Στήλη Άλατος

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Καλώς Ήρθατε στη Στήλη Άλατος. Η Στήλη, δημοσιεύεται κάθε Σάββατο, ταυτόχρονα στην Κυπριακή εφημερίδα Πολίτης και στο ελληνικό portal TVXS. Κάποιες φορές, αν το επιβάλλει η επικαιρότητα γράφω και ανεβάζω κείμενα μόνο για διαδικτυακή χρήση. Κάτω από τα άρθρα, όπως σε όλα τα ιστολόγια, υπάρχει χώρος για σχολιασμό. Moderation, δεν κάνω. Για αυτόν τον λόγο όμως είμαι αυστηρός σε σχόλια επιθετικά που δεν σέβονται την οποιαδήποτε Άλλη άποψη ή είναι επιθετικά κατά κοινωνικών και φυλετικών ομάδων. Ύβρεις και προσωπικές επιθέσεις διαγράφονται χωρίς συζήτηση.

Συντονιστείτε τώρα στους 107, 6

Κινούμενη Άμμος. Κάθε Σάββατο 6-8 μ.μ στον 107,6 ή στο : www.1076.eu Στο shoutbox, το συζητάμε ζωντανά! Από τον Bach στον Dylan και από τον Beethoven στους Beatles και τους Felice Brothers,όλα είναι Μουσική 107.6 ΓΙΑ ΑΚΡΟΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2009

Standing Stone

Από το Standing Stone Paul McCartney η σημερινή ανάπαυλα μέχρι αύριο όπου όπως πάντα γύρω στις 11 θα ανέβει το τακτικό άρθρο του Πολίτη.

Αυτή τη φορά, με μία αντι-προκήρυξη 900 περίπου λέξεων έναντι του πολυσέλιδου κατεβατού που υπογράφει ο αυτοαποκαλούμενος ως «Επαναστατικός» «Αγώνας».

Το Standing Stone του McCartney γράφτηκε πριν από λίγα χρόνια και είναι κατά κάποιο τρόπο ένα συμφωνικό ποίημα αφιερωμένο στη μυθολογία της Γένεσης των Κελτών.
Το απόσπασμα, είναι από το φινάλε «Celebration» και οι στίχοι είναι του συνθέτη.

High above this over-crowded place
A distant blackbird glides through space
And all he does is search for love
Love is all that matters in the end
Whatever time I have to spend
Will be with you, forever true

Love is the oldest secret of the universe
Warm as the touch of two innocent lovers
When they discover that
Now is all we ever really know
The past and future come and go

Because they do, I'll stay with you

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

File Pitta oraio video dil. oraia mousiki, ekpliksi gia mena pou o beatle Paul grafei kai etsi.

Afantasta periergos na diavasw to avriano :-)