Στήλη Άλατος

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Καλώς Ήρθατε στη Στήλη Άλατος. Η Στήλη, δημοσιεύεται κάθε Σάββατο, ταυτόχρονα στην Κυπριακή εφημερίδα Πολίτης και στο ελληνικό portal TVXS. Κάποιες φορές, αν το επιβάλλει η επικαιρότητα γράφω και ανεβάζω κείμενα μόνο για διαδικτυακή χρήση. Κάτω από τα άρθρα, όπως σε όλα τα ιστολόγια, υπάρχει χώρος για σχολιασμό. Moderation, δεν κάνω. Για αυτόν τον λόγο όμως είμαι αυστηρός σε σχόλια επιθετικά που δεν σέβονται την οποιαδήποτε Άλλη άποψη ή είναι επιθετικά κατά κοινωνικών και φυλετικών ομάδων. Ύβρεις και προσωπικές επιθέσεις διαγράφονται χωρίς συζήτηση.

Συντονιστείτε τώρα στους 107, 6

Κινούμενη Άμμος. Κάθε Σάββατο 6-8 μ.μ στον 107,6 ή στο : www.1076.eu Στο shoutbox, το συζητάμε ζωντανά! Από τον Bach στον Dylan και από τον Beethoven στους Beatles και τους Felice Brothers,όλα είναι Μουσική 107.6 ΓΙΑ ΑΚΡΟΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2009

ΣΕΧΤΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ

«Τί νὰ πιστεύσῃ κανεῖς τὰ μάτια του ἢ τ' αὐτία του; ἂν εἰδῶ εἰς αὐτὸν τὸν καθρέπτην, δὲ μὲ δείχνει τόσον εὔμορφον, ἂν ἀκούσω τὸν Ἀδωναΐδην, μὲ βεβαιώνει ὅτι εἶμαι ὁ ἴδιος ὁ Ἔρωτας. Μὰ τί διάβολο! αὐτὸ τὸ ἄψυχον πρᾶγμα θὰ γνωρίζει καλήτερα ἀπὸ τὸν Ἀδωναΐδη; ἔπειτα, ἂν ἤμουν τοιοῦτος ὁποῖος φαίνομαι εἰς τὸν καθρέπτην, ἠμποροῦσε ποτὲ νὰ μ' ἀγαπήσῃ ἡ Βιτορίτζα; ὄχι, ὄχι, ὁ καθρέπτης θέλει σπάσιμον. (σπάνει τὸν καθρέπτην.)»

Έτσι ξεκινά ο λαγαρός λόγος του Χουρμούζη στον κλασικό του Λεπρέντη.

Το γιατί βάζω αυτό τον Λόγο στο ξεκίνημα των σχολιασμών που θα κάνω πάνω στο «κείμενο» της «προκήρυξης» της «Σέχτας» «Επαναστατών» θα γίνει ελπίζω εύκολα αντιληπτό λίγο αργότερα.

Ο Μιλτιάδης Χουρμούζης, ήταν όπως σοφά χαρακτηρίστηκε ένας πλήρης Έλληνας, που έζησε από το 1804 μέχρι το 1882.
Καμία σχέση με τους «Κωλοέλληνες» που αναφέραμε στο πρόσφατο άρθρο.

Με το τουφέκι ή με την πέννα, αυτός ο αινιγματικός πρόδρομος της νεοελληνικής δραματουργίας στρατεύτηκε στην καταγγελία παντός κακώς κειμένου στην αρτιγέννητη νέα Ελλάδα.

Από τη γενέτειρα Κωνσταντινούπολη στον Κρητικό Πόλεμο (1828), από τη Φθιώτιδα ως συνταγματάρχης και διώκτης της ληστείας (1844 - 45) μέχρι βουλευτής της περιοχής (1851) και από κοινοβουλευτικός κατήγορος του Σπυρομήλιου (1854 - 56), απογοητευμένος πατριώτης πίσω στην Κωνσταντινούπολη των αντιοθωνιστών, άχρι θανάτου του πολέμιος της ελληνικής φαυλότητας, αφιερωμένος στα προβλήματα του έθνους και της παιδείας, μαζί και ακαταπόνητος κωμωδιογράφος.

Χτύπησε ο Χουρμούζης αλύπητα και ακάματα την «εν σπαργάνοις φαυλεπίφαυλη Ελλάδα» και εμείς, τόσα χρόνια μετά, τα ίδια ακόμα προσπαθούμε να αναδείξουμε μιας που τίποτα σχεδόν δεν έχει αλλάξει.

Αυτά όμως με τον Χουρμούζη.

Πάω στην αυτοαποκαλούμενη «Επαναστατική Σέχτα» και υποθέτω πως είναι «αυθεντική» και όχι χέρι του σκοτεινού παρακράτους.

Το υποθέτω γιατί απλά, πιστεύω πως ακόμα και το Ελληνικό Παρακράτος και οι Υπηρεσίες τους θα ήταν σε θέση να συντάξουν μία καλύτερη «προκήρυξη» από αυτή που μας σερβίρανε αυτά τα τσογλάνια.

Έχουν λοιπόν αυτοί οι «τύποι» στα χέρια τους το καθρεφτάκι του Λεπρέντη –χωρίς βέβαια να διαθέτουν πουθενά την αξιολάτρευτη δική του αφέλεια και αγαθοσύνη- το κοιτούν και λένε στον εαυτό τους έμπλεοι ναρκισσισμού «τι ωραίοι και καταπληκτικοί που είμαστε»

Μαλακίζονται κανονικά μπροστά στο είδωλό τους και τελούν –νομίζουν- σε «επαναστατικό» οργασμό.

Με απίθανη ασχετοσύνη, στην εισαγωγή τους κάνουν χρήση κειμένου του μακαρίτη Αντρέα Μπάαντερ της RAF , χωρίς να έχουν την παραμικρή ιδέα των τότε συνθηκών που γέννησαν την εντός Πόλεων Ένοπλη Πάλη, χωρίς ποτέ να έχουν μελετήσει, γιατί αυτές οι μεθοδολογίες όχι μόνο ξεπεράστηκαν αλλά και οργάνωσαν τις κοινωνίες εναντίον τους, αλλά και γιατί αυτές οι πρακτικές, και τότε και σήμερα με μαθηματική ακρίβεια οδηγούν στο τίποτα, ένα τίποτα όμως βαμμένο με αίμα.

Λένε ξεκάθαρα : «Στόχος μας ήταν να τους εκτελέσουμε».

Λάθος πρώτον: Δεν είναι εκτέλεση αλλά Φόνος.
Επίσης η Θανατική Ποινή βρίσκει την συντριπτική άρνηση Κοινωνίας.

Αλλά, αυτοί είναι «λαϊκοί εκτελεστές». Να ο πρώτος νοσηρός ναρκισσισμός.

«Οι σφαίρες μας ξεκαθαρίζουν την κατάσταση.» Προσέξτε αυτό το «μας».

Οι σφαίρες «μας».

Ο νοσηρός –μα πολύ νοσηρός βρε παιδί μου- ναρκισσισμός συνεχίζει ακάθεκτος από τους αστοιχείωτους που ανέλαβαν χωρίς να ρωτήσουν κανέναν από εμάς, να παίξουν το ρόλο του Ζορό.

«Το οργανωμένο αντάρτικο πόλης είναι ο μόνος δρόμος των επαναστατικών δυνάμεων για την Ανατροπή»

Τι ακριβώς επιθυμούν να ανατρέψουν;
Κολυμπώντας στον άπατο ναρκισσισμό τους και την ωκεάνια άγνοια τους αυτοί οι μάλλον άεργοι τσογλανίσκοι μοιάζουν να μην έχουν επίγνωση Μεγεθών, Αριθμών και Πραγματικοτήτων.

Όπερ και σημαίνει καμιά δεκαριά εκατομμύρια Έλληνες, εκ των οποίων η συντριπτική πλειοψηφία εργάζεται και εργάζεται σκληρά, μεγαλώνει παιδιά, έχει αγωνίες και σε κάθε περίπτωση ακόμα και στις χειρότερες εκδοχές τους, δεν έχουν ούτε κατά διάνοια σκοπό είτε να γίνουν κουμπουροφόροι είται να στηρίξουν κουμπουροφόρους.

Τι επιθυμείτε ακριβώς να ανατρέψετε;
Το χρηματοπιστωτικό σύστημα;
Τις δουλειές των ανθρώπων;
Το πλέγμα όλων εκείνων των διαφορετικών παραμέτρων που συνθέτουν την πραγματικότητα με όλες τις κακές αλλά και καλές της όψεις;
Τα όνειρα όσων αντέχουν ακόμα να κάνουν όνειρα και να εργάζονται για τα τους δώσουν σάρκα;

Γνωρίζουν ότι ΔΕΝ μπορούν.
Γνωρίζουν πως το μόνο που μπορούν να καταφέρουν είναι να εξαγριώσουν όχι το σύστημα, αλλά τον κόσμο και να τον στρέψουν στη συντήρηση ακόμα πιο πολύ.
Τότε τι επιδιώκουν; Μα τίποτα.
Είναι στην κυριολεξία μια παρέα ανώμαλων που αν δεν είχαν «πολιτική αφορμή» για να εκφράσουν την ανωμαλία τους, θα την έβγαζαν αλλιώς.
Θα την έβγαζαν πάντως σίγουρα, γιατί το να κάνεις παγανιά για να σκορπίσεις χάρο είναι εξ ορισμού ανώμαλο.

«Απο δώ και πέρα η ζωή κάθε μπάτσου κοστίζει όσο και μία σφαίρα, ενώ τα σώματα τους αποτελούν ιδανικό σημείο εξάσκησης σκοποβολής. Καμία θλίψη δεν αξίζει για τα φέρετρα που θ΄αρχίζουν να παρελαύνουν. Οι αστυνομικοί δεν έχουν ούτε όνομα, ούτε ηλικία, έχουν απλώς το βαθμό και τον υπηρεσιακό τους αριθμό. Γι΄αυτό, όπως και τα ντόνατς που τρώνε, έτσι κι αυτοί δεν είναι “ωραίοι” χωρίς μια τρύπα στη μέση

Εδώ, η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά.
Αν ο ναρκισσισμός και η διαστροφή μπορούσαν να μετρηθούν με κάτι σαν το θερμόμετρο, αυτό σίγουρα σε αυτό το απόσπασμα θα γίνονταν θρύψαλα.
Ειδικά η φράση «καμία θλίψη δεν αξίζει κλπ» υποθάλπει έναν πραγματικά κλινικού επιπέδου σαδισμό γιατί απευθύνεται με αδιανόητη χαιρεκακία στους οικείους των υποψήφιων θυμάτων τους. Σε συζύγους και μικρά παιδιά αυριανών νεκρών.

Και, με ξέχειλη έπαρση, απαγορεύουν το πένθος. Τόσο απίστευτα άρρωστοι. Και μάλιστα σε έναν τόπο που κάποτε σταματούσαν και οι πόλεμοι για να φροντιστούν κατά τα ήθη οι νεκροί του αντιπάλου. Μα τι λέω και εγώ! Συγκρίνω την κολόνια με τα σκατά!

‘Ώστε θα αρχίσουν να παρελαύνουν φέρετρα!
Τι λέτε καλέ….Και εσείς, αυτοχρησμένοι θεϊσκοι αποφασίζετε ποιος ζει και ποιος πεθαίνει!

Δεν βάζω καν την παράμετρο «λαϊκό κίνημα» και προβοκάτσια, γιατί είναι εμφανέστατο πως κάτι τέτοιο ούτε που υπάρχει στον «εγκέφαλό» τους.

«Ίσως αυτή τη στιγμή που διαβάζει αυτές τις γραμμές η κάνη ενός όπλου να΄ ναι στραμμένη πάνω του».

Μαρξισμό και Κοινωνικές και Πολιτικές επιστήμες σίγουρα δεν έχουν καν αποπειραθεί να διαβάσουν (αν δεν υπήρχε η «προκήρυξη» θα αναρωτιόμουν αν γνωρίζουν και να διαβάζουν).
Ωστόσο, είναι σίγουρο πως έχουν διαβάσει πολλά φτηνά αστυνομικά μυθιστορήματα και έχουν δει αντίστοιχες ταινίες εικοστής κατηγορίας. Η φράση «ίσως αυτή τη στιγμή που διαβάζει αυτές τις γραμμές η κάνη…κλπ» στην καλύτερη και ευτυχέστερη περίπτωση θυμίζει εκείνη την απίθανη διαφήμιση « πουτ δε κοτς ντάουν σλόουλι»

«Ίσως κάποιοι να σοκάρονται απ΄την κυνικότητα μας».

Άλλο ένα δείγμα του ναρκισσισμού και της έπαρσής τους.
Μόνο, που αν κάτι σοκάρει είναι η απεραντοσύνη της ηλιθιότητας , της αγραμματοσύνης και της μαλακίας που τους δέρνει.

Πιστεύω (και ελπίζω) πως ειδικά αυτοί οι τύποι θα συλληφθούν γρήγορα πριν προκαλέσουν κανένα κακό τόσο με κόστος ανθρώπινες ζωές όσο και στις ίδιες τις κοινωνικές δυνάμεις που προσπαθούν να συνταχθούν και να αγωνιστούν κάτω από εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες.

«Δεν κάνουμε πολιτική, κάνουμε αντάρτικο»

Ώπα! Εδώ πια έχουμε την απόλυτη ανατροπή! Και εγώ που νόμιζα πως όλα (μα όλα) τα αντάρτικα που έχουν γίνει, είτε πραγματικά είτε αυτοαποκαλούμενα είχαν καθαρό θεωρητικό πολιτικό υπόβαθρο. Και τι σημαίνει Πολιτικό Υπόβαθρο;

Σημαίνει απλά Κατεύθυνση και Συγκροτημένος Στόχος που αφορά την Κοινωνία.

Αυτοί εδώ, δεν κάνουν… «ανάλυση» (εδώ που τα λέμε θέλει και λίγο μυαλό η ανάλυση) δεν κάνουν «πολιτική» δεν κάνουν τίποτα!
Απλά σκοτώνουν ή μάλλον θα σκοτώνουν εφ όσον ευτυχώς απέτυχαν στην πρεμιέρα.

«Η εποχή των αναλύσεων έχει πλέον λήξει..»

Σωστά! Πρώτη φορά που συμφωνώ μαζί τους. Πράγματι, η εποχή των αναλύσεων έχει λήξει. Παραδομένα τα πάντα στην επικυριαρχία των τηλεοράσεων και του «πριν από σας για σας» η Σκέψη έχει αντικατασταθεί από την Απάθεια και την Βλακεία.
Κανείς δεν μπαίνει στον κόπο να αναλύσει γιατί συμβαίνουν όσα συμβαίνουν, κανείς δεν προσπαθεί να κάνει μια διεργασία ουσίας.
Και πάνω που με αφορμή τη δολοφονία Γρηγορόπουλου η Κοινωνία έδειξε να ξυπνάει μαζικά από την αφασία της, ήρθε πρώτα ο «Επαναστατικός Αγώνας» και τώρα η «Επαναστατική Σέχτα» για να τρομοκρατήσει και να παγώσει τα πάντα, να μηδενίσει το ρολόι όπως λέγαμε πρόσφατα.
Ελπίζω, τα Φοιτητικά Κινήματα, η Αριστερά, οι ομάδες των Πολιτών να μην επιτρέψουν στην συνδυασμένη τρομοκρατία Κράτους και Παρακρατικής Αλητείας να κάνουν παιχνίδι.

Η «Επαναστατική Σέχτα» απέτυχε στην πρώτη της εμφάνιση.
Ωστόσο, θεωρώ την ύπαρξή της εξόχως πιο επικίνδυνη και νοσηρή από αυτή του Ε.Α.
Και αυτό, γιατί η γραφή της προκήρυξης είναι όχι βίαιη αλλά χυδαία και αναδύει εξαιρετικά άρρωστους εγκεφάλους που χρησιμοποιούν όσα συνέβησαν πρόσφατα για να περιτυλίξουν τις πράξεις τους.
Θα μπορούσαν κάλλιστα να σκοτώσουν για να κλέψουν, έναν οποιονδήποτε τυχαίο πολίτη. Θα μπορούσαν να βάλουν φωτιά σε ένα διαμέρισμα με τους ενοίκους τους μέσα για να χασκογελάσουν.

Θα μπορούσαν να κάνουν οτιδήποτε το απόλυτα εγκληματικό για την πλάκα τους. Να το πω και αλλιώς;

Τα «μέλη» της Επαναστατικής Σέχτας θα μπορούσαν να είναι ο δολοφόνος του Γρηγορόπουλου , του Τεμπονέρα και του Καλτεζά.
.
Πρέπει να πιαστούν και να τσακιστούν το συντομότερο.
Και το ιδανικό θα ήταν να πιάνονταν από πολίτες γιατί αυτή τη στιγμή το μόνο που καταφέρνουν είναι στοχοποιώντας την αστυνομία να την ηρωοποιούν.

Ήρωας η ανίκανη αστυνομία με τα χίλια μύρια προβλήματα εφ όσον είναι στόχος, ήρωας θα γίνει και αν τους πιάσει.

Και όμως, δεν πιστεύω πως είναι βαλτοί.
Πιστεύω όπως είπα πως αν ήταν, η «προκήρυξη» θα ήταν κάπως πιο έξυπνη.
Τώρα, είναι ένα «κείμενο» τελευταίας υποστάθμης, ενδεικτικό και αυτό της ποιότητας των καιρών μας.

ΥΓ: η φωτογραφία της "προκήρυξης" στην κορυφή είναι από τη σημερινή ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας Τα Νέα.

Ακολουθεί ολόκληρο το κείμενο της "προκήρυξης":


«ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΟΠΛΙΖΟΝΤΑΙ πεθαίνουν. Όσοι δεν πεθαίνουν είναι θαμμένοι ζωντανοί στις φυλακές, στα αναμορφωτήρια, στα πέτρινα φέρετρα των νέων στεγαστικών προγραμμάτων, στα ασφυκτικά σχολεία, στις κατακαίνουργιες κουζίνες και κρεβατομαρες, τις γεμάτες χαριτωμένα έπιπλα αγορασμένα επι πιστώσει.”(RΑFΦράξια Κόκκινος Στρατός)

Μετά τις πρόσφατες επισκέψεις του υφυπουργού δημόσιας τάξης Μαρκογιαννάκη και του προέδρου του Πασόκ Γίωργου Παπανδρέου σε αστυνομικά τμηματα για την τόνωση του ηθικού της αστυνομίας, αποφασίσαμε και εμείς για τον ίδιο λόγο, τα ξημερώματα της Τρίτης να επισκεφτούμε αιφνιδιαστικά ένα καθόλου τυχαίο Α.Τ., αυτό του Κορυδαλλόυ που απέχει 500 μέτρα απο τα κολαστήρια των φυλακών και να χτυπήσουμε τους τυχαίους μπάτσους που βρίσκονταν εκεί.
Στόχος μας ήταν να τους εκτελέσουμε. Γνωρίζαμε οτι στην γωνία του τμήματος βρισκόνταν ο ειδικός φρουρός και συχνά αλλοι δυο-τρεις συνάδελφοι του. Στην επίθεση μας χρησιμοποιήσαμε ένα υποπολυβόλο τύπου scorpion 7.65 mm, ένα πιστόλι των 9 mm καθώς και μια αμυντική χειροβομβίδα που δεν εξεράγη όταν την ρίξαμε καταπάνω τους. Τυχεροί αυτοί, άτυχοι εμείς, την επόμενη φορά δεν θα έχουν την τύχη με το μέρος τους. Οι σφαίρες μας ξεκαθαρίζουν την κατάσταση.”
Το οργανωμένο αντάρτικο πόλης είναι ο μόνος δρόμος των επαναστατικών δυνάμεων για την Ανατροπή.” Μια πράξη ξεκάθαρη, που δεν χρειάζεται πολλά λόγια.
Πίστευε κανείς πως θα μιλάγαμε για αγώνα, χωρίς ταυτόχρονα να οπλιστούμε και να είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τα πάντα γι΄αυτόν;
Μήπως τα γαμημένα γουρούνια της αστυνομίας που σκοτώνουν ανενόχλητα, πίστευαν πως θα τους επιτρέπαμε να μας σφάζουν παθητικά σαν τα πρόβατα;
Στην πρώτη μας ενέργεια, ως ΣΕΧΤΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ, στοχοποιήσαμε την αστυνομία. Τώρα είναι οι δικοί μας μαχόμενοι σχηματισμοί ενάντια στο μισθοφορικό στρατό του καθεστώτος. Απο δώ και πέρα η ζωή κάθε μπάτσου κοστίζει όσο και μία σφαίρα, ενώ τα σώματα τους αποτελούν ιδανικό σημείο εξάσκησης σκοποβολής. Καμία θλίψη δεν αξίζει για τα φέρετρα που θ΄αρχίζουν να παρελαύνουν. Οι αστυνομικοί δεν έχουν ούτε όνομα, ούτε ηλικία, έχουν απλώς το βαθμό και τον υπηρεσιακό τους αριθμό. Γι΄αυτό, όπως και τα ντόνατς που τρώνε, έτσι κι αυτοί δεν είναι “ωραίοι” χωρίς μια τρύπα στη μέση.
Σε αυτούς που ήδη αναρωτιούνται, γιατί επιλέξαμε κάποιους τυχαίους μπάτσους κι όχι ένα υψηλόβαθμο στέλεχος, έναν μεγαλοδημοσιογράφο, ένα κρατικό λειτουργό ή έστω ένα καπιταλιστή, τους απαντάμε ότι θα ΄ρθει κι η σειρά τους Επιπλέον, μέσα απ΄την ενέργεια μας αυτή, ξεκινάμε ένα μακροπρόθεσμο σχέδιο, χρησιμοποιώντας την τακτική της μόνιμης απειλής. Οι σφαίρες εναντίων ανώνυμων αστυνομικών μεταφέρουν ένα τελεσίγραφο σε όλες τις βαθμίδες των σωμάτων ασφαλείας. Τώρα ο κάθε απρόσωπος μπάτσος πρέπει να γνωρίζει πως ίσως να είναι ο επόμενος στόχος της ΣΕΧΤΑΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ. Ίσως αυτή τη στιγμή που διαβάζει αυτές τις γραμμές η κάνη ενός όπλου να΄ ναι στραμμένη πάνω του. Αυτά είναι τα “τυχερά” της δουλείας τους.” Όταν έχεις ένα πιστόλι στη ζώνη σου πρέπει να γνωρίζεις τους κινδύνους. Όμως οι μπάτσοι θέλουν να παίρνουν το μισθό τους χωρίς να πληρώνουν τις συνέπειες.
”Αρχίστε να υποβάλλετε παραιτήσεις γιατί αλλιώς θα ξεκινήσετε να μετράτε τάφους.
Ίσως κάποιοι να σοκάρονται απ΄την κυνικότητα μας και να μιλάνε για “έλλειψη πολιτικού και ιδεολογικού υπόβαθρου. ”Εμείς όμως δεν αισθανόμαστε την ανάγκη να δικαιολογήσουμε η ακόμα και να επεξηγήσουμε τη δράση μας. Δεν κάνουμε πολιτική, κάνουμε αντάρτικο. Τόσες δεκαετίες τα πολιτικά κόμματα, η δικαστική και εκτελεστική εξουσία απέδειξαν τα συμφέροντα του κατεστημένου που εξυπηρετούν. Η εποχή των αναλύσεων έχει πλέον λήξει...
Ήδη γνωρίζουμε πως μερικές δεκάδες μαχητές, γυναίκες και άντρες, προετοιμάζονται να περάσουν στη πρώτη γραμμή της ένοπλης αντεπίθεσης.
Τους καλωσορίζουμε.
Υ.Γ: Συμφωνούμε με τους αγωνιστές του επαναστατικού αγώνα για την επιλογή τους να στοχοποιήσουν κι αυτοί την αστυνομία.
Διαφωνούμε όμως στην επιλογή των τοποθεσιών που διάλεξαν για να αναμετρηθούν με τα γουρούνια. Βασική αρχή του αντάρτικου πόλης είναι πως δεν χτυπάμε απ΄τα εδάφη, που αναπτύσσονται οι πολύμορφες διαδικασίες του αγώνα, μετατρέποντας τα σε ευάλωτες ζώνες καταστολής. Αντίθετα, προσβάλλουμε το άβατο του εχθρού. Έτσι συσπειρώνουμε τις δικές μας δυνάμεις και αποφεύγονται καταστάσεις αστυνομικής κατοχής. Ο δεύτερος γύρος του αντάρτικου πόλης ξεκίνησε...
Εκατό λουλούδια άνθισαν, είναι οι εκατό επαναστατικές οργανώσεις.







30 σχόλια:

Velorución είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Velorución είπε...

Τρώνε οι αστυνομικοί στην Ελλάδα ντόνατς; Μήπως τα παιδιά νομίζουν ότι παίζουν στον "Μπάτσο του Μπέβερλυ Χίλλς";

ανεστης είπε...

Νομίζω οτι ασχολούμαστε με μια ομάδα μαλακισμένων που απλά έτυχε να βρουν όπλα. Ασχολούμαστε γιατί το marketing της σφαίρας ακόαμ πουλάει.

JustAnotherGoneOff είπε...

Όπως έχει παρατηρηθεί, η επιλογή της λέξης "σέχτα" είναι περίεργη αν όχι αδόκιμη. Σέχτα ποιανού είναι δλδ αυτή η ομάδα; Ξέρουν ελληνικά; Χώρια δε που ο όρος αφορά ομάδες με έντονα δογματικές αντιλήψεις.

Ανώνυμος είπε...

Πολύ σπάνια στην παγκόσμια ιστορία γράφονται κείμενα τέτοιας συμπυκνωμένης μαλακίας!

Μιλάμε για σπαρταριστή παράκρουση!

Ω ρε μάγκα μου...άκου λέει ''Σέχτα Επαναστατών''!

Ούτε όταν είμασταν πιτσιρίκια και φτιάχναμε γκρουπάκια για να ροκοτζαμάρουμε δε βγάζαμε τόσο πανγελοία ονόματα!

Ρε τι τραβάμε...τελικά δίκαιο έχουν όσοι λένε οτι η πολύ τηλεόραση βλάπτει.

Να μου το θυμηθείτε, αν ποτέ τους πιάσουν, κανένας από αυτούς τους σεχταριασμένους δε θα είναι πάνω από 18 χρονών.

Ανώνυμος είπε...

O monodromos kai i katantia mias ksipasmenis xristiano-aristeris neoellinikis skepsis pou 8elei na legetai kai ideologia.
Oso i elliniki neoaristera den kanei tin autokritiki tis kai adynatei na eksor8ologizei kai na afomeionei ta nea koinokika dedomena 8a by8izetai perissotero stin aviso tis neovervarotitas.

Unknown είπε...

@Dot.Hakers...δεν ξλερω αν οι αστυνομικοί τρώνε...ντόνατς (γιατί όχι δηλαδή;) αλλά τα "παιδιά" είναι για δέσιμο το γρηγορότερο.

@ Ανέστη... μια ομάδα μαλακισμένων που έχει όπλα που κατά απόλυτη τύχη δεν ολοκλήρωσαν τον φονικό τους προορισμό, είναι μια ομάδα εξαιρετικά επικίνδυνων μαλακισμένων. Αν δε προσθέσεις το κατεβατό που υπέβαλλαν ως "προκήρυξη" έχεις να κάνεις με εγκληματίες βλαμμένους στο μυαλό.

Unknown είπε...

@JustAnotherGoneOff, η λέξη σέκτα (από τον λατινικό όρο secta, που προέρχεται από το sequi "ακολουθώ") περιγράφεται γενικά μια μικρή θρησκευτική ή πολιτική ομάδα.

Οι σέκτες έχουν πολλά πιστεύω και πρακτικές από κοινού με την θρησκεία ή το κόμμα από το οποίο αποσχίστηκαν αλλά διαφοροποιούνται ως προς κάποιες δογματικές θέσεις. Σε αντιδιαστολή, το θρήσκευμα (στην αγγλική denomination) αποτελεί μια ευμεγέθη και καθιερωμένη θρησκευτική ομάδα. Στην πολιτική, ένα μαζικό κόμμα τυπικά δείχνει ανοχή σε ποικίλες απόψεις και ερμηνείες, θεωρώντας απαραίτητο μόνο έναν περιορισμένο αριθμό βασικών αρχών ως όρο για να είναι κάποιος μέλος του.(wiki)

Οι τύποι, είναι ΚΑΙ αναλφάβητοι...

Unknown είπε...

@Ανώνυμε, συμφωνώ σε όλα, με μία διαφορά.

Αν-ΑΝ- η χειροβομβίδα που πέταξαν είχε δουλέψει, η όλη υπόθεση δεν θα είχε απολύτως τίποτα το σπαρταριστό.

@Ανώνυμε ΙΙ (με τα γκρικλις)δεν κατάλαβα τι ακριβώς θέλεις να πεις. Μια παρατήρηση:

Πως μπορεί κανείς να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά τα "νέα δεδομένα" αν δεν τα δει ορθολογικά;

Απλώς αντιδρώντας; Συγνώμη αλλα αυτό μου θυμίζει το "δεν μου αρέσει αυτός ο τοίχος που βάλανε εκεί΄και κάνω πως δεν υπάρχει".

Αποτέλεσμα; Να χτυπάς διαρκώς το κεφάλι σου στον τοίχο επειδή παριστάνεις πως είναι ανύπαρκτος.

Ανώνυμος είπε...

1) Εκείνα τα "ντονατς" μου θυμίζει παιδιά που λατρεύουν τον Αμερικάνικο κινηματογράφο. Καλό το Pulp Fiction αλλά άμα δεν καταλαβαίνεις τα αδιέξοδα της ένοπλης βίας τότε μπορεί να σου αυτώσει τον εγκέφαλο.

2) Ενδιαφέρον παρουσιάζει το υστερόγραφο. Μετά το κτύπημα του Ε.Α. λέχθηκαν διάφορα για την επιλογή του χώρου (Εξάρχεια). Αναρωτηθήκαμε αρκετοί γιατί υπερίσχυσε ο συμβολισμός του χώρου (εκεί που δολοφονήθηκε ο Αλέξης) παρά η αγάπη για ένα χώρο "δικό", για ένα χώρο που φιλοξενεί την διακίνηση ιδεών και είναι -εδώ και χρόνια -υπό πολιορκία. Ειπώθηκε μάλιστα η θέση πως "ίσως αυτοί να μην θεωρούν το χώρο δικό τους".

Επομένως, το υστερόγραφο αυτό (και όχι η επιλογή του χώρου) είτε είναι "αυτοκάρφωμα", δηλαδή τα χαζά παιδιά φανερώνουν δια του ΥΓ. ποιος είναι ο χώρος όπου κινούνται και δικαιώνουν τους "φύλακες" του συγκεκριμένου χώρου... είτε έγινε -ως συγκάλυψη προβοκάτσιας -για να αλλοιωθεί η αρχική εντύπωση από το κτύπημα του Ε.Α.

3)@Πολίτης Πηττας

Αυτό που διαβλέπω εγώ είναι μια "χολυγουντιανοποίηση" αριστερών συμβόλων και μύθων. Ο ένοπλος "αγώνας" ως μέσο αυτοπροβολής και αυτοδικαίωσης, η φρενίτιδα της επιβολής με κάθε τρόπο ("ο καλός στο τέλος νικά = ο νικητής είναι ο καλός"), ο υπερφίαλος εγωισμός που πάντα ζητά τη θυσία του άλλου και ποτέ την θυσία εαυτού.

Μα ήταν από καιρό αναμενόμενη μια τέτοια εξέλιξη. Μετά που ο "υπαρκτός" κατέρευσε ... αλλά και από πριν ... αφού υπήρξαν αριστεροί που κατάλαβαν και καταδίκασαν τη στρέβλωση του "υπαρκτού" ...ελάχιστοι φρόντισαν να δώσουν προσωπικά ή/και συλλογικά παραδείγματα αριστερής συμπεριφοράς .

Η αριστερά ως τώρα βασίστηκε στην κατήχηση (βλ. ΚΝίτες, ΕΔΟΝ, κλπ.) και τα σύμβολα.

Για να καταλάβεις τι θέλω να πω, σκέψου το θέμα εργασία-αεργία που έθιξες.

Πως να μην κλατάρει ο εγκέφαλος όταν από τη μια "ο καπιταλισμός είναι στρεβλός και άδικος, τα αφεντικά εκμεταλλεύονται και εμάς και τους καταναλωτές" ... και από την άλλη πρέπει να υπομένουμε αυτή την εκμετάλλευση και κοροϊδία και ταυτόχρονα "να είμαστε περήφανοι που ανήκουμε στην εργατιά" (μέχρι που να πετύχει η όποια κοινοβουλευτική ή άλλη "επανάσταση" ).

Αυτά δεν διδάσκει η παραδοσιακή αριστερά μέχρι σήμερα; Δεν λέει "να μην είσαστε λούμπεν", "να είσαστε περήφανοι εργάτες"; Ταυτόχρονα δεν διδάσκει "την εργασία σου την εκμεταλλεύεται ο καπιταλιστής και με την παραγωγή σου εκμεταλλεύεται τους καταναλωτές";

Θα μπορούσα να γράφω ώρες για αυτό το σφάλμα αλλά θα το αφήσω για δική μου ανάρτηση.

Περαστικά μας.

Ανώνυμος είπε...

Εγω απτην αλλη πιστευω οτι τα συγκεκριμενα ατομα εχουν ιδεολογια, αλλα διαλεξαν το ονομα "σεχτα" και τισ ατακες με τη σκοποβολη και τα ντονατς απλως γθα να γελοιοποιησουν την κατασταση η οποια ειναι πραγματικα για γελια.

Δεν μπορω να καταλαβω πως τους λετε αρρωστους και τρελους, νομιζω ειναι προφανης η προθεση τους να φτυσουν την κανονικοτητα μας στη μουρη.

Ιδεολογοι βιαιοι προπαγανδιστες,κομματα,αριστερα, ειρηνικες πορειες, συγκρουσεις, σωματεια, συνδικατα..το συστημα αναπαραγεται και σεις σοβαρολογειτε! μετα τα γεγονοτα του δεκεμβρη ολοι σπιτια τους και τουμπεκι! Οι μεγαλοι να μιλανε για τους Νεους Σημερα,Να νιωσουν λιγο νεοι και αυτοι, και οι νεοι να λενε ποσες πετρες πεταξαν για να εντυπωσιασουν γκομενες.Τιποτα δε θαλλαξει με τετοια μυαλα, το πολυ πολυ να βαλουν χερι στους μπατσους και να γινουν λιγο πιο ανθρωποι.

Μπραβο στους σεχτοεπαναστατες, γιατι πουλανε τρελα σε μια κοινωνια τρελας, γιατι δουλευουν μια κοινωνια για δουλεμα, γιατι φτυνουν ενα λαο για φτυσιμο.
ευχαριστω

Bananistanos είπε...

Πίττα είπες:

"...Όπερ και σημαίνει καμιά δεκαριά εκατομμύρια Έλληνες, εκ των οποίων η συντριπτική πλειοψηφία εργάζεται και εργάζεται σκληρά, μεγαλώνει παιδιά, έχει αγωνίες και σε κάθε περίπτωση ακόμα και στις χειρότερες εκδοχές τους, δεν έχουν ούτε κατά διάνοια σκοπό είτε να γίνουν κουμπουροφόροι είται να στηρίξουν κουμπουροφόρους.

Τι επιθυμείτε ακριβώς να ανατρέψετε;
Το χρηματοπιστωτικό σύστημα;
Τις δουλειές των ανθρώπων;
Το πλέγμα όλων εκείνων των διαφορετικών παραμέτρων που συνθέτουν την πραγματικότητα με όλες τις κακές αλλά και καλές της όψεις;
Τα όνειρα όσων αντέχουν ακόμα να κάνουν όνειρα και να εργάζονται για τα τους δώσουν σάρκα; ..."

Αν κάποιος διάβαζε απομονομένο αυτό το κομμάτι θα νόμιζε ότι αναφέρεσε σε αυτούς που έκαψαν την Ελλάδα το Δεκέμβρη

Unknown είπε...

Μπανανιστάνε κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις; ή πραγματικά δεν καταλαβαίνεις τίποτα;

Phivos Nicolaides είπε...

Εξόχως ωραίο το: «εν σπαργάνοις φαυλεπίφαυλη Ελλάδα». Αμ το άλλο : «Μαλακίζονται κανονικά μπροστά στο είδωλό τους και τελούν –νομίζουν- σε «επαναστατικό» οργασμό»… Γιώργο είσαι «σαδιστής»!!!

Ανώνυμος είπε...

στα παιδιά της Σέχτας(ντόινγκ!) έχω να προτείνω ένα πιο τρομεροφοβερό όνομα για την επόμενη φορά, αν σκέφτονται να αλλάξουν:

The Epanastats!(δι επάναστατς!)

yeah!

* ''Γι΄αυτό, όπως και τα ντόνατς που τρώνε, έτσι κι αυτοί δεν είναι “ωραίοι” χωρίς μια τρύπα στη μέση.''

εντελώς αψυχολόγητη έκφραση...εντελώς όμως.Την διαβάζεις και μένεις άφωνος απλά.

*''Εμείς όμως δεν αισθανόμαστε την ανάγκη να δικαιολογήσουμε η ακόμα και να επεξηγήσουμε τη δράση μας. Δεν κάνουμε πολιτική, κάνουμε αντάρτικο.''

αν πάει έτσι η δουλειά, τότε εναλλακτικά θα μπορούσαν απλώς να δηλώσουν:
Γειά σας είμαι ο νταής της γειτονιάς σας!

zappa είπε...

H leksh sekta sthn "argkw" twn komounistwn einai ousiastika mia brisia, pou ypodhlwnh thn elleipsh ereismatwn ston kosmo. Oi sektes einai mikres omades pou den endiaferontai na ekshghsoun tis idees tous ston kosmo giati "den 8a tis katalabei" kai apla ka8ontai kai fwnazoun "epanastash" se ka8e trith leksh tous. Ara aytoi ooi typoi einai h xouligkania pou ap-la brhkan opla, h parakratikoi pou den exoun to stoixeiwdes iq

zappa είπε...

In our eyes, individual terror is inadmissible precisely because it belittles the role of the masses in their own consciousness, reconciles them to their powerlessness, and turns their eyes and hopes toward a great avenger and liberator who some day will come and accomplish his mission


Leon Trotsky

Ανώνυμος είπε...

Diabasia 2 3 sxolia sou den xriastike na asxolithw allo me thn karamela sas!
H DHMOKRATIA Apotelhte apo thn eleytheria OXI apo ta MME pou to pezete dhmokrates!!
H dhmosiografia einai ena tropos gia na kanoyn plysh egkefalou opos kai me to sxolio SOY apenath sthn prokhrksh!!
opos Plyksh egkefalou kanete tosa xronia Yper Ths apaths me tous Bouleytes ypourgous kai olous tous megaloapateones!!! GIATI kaneis apo aytous DEN Dikazete POTE??
DHMOKRATIA einai h eleyteria logou pou emeis den exoume poia! Giati oti kai na poume ESUS tha thn Tropopihsete me ta sinferonta sas!
Me liga logia O laos den exei sxesi me thn dimosiografia o laos den exei sxesh me thn SEXTA EPANASTATON
Ara h Maxh pou exete oi dhmosiografoi me thn organosh aythn einai diko SAS problima OXI tou laou!!
Opos ESUS apexete apo ta sinferonta tou laou etsi siga siga kai o laos THa apomakrinete apo esas!!
O laos arxhzh kai mathenh thn ALHTHIA Opos einai kai oxi Apo esas!!
DEN exw sxeshs oute me bouleytes oute me organoshs oute me komata oute me Otidipote mporite na me xaraktirisete! Eimai ANEKSARTITOS ELEYTHEROS!!! KAI ayto Goustaro!

Ανώνυμος είπε...

"αλλά δεν επιτρέπω στον χώρο αυτόν"
Moy aresh h Dhmokratikotita soy!!
To DEN epitrepo na to peis sta afentika sou oxi se mas!

Unknown είπε...

Διάβασες 2-3 σχόλια και έβγαλες τα σοφά σου συμπεράσματα. Μπράβο!

Κράτα μία μικρή πισινή πάντα, γιατί μπορεί-ακόμα και εσύ που μιλάς με τέτοια σιγουριά- να έχεις πέσει έξω.

Ναι το "δεν επιτρέπω" το έβαλα ΑΝ προσεξες γιατί δεν επιθυμώ μετριασμό στα σχόλια. Και, αναγκάστηκα να το βάλω γιατί η ιστοσελίδα είχε πήξει από επιθέσεις φασιστόμουτρων εθνικιστών και ρατσιστών. Στο τι γράφω δεν έχω κανένα αφεντικό γιατί δεν έχω καμία οικονομική σχέση με την εφημερίδα. Αν κάποια στιγμή μου κοψουν κείμενο, πήρα το καπελλάκι μου κι έφυγα. Τόσο απλά.

Τέλος, ΔΕΝ είμαι δημοσιογράφος και το ψωμί μου το βγάζω αλλιώς ακριβώς για να είμαι ελεύθερος να εκφράζω την αποψή μου και όχι αυτή κάποιου εκδότη συνδεδεμένου με τη μια ή την άλλη ή την όποια διαπλοκή συμφερόντων.

Ανώνυμος είπε...

Το να εκφράζεις την γνώμη σου σεβαστό
Στο να λεηλατείς την γνώμη κάποιου αλλού είναι εντελώς λάθος!
Αυτό κατάλαβα στα 2 3 σχόλια σου !
Κατά πολύ, ίσος να μην ταιριάζει με σένα
αλλά σε όλους όσους έχουν πέραση και θέλουν να περάσουν το μήνυμα πως η Δημοκρατία είναι και τα ΜΜΕ !
Όχι τα ΜΜΕ οπός και εσύ μας λες είναι για έκφραση λόγου! Και αυτό το αναφέρω γενικότερα γιατί αυτό το λένε οι δημοσιογράφοι συνεχεία τον τελευταίο καιρό για να το καταδικάζει και καλά ο λαός !

Ότι είσαι μια χαρά είσαι δημοσιογράφος αλλά μάλλον από χόμπι! ;)
Όσο αφορά το "δεν επιτρέπω" απλά προσπέρνατο!

Unknown είπε...

Αν ως δημοσιογράφους εννοείς τους διάφορους "Πρετεντέρηδες" θα συμφωνήσω μαζί σου. Το γιαούρτι στη μούρη (και μάλιστα ξυνισμένο) είναι το λιγότερο που τους αξίζει.

Αλλά το να καταδικάζεις συλλήβδειν έναν κλάδο επειδή υπάρχουν ανάμεσά τους λακέδες της κάθε εξουσίας, είναι λάθος.

Οπως είχα γράψει στο παρελθόν, θα ήθελα να δω μια οργάνωση τόσο εξελιγμένη τεχνολογικά που να μπορούσε να κατεβάσει τις κεραίες που εκπέμπουν τα κανάλια και να μείνει η κοινωνία χωρίς τηλεόραση για καιρό. Εκεί να δεις τι θα γίνει. Όταν έχω χρόνο θα ψάξω να βρω το λινκ του κειμένου.

Ανώνυμος είπε...

Τοσο κάλπικος και μπάσταρδος λαός έχουμε γίνει, τόσο άχρηστοι σε όλα τα επίπεδα που ακόμα και οι επαστάτες - τρομοκράτες είναι αυτοι που μας αξίζουν. Ποτε δεν είδα να χτυπάνε την πηγη του κακού, βλέπε τις μυριάδες διεφθαρμένων πολιτικών και τις δεκάδες μυριάδες αυλικών - κομματόσκυλων τους, που επι δεκαετίες επωφελούνται απο την ηλιθιότητα και την ανόχη μας. Σαπίλα σαπίλα σαπίλα. Άχρηστοι άνθρωποι σε όλα τα πόστα με μόνο σκοπό την εκμετάλευση και τον βιασμό (ψυχικό και οικονομικό) των μη προνομιούχων.
Και ερωτώ..; το να ψεκάζεις σφαίρες στον αέρα, χωρίς στόχο και ουσία θεωρείται επαναστατικη πράξη?
Θέλετε επανάσταση? Αρχίστε να ξεκληρίζετε αυτούς που ευθύνονται για το κακό και όχι τα υπάκουα πιστά σκυλιά τους. Χτυπήστε το κεφάλι, όχι το δάχτυλο, και ίσως τότε κερδίσετε το τίτλο του επαναστάτη. Κάντε τους να χάσουν τον ύπνο τους, να σκέφτονται να κλέψουν και να διαφθείρουν και να μην ξέρουν αν είναι ο επόμενος στόχος...

Ανώνυμος είπε...

Η "ΣΕΧΤΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ" ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΕΙΛΟΙ.ΑΝΤΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ.ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ Κ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ.ΛΕΣ Κ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΜΙΑ ΦΟΥΣΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ...ΔΕΙΛΟΙ,Ε ΔΕΙΛΟΙ

Ανώνυμος είπε...

Το κάνουν γιατί μπορούνε.
Όπως όλοι οι λαοί στην μέχρι τώρα ιστορία του κόσμου.
Υ.Γ. Να υποθέσω μιας και λόγος δεν έγινε για τον νεκρό μπάτσο καλά του κάνανε.

Unknown είπε...

Έχω απαντήσει στο τρέχον άρθρο σχετικά. Το να βάζετε σχόλια σε μία ανάρτηση του Φεβρουαρίου, δεν έχει κανένα νόημα.
Ανώνυμε Α σου έχω απαντήσει, ανώνυμε Β θα σου απαντήσω

Ανώνυμος είπε...

καιρος ηταν καποιος να βαλει αυτους τους μαλακες στη θεση τους..μη κατηγορειτε την ΣΕΧΤΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ για οσους ματατζηδες και για οσους μπατσους ξεγραφονται..ας ειμαστε δικαιοι..δεν "εξωστρακιζονται" μονο οι σφαιρες των μπατσων..υπαρχει ομως μια διαφορα..σημαντικη..αυτοι εκτελουσαν διαταγες..σε αντιθεση με ολους οσους ξεσηκωθηκαν και τα εσπασαν..που απλα "εκτελουσαν" με τις πραξεις τους το "αξιωμα" του να εισαι μπατσος και να εκτελεις τις διαταγες που σου δινουν οι απο πανω μαλακες..νομιζοντας οτι τους παιρνει να εκτελουν αθωους για να καλυπτουν τις μαλακιες τους..κι ομως..δε τους παιρνει..αντθετως θα τους παρει και θα τους σηκωσει!

Χαραυγη είπε...

Συμφωνω με το συγγραφεα του αρθρου. Θελω να πω οτι θεωρω και εγω τη συγκεκριμενη οργανωση(αν μπορει να θεωρηθει οργανωση) ακρως επικινδυνη!!!Ειναι κοινοι στυγνοι δολοφονοι που εξευτελιζουν και ευτελιζουν καποιους ορους που χρησιμοποιουν οπως πχ η λεξη επανασταση!Ακομη εξευτελιζουν με το χειροτερο τροπο ανθρωπους που εχασαν τη ζωη τους εξαιτιας της σαπιας κοινωνιας μας,οπως ο μικρος Αλεξης και η Αμαλια Γκινακη,και μονο χρησιμοποιωντας τους..για λογο που ουτε και οι ιδιοι καλα καλα γνωριζουν.Θεωρητικα ειμαι υπερ της 17 Νοεμβρη και αναλογων οργανωσεων,αν και πρακτικα δε θα μπορουσα να συμμετεχω σε μια τετοια οργανωση.Και αυτοι οι αστειοι τυποι δεν εχουν καμια σχεση με τετοιες οργανωσεις,και αυτο δε σημαινει οτι ειναι κατι καλυτερο(αν και αυτο θελουν να πιστευουν).Υπαρχουν πολλοι ανθρωποι που υποστηριζουν ιδεολογικα τετοιες επαναστατικες οργανωσεις...και οι ιδιοι ανθρωποι πιστευω οτι ειναι αυτοι που θα καταδικασουν αυτο το κωμικοτραγικο δημιουργημα.
Θα απαντησω σε καποια απ τα σχολια γιατι διαφωνω..απλα δε θυμαμαι ακριβως ποιος ειπε τι,γι αυτο θα απαντησω γενικα...Ειμαι νεος ανθρωπος..δε θελω να παιρνει η μπαλα τη νεα γενια για ολες τις μαλακιες που γινονται...δεν ειναι απαραιτητο οτι ολα ειναι δημιουργημα της νεας γενιας...η μαλακια εχει πιο βαθιες και παλιες ριζες :) Επισης, και εγω θα πιστευα ο,τι και ο Ανωνυμος φιλος μας(οτι δλδ προκειται για πιτσιρικια) αλλα ειχα την τυχη(!) στο παρελθον να γνωρισω σε μια παρεα εναν τετοιο τυπο..εναν μπαχαλο κοινως οπως τους λενε αυτους(γιατι τετοιοι τυποι προφανως αποτελουν αυτη την οργανωση),και ο τυπος ηταν 30 χρονων και ειχε τετοιες αποψεις...και του ειχα πει χαρακτηριστικα αυτο...ενα 14χρονο εχει σοβαροτερες αποψεις απο σενα!Δυστυχως λοιπον φιλε Ανωνυμε δεν πιστευω οτι αυτοι οι ανθρωποι ειναι τοσο μικροι ακριβως για το λογο αυτο.Οπως προειπα...η μαλακια δεν εχει ηλικια!Και επισης πως ειναι δυνατον να ειναι παιδια μικροτερα απο 18 και να εχουν οπλα κλπ και να οργανωνουν ο,τι οργανωνουν...λιγο δυσκολο..σιγουρα υπαρχουν καποιοι μεγαλυτεροι που το οργανωνουν που σιγουρα "στρατευουν" πιτσιρικια και ισως να τα βαζουν να εκτελουν καποιες πραξεις.Πιθανολογω και εγω βεβαια...δεν μπορω να μπω στο (ανυπαρκτο)αρρωστημενο μυαλο τους...ισως ενας ψυχιατρος να ηξερε καλυτερα!Παντως οι ψυχολογικες αναλυσεις που κανατε εδω με καλυπτουν αρκετα :) Επισης,θα ηθελα να πω στον αλλο ανωνυμο που εγραψε "O monodromos kai i katantia mias ksipasmenis xristiano-aristeris neoellinikis skepsis pou 8elei na legetai kai ideologia.
Oso i elliniki neoaristera den kanei tin autokritiki tis kai adynatei na eksor8ologizei kai na afomeionei ta nea koinokika dedomena 8a by8izetai perissotero stin aviso tis neovervarotitas." καθως και σε αλλους που θα σκεφτουν ετσι...να μην εμπλεκουν την αριστερα σε τετοια φαινομενα!..Αυτο ειναι κοινωνικο φαινομενο και οχι πολιτικο!
Σε γενικες γραμμες συμφωνω με τα σχολια αν και υπαρχουν και οι ακυροι οπως αυτος "Μπραβο στους σεχτοεπαναστατες, γιατι πουλανε τρελα σε μια κοινωνια τρελας, γιατι δουλευουν μια κοινωνια για δουλεμα, γιατι φτυνουν ενα λαο για φτυσιμο."...λιγο ελεος ρε παιδια...τα θελω τα μαλλακια μας...αρκετα μου επεσαν διαβαζοντας τις προκηρυξεις της Σεχτας! :P

Χαραυγη είπε...

υγ.τα θελω τα μαλλακια μου ηθελα να πω

Nikolayla είπε...

Εφόσον οι αστυνομικοί εκτελούν απλά εντολές τότε είναι και αυτοί θύματα. κάποιοι βολεμένοι τους στέλνουν σαν πρόβατα στη σφαγή.Άλλοι πρέπει να πληρώσουν και φυσικά ΟΧΙ με αίμα...σε κανέναν δεν αξίζει ο θάνατος.Κ η συγκεκριμένη οργάνωση είναι απλά μια μάζωξη βιαστών. ανώμαλων που θέλουν να ικανοποιήσουν κρυφές τους ιδονές. Γιατί μόνο ένας τέτοιος άνθρωπος θα αφαιρούσε μια ζωή και θα το απολάμβανε... είμαι 20 χρονών και ντρέπομαι που υπάρχουν μεγαλύτεροι από μένα που σκέφτονται έτσι!!!