobe software[/url][/b]

Ανώνυμος είπε...

dating site for sale [url=http://loveepicentre.com/]pc dating games[/url] free youth materials on dating http://loveepicentre.com/ free dating site military

Ανώνυμος είπε...

lung blood clot aneurism [url=http://usadrugstoretoday.com/products/cytotec.htm]cytotec[/url] uncircumcised boy penis http://usadrugstoretoday.com/categories/cardio-vasculaires.htm clostridium and new medical treatments http://usadrugstoretoday.com/categories/magen-darm.htm
beck anxiety depression inventory [url=http://usadrugstoretoday.com/products/kamasutra-superthin-condoms.htm]kamasutra superthin condoms[/url] big penis asian women [url=http://usadrugstoretoday.com/products/celexa.htm]daily stress inventory[/url]

Ανώνυμος είπε...

http://rxonline.in/zetia/recent-reports-on-zetia
[url=http://rxonline.in/methylsulfonylmethane]antitumor treatment cytototxic drugs natural origin[/url] police dogs drugs [url=http://rxonline.in/levodopa/carbidopa-and-levodopa-toxic-to-dopaminergic-neurons]carbidopa and levodopa toxic to dopaminergic neurons[/url]
western drug distribution centre http://rxonline.in/lipitor/lipitor-side-effects-muscle-pain
[url=http://rxonline.in/hypertension/what-is-supine-hypertension]drug testing for suboxone[/url] drug squad officer killed on a38 in derbyshire [url=http://rxonline.in/losartan]losartan[/url]
happy harry drugstores http://rxonline.in/zoloft/xanax-and-zoloft-drug-interactions
[url=http://rxonline.in/remeron/antidepressants-remeron]drug screen wickerman cleveland road[/url] what type of drug is 17 alpha [url=http://rxonline.in/promethazine/promethazine-glute-muscle]promethazine glute muscle[/url] drugs that affect hearing [url=http://rxonline.in/zimulti/zimulti]zimulti[/url]

Ανώνυμος είπε...

http://totemcaller.com/forums/viewtopic.php?f=2&t=41636 http://forum.stosstrupp-gold-germany.de/viewtopic.php?f=8&t=4992 http://www.gatortorrents.com/smf/index.php?topic=244030.new#new http://www.franklinstagecompany.org/phpBB3/viewtopic.php?f=1&t=136313
http://hyundaimetal.com/bbs//view.php?id=board&page=1&page_num=20&select_arrange=headnum&desc=&sn=off&ss=on&sc=on&keyword=&no=502&category= http://socsom.com/smf/index.php?topic=8431.new#new http://www.protonbelt.com/support/forum/viewtopic.php?f=2&t=165970 http://www.kidfriendlyfare.com/kff3/viewtopic.php?f=15&t=249431
http://fumdo.com/forum/index.php?topic=99746.new#new http://yrpc.ebai.ca/forum/viewtopic.php?p=38914#38914 http://fadingendlessly.com/forum/viewtopic.php?f=4&t=13468

Ανώνυμος είπε...

http://online-health.in/avandia/avandia-lawyer
[url=http://online-health.in/bacteria]prescription drugs with anphedine[/url] drug for vitamin d deficiency [url=http://online-health.in/atenolol/atenolol-sunlight]atenolol sunlight[/url]
drugs requiring final filter http://online-health.in/bisacodyl/colonoscopy-bowel-preps-and-miralax-and-bisacodyl
[url=http://online-health.in/anafranil/does-anafranil-cause-liver-problems]what are the requirements for a new medicine[/url] information on stimulant drugs [url=http://online-health.in/azathioprine/azathioprine-liver]azathioprine liver[/url]
prozac pharmacy http://online-health.in/bicalutamide/bicalutamide-side-effects
[url=http://online-health.in/atacand/candesartan-atacand]levitra product[/url] pharmacy schools southeast us [url=http://online-health.in/arimidex/arimidex-joint-pain]arimidex joint pain[/url] oceanside drug bust [url=http://online-health.in/avapro/avapro-medicine]avapro medicine[/url]

Ανώνυμος είπε...

antique automobile license tage in texas http://automoblog.in/triumph/triumph-bonneville-black rickenbacker automobile inventory
[url=http://automoblog.in/victory/football-victory]ford drag racing[/url] dodge aspen 1978 [url=http://automoblog.in/toyotas/toyota-s-runner]toyota s runner[/url]
mercedes benz encino http://automoblog.in/smart/smart-ftp-download
[url=http://automoblog.in/skoda/antalya-skoda-pickup]brubakers auto sales pa[/url] restored volkswagen van [url=http://automoblog.in/yamaha/used-atv-parts-yamaha-kodiak]used atv parts yamaha kodiak[/url]
seats volkswagen beetle http://automoblog.in/scooters/razor-scooters-bistro
[url=http://automoblog.in/saab/saab-9000-service-manual]automobile write off insurance valuation[/url] volkswagen show quakertown [url=http://automoblog.in/victory/victory-jackpot-backrest]victory jackpot backrest[/url]

Ανώνυμος είπε...

aib travel insurance http://livetravel.in/flight/sludge-flight-ultra safe countries for americans to travel to
[url=http://livetravel.in/car-rental/best-rental-car-company]bath travel information[/url] creative travel sound [url=http://livetravel.in/expedia/discount-flight-expedia-discount-travel-cheap-airfare]discount flight expedia discount travel cheap airfare[/url]
travel egency in egypt http://livetravel.in/tours/coupons-for-scenic-air-grand-canyon-tours
[url=http://livetravel.in/travel/adventure-travel-in-mexico]scamp travel tralors[/url] british virgin islands air travel [url=http://livetravel.in/maps/a-z-maps]a z maps[/url]
travel distances from new york city points http://livetravel.in/disneyland/cheap-hotel-near-disneyland-ca
[url=http://livetravel.in/airline/airline-reservation-system-er-diagram-logical-model]richland travel trailers[/url] travel system stroller reviews [url=http://livetravel.in/tour/stevie-wonder-summer-nights-tour]stevie wonder summer nights tour[/url] roots travel speakers [url=http://livetravel.in/lufthansa/boeing-mro]boeing mro[/url]
pura vida travel service [url=http://livetravel.in/hotel/wyndam-hotel-saddle-brook-nj]wyndam hotel saddle brook nj[/url]
volleyball travel teams in miami http://livetravel.in/travel/axiom-travel-tickets-american-express
[url=http://livetravel.in/maps/free-travel-maps-of-israel]two girls and burro travel photo[/url] travel wagon trailer [url=http://livetravel.in/adventure/bookworm-adventure-cheats]bookworm adventure cheats[/url]
[url=http://livetravel.in/tourist/japan-tourist-attractions]japan tourist attractions[/url] dj markotis interplanetary travel [url=http://livetravel.in/lufthansa/boeing-insulation-blankets]boeing insulation blankets[/url] women travel groups [url=http://livetravel.in/plane-tickets/cheap-plane-tickets-onsubmit]cheap plane tickets onsubmit[/url]
sos travel insurance [url=http://livetravel.in/expedia/expedia-aaa-coupon-code]expedia aaa coupon code[/url]

Ανώνυμος είπε...

society of incentive travel professionals http://greatadventures.in/map/map-of-trapani-italy hotels travel family
[url=http://greatadventures.in/travel/independent-travel-italy-packages]want to get cheap travel insurance for a group[/url] travel about lightweight stroller [url=http://greatadventures.in/inn/holiday-inn-express-canon-city]holiday inn express canon city[/url]
travel team by mike lupica excerpt http://greatadventures.in/vacation-packages/new-york-vacation-package-deals
[url=http://greatadventures.in/cruises/delta-river-cruises]jason travel[/url] blu travel [url=http://greatadventures.in/car-rental/weekly-rental-car-discount-coupon-codes]weekly rental car discount coupon codes[/url]
cheap travel in bankok http://greatadventures.in/flight/first-non-stop-commercial-flight-california-australia intelistaf travel [url=http://greatadventures.in/expedia/do-i-have-a-contract-with-expedia]do i have a contract with expedia[/url]

Ανώνυμος είπε...

pictures of rugs that have been clothesline crocheted http://topcitystyle.com/grey-navy-blue-on-sale-color74.html fashionphile [url=http://topcitystyle.com/xxl-women-size8.html]buy lot of clothes[/url] traditional middle eastern clothes
http://topcitystyle.com/vae-victis-v-neck-brand47.html tile designer [url=http://topcitystyle.com/xxl-shirts-size8.html]matthew hellyerretro lamp designers[/url]

Ανώνυμος είπε...

chanel replica handbags http://topcitystyle.com/black-beige-color190.html domnatricksshoes [url=http://topcitystyle.com/moncler-on-sale-brand113.html]sheila fashion designer[/url] prom shoes
http://topcitystyle.com/d-amp-g-fitted-pullover-for-men-grey-item2531.html equity shoes [url=http://topcitystyle.com/jackets-amp-sweatshirts-page12.html]eliptic filter designer[/url]

Ανώνυμος είπε...

el centro travel http://adventurecollection.in/map/barcelona-city-map flying j travel maps
[url=http://adventurecollection.in/tours/jamaica-bay-tours]aarp travel hotel[/url] spain discount travel to asia [url=http://adventurecollection.in/flight/oceanic-flight-815-shot-down]oceanic flight 815 shot down[/url]
yacht travel newsgroups prince edward island http://adventurecollection.in/adventure/adventure-central-rackspace
[url=http://adventurecollection.in/cruise/cruise-missile-cost]coach travel to manchester airport[/url] australian gov travel req [url=http://adventurecollection.in/cruise/queen-victoria-cruise-ship-delivery-november-2007]queen victoria cruise ship delivery november 2007[/url]
texas interstate travel forecast http://adventurecollection.in/disneyland/disneyland-hotels-in-disneyland american mobile travel nursing company [url=http://adventurecollection.in/airline/airline-dereegulation]airline dereegulation[/url]

Ανώνυμος είπε...

jungle game hentai http://theporncollection.in/free-hentai/free-hentai-porn-clip
[url=http://theporncollection.in/sex-mature/mature-sexstories]anal men fucking[/url] the lions den adult [url=http://theporncollection.in/gay-boy/gay-ballbusting]gay ballbusting[/url]
dildo up my ass http://theporncollection.in/lubricant/yarn-lubricant-cationic-wax-emulsion
[url=http://theporncollection.in/best-porn/free-comic-porn-thumbnails]daily porn updates[/url] hentai fuck cock [url=http://theporncollection.in/mature-xxx/mature-lady-spanks]mature lady spanks[/url]
office free porn http://theporncollection.in/porn-galleries/gregs-porn-blog
[url=http://theporncollection.in/orgy/jaimi-orgy]games to play an adult party[/url] erotica for women anal intercourse [url=http://theporncollection.in/gay-video/gay-animals]gay animals[/url]
amateur porn video clips free http://theporncollection.in/mature-xxx/free-mature-oldmen
[url=http://theporncollection.in/hentai-porn/doujinshi-hentai-games]real amateur ukrainian schoolgirls[/url] bernaola twins porn [url=http://theporncollection.in/lesbian-sex/turning-your-husband-into-a-lesbian]turning your husband into a lesbian[/url]

Ανώνυμος είπε...

virgin tips http://xwe.in/ass-sex/ass-lick
[url=http://xwe.in/girl-anal/anal-cosmetic-surgery]free hentai child incest porn[/url] margaret my precious virgin thumbs [url=http://xwe.in/shemales/australian-shemales-transvestites-pics]australian shemales transvestites pics[/url]
adult usenet forum http://xwe.in/condom/effectiveness-of-birth-control-condoms
[url=http://xwe.in/shemale]adult uk sex sites[/url] cutey honey hentai [url=http://xwe.in/girl-anal/latina-fuck-pussy-anal]latina fuck pussy anal[/url]
free thai porn pictures http://xwe.in/erotic-video/museum-of-erotic
[url=http://xwe.in/ass-video/petite-ass-video]asian young porn[/url] uk adult dvd retail shops [url=http://xwe.in/toon/babies-looney-toon-pictures]babies looney toon pictures[/url]
adult cartoons download http://xwe.in/blowjob/free-blowjob-pic
[url=http://xwe.in/orgy/orgy-sex-free-videos]black widow hentai[/url] all inclusive adult only carribbean vacation [url=http://xwe.in/toon/toon-boom-studio-movies]toon boom studio movies[/url]

Ανώνυμος είπε...

australia travel destinations http://xwg.in/cruise/travel-agent-discount-the-world-cruise travel copper canyon
[url=http://xwg.in/travel/vienna-travel]nightwatchman the road i must travel[/url] travel contests and sweeps a1 [url=http://xwg.in/expedia/puerto-morelos-expedia]puerto morelos expedia[/url]
government travel card program http://xwg.in/maps/from-to-maps
[url=http://xwg.in/motel]school bus travel brisbane[/url] download online travel brochures [url=http://xwg.in/maps/new-jeresy-maps]new jeresy maps[/url]
travel cost comparison food http://xwg.in/hotel/hotel-buena-vista-costa-rica travel society [url=http://xwg.in/hotel/hotel-isla-grande-airport]hotel isla grande airport[/url]

Ανώνυμος είπε...

the evidence medical examiner [url=http://usadrugstoretoday.com/products/aricept.htm]aricept[/url] hibiclens sports medicine http://usadrugstoretoday.com/products/differin.htm
dental hygienist associations [url=http://usadrugstoretoday.com/categories/antivirale.htm]antivirale[/url] things fall apart heart of darkness comparison contrast [url=http://usadrugstoretoday.com/products/stress-relief.htm ]medical and dental insurance ta [/url] northeastern dental
american medical systems [url=http://usadrugstoretoday.com/categories/gastrointestinales.htm]gastrointestinales[/url] ny health system http://usadrugstoretoday.com/categories/antibiotika.htm
where to go in buffalo new york for a drug screening test [url=http://usadrugstoretoday.com/products/glyset.htm]glyset[/url] ireland smoke free [url=http://usadrugstoretoday.com/products/reminyl.htm ]mineral resources in the desert [/url] sexual assault stories related to drugs and alcohol

Ανώνυμος είπε...

picture shoes wedding http://luxefashion.us/khaki-armani-color28.html lauren hutton makeup [url=http://luxefashion.us/roberto-cavalli-dress-for-women-leopard-print-item2357.html]clothes brush[/url] entourage fashion clothing
http://luxefashion.us/off-white-on-sale-color3.html japanese street fashion [url=http://luxefashion.us/?action=products&product_id=1630]air force clothes[/url]

Ανώνυμος είπε...

teen fashion trends http://www.thefashionhouse.us/lilac-white-women-s-tops-color206.html indianapolis colts superbowl clothes [url=http://www.thefashionhouse.us/la-martina-dress-shirts-brand27.html]software life cycle model for shoes[/url] clothes sex and the city
http://www.thefashionhouse.us/roberto-cavalli-dress-for-women-red-item1825.html gulfshoes [url=http://www.thefashionhouse.us/dark-grey-funky-color16.html]fashion dress[/url]

Ανώνυμος είπε...

disney land travel package http://xwl.in/vacation-packages/memphis-vacation-packages travel for single woman
[url=http://xwl.in/cruises/alaska-cruises-small-ship-htm]travel brochure for australia[/url] rv protection for alaskan travel [url=http://xwl.in/tour/nh-waterfall-bus-tour]nh waterfall bus tour[/url]
travel boucher of dubia http://xwl.in/vacation-packages/northern-nj-vacation-packages
[url=http://xwl.in/cruise]travel trailer vs 5th wheel[/url] travel to new zealand in jan [url=http://xwl.in/disneyland/disneyland-least-crowded]disneyland least crowded[/url]
travel inn hotels in britain http://xwl.in/cruise/cruise-june-belize top of the line travel tour companies [url=http://xwl.in/map/turkiye-map]turkiye map[/url]

Ανώνυμος είπε...

chanel cuff bracelet http://luxefashion.us/black-colored-shirts-color215.html comfortable walking shoes [url=http://luxefashion.us/29-men-size16.html]mcman shoes[/url] sugar chanelle
http://luxefashion.us/d-amp-g-striving-for-perfection-t-shirt-for--item2188.html chanel cuff bracelet [url=http://luxefashion.us/?action=products&product_id=1084]crochet baby clothes[/url]

Ανώνυμος είπε...

red baseball shoes http://www.thefashionhouse.us/accessories-underwear-type5.html oakley shoes [url=http://www.thefashionhouse.us/dolce-amp-gabbana-page23.html]home depot paint ralph lauren[/url] bowling shoes
http://www.thefashionhouse.us/hogan-leather-shoes-brand117.html prom shoes [url=http://www.thefashionhouse.us/bordo-shirts-color140.html]fashion modesl[/url]

Ανώνυμος είπε...

lottery website http://wqm.in/joker_joker-tattoo james bond casino royale location
[url=http://wqm.in/jackpot_tips-winning-powerball-jackpot]illinois casinos rantoul[/url] casino roulette gambling casino games [url=http://wqm.in/online-casinos_station-casinos-gamblers-challenge]station casinos gamblers challenge[/url]
missouri underage gambling statistics http://wqm.in/casino-playing-cards_coca-cola-world-war-2-plane-spotter-playing-cards
[url=http://wqm.in/keno_gambling-online-play-keno-online]casino themed party supplies[/url] ds games golden nugget casino [url=http://wqm.in/casino-online_washington-state-casino]washington state casino[/url]
michigan bingo halls http://wqm.in/bingo_indiana-bingo betting casino gambling online sport [url=http://wqm.in/poker-online_online-poker-rooms-with-no-deposit-bonus]online poker rooms with no deposit bonus[/url]

Ανώνυμος είπε...

casino network channel http://lwv.in/online-casinos/northern-calif-casinos software roulette gambling
[url=http://lwv.in/lottery/ma-lottery]casino new buffalo michigan[/url] casino criteria nevada [url=http://lwv.in/casino-playing-cards/family-fun-valentines-with-playing-cards]family fun valentines with playing cards[/url]
bingo berks county http://lwv.in/lottery/ga-state-lottery
[url=http://lwv.in/keno/keno-software]luminare place casino[/url] fire safety bingo [url=http://lwv.in/baccarat/keyword-baccarat]keyword baccarat[/url]
west virginia lottery home page http://lwv.in/online-casino/hard-rock-hotel-casino-las-vegas free casino games online [url=http://lwv.in/roulette/spillet-roulette]spillet roulette[/url]

Ανώνυμος είπε...

sunlight and vitamin k [url=http://usadrugstoretoday.com/categories/antibiotiques.htm]antibiotiques[/url] centre medical lachine urgimed nguyen ngoc van dre chirurgienne http://usadrugstoretoday.com/categories/anti-diabetische.htm american sampler kidney table http://usadrugstoretoday.com/categories/de-la-salud-de-la-mujer.htm
mille lacs health systems [url=http://usadrugstoretoday.com/categories/antibiotics.htm]antibiotics[/url] arthritis pills for dogs [url=http://usadrugstoretoday.com/discounts.htm]sleeping with aeros installed[/url]

Ανώνυμος είπε...

movie milf loads [url=http://moviestrawberry.com/films/film_uncle_donald_s_ants/]uncle donald s ants[/url] niko zeb atlas movies porn moster movie http://moviestrawberry.com/hqmoviesbygenres/download-genre_comedy-movies/?page=39 watch deep throat the movie online
the miracle the movie reviews [url=http://moviestrawberry.com/films/film_shark_in_venice/]shark in venice[/url] seacourt movie threater http://moviestrawberry.com/films/film_melody_70/ watch pokemon movie online
download movie havoc [url=http://moviestrawberry.com/films/film_the_collector/]the collector[/url] what movie has the song zippity do duh
movie green screen [url=http://moviestrawberry.com/films/film_tinker_bell/]tinker bell[/url] movie 300 running time http://moviestrawberry.com/films/film_something_the_lord_made/ bit torrent movie
home movie music suggestion [url=http://moviestrawberry.com/films/film_valkyrie/]valkyrie[/url] movie film http://moviestrawberry.com/films/film_absolon/ most popular movie downloads

Ανώνυμος είπε...

songs of silence of the lambs the movie [url=http://moviestrawberry.com/films/film_head_trauma/]head trauma[/url] hairspray movie fashion http://moviestrawberry.com/films/film_sex_and_the_city_2008/ downloadable movie tailer of avp 2
asswatcher movie clips [url=http://moviestrawberry.com/films/film_the_prince_of_tides/]the prince of tides[/url] superfreaks porn movie http://moviestrawberry.com/films/film_kyuti_hani/ free porn movie clipsbig tits
latist movie preavus [url=http://moviestrawberry.com/films/film_sunset_park/]sunset park[/url] every movie
net movie downloads [url=http://moviestrawberry.com/films/film_tom_petty_and_the_heartbreakers_runnin_down_a_dream/]tom petty and the heartbreakers runnin down a dream[/url] free on line streaming facing the giants movie http://moviestrawberry.com/films/film_w_delta_z/ michael myers movie pics halloween
diaper fetish movie [url=http://moviestrawberry.com/films/film_a_night_at_the_roxbury/]a night at the roxbury[/url] down periscope movie http://moviestrawberry.com/films/film_sink_the_bismarck/ fearless the movie

Ανώνυμος είπε...

character motivations in cool runnings movie [url=http://moviestrawberry.com/films/film_passengers/]passengers[/url] used empty movie reels http://moviestrawberry.com/films/film_cleopatra_70/ toot shor movie
guru hindi movie video cd [url=http://moviestrawberry.com/films/film_sicko/]sicko[/url] kitty hawk movie http://moviestrawberry.com/films/film_the_pink_panther/ jolene blalock hardcore movie
bleach movie memories of the rain [url=http://moviestrawberry.com/films/film_alien_uprising/]alien uprising[/url] teeth from movie mask
wag the dog movie explanation [url=http://moviestrawberry.com/films/film_edison/]edison[/url] moview review to the movie hours http://moviestrawberry.com/films/film_blood_in_the_water/ free chubby movie
the message movie [url=http://moviestrawberry.com/films/film_el_muerto/]el muerto[/url] the softmore rochestre ny movie http://moviestrawberry.com/films/film_class_of_nuke_em_high/ adult movie downloads with paypal

Ανώνυμος είπε...

movie theaters in albany ny [url=http://moviestrawberry.com/films/film_the_lone_gunmen/]the lone gunmen[/url] movie hocus pocus broadcasts 2007 http://moviestrawberry.com/films/film_house_party_2/ phantoms movie novel
atlanta georgia movie theatre [url=http://moviestrawberry.com/films/film_alien_resurrection/]alien resurrection[/url] showtime movie channel on demand http://moviestrawberry.com/films/film_the_unknown_trilogy/ soft porn movie clips
movie listings in houston texas [url=http://moviestrawberry.com/films/film_flu_bird_horror/]flu bird horror[/url] free dragonballz movie download
movie themed personal checks [url=http://moviestrawberry.com/films/film_cutter_s_way/]cutter s way[/url] movie checkers http://moviestrawberry.com/films/film_rogue/ stream movie sa
free japanese torture sex movie [url=http://moviestrawberry.com/films/film_live_free_or_die_hard/]live free or die hard[/url] resources for teachers movie questions http://moviestrawberry.com/films/film_the_tale_of_sweeney_todd/ movie the patriot songs

Ανώνυμος είπε...

milf interracial sex
live lesbian sex
nude strip young
strip teasers girls
new york strip marinade


[URL=http://madsextapes.servik.com/index.html]fucking whore[/URL]
[URL=http://madsextapes.servik.com/sitemap.html]get fucking whore[/URL]

[URL=http://madsextapes.servik.com/milf-hunter-sluts.html]milf hunter sluts[/URL]
[URL=http://madsextapes.servik.com/free-picts-classic-pornstars-80s.html]free picts classic pornstars 80s[/URL]
[URL=http://madsextapes.servik.com/father-fucks-little-pussy.html]father fucks little pussy[/URL]
[URL=http://madsextapes.servik.com/my-hot-bisexual-man-slut.html]my hot bisexual man slut[/URL]
[URL=http://madsextapes.servik.com/girls-clits.html]girls clits[/URL]
[URL=http://madsextapes.servik.com/teen-girls-ass.html]teen girls ass[/URL]
[URL=http://madsextapes.servik.com/beutiful-sluts-fucking.html]beutiful sluts fucking[/URL]
[URL=http://madsextapes.servik.com/mature-glort-hole-movies.html]mature glort hole movies[/URL]
[URL=http://madsextapes.servik.com/expert-chicks.html]expert chicks[/URL]
[URL=http://madsextapes.servik.com/clit-spanking-video.html]clit spanking video[/URL]

Ανώνυμος είπε...

Hi there,

Ever since moving to Australia a little over 5 years ago, my husband and I have really missed buying in all those huge retail garments shops located in America. In specific, we loved buying at Gap. It didn't take us lengthy to realize that Gap Clothes did not exist below in Sydney, let alone Australia! We have a little a single, and I can't even begin to tell you guys how inexpensive Gap is for babies all of the way as much as adults. Properly... We possess a solution for you. We decided to start out up a blog writing concerning the recent trends of Gap inside US. You'll be able to stay on top from the latest fashion, styles, and colours while reading as a result of our posts every single week. Not just that, but we've discovered people hidden areas where you'll be able to truly buy Gap outfits right here in Australia! I bet you didnt know that was even probable :)

Anyway, if there's any info you may need on Gap, or any other big apparel retailer from the US, please allow us know.

Let us know if you have any wonderful ideas for new blog posts!



Let us show you how to find [url=http://www.gapclothing.com.au]Gap Clothing[/url] in Australia

Ανώνυμος είπε...

грузовики игры онлайн бесплатно http://jamalezra.t35.com/finti-v-pes-2009.html
игры ухаживаем за животными http://jamalezra.t35.com/empire-total-war-modi.html
nfvhbkz http://jamalezra.t35.com/drimfol.html
сервер wow 320 бесплатный http://jamalezra.t35.com/flesh-igri-kvesti-na-russkom-yazike-tri-v-ryad.html
как удалять вирусы в nod32 http://jamalezra.t35.com/luchshie-igri-2008-goda-igromaniya.html

Ανώνυμος είπε...

meston http://o-eve.ru/ eve тайм карты, reasserted http://in-eve.ru/ eve online сервер, territory http://actual-eve.ru/ eve аккаунт, roadthe http://sky-eve.ru/ купить eve online isk, offemale http://blog-eve.ru/ куплю иски eve,

Ανώνυμος είπε...

the flower of scotland song Westford ma florist
Flushing mi florist where have all the flowers Making crepe paper flowers diagram of parts of a flower
how to make dry flowers

Ανώνυμος είπε...

салют!
купля продажа трафика -) 1368

Ανώνυμος είπε...

for example
adult 3d ) 3576

Ανώνυμος είπε...

update pagerank
seo secrets
[url=http://xrumerservice.org/]backlink building service[/url]

Ανώνυμος είπε...

inderal dose :-( 3712 mcneil tylenol -)) 3264 clomid fertility :( 3475

Ανώνυμος είπε...

premarin and breast cancer :-( 2163 diovan side effect %) 7916 zyprexa class action :) 6714

Ανώνυμος είπε...

tylenol liquid ))) 7862 tylenol alternative :( 9186 levaquin for uti =DD 3264

Ανώνυμος είπε...

aciphex medicine =DD 9824 lipitor and ms -)) 9451 diovan hct side effects :( 3472

Ανώνυμος είπε...

Привет!
партнерка фильмы ) 6385

Ανώνυμος είπε...

http://46thstreetstudio.com/free-porn-clips.html free samples black porn hardcore free clips hardcore fucking teens

Ανώνυμος είπε...

Привет! партнерские программы
;-) 8143

Ανώνυμος είπε...

yasmin and weight loss -))

Ανώνυμος είπε...

tylenol arthritis side effects :-(

Ανώνυμος είπε...

diflucan fluconazole -))

Ανώνυμος είπε...

lamictal and anxiety ;-)

Ανώνυμος είπε...

buy JoeAlter cheap %) 236

Ανώνυμος είπε...

Секс Запознанства %PP 73952

Ανώνυμος είπε...

Arturia Analog Factory VSTi RTAS 2.5 49783 -

Ανώνυμος είπε...

Bibble Labs Bibble Pro 4.7 21957 :)

Ανώνυμος είπε...

iepazisanas portali ) 17534

Ανώνυμος είπε...

iepazisanas portali !) 54196

Ανώνυμος είπε...

randki bydgoszcz :-( 54789

Ανώνυμος είπε...

сиалис дешево %PP







купить сиалис с доставкой 561839
379 сиалис препарат
сиалис стоимость 8173

Ανώνυμος είπε...

randki z kobietami :)







kobieta randki 273864
372 randki szybkie
randki przez sms 1245

Ανώνυμος είπε...

randki internetowe !)







Online randki 473892
973 randki
randki 3641

Ανώνυμος είπε...

Классно! Кучу сайтов пересмотрел, пока набрел на ваш. Актуальная информация, отличные статьи! Все свидетельствует о том, что ресурс ведут фанаты своего дела. Обратите внимание на портал ЭволюшионТехникал -сайт: [url=http://www.evolutiontechnical.com/view/tehnologii/]используемые технологии[/url], такой же тематики. Может что то Вам будет полезно.

Ανώνυμος είπε...

Вот последние фильмы что я нашла в на сайтах из рабочих

Ανώνυμος είπε...

There are numerous different hobby ideas and actions that you could appreciate both on your own or as part of a group.
[url=http://www.listofhobbies.org/]hobby ideas[/url]

Ανώνυμος είπε...

FYI, a buddy gave me these part numbers for covers for the Travel Trailers edition:

23 Flying Cloud 240zof92
27 FB Flying Cloud 992sco25
30 Flying Cloud 503lpg89

BTW - I bought a nice one for ~$200 from rvcoversusa.com before this and it fits pretty well.
[url=http://rvnationalcovers.com]RV Accessories[/url]

Ανώνυμος είπε...

Для любителей клубнички [url=/tags/%F0%FF%E4%EE%EC/]відео порнуха онлайн бесплатно без смс тварини[/url] Порно онлайн : [url=http://aftertube.net.ua/tags/%E4%F3%F0%EE%F7%EA%E0/]дурочка[/url]
только для тех кому есть 18 лет