Στήλη Άλατος

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Καλώς Ήρθατε στη Στήλη Άλατος. Η Στήλη, δημοσιεύεται κάθε Σάββατο, ταυτόχρονα στην Κυπριακή εφημερίδα Πολίτης και στο ελληνικό portal TVXS. Κάποιες φορές, αν το επιβάλλει η επικαιρότητα γράφω και ανεβάζω κείμενα μόνο για διαδικτυακή χρήση. Κάτω από τα άρθρα, όπως σε όλα τα ιστολόγια, υπάρχει χώρος για σχολιασμό. Moderation, δεν κάνω. Για αυτόν τον λόγο όμως είμαι αυστηρός σε σχόλια επιθετικά που δεν σέβονται την οποιαδήποτε Άλλη άποψη ή είναι επιθετικά κατά κοινωνικών και φυλετικών ομάδων. Ύβρεις και προσωπικές επιθέσεις διαγράφονται χωρίς συζήτηση.

Συντονιστείτε τώρα στους 107, 6

Κινούμενη Άμμος. Κάθε Σάββατο 6-8 μ.μ στον 107,6 ή στο : www.1076.eu Στο shoutbox, το συζητάμε ζωντανά! Από τον Bach στον Dylan και από τον Beethoven στους Beatles και τους Felice Brothers,όλα είναι Μουσική 107.6 ΓΙΑ ΑΚΡΟΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2008

ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ!

Όσοι νόμισαν πως το πράγμα πάει σε εκτόνωση μάλλον είναι βαθειά νυχτωμένοι και γελασμένοι. Κατά πως φαίνεται σύσσωμη η εκπαιδευτική κοινότητα απαντά με μεγάλες δυναμικές κινητοποιήσεις όλες τις προσεχείς μέρες –κοιτάξτε πιο πάνω το ενημερωτικό scroll , προσπαθώ και το ανανεώνω όσο πιο τακτικά προλαβαίνω.
Είναι πια σαφές πως η μόνη σωστή κατάληξη πρέπει να είναι η παραίτηση της Κυβέρνησης και η άμεση προκήρυξη εκλογών από τις οποίες ιδανικά θα έπρεπε-κατά την γνώμη μου- να προκύψει ΜΗ αυτοδυναμία του ΠΑΣΟΚ αλλά Κυβέρνηση συνεργασίας του ΠΑΣΟΚ με την υπό συγκεκριμένους όρους στήριξη από τον ΣΥΡΙΖΑ.
Η Κοινή Γνώμη, οι Φορείς, οι Οργανώσεις δεν θα επιτρέψουν ελπίζω αυτή τη φορά στην Κυβέρνηση της Ν.Δ. να ξεμπερδέψει και να ευνουχίσει για άλλη μία φορά την συσσωρευμένη οργή. Δεν είναι μόνο ο Αλέξης.
Είναι όλα και είναι πάρα πολλά , απίστευτα πολλά, και το κάθε ένα από μόνο του θα αρκούσε να τους εξαναγκάσει σε παραίτηση.
Εμπρός, να αναδειχθεί το Φοιτητικό και Λαϊκό Κίνημα και να απομονωθούν οι ελάχιστοι και σχεδόν πάντα βαλτοί προβοκάτορες. Παραίτηση της πιο ανίκανης Κυβέρνησης που είχε ποτέ ο τόπος, τώρα! Για πρώτη φορά μετά από χρόνια η Κοινωνία δείχνει πως είναι ζωντανή! Η ευκαιρία δεν πρέπει να χαθεί, αν χαθεί θα είναι η οριστική ταφόπλακα στο μέλλον.
Γονείς που ανησυχείτε, γονείς που αναρωτιέστε, σκεφτείτε καλύτερα και να είστε περήφανοι για τα παιδιά σας που ξαναζωντανεύουν την ελπίδα και την αγωνιστικότητα που προσπάθησαν με τόσο σύστημα να δολοφονήσουν οι Κυβερνήσεις των τελευταίων χρόνων.
Και σε αυτές τις ευθύνες, δεν υπολείπεται μεν το ΠΑΣΟΚ αλλά, δεν θα πέσουμε στην παγίδα του «τι Πλαστήρας τι Παπάγος».
Εκλογές τώρα να φύγει η αμετανόητη δεξιά της ρεμούλας και της απόλυτης απραγίας και δυνατή Αριστερά στη Βουλή. Και αν το ΚΚΕ έχει ακόμα λίγη αριστερή τσίπα πάνω του, να εγκαταλείψει τώρα τις απαράδεκτες βολές κατά του ΣΥΡΙΖΑ και των ευρύτερων Αριστερών δυνάμεων που δεν ελέγχει.
Επιτέλους το ΚΚΕ ας συμβαδίσει για ΜΙΑ φορά με την Ιστορία αντί να είναι και πάλι ξοπίσω της όπως έκανε και το 1973.

UPDATE Η Βαλλιστική δείχνει "Εν Ψυχρώ"
Μεταφέρω εδώ δυο ειδήσεις από την Κυπριακή Ηλεκτρονική εφημερίδα Offsite (μόνο μέσω email, δεν έχει δημόσια ιστοσελίδα):
POLICESHOOTING 2 - Οι εργαστηριακές εξετάσεις διαψεύδουν Η νεκροτομή επί της σορού του 15χρονου κατέληξε στο συμπέρασμα πως πρόκειται για «τυφλό τραύμα θώρακος διά βλήματος πυροβόλου όπλου, μικρού διαμετρήματος - ανθρωποκτονία». Οι ιατροδικαστές διαπίστωσαν πως η σφαίρα έφερε μικρή αλλοίωση, γεγονός που αρχικά δεν απέκλεισε το σενάριο που υποστήριξε ο Επαμεινώνδας Κορκονέας, ότι δηλαδή πυροβόλησε στο έδαφος και στη συνέχεια η σφαίρα εξοστρακίστηκε. Η προσεκτικότερη όμως εξέταση απέκλεισε οριστικά τον ισχυρισμό του. Η φορά της σφαίρας που τραυμάτισε θανάσιμα τον 15χρονο ήταν από επάνω προς τα κάτω. Ελληνικά ΜΜΕ επικαλούμενα πηγές της Ελληνικής Αστυνομίας, υποστηρίζουν ότι η βαλλιστική έρευνα δεν έδειξε αλλοίωση της σφαίρας από πρόσκρουσή της στην άσφαλτο ή στο πεζοδρόμιο. Αντίθετα, η αλλοίωση που υπάρχει οφείλεται στην πρόσκρουσή της σε οστό του 15χρονου.

POLICESHOOTING 1 - Ούτε ίχνος συγγνώμηςΛάδι στη φωτιά ρίχνει ο ειδικός φρουρός Επαμεινώνδας Κορκονέας που κατηγορείται για το θάνατο του 15χρονου μαθητή Αλέξη Γρηγορόπουλου. Αντί διάθεσης μεταμέλειας, στο υπόμνημα που κατέθεσε στον 9ο τακτικό ανακριτή, καταλογίζει στον 15χρονο αποκλίνουσα συμπεριφορά επειδή… ενώ κατάγεται από τα βόρεια προάστια σύχναζε στα Εξάρχεια. Υποστηρίζει επίσης προκλητικά ότι «ο θανών είχε αποβληθεί από τη σχολή Μοραΐτη και άλλαζε συχνά σχολεία, γεγονός που αποτυπώνει μια αποκλίνουσα συμπεριφορά». Περισσότερα εδώ. Η Σχολή Μοραΐτη εξέδωσε ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία ο Αλέξανδρος άλλαξε σχολείο με απόφαση δική του και της μητέρας του, τονίζοντας πως η διαγωγή του ήταν κοσμιότατη, και είχε πολύ καλές σχέσεις με το σχολείο.
---------------------------------------

Φαντάζομαι ούτε αυτό θα μας το εξηγήσει κανείς! Και κανείς δεν θα θέλει να το μάθει. Γιατί ΑΝ ήθελαν, θα ρώταγαν. Χιλιάδες νεολαίοι εκεί έξω, αυτοί που 2-3 χρόνια είναι στους δρόμους για τα Πανεπιστήμια, χιλιάδες άνθρωποι που έχουν εμπειρία του τι πραγματικά συμβαίνει στα Εξάρχεια, γνωρίζουν πάρα πολύ καλά. Κανείς δεν ρωτάει. Γιατί τότε, θα ξεδιπλωθεί σε όλο της το μεγαλείο η πρακτική των υπηρεσιών της πρωτόγονης και καθυστερημένης καπιταλιστικής εξουσίας και της "λούμπεν" μεγαλοαστικής τάξης που κυβερνά, πρακτική που στοχεύει στην πλήρη κοινωνική και πολιτική αφασία και τον ευνουχισμό των πιο ζωντανών ομάδων της Ελληνικής Κοινωνίας. Οι φωτογραφίες είναι από το http://foralexandos.blogspot.com/

ΥΓ: Το video πάνω είναι οι δηλώσεις του κου Χριστόδουλου Ξηρού της 17Ν για τα γεγονότα. Η προβολή απο τη Στήλη, δεν σημαίνει ταύτισή της με τις πρακτικές της Οργάνωσης. Ωστόσο το κείμενο που διαβάζει ο κος Ξηρός μας βρίσκει σε γενικές και ειδικές γραμμές σύμφωνους. Το video το είχα κατεβάσει, αλλά το ανέβασα ξανά γιατί "γέμισα" από e mail αναγνωστών που μου ζητούσαν να το δουν γιατί δεν πρόλαβαν...

ΥΓ2: Απολύθηκε ο φωτογράφος Κώστας Τσιρώνης από τον Ελεύθερο Τύπο, εξαιτίας του ντοκουμέντου που τράβηξε την Κυριακή στην Αλεξάνδρας με τον ματατζή να σημαδεύει με όπλο. Το χρονικό της απόλυσης και οι φωτογραφίες στο tvxs.Διαβάστε και τους Νέους εργαζόμενους στη βιομηχανία του Τύπου.










Ιδού λοιπόν ο δαυλός που καίει την Ελλάδα. Με 45 (!!!) σκάνδαλα πρώτου μεγέθους μέσα σε 4 και μισό χρόνια δεν έχουν αφήσει τίποτα όρθιο. Είναι εκπληκτικό το γεγονός πως ΟΛΑ τα ξένα δημοσιογραφικά πρακτορεία κάνουν συνέχεια αναλύσεις για ένα ασυγκράτητο κύμα αγανάκτησης μιας κοινωνίας που έχει χάσει την ελπίδα της και εδώ συζητάνε για "κουκουλοφόρους". Όμως ο πρώτος και μεγαλύτερος κουκουλοφόρος και πλιατσικολόγος είναι η Κυβέρνηση που κουκουλώνει τα πάντα, που παράγει Βατοπέδια,Siemens, Δομημένα Ομόλογα, Καταστροφή του Εθνικού Συστήματος Υγείας κ.α. Το ΠΑΣΟΚ από την πλευρά του δίδαξε στην κοινωνία την αρπαχτή, κατάκλεψε με το Χρηματιστήριο, εγκαινίασε την διαπλοκή με τον Κοσκωτά-που μοιάζει πλέον με αθώο νήπιο μπροστά σε όσα συμβαίνουν τα τελευταία χρόνια. Μόνη ελπίδα αυτή τη στιγμή η παραίτηση της πιο ανίκανης Κυβέρνησης που γνώρισε ποτέ ο τόπος και η προκήρυξη εκλογών εδώ και τώρα. Με την ελπίδα το ΠΑΣΟΚ να έχει μάθει κάπως το μάθημα του από τη μία και την αύξηση των ποσοστών της Αριστεράς από την άλλη για διαρκή πίεση.
Οι εικόνες μιλούν μόνες τους. Οι λεγόμενοι γνωστοί -άγνωστοι είναι βεβαίως τελείως γνωστοί. Συνεργάτες των Κρατικών Υπηρεσιών Καταστολής και επαγγελματίες προβοκάτορες. Α!...και σύμφωνα με την κυρία Παπαρήγα και τον κο Καρατζαφέρη επιρροές του ΣΥΡΙΖΑ.... Είναι πια ξεκάθαρο πως πολλοί ακούνε μόνο αυτά που θέλουνε να ακούνε μόνο και μόνο γιατί έτσι τους βολεύει. Όταν χιλιάδες φορές αυτοί οι τύποι έχουν φωτογραφηθεί. Όταν χιλιάδες φορές έχουν υπάρξει επώνυμες καταγγελίες και μαρτυρίες για το έργο των προβοκατόρων και μετά είτε τα ΜΜΕ είτε κάποιοι συγκεκριμένοι κύκλοι λένε ό,τι τους κατέβει κάτι άλλο συμβαίνει. Περισσότερες φωτογραφίες στο prezatv.blogspot.com





  • Απόσπασμα από χθεσινό εξαιρετικό σχόλιο του Idiot Mouflon:


Πρόσεξε όμως... το Κράτος το ίδιο... όχι απλά η κυβέρνηση. Για την κυβέρνηση η Ελλάδα έχει συγκεκριμένους τρόπους (από)νομιμοποιησης... δλδ. εκλογές, πελιοψηφία στη βουλή, κλπ. Για το Κράτος όλο μιλάμε, ασχέτως διακυβέρνησης. Η δε συνυπευθυνότητα ΠΑΣΟΚ στα όσα γίινονται απλά ενισχύει την ανάγκη να αμφισβητηθούν συλλήβδην. Αφού λοιπόν ένα ολάκερο έθνος δεν προλαβαίνει με τις αντιδράσεις του αυτό το θυμό... αφού 14χρονα και 15χρονα δείχνουν πιότερη πρωτοβουλία -λανθασμένη έστω -από τους ενήλικες... ας καεί το μπουρδέλο απ' άκρη σ' άκρη. Πάνω απ' τις υλικές ζημιές, δίπλα ακριβώς από τη ζωή ενός παιδιού... βρίσκεται η συλλογική ευθύνη για το πως φτάσαν τα πράγματα εκεί. Άφού λοιπόν αδυνατούν να παράξουν εναλλακτικό τρόπο αντίδρασης όσοι κλαίνε για τα μαγαζιά και τις δουλειές, για την ανομία και το χάος... τα παράπονα τους για το αποτέλεσμα είναι αδικαιολόγητα.Εσείς κύριοι τι πράξατε για να ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ να συμπεριφερθεί έτσι ένα "Όργανο" σας; Δικό σας είναι, εσάς εκπροσωπεί. Οι φωτίες καίνε πρώτα γιατί δεν υπάρχει αντίδραση άλλη κατά "εκπροσώπων" σας (ούτε καν μια αποδοχή παραίτησης, το ελάχιστο δηλαδή) και μετά γιά όλους τους άλλους λόγους.



- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Το 1980 δολοφονούνται από αστυνομικούς των ΜΑΤ η νεαρή εργάτρια Σταματίνα Κανελλοπούλου και ο 26χρονος Ιάκωβος Κουμής.

Με κλομπ συνέτριψαν (!) το κρανίο του Κουμή.
Το 1985 αστυνομικός πυροβολεί και σκοτώνει την Κάθριν Τζον Μπουλ, 22 χρόνων.
Το 1985 πέφτει νεκρός από σφαίρα του αστυνομικού ο 15χρονος Μιχάλης Καλτεζάς.
Το 1986 ο 17χρονος Μανώλης Κανδανολέων πυροβολήθηκε στο κεφάλι από τρεις αστυνομικούς.
Το 1990 στην Πρέβεζα αστυφύλακας πυροβόλησε και σκότωσε τον 15χρονο μαθητή Δημήτρη Κίκερη.
Το 1993 αρχιφύλακας σκότωσε εν ψυχρώ τον 25άχρονο σερβιτόρο Γιάννη Τζίτζη σε μπαρ.
Το 1994 αστυνομικός σκοτώνει με 4 σφαίρες τον 28χρονο μουσικό Θοδωρή Γιάκα.
Το 1996 αστυνομικός σκοτώνει έναν Αλβανό.
Το 1996 αγροφύλακας σκοτώνει τον 20χρονο Φαντίλ Ναμπούζι.
Το 1996 αστυφύλακας πυροβόλησε σχεδόν εξ επαφής και σκότωσε τον 45χρονο Τσιγγάνο Τάσο Μουράτη.
Το 1998 ανθυπαστυνόμος πυροβόλησε και σκότωσε τον 26χρονο Ηλία Μέξη.
Το 1998 ανθυπαστυνόμος σκότωσε τον 17χρονο Γιουγκοσλάβο μαθητή Μάρκο Μπουλάτοβιτς.
Το 2000 υπαστυνόμος πυροβολεί αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τέσσερις νέοι. Η σφαίρα καρφώθηκε στη σπονδυλική στήλη του 18χρονου μαθητή Σωτήρη Κατσιώτη και τον άφησε παράλυτο.
Το 2000 ο 18χρονος ομογενής από την πρώην ΕΣΣΔ Νικόλαος Λεωνίδης έπεσε νεκρός από τα πυρά αστυνομικού.
Το 2001 αστυφύλακας πυροβόλησε στο κεφάλι τον αθίγγανο Μαρίνο Χριστόπουλο, 21 ετών.
Το 2001 αστυφύλακας πυροβόλησε στο κεφάλι τον 20χρονο Αλβανό Σεντγκάκ Σελνίκου.
Το 2003 ο 22χρονος Ηρακλής Μαραγκάκης πυροβολείται στο κεφάλι από άνδρες του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνου.












74 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

As elpisume na stamatisei edo o katalogos...

Autes oi fotografies einai ton teleutaion hmeron h palaioteres?

Eleni

Unknown είπε...

Από αυτές τις μέρες.

Captain Harbour είπε...

Κύριε Πήττα,

Σήμερα ο κόσμος διαδήλωσε ειρηνικά. Φώναξε για ευκαιρίες και δικαιοσύνη. Ο κόσμος ζητά ένα καλύτερο αύριο. Και βγαίνει πριν από λιγο ο Πρωθυπουργός δίνει χρήματα και κατηγορει αυτούς που διαταράσσουν την κοινωνική γαλήνη. Βγαίνει ο ειδικός φρουρός και κατηγορεί τον νεκρό μέσω του υπομνήματός του. Έχουν ξεσηκωθεί όλοι και κανένας τους δεν έχει ντραπεί μέχρι τώρα ώστε να παραιτηθεί. Όλα βαίνουν καλώς φαίνεται

Ανώνυμος είπε...

Οι μέρες τους είναι μετρημένες, κάπταιν Χάρμπορ...Το θέμα είναι, να μην ωθούνται σε τεχνητή παράταση οι βιαιότητες για χάριν πρόωρων εκλογών. Εκτός αν θέλουν οι 'νικητές' να παραλάβουν ως νέα 'κυβέρνηση', μια Ελλάδα στάχτη και χόβολη...

Ανώνυμος είπε...

*Διευκρίνηση: Οι μέρες της σημερινής κυβέρνησης είναι μετρημένες...

Unknown είπε...

Αλέξανδρε...τόσο πολύ έχουν χαθεί ο κοινός νους και η στοιχειώδης δυνατότητα ανάλυσης από τον τόπο;

Αυτά που λέει η κα Διαμαντοπούλου είναι πράγματα που τα νιώθω και εγώ και άλλοι πολλοί χρόνια τώρα.

Στην τελευταία μου επίσκεψη στην Αθήνα στα μέσα του Νομεβρίου -έφυγα με την απόλυτη βεβαιότητα ότι όπου ναναι θα σκάζει το "καζάνι" και θα γίνει ότι έγινε. Χρειάστηκε δυστυχώς ο φόνος...

Αυτά που λέει, είναι απλά, απλούστατα και όποιος δεν το καταλαβαίνει, θα το πω απόλυτα είναι πραγματικά βλάκας ή εθελοτυφλεί σκόπιμα και ύποπτα...

stalamatia είπε...

Καρδιά και κεφάλι να είναι σίγουροι μην πάει χαμένη η σφαίρα.
Σήμερα τρόμαξα όταν στο δρόμο μια μαθήτρια έλεγε με μίσος στις άλλες δυό ( να τα κάψουν όλα να κάψουν όλες τις δημόσιες υπηρεσίες).Δεν ξέρω αν ξεκινάει και μέσα από το σπίτι του κάθε παιδιού τόση οργή.
Δεν ξέρω αν ξεκινάει από το καθεστώς ,δεν ξέρω αν ξεκινάει από τα σχολεία.
ΞΕΡΩ ότι τρέμει η ψυχή μου μην και βρεθούν τα παιδιά μου μπροστά στον κάθε ένστολο στον κάθε κουκουλοφόρο που θέλει να σκοτώσει ,που θέλει να κάψει.Τρέμω και πονώ όπως όλες οι μανάδες.

phlou...flis είπε...

Ποιος τελικά είναι ο εχθρός, ο ταξικός εχθρός; Καταστρέφονται περιουσίες πολιτών, καταστρέφεται η περιουσία, δηλαδή το μέλλον των νέων, η αστυνομική βία πολ/ζεται (ΠΟΤΕ δε θα δει ο έλληνας τον αστυνομικό ως δημ. υπηρεσία. το παρελθόν της είναι αμαρτωλό), ο κοινωνικός αυτοματισμός σε εγρήγορση, τα κόμματακρύβονται ή τρέχουν πίσω από τις εξελίξεις, η κυβέρνηση κρύβεται από φόβο. Υπάρχει μέλλον σ' αυτόν τον τόπο;

kyriakos είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
kyriakos είπε...

Ήδη ξεκίνησε το θέατρο του παραλόγου της δίκης φαρσοκομοδίας για αθώωση του μπάτσου..

Όχι, δεν είμαι καθόλου αισιόδοξος..

Πως να είμαι?

Οταν ο τελευταίος μπάτσος που σκότωσε 15χρονο (χωρίς εξοστρακισμό) συνολικά πέρασε 2 χρόνια μέσα, ..μετά μια έφεσούλα και πήγε σπίτι του..

ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ

Το έργο το έχουμε δει πολλές φορές..

Αναξιόπιστοι μάρτυρες όσοι δεν φορούν στολή παλιάτσου..
Δήθεν ‘’βαλλιστικούς’’ ελέγχους υπέρτατης μαλακίας..
Στραβά μάτια σε ότι δεν βολεύει..

Έτοιμο το πόρισμα..

Εμετός..

ΟΧΙ κύριοι δεν σας πιστεύω ότι και να πειτε..

Άμα δεν στείλετε τις φωτογραφίες (αν βγάλατε) της νεκροψίας σε 5-6 ξένους ειδικούς Εγγλέζους ή Αμερικάνους που θα επιλέξει η οικογένεια και άμα δεν γίνει ανεξάρτητη έρευνα εγώ δεν πιστεύω τίποτε από τα ‘τεκμήρια’ σας

Είστε αναξιόπιστοι μάρτυρες με βεβαρημένο και σκοτεινό ιστορικό..


Άυριο θα πάρω και εγώ ένα όπλο θα αρχίσω να πυροβολώ στον αέρα στο πάτωμα..

Άμα σκοτώσω κανένα..

Ήταν εξοστρακισμός σιόρ..

Εννοείται ότι θα εγκαταλείψω τη σκηνή..

Εξάλλου εγώ δεν είμαι γιατρός είμαι λαχειοπώλης τι μπορώ να κάμω?


..Άμα ήμουν στη θέση της μητέρας θα έπαιρνα ένα όπλο και θα καθάριζα τον μπάτσο τον κούγια και τον δικαστή επι τόπου Α la shaft style..

Αρκετά..

Ανώνυμος είπε...

Kyriako,

pou grafei gia to episimo porisma? eida ena arthro stin kathimerinik noritera, yparxei kati allo? An nai, se parakalo steile mou to link giati den exo prosvash se live eidhseis.

Tora oson afora ton Kougia, entaxei einai gnosto kathiki , alla ean den htan autos tha analamvane tin uperaspish kapoios allos. Kapoios pantos tha ton uperaspizotan..

Alla exo vasika mia aporia...Pou vrikane 2 astunomikoi ( me tous penixrous misthous pou ,opos paraponiounte, pairnoun) na plirosoun ton akrivotero dikigoro ths xoras?


Eleni

Ανώνυμος είπε...

Ώρα να ξεκουμπιστούν! Όχι μόνο οι κυβερνώντες αλλά ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΡΑΤΟΥΝΤΕΣ. Πολιτικοί, καναλάρχες, παπάδες, εργολάβοι, τραπεζίτες, "φιλήσυχοι" συμμορίτες, λαμόγια, υπολαμόγια και ανθυπολαμόγια.

kyriakos είπε...

Δεν είναι θέμα απλά καταδίκης ή αθώωσης των 2 αστυνομικίσκων
Είναι πολιτικό θέμα.. Η κυβέρνηση έχει προϊστορία παρέμβασης απο υψηλές θέσεις για να αθωώσει τους υπαλλήλους της. Διότι αν καταδικαστούν οι μπάτσοι ταυτόχρονα στιγματίζεται και η εκάστοτε κυβέρνηση..

Αν όλα ήταν μια μεγάλη παρεξήγηση βρε παιδί μου (όπως είπε ο ΚΟΥΓΙΑΣ) τότε η κυβέρνηση θα βγεί κουππα άπανη..
Τόσο μικροπολιτικό και άθλιο είναι το σκεπτικό τους.. Στοχος τους δεν είναι η δικαιοσύνη είναι απλά το λιγότερο πολιτικό κόστος.

Και απόδειξη περι τούτου είναι η καταγεγραμμένη παρέμβαση του τότε υπουργού στην υπόθεση της ζαρντινιέρας ΒΥΡΩΝΑ ΠΟΛΥΔΩΡΑ προσπαθώντας να την κουκουλώσει.

(Πείρε τηλέφωνο και παρακαλούσε την μάνα του φοιτητή να αποσύρει τις κατηγορίες)

Στο τέλος έστησαν μια δίκη παρωδία οι μπάτσοι αθωώθηκαν και ο Κύπριος φοιτητής βρέθηκε και κατηγορούμενος απο πάνω..

Το βαλλιστικό πόρισμα είναι προς το παρών απόρρητο διότι ο ανεξάρτητος που όρισε η οικογένεια δεν συνεργαζόταν περιμένουν λίγο καιρό να τον πείσουν ($$$) και θα ολοκληρωθεί το πόρισμα ..

Γιώργο … άκουσες την….. ΄΄΄΄απολογία’’’’’ του μπάτσου?

….πραγματικό Αίσχος..

Ανώνυμος είπε...

Η ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ. Η ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΕ ΣΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΩΤΟΤΥΠΙΕΣ, ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ.

ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ!
ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
Δεν είμαστε τρομοκράτες, “κουκουλοφόροι”, “γνωστοί-άγνωστοι”
ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ!
Αυτοί, οι γνωστοί-άγνωστοι….
Κάνουμε όνειρα -μη σκοτώνετε τα όνειρά μας!
Έχουμε ορμή - μη σταματάτε την ορμή μας.
ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ!
Κάποτε ήσασταν νέοι κι εσείς.
Τώρα κυνηγάτε το χρήμα, νοιάζεστε μόνο
για τη “βιτρίνα”, παχύνατε, καραφλιάσατε,
ΞΕΧΑΣΑΤΕ!
Περιμέναμε να μας υποστηρίξετε,
Περιμέναμε να ενδιαφερθείτε,
να μας κάνετε μια φορά κι εσείς περήφανους.
ΜΑΤΑΙΑ!
Ζείτε ψεύτικες ζωές, έχετε σκύψει το κεφάλι,
έχετε κατεβάσει τα παντελόνια και περιμένετε
τη μέρα που θα πεθάνετε.
Δε φαντάζεστε, δεν ερωτεύεστε
δεν δημιουργείτε!
Μόνο πουλάτε κι αγοράζετε.
ΥΛΗ ΠΑΝΤΟΥ
ΑΓΑΠΗ ΠΟΥΘΕΝΑ – ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥΘΕΝΑ
Που είναι οι γονείς; Που είναι οι καλλιτέχνες;
Γιατί δε βγαίνουν έξω να μας προστατέψουν;
ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ!
ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

Υ.Γ.: Μη μας ρίχνετε άλλα δακρυγόνα
ΕΜΕΙΣ
κλαίμε κι από μόνοι μας.

γιατι πέρα απο όλους τους άλλους , τα παιδιά ειναι ΟΝΤΩΣ εκεί έξω.
Εμεις ειναι που αργησαμε να παρουμε μπρος και πηραν τη θεση μας πλατσικάδες και καρμπινιέροι…

Πηγή: http://inlovewithlife.wordpress.com/2008/12/08/everything/

Ανώνυμος είπε...

Πώς γινεται να διαβάζεις το συγκεκριμένο αρχιδοφασιστα

γελοίο του ΛΑΟΣ?????

http://ygro-pyr.blogspot.com/

Τι σκατα είσαι κ συ κ κυριώς αυτός δεν καταλαβαίνω

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΣΤΗΛΗ ΑΛΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΑΛΑΚΑ ΦΙΛΟ ΣΟΥ

kyriakos είπε...

Ρε μπας και είναι Ματατζης ο ΙΜΑΤΖΙΝΟΣ?

Ανώνυμος είπε...

Για να προλάβω ορισμένους...


http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=32&artId=245949

ΤΟ ΒΗΜΑ

ΓΕΡΑΣΙΜΟΣΤΡΥΦΩΝΑΣ | Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2008

" ...Από χθες το πρωί διάφορες πληροφορίες ήθελαν τον βαλλιστικό έλεγχο να έχει ολοκληρωθεί, ωστόσο η Αστυνομία επισήμως απαντούσε ότι δεν επρόκειτο να γίνει αν προηγουμένως δεν οριστεί από την οικογένεια του θύματος τεχνικός σύμβουλος. Τις φήμες μετέτρεψε σε είδηση στις 10.37 ο ραδιοφωνικός σταθμός «9,84» μιλώντας για νέα δεδομένα στην υπόθεση και επικαλούμενος πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες «η βαλλιστική έρευνα ολοκληρώθηκε και δείχνει ότι η σφαίρα έπληξε τον νεαρό ύστερα από εξοστρακισμό σε κολώνα ή μαρκίζα μπαλκονιού».

Ο βαλλιστικός έλεγχος δεν έχει γίνει και δεν πρόκειται να γίνει αν προηγουμένως δεν ορίσει τεχνικό σύμβουλο η οικογένεια, επέμενε επισήμως η Αστυνομία. Από την άλλη πλευρά ωστόσο επέμεναν και οι φήμες. Ως το μεσημέρι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. είχαν φροντίσει να πληροφορήσουν αρμοδίως πλην ατύπως ότι πράγματι η σφαίρα έχει σοβαρές αλλοιώσεις, τις οποίες, όπως υποστήριζαν, δεν αρκεί να προκαλέσει η πρόσκρουση σε οστό. Και εξηγούσαν ότι πιθανότατα από τις τρεις σφαίρες που έριξε ο δράστης, μία ευθεία μπροστά και δύο στον αέρα, βρήκε το θύμα κάποια από τις δύο τελευταίες, η οποία τον χτύπησε αφού προηγουμένως είχε χτυπήσει κάπου ψηλότερα στον δρόμο, σε πινακίδα, φανάρι ή οτιδήποτε άλλο και εξοστρακίστηκε στο σώμα του 15χρονου..."

ΚΑΙ

Να κάτι που βρήκα σε γνωστή Αναρχοαυτόνομη Ιστοσελίδα, (http://www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content&perform=view&id=187&Itemid=183&lang=):

ΝΟΜΟΣ ΥΠ' ΑΡΙΘ 3169 (2003)
Άρθρο 3
Χρήση πυροβόλου όπλου και αρχές που την διέπουν.
.
.
.
7. Πυροβολισμός ακινητοποίησης ή εξουδετέρωσης απαγορεύεται:

α. Εφόσον υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να πληγεί τρίτος από αστοχία ή εξοστρακισμό του βλήματος.

β. Εναντίον ενόπλου πλήθους, εφόσον υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να πληγούν άοπλοι.

γ. Εναντίον ανηλίκου, εκτός αν αποτελεί το μοναδικό μέσο για την αποτροπή επικείμενου κινδύνου θανάτου. Ως ανήλικος θεωρείται το πρόσωπο που δεν έχει συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του.

δ. Εναντίον προσώπου που τρέπεται σε φυγή, όταν καλείται να υποστεί νόμιμο έλεγχο.
.
.
.

Μπορεί βέβαια να άλλαξε ο Νόμος. Αν ισχύει όμως... θα πρέπει ο Αστυνόμος Πίκρης να μας εξηγήσει ποιό θάνατο ήθελε να αποτρέψει και να μας πείσει ότι αυτό ήταν το μοναδικό μέσο του για να τον αποτρέψει.

Phivos Nicolaides είπε...

Ας ελπίσουμε Γιώργο ότι από αυτή την τραγωδία, θα αναθεωρηθεί το περιεχόμενο της δημοκρατίας στην Ελλάδα, που όλοι τόσο αγαπάμε και πονάμε.

Unknown είπε...

Προς Ανώνυμο που με "εγκαλεί" για όσα γράφει ο Imaginos.

1ον ο κάθε ένας από τη στιγμή που γράφει κάτι δημόσια, είναι εκτεθειμένος στη κρίση όλων των άλλων. Άρα, αν είναι "μαλάκας" , είναι και φαίνεται, εκτίθεται παντού. Αν δεν είναι, οκ.

2ον τι θέλεις ακριβώς; να ενεργοποιήσω τον μετριασμό σχολίων; Όχι, δεν θα το κάνω, το έχω σκεφτεί αμέτρητες φορές αλλά κατέληξα στο όχι. Ο κάθε ένας αναλαμβάνει και το κόστος των όσων λέει και, κυρίως τον τρόπο με τον οποίον τα λεει. Και από αυτά (το τι λέει και το πως) είναι αντιληπτό τι "σκατά" είναι ή δεν είναι.

Unknown είπε...

Ναι Αγρινέ, πολύ χρήσιμα , πάρα πολύ χρήσιμα όλα αυτά!

Unknown είπε...

Φοίβο, δεν είμαι τόσο αισιόδοξος. Δεν είμαι καθόλου αισιόδοξος.

Το σύστημα εξουσίας στην Ελλάδα, έχει μετατρέψει το συντριπτικό μέρος της κοινωνίας σε άπραγο και αφασικό.

-=IMAGINOS=- είπε...

Μία δύο ερωτήσεις για τον φίλο μου Γιώργο Πήττα και παρακαλώ Γιώργο απάντησε μου.

Όντως τα σκάνδαλα της ΝΔ είναι 45. Εγώ σου λέω ότι είναι 145. Επίσης σου λέω ότι αυτή η κυβέρνηση είναι η πιο αισχρή κυβέρνηση από τη μεταπολίτευση και μετά. Επίσης το ΠΑΣΟΚ δεν πάει πίσω. Και αυτό έχει καμιά 200αριά σκάνδαλα μέσα σε 20 χρόνια βέβαια εξουσίας. Σε ρωτώ λοιπόν.

1)Διακρίνω ότι αποδέχεσαι την βία δικαιολογώντας την σαν κοινωνική και λαϊκή αντίδραση. Η δημοκρατία γνωρίζεις αν αποδέχεται τη βία για τον οποιονδήποτε λόγο? Η δημοκρατία το μόνο όπλο που δίνει στον πολίτη είναι η κάλπη και αυτό είναι το πιο ισχυρό όπλο. Στην Ελλάδα η πιο παρεξηγημένη έννοια τελικά είναι η Δημοκρατία. Διαφωνείς?

2)Πες ότι σε αυτή την λαϊκή και κοινωνική αντίδραση και εξέγερση κατά της φαύλου κυβερνήσεως ή της οποιασδήποτε άλλης κυβερνήσεως, άλλου τυχόν κόμματος μέσα στο δικό μας πολιτικό σύστημα, ηγούνταν η Χρυσή Αυγή και έβγαινε έξω έσπαγε και έκαιγε το σύμπαν για τους ίδιους λόγους όπως τώρα καίνε και σπάνε οι κουκουλωτοί πως θα το χαρακτήριζες αυτό? Θα είχες την ίδια αντίδραση και αποδοχή ή θα μιλούσες για πραξικόπημα και χούντα της ακροδεξιάς?

3)Εάν οι κουκουλωτοί γνώριζαν από την αρχή ότι ο άτυχος Αλέξης που βρέθηκε στο λάθος σημείο την λάθος στιγμή, δεν ήταν αντιεξουσιαστής αλλά δεξιός (ο Αλέξης δεν είχε καμία σχέση ούτε με την περιοχή ούτε με τον αντιεξουσιασμό, απλά καλεσμένος φίλου του που γιόρταζε την γιορτή του στα Εξάρχεια ήταν), θα έκαιγαν και πάλι την Αθήνα ή θα έλεγαν καλά να πάθει ο φασίστας? Τι νομίζεις? Απλά ο Αλέξης ήταν η αφορμή και όχι η αιτία, κάποιων νοσηρών γεροντικών εγκεφάλων μουτζαχεντίν καθοδηγητών που έδωσαν την εντολή σε 15χρονα και εύκολα καθοδηγούμενα παιδάκια να κάψουν το σύμπαν για τα δικά τους νοσηρά και άρρωστα συμφέροντα που έχουν να κάνουν με την κατάλυση της δημοκρατίας και μόνο. Και μόλις το είδαν αυτό και τα υπόλοιπα παιδάκια ελληνάκια και αλλοδαπάκια ε είπαν να βγουν στο δρόμο να τα κάψουν όλα όπως έκανε ο ActionMan και ο Che Guevara. Ποιο 13χρονο δεν θέλει να χάσει μαθήματα και να μη πετάει πέτρες και να μη κάνει σαματά και να μην παίζει «μάχη»?. Δεν έγιναν ξαφνικά οι κουκουλοφόροι πολλοί, τα 13χρονα απλά βγήκαν έξω να παίξουν Batman, Action Man, Transformers και “Μάχη”….

Τέλος να πω για τους "κουκουλοφόρους" αστυνομικούς.

Είναι εντελώς γελοίο να θέλουμε να περάσουμε (και το έχω ακούσει πάρα πολλές φορές) ότι οι αστυνομικοί καίνε και καταστρέφουν και ότι αυτό αποδεικνύεται σε ανάλογες περιπτώσεις που εμφανίζονται αυτοί με κουκούλες.

Στην τηλεόραση είδαμε αναρίθμητες φορές να συλλαμβάνονται αναρχικοί από ανθρώπους που φορούσαν κουκούλες, αστυνομικούς δηλαδή. Φυσικά και η αστυνομία φοράει κουκούλες σε αστυνομικούς που έχουν να εκτελέσουν αποστολές πιο εύκολα. Δηλαδή και στα Εξάρχεια υπάρχουν αστυνομικοί με κουκούλες που το παίζουν αναρχικοί για να μπορούν να εισχωρήσουν μέσα στους αντιεξουσιαστές και να διαπιστώσουν κινήσεις και παράνομες ενέργειες και φυσικά όταν γίνονται οδομαχίες να συλλαμβάνουν τους αντιεξουσιαστές που δεν ξέρουν ποιος κρύβεται πίσω από την κουκούλα.

Δεν κατάλαβα δηλαδή αυτό είναι παράνομο ή μήπως μόνο η ελληνική αστυνομία εφαρμόζει αυτές τις μεθόδους? Ο αστυνόμος ντύνεται και αντιεξουσιαστής και τραβεστί και πουτάνα εάν χρειαστεί, τι σας κάνει εντύπωση και τι δείχνετε με αυτές τις φωτογραφίες πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω ρε συ Γιώργο.

-=IMAGINOS=- είπε...

Για τον παραπάνω ανώνυμο που εγκαλεί και μένα και τον Γιώργο να του πω ότι είναι πολύ βαρετό να τον παίζει μόνος του. Καλύτερα με γυναίκα. Ελπίζω να το έπιασε το υπονοούμενο γιατί είναι και λίγο στόκος απ' ότι καταλαβαίνω.

Όσο για το μετριασμό σχολίων εγώ τον ενεργοποίησα Γιώργο πάντως έστω και προσωρινά γιατί τον τελευταίο μήνα δέχομαι απειλές για τη ζωή μου από κάποιους που δηλώνουν και ΣΥΡΙΖΙΩΤΕΣ. Δεν δίνω βέβαια σημασία γιατί το ξέρω ότι είναι κότες αλλά μου έκαναν λίγο μπάχαλο το blog με τα γελοία σχόλια τους.

-=IMAGINOS=- είπε...

Α και κάτι άλλο Γιώργο. Επειδή υπάρχουν πολλοί ηλίθιοι και όρνια τελικά και για να μην έχεις και εσύ πρόβλημα που έκανες το μεγάλο έγκλημα να φιλοξενείς στο blog σου το λινκ ενός φασίστα σαν και μένα, βγάλτο Γιώργο και δεν παρεξηγούμαι πραγματικά σου το λέω. Η βλακεία ορισμένων είναι ανίκητη, τι άλλο να κάνουμε? Θα σου πω πάντως ότι ουδέποτε με κατηγόρησε κανείς από το δικό μου πολιτικό χώρο που έχω το banner και το λινκ σου στο δικό μου blog. Επίσης να πω στα όρνια αυτά ότι εγώ τιμώ τα παντελόνια μου, ο Γιώργος Πήττας είναι φίλος μου γιατί δεν κρίνω ποτέ τις φιλίες από τις κοινωνικές μου σχέσεις μέσα από πολιτικά κριτήρια. Για τον φίλο μου, αριστερό, κομμουνιστή, συριζιώτη, αναρχικό ή και εξωγήινο, εγώ θα έδινα και τη ζωή μου ακόμα για να μπορεί ελεύθερα να εκφράζει τη γνώμη του και να παραμένει ελεύθερος άνθρωπος. Και ο Γιώργος δεν είναι ο μόνος αριστερός φίλος μου, οι περισσότεροι φίλοι μου ανήκουν στην αριστερά και μάλιστα στο ΚΚΕ. Επίσης έχω φίλους πραγματικά ιδεολόγους αναρχικούς σπουδαίους και ξεχωριστούς, επιφανείς ανθρώπους του πνεύματος και της τέχνης, ποιητές και λογοτέχνες, καλλιτέχνες και σύγχρονους φιλοσόφους τους οποίους αγαπώ και σέβομαι και οι οποίοι όμως είναι ιδεολόγοι της αναρχίας σαν πολιτικής έννοιας και κοινωνικού κινήματος και όχι της τσογλαναρίας του τραμπουκισμού και του χουλιγκανισμού γιατί ο πραγματικός αναρχικός δεν είναι ούτε τσογλανάκι ούτε τραμπουκάκι, ούτε χουλιγκανάκι. Και όλοι αυτοί κλαίνε σήμερα.

Αυτά και καλημέρα σας.

Ανώνυμος είπε...

Γιωργο, μια μονο σκεψη: η αναφορα στον Καρατζαφέρη είναι περιττή. Ας μην αμυνομαστε τόσο άτσαλα σε υποθετικές επιθέσεις.

Φιλικα

Νικολας

Unknown είπε...

Υπάρχει μια τεράστια διαφορά μεταξύ του "αποδέχομαι" και του "κατανοώ" και "αναλύω". Για την πλειοψηφία βέβαια έτσι όπως έχει διαμορφωθεί στην Ελλάδα για πολλούς λόγους η κατανόηση των φαινομένων είναι άγνωστη έννοια.

Η Χρυσή Αυγή έχει βγει αρκετές φορές στους δρόμους με γνωστά αποτελέσματα, κυρίως ξυλοδαρμούς μέχρις τελικής πτώσεων μεταναστών.

Οι κουκουλοφόροι της Αστυνομίας, κατά κανόνα ξεκινούν τις φωτιές και τα σπασίματα συμπαρασύροντας ότι λούμπεν ή απερίσκπεπτο στοιχείο κυκλοφορεί.

Μη με δουλεύεις σε παρακαλώ.

Η μόνιμη επωδός είναι να κατηγορηθούν τα οργανωμένα σχήματα των Φοιτητών πράγμα το οποίο πράττεις και εσύ χωρίς καμία οικονομία ενώ, ΠΑΝΤΑ, οι ομάδες των ΕΑΑΚ ,αποσύρονται για να μην ταυτιστούν.

Όποιος δεν θέλει να δει τι πραγματικά συμβαίνει, είναι είτε αφελής είτε ύποπτος. Ύποπτος, δεν είσαι.

Για όλα τα άλλα, στο τακτικό άρθρο στην Εφημερίδα το Σάββατο -που το ανεβάζω πάντα εδώ στις 11 το πρωί της ίδιας μέρας.

Unknown είπε...

@Νικόλα,έχεις δίκαιο στην επισήμανση. Και εγώ ένιωθα "άβολα" όταν έβαζα το σχετικό, θα το αφαιρέσω. Ευχαριστώ.

@Το τι έχω στα "λινκς" είναι δική μου επιλογή.

Unknown είπε...

@Imaginos

μετά την "απάντησή σου" στο προηγούμενο ποστ-την οποία μόλις είδα:

@Νεφέλη.

Σαφώς πλάκα θα κάνεις. Εγώ μένω και ζω μέσα στη φωτιά και εσύ μου λες να βγω έξω να δω ποιος καίει...χαχαχα

Μπούφος? Ρε άντε μωρή πόρνη που θα μας πεις και μπούφους...

Αναλόγως φιλικά..


Μην ξανασκεφτείς να περάσεις ξανά από εδώ.
Ούτε για πλάκα.
Η ανοχή μου στη χυδαιότητα σου τελείωσε εδώ.
Εφ' όσον απαντάς έτσι κρυπτόμενος από το ψευδώνυμο σου, είσαι απλά και εσύ ένας κουκουλοφόρος.
Οι ανώνυμες απόψεις, δεκτές.
Οι ανώνυμες ύβρεις απλά δείχνουν το μέγεθος της κλασικής ακροδεξιάς θρασυδειλίας.
Και για να το πω στη γλώσσα που μόνο καταλαβαίνεις, βγάλε τα παντελονάκια σου και φόρα τη φουστίτσα σου.
Αν και, οι "φουστίτσες" έχουν πολύ περισσότερη γενναιότητα από την αφεντιά σου.

Προσωπικά, θαύμασα τη Νεφέλη και την ψυχραιμία της που σε απεκάλεσε απλά και μόνο "μπούφο" απαντώντας στους βόθρους σου παρά το ότι είναι 20 χρόνων.
Ομολογώ στην ηλικία της εγώ θα σε είχα περιλάβει με όλα τα επίθετα που σου αρμόζουν.
Εσύ, απλά απέδειξες αυτό που είσαι.

Και δεν γνωρίζω (ακόμα) αν η συγκεκριμένη Νεφέλη είναι η κόρη μου ή όχι. Τουλάχιστον άλλη μία φορά στο παρελθόν έχει υπογράψει μία σχολιογράφος ως Νεφέλη, που δεν ήταν η κόρη μου. Και ξέρω πως η Νεφέλη (η κόρη μου)αυτές τις μέρες δεν έχει και πολλά περιθώρια για διαδίκτυο γιατί είναι διαρκώς εκεί που ανήκει. Στο Πανεπιστήμιο, τις συνελεύσεις,τους δρόμους, και τους συναδέλφους της.

Unknown είπε...

Τελικά, η Νεφέλη, ήταν όντως η κόρη μου.
Μην τολμήσεις να σπεύσεις για αυτό να πεις "συγνώμη λάθος δεν ήξερα " γιατί θα πλαντάξουν και οι κροκόδειλοι από το κλάμα.

-=IMAGINOS=- είπε...

Τι κάνουν οι αστυνομικοί? Αυτοί αρχίζουν να τα σπάνε και να τα καίνε και μετά συμπαρασύρονται τα καλόπαιδα? Από που το συμπεραίνεις αυτό Γιώργο? Έχεις στοιχεία ή αερολογείς? Εάν έχεις στοιχεία και αποδείξεις βγάλτα στον αέρα. Με το ίδιο σκεπτικό λοιπόν θα σου πως ότι οι αναρχικοί δέρνουν τους μετανάστες για να προβοκάρουν τη Χρυσή Αυγή. Αυτά είναι πολύ εύκολα να λέγονται. Ανέφερε μία περίπτωση που έχει συλληφθεί κάποιος ο οποίος αποδεδειγμένα ανήκε στη Χρυσή Αυγή και έδερνε μετανάστες. ΜΙΑ ΜΟΝΟ θέλω. Εγώ δεν έχω υπόψη καμία απολύτως. Μπορεί να μου απαντήσεις ότι "τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια". Θα σου απαντήσω τότε λοιπόν:

Χωρίς στοιχεία δεν μπορούμε να μιλάμε γιατί θα σου πω και εγώ πολύ εύκολα επίσης ότι το ΣΥΡΙΖΑ είναι το κόμμα που καθοδηγεί τους κουκουλοφόρους και αυτό το κόμμα έκαψε την Ελλάδα για τους δικούς του μικροκομματικούς λόγους. Το ότι αυτό ακούγεται από τη ΝΔ, το ΛΑΟΣ και το ΚΚΕ δε σημαίνει ότι όλα αυτά τα κόμματα είναι συκοφάντες σώνει και καλά κατά του ΣΥΡΙΖΑ. Νιάου νιάου στα κεραμίδια κάνει το ποιος κρύβεται πίσω από τους κουκουλοφόρους και ποιος τους καθοδηγεί λοιπόν σύμφωνα και αναλογικά με τη δική σου οπτική φίλε Γιώργο.

Αυτό που είπες λοιπόν "Οι κουκουλοφόροι της Αστυνομίας, κατά κανόνα ξεκινούν τις φωτιές και τα σπασίματα συμπαρασύροντας ότι λούμπεν ή απερίσκπεπτο στοιχείο κυκλοφορεί." είναι ανεπίτρεπτο να γράφεται από έναν τόσο σοβαρό άνθρωπο σαν και σένα εκτός αν έχεις στοιχεία οπότε βγάλτα τώρα στον αέρα.

Έτσι είναι ρε Γιώργο και δεν κοροϊδέψω κανέναν και ειδικά εσένα.

-=IMAGINOS=- είπε...

Τι έγινε? Συγνώμη αλλά δεν ήξερα καθόλου ότι ήταν η κόρη σου Γιώργο ούτε πήγε το μυαλό μου καθόλου. Πως να το ξέρω? Εσύ πιστεύεις ότι είναι δυνατόν να απαντούσα έτσι εάν γνώριζα ότι είναι η κόρη σου? Τόσα χρόνια γνωριζόμαστε ρε συ Γιώργο. Συγνώμη πραγματικά δεν γνώριζα και το ορκίζομαι στην ζωή των δικών μου ανθρώπων. Και πολύ χειρότερα να με χαρακτήριζε δεν θα απαντούσα καν αν το γνώριζα.
Ποτέ δεν βρίζω πρώτος και κανέναν αλλά απαντώ όταν υβρίζουν εμένα και το ξέρεις. Στην κόρη σου δεν θα απαντούσα ποτέ έτσι όμως και λυπάμαι που με έχεις για τέτοιον τύπο λοιπόν αλλά δεν μπορώ να μυρίζω και τα νύχια μου όταν με βρίζει κάποιος.

Συγνώμη και λυπάμαι για ότι έγινε και ελπίζω να αποδεχτείς τη συγνώμη μου. Πίστεψε το λόγο μου. Εάν πάλι δεν το πιστεύεις θα ακολουθήσω την επιθυμία σου αλλά με αδικείς να το ξέρεις.

Γεια σου Γιώργο.

Ανώνυμος είπε...

τι τσαμπουνας ρε ανεκδιήγητε τραμπούκε; τι παπαριές λες; τι μαλακίες απίστευτες; είπε σου ξεκαθαρα κατι ακομα και πως δεν εχει σημασια σε ποιον εβρισες.

ρε γελοίε δεν σε εβρισε κανενας, κακως κατα τη γνωμη μου.

Αν στο μπούφο απαντάς με το μωρη πόρνη είναι ψυχίατρο που θέλεις επειγόντως. Αι στα τσακιδια φασιστόμουτρο και...φιλικη συμβουλή, δες ψυχίατρο.

-=IMAGINOS=- είπε...

Ρε άντε και γαμήσου 11:17 πμ που θα μου πεις πως θα απαντάω όταν με βρίζουν. Εγώ δεν χαρακτηρίζω ούτε υβρίζω κανέναν και ποτέ, πρώτος.
Αλλά αυτό είναι ζήτημα δικό μου και του Πήττα, δε χρειαζόμαστε δικηγόρους. Τον Πήττα τον σέβομαι και πολύ περισσότερο την κόρη του. Δεν γνώριζα ότι πρόκειται για την κόρη του ούτε ξέρει κανείς τι σχέση είχα εγώ με τον Πήττα τόσο καιρό έστω και από το διαδίκτυο.
Έκανα ένα λάθος και λυπάμαι αλλά δεν γνώριζα.
Κρεμάστε με αλλά πεταγόμενα τσουτσούνια σε ένα πρόβλημα και παρεξήγηση τιμής μεταξύ εμού και του Πήττα που σε κάθε περίπτωση θα θεωρώ πάντοτε φίλο μου οποιαδήποτε γνώμη και να έχει για μένα, δεν έχουν θέση τα τσουτσούνια που πετάγονται ξαφνικά.

Ανώνυμος είπε...

ENA TERASTIO EYXARISTW GIA THN PAROYSIASI POU KANEIS STA PRAGMATA GIA OSA GRAFEIS!!KEEP ON WRITING!

RESPECT!

Ανώνυμος είπε...

SORRY OXI EAKITHS ALLA EAKITES!

rose είπε...

ΠΑΝΙΚΟΣ...

απολυση Τσιρώνη?
προσπαθουν να φιμωσουν όσους μπορούν, να κλεισουν τα στοματα τους όταν ολοκληρη η ελλαδα βοά απ ακρη σ ακρη..

-=IMAGINOS=- είπε...

Νεφέλη

Συγνώμη από καρδιάς. Τον πατέρα σου τον σέβομαι και τον αγαπώ. Πολύ περισσότερο εσένα γιατί είμαι σίγουρος ότι η κόρη του Γιώργου Πήττα δεν μπορεί παρά να είναι ένας ξεχωριστός άνθρωπος.

Είμαι φορτισμένος για τους δικούς μου λόγους όλες αυτές τι μέρες που δεν είναι του παρόντος να τους πω και αυτή η φόρτιση επηρεάζει και το γράψιμο μου πίσω από ένα μόνιτορ.

Ο πατέρας σου είναι σεβαστός, αγαπητός και ξεχωριστός φίλος μου γιατί πιστεύω ότι οι άνθρωποι δεν κρίνονται από τις πολιτικές τους θέσεις αλλά προπαντός από όλα τα άλλα και τη από τη γενικότερη θεώρηση και στάση τους σε απλά ή λιγότερο απλά πράγματα στη ζωή. Γι αυτό και δεν κρίνω ποτέ τους ανθρώπους από τα πολιτικά τους πιστεύω. Ήμουν είμαι και θα είμαι από αυτούς που θα έδιναν και τη ζωή τους για να μπορούν οι συνάνθρωποι μου και ειδικά οι πολιτικοί και ιδεολογικοί «αντίπαλοι» μου, να ζουν και να εκφράζονται ελεύθερα, πολύ περισσότερο οι φίλοι μου. Εάν καιγόταν η Βουλή θα έσφιγγα το χέρι σε όσους θα την έκαιγαν και εγώ θέλω να την κάψω, οι απλοί πολίτες και οι περιουσίες τους όμως δεν φταίνε σε τίποτα. Μου είναι αδιανόητη η βία μέσα σε δημοκρατικά πολιτεύματα. Ήμουν πάντοτε πολέμιος της βίας. Η κάλπη είναι η μόνη λύση και το μεγαλύτερο όπλο όταν οι θεσμοί καταρρέουν, όχι η Βία. Στη χειρότερη περίπτωση ναι, καίμε τη Βουλή των Αχρείων αλλά οι αθώοι πολίτες δεν φταίνε σε τίποτα.

Το ίδιο δεν φταίει και ο Αλέξης που σκοτώθηκε όχι μία αλλά πολλές φορές αφού τον εκμεταλλεύτηκαν κάποιοι πονηροί εγκέφαλοι που ζητούσαν την αφορμή καιρό τώρα και όχι την αιτία και εκμεταλλευτήκαν και την εφηβική έκρηξη που όλοι μας την περάσαμε, για μικροπολιτικές σκοπιμότητες και χουλιγκανίστικες πρακτικές.

Η μεγαλύτερη τιμωρία του ανεπαρκέστατου φαύλου, αδιάφορου και αχρείου αυτού κράτους θα ήταν να κατεβαίναμε ολόκληρος ο λαός με μαύρα ρούχα, με ένα κερί και ένα τριαντάφυλλο στα χέρια που θα το δίναμε στα ΜΑΤ και τους αστυνομικούς και να καθόμασταν επί τρεις μέρες μέχρι να ταφεί ο Αλέξης, σιωπηλοί και ακίνητοι έξω από τη Βουλή.

Αυτή θα ήταν μία τιμωρία και ένα μήνυμα που θα άλλαζε τα πάντα και θα τους έκανε να ντραπούν όλοι αυτοί οι πολιτικάντηδες που πίνουν το αίμα μας και ενδιαφέρονται μόνο για τις τσέπες τους και αφήνουν ψυχασθενείς με όπλα στα χέρια. Γιατί δεν είναι όλοι οι αστυνομικοί μπάτσοι και γουρούνια, ούτε φυσικά δολοφόνοι. Τώρα καταστρέψαμε 3.000 ανθρώπους που έχασαν τις δουλειές τους και η χώρα διαλύθηκε και έγινε ρεζίλι διεθνώς επειδή κάποιοι είχαν άλλες βρωμερές και άθλιες μικροπολιτικές σκοπιμότητες. Είμαι σίγουρος ότι ο Αλέξης από εκεί ψηλά τους φτύνει κατάμουτρα όλους αυτούς που έκαναν στάχτη την Ελλάδα μας.

Ελπίζω να με συγχωρήσεις που έγραψα ανεπίτρεπτα πράγματα άσχετα εάν δεν γνώριζα ότι ήσουν εσύ και θα σου πω ότι μπορεί να είμαι φορτισμένος και θλιμμένος για όσα έγιναν αλλά είμαι και περήφανος που η νεολαία μας αντέδρασε έστω και έτσι όπως αντέδρασε. Αυτό δίνει και το μήνυμα ότι αυτή η νέα γενιά είναι ενεργή και δεν θα ανεχθεί στο μέλλον η Ελλάδα να κατρακυλάει άλλο. Πίστευα ότι η νεολαία ήταν μία αδιάφορη μάζα η οποία είχε χάσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα που ζούσαμε σε αυτή τη χώρα αλλά χαίρομαι που με διέψευσε γιατί σίγουρα οι νέοι μας δεν πήραν όλοι τους από μία πέτρα στα χέρια αλλά οι περισσότεροι πήραν και κεριά και τριαντάφυλλα.

Να είσαι πάντα καλά Νεφέλη και συγνώμη.

Ανώνυμος είπε...

@IMAGINOS

"...Ποιο 13χρονο δεν θέλει να χάσει μαθήματα και να μη πετάει πέτρες και να μη κάνει σαματά και να μην παίζει «μάχη»?"

Μα αυτό ισοδυναμεί με παραδοχή αποτυχίας του Κράτους και της κοινωνίας γενικότερα. Διότι δεν είναι "παιχνίδι μάχης" που γίνεται στους δρόμους αλλά πραγματική μάχη. Κανένα 13χρονο, υπό φυσιολογικές συνθήκες, δεν θα προτιμούσε την πραγματική μάχη αντί του να ζήσει και να απολαύσει τη ζωή του, να παίξει μπάλα ή έστω εξ-μποξ.

Να υποθέσω ότι η Ελληνοχριστιανική παιδεία μας βγήκε αποτυχία;

Πότε επιτέλοους θα καταλάβουν ορισμένοι πως η γενική καταδίκη των νέων ισοδυναμεί με παραδοχή αποτυχίας των μεγαλύτερων; Ίσια πάνω στον αέρα φτύνετε, μαντέψτε που θα πέσει η ροχάλα...

Ανώνυμος είπε...

Τα χάπια του γρήγορα!

ΥΣ Κατά τον κ. σκώληκα πιο πάνω, Νεφέλη, αν δεν ήσουν η κόρη του Πίττα θα ήσουν σίγουρα πόρνη. Τώρα πρέπει να δεχτείς τη συγχώμη του τέτοια που είναι! Τυφλα να έχει ο Κούγιας!!!

bestman είπε...

Προσωπικά κε Πίττα δεν πιστεύω πως αν γίνουν εκλογές και βγει ένα από τα 2 μεγάλα κόμματα (έστω και χωρίς αυτοδυναμία) θα αλλάξει κάτι. Η μόνη περίπτωση να αλλάξει κάτι είναι κάποιο ΑΛΛΟ κόμμα (ίσως ο ΣΥΡΙΖΑ) που μπορεί να προτείνει και να ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ λύσεις αδιαφορώντας για το όποιο πολιτικό κόστος. Να προσφέρει δηλαδή την ελπίδα της "Αλλαγής", όπως ακριβώς και το ΠΑΣΟΚ στη δεκαετία του '70, όταν, μέσα σε 7 χρόνια από τη δημιουργία του, κέρδισε εκλογές.

Unknown είπε...

@bestman...

Όμως η εφαρμοσμένη πολιτική φίλε μου, είναιη τέχνη του εφικτού και όχι του ονείρου από το οποίο μπορεί να αντλεί έμπνευση. Δυστυχώς δεν υπάρχει κόμμα πέραν του ΠΑΣΟΚ αυτή τη στιγμή που έχει την παραμικρή πιθανότητα να κερδίσει.

Επιπλέον αν προκηρυχθούν εκλογές, ο ΛΑΟΣ και ο Καρατζαφέρης είναι βέβαιο πως θα τείνουν σανίδα σωτηρίας στη Νέα Δημοκρατία για να κόψουν τον δρόμο στην πιθανότητα συνεργασίας ΠΑΣΟΚ και Αριστεράς.

Αυτο που είναι αναγκαίο τώρα, είναι να φύγει από τη μέση η Νέα Δημοκρατία και να δημιουργηθούν δυναμικές στην κοινωνία για μία διέξοδο προς τα κεντροαριστερά με την ελπίδα (Αρκετα βάσιμη νομίζω) πως το ΠΑΣΟΚ εξ ίσου τρομαγμένο -ως κόμμα εξουσίας- με τη Νέα Δημοκρατία, ΑΛΛΆ με άλλη καταγωγή και προδιαγραφές θα επανέλθει στα πράγματα αποφασισμένο να μην επαναλάβει τα λάθη και τα εγκλήματα του παρελθόντος του. Για αυτό άλλωστε είναι κρίσιμη και αναγκαία η στήριξη και ενίσχυση της Αριστεράς. Και θα το πω ξεκάθαρα, εννοώ του ΣΥΡΙΖΑ που επιθυμεί να παίξει ρόλο στα πράγματα και όχι του ΚΚΕ που έχει επιλέξει να είναι στη γωνία στην μόνιμη ασφάλεια του "φωνακλά" και του "γκρινιάρη". Ο τόπος ΠΡΕΠΕΙ να κυβερνηθεί, αλλά με το βλέμμα στον 21ο αιώνα και με ΣΤΟΙΧΕΙΏΔΗΣ Θεσμικές λειτουργίες.

rose είπε...

http://naftilos.blogspot.com/2008/12/blog-post_9874.html

Captain Harbour είπε...

Γνώμη μου κ. Πήττα είναι πως το ΠΑΣΟΚ ως έχει δεν μπορεί να φέρει τομές στην κοινωνία. Οι άνθρωποι ηγούνται είναι τόσο ποτισμένοι στην εξουσία, τους εχει γίνει φύση τους, που θα κυλήσουν ξανά. Ένα σενάριο που θα έβγαζε τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. πρώτο κόμμα θα ήταν δύσκολο να πραγματοποιηθεί όσο ελπιδοφόρο κι αν είναι γιατί πολύ απλά η Ελληνική κοινωνία είναι πολύ συντηρητική. Δεν ξέρω αν μάθατα το κραξιμο που έφαγε χτες το βράδυ ο Άδωνης στην εκπομπή του Ευαγγελάτου από νέους. Όσο και να βοηθήσουν τον Καραμανλή δεν προκειται να σταθουν. Το ΚΚΕ απλά δεν υπάρχει. Όλοι μαζι και ο ψοριάρης μονος του. Μια κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ είναι το πιο πιθανό (δεν μου αρεσει) και φοβάμαι εκει μήπως διαβρωθεί ο λογος του δευτερου.

Unknown είπε...

Έχω τους ίδιους φόβους με σας Captain Harbour. Όχι, για το κράξιμο του Άδωνη δεν το ήξερα, πολύ το χάρηκα αυτό που μου λέτε.
Η πιο μεγάλη μου αγωνία, είναι να μην πάει όλη αυτή η δυναμική στο "τίποτα"...Γιατί κάτι τέτοιο, θα απονευρώσει μια και καλή και δια παντός την ήδη αφασική μας κοινωνία...

Ανώνυμος είπε...

Πριν καιρό μίλησα στο μπλογκ μου για Ορθοδοξο Κομμουνισμο...

ΑΛήθεια Πο.Πη.

Δεν βλέπεις τον κίνδυνο; Γέφυρα για την κίνηση που φοβόταν να κάνει ο Καραμανλής (προς ΛΑΟΣ) ίσως τελικά να γίνει το ΚΚΕ.

Άγιος ο Θεός, άγιος ισχυρός, κόκκινος αθάνατος ... ελέησον ημάς

Unknown είπε...

Ναι, το φοβάμαι ΚΑΙ αυτό..Ο αναχρονισμός του ΚΚΕ είναι αδιανόητος, βουτηγμένος μέσα στην παλαιοσταλινική φορμόλη και "αγιασμένη" από τον νεό ορθόδοξο και δήθεν πατριωτικό αχταρμά της κας Κανέλλη...

Όμως νομίζω πως με την τροπή και τη φόρα που έχουν πάρει τα πράγματα, δεν έχουν σταματημό. Ίσως να ονειρεύομαι αλλά, μοιάζει να είναι ορατός ο εξαναγκασμός της Κυβέρνησης σε παραίτηση. Αν μιλάς για μετεκλογική συνεργασία ΚΚΕ -ΝΔ το θεωρώ απίθανο. Εκτός αν για δικούς τους λόγους θέλουν να κλείσουν το μαγαζί. Έχει ΚΑΙ νεολαία το ΚΚΕ, της οποίας σε διαβεβαιώ μεγάλη μερίδα ήδη θύμωσε με την επίθεση της Παπαρήγα στον ΣΥΡΙΖΑ. Αν δώσει και χέρι βοήθειας στη Ν.Δ. τελείωσε.

Yellow Kid είπε...

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ηλεκτρονική διεύθυνση άλλαξε!
Ο παρακρατικός Δαίμων της οργάνωσης είχε καταχωρήσει αρχικά την διεύθυνση ως http://foralexandos.blogspot.com/. Δηλ με ένα "r" λιγότερο προκειμένου να κάνει δύσβατη την εύρεση του!!!! Για όσους το βάλανε λάθος στα λινκ τους, η σωστή είναι http://foralexandros.blogspot.com/

koutso είπε...

@Πήττα,
Είμαστε Αθήνα και αύριο στις 12.00 στα Προπύλαια,θα είμαστε εκεί και θα περπατήσουμε μ'όλους που θέλουν ένα καλύτερο αύριο.Τότε θα σου πω εξ ιδίων όμμασι ποιοί είναι οι κουκουλοφόροι. Ατε γειά.

andreas f.stavrou είπε...

Το πιο αισιόδοξο μήνυμα είναι η κινητοποίηση των νέων. Ό, τι και αν γράφεται, να είστε βέβαιοι ότι δεν ακούν και ευτυχώς. Η κοινωνία που φτιάξαμε δεν είναι και δική τους.
Φτάνει πια η υποκρίσια για τις καταστροφές και το πλιάτσικο και τους γνωστούς - άγνωστους, τις συνωμοσίες και τις σκηνοθεσίες.
Δεν άλλαξε το ΔΝΑ των νέων.Απλώς κάνουν αυτό που τους διδάξαμε: την ανομία και το νόμο της δύναμης ή την κοινωνία της ζούγκλας.
Και όσοι κατακρίνουν με διάφορες προφάσεις τους νέους, καλύτερα να κοιτάξουν τα μούτρα τους και θα καταλάβουν.
@Γιώργο
Όσο για την πολιτική πρόταση για συνεργασία ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ δε νομίζω ότι προσφέρει κάποια προοπτική.Η τέχνη του εφικτού είναι μια λογική της προηγούμενης γενιάς και ευτυχώς. Ίσως και με τη λογική του εφικτού οι νέοι να μην έκαναν τίποτε απολύτως. Έχω την αίσθηση ότι οι προσδοκίες των νέων ξεπερνούν κατά πολύ τις προσδοκίες αυτές. Δηλαδή δεν πιστεύω ότι το πρόβλημα είναι διαχειριστικό. Ίσως θα ήταν καλύετρα να αφήσουμε να ακουστεί η φωνή τους.

stelios papalangi είπε...

μόλις το είδα τωρα στις ειδήσεις....
εξαπλώνεται σε όλη την ευρώπη....
λέτε να ..... ;
λέτε ;




......


Στις πόλεις της Δυτικής Ευρώπης μεταφέρθηκε το πνεύμα των μαθητικών διαδηλώσεων

Στην Ευρώπη μεταλαμπαδεύτηκε η φλόγα των μαθητικών διαδηλώσεων της Ελλάδας, με αποτέλεσμα να προκληθούν επεισόδια και να υπάρξουν τραυματισμοί και συλλήψεις.

Σε Μαδρίτη, Βαρκελώνη, Κοπεγχάγη, Ρώμη και Μπολόνια διαδηλωτές συγκρούστηκαν με την αστυνομία, με αποτέλεσμα να υπάρξουν τραυματίες, συλλήψεις και ζημιές σε δημόσια κτίρια.

Στη Μαδρίτη η αστυνομία συνέλαβε εννέα ταραχοποιούς, οι οποίοι διαδήλωναν στο κέντρο της ισπανικής πρωτεύουσας και έσπασαν τα τζάμια ενός αστυνομικού τμήματος. Κατά την επίθεση τραυματίστηκαν πολλοί αστυνομικοί.

Στη Βαρκελώνη διαδήλωσαν 300 νέοι, χωρίς προηγουμένως να έχουν προειδοποιήσει γι' αυτή την κινητοποίηση. Ωστόσο, ορισμένοι διαδηλωτές επιτέθηκαν και κατέστρεψαν τράπεζες και καταστήματα, με αποτέλεσμα να επέμβει η αστυνομία, να διαλύσει την πορεία, ενώ συνέλαβε δύο άτομα, μεταξύ των οποίων και μία νεαρή Ελληνίδα.

Στην Ιταλία πραγματοποιήθηκαν κινητοποιήσεις σε Ρώμη και Μπολόνια. Στην ιταλική πρωτεύουσα οι διαδηλωτές επιτέθηκαν στους στρατιώτες που φύλασσαν την ελληνική πρεσβεία, με αποτέλεσμα να τραυματισθεί ένας στρατιώτης. Στη Μπολόνια έλαβαν χώρα βίαια επεισόδια μεταξύ της αστυνομίας και των διαδηλωτών μπροστά στο ελληνικό προξενείο, στα οποία τραυματίστηκαν πέντε αστυνομικοί.

Στην Κοπεγχάγη η αστυνομία διέλυσε μία παράνομη κινητοποίηση. Οι περίπου 200 διαδηλωτές, χρησιμοποιώντας μεγάφωνα, εξέφρασαν την υποστήριξή τους στους Έλληνες μαθητές. Η αστυνομία συνέλαβε 25 διαδηλωτές.

www.kathimerini.gr

ακόμα και στη κωνσταντινούπολη...

Ανώνυμος είπε...

...



Ο ακραίος εθνικισμός είναι κατα κανόνα συνυφασμένος με τον μισογυνισμό..
Δεν ξέρω αν συνδέεται και με τίποτε άλλο..

θα είχε ενδιαφέρον πάντως να γίνει και μια έρευνα με μια μεζούρα..

:)))

Ανώνυμος είπε...

Λονδίνο
Άμσερνταμ
ή Βερολίνο

Έχεις ξεχάσει, Καραμανλή
που ακριβώς θέλεις να πας

Όσα κι' αν έχω
δανεικά πια δεν σου δείνω
να κάνεις βόλτες
με το magic bus...

Ανώνυμος είπε...

Kala, as upothesoume oti o eidikos frouros ta exei 'xamena' genikotera...

Ekeino to spanio pouli-sinigoros tis poikilias modelopnixtus panipsilous (vl Kougias) ti anohtes dhloseis kanei...!!

Eleni

gregoris είπε...

η ιστορία έκαμεν ένα βήμα μπροστά. ως εδώ με την κρατική καταστολή. Γιώργο Πήττα η λύση δεν είναι η κυβερνητική αλλαγή. όπως λαλεί ο Αντρέας Σταύρου ας αφουγκραστούμε καλλίτερα την εξεγερμένη νεολαία. ο τσίπρας έπιασεν το με το σύνθημα ψήφο στους 16ρηδες...το ζητούμενο εν να μετατραπεί η εξέγερση σε κεκτημένο χώρο ελευθερίας, να επεκταθεί στους εργασιακούς χώρους, να σπάσει το καθεστώς της τρομοκρατίας, να ενταθεί ο ταξικός ανταγωνισμός...δεν θα σώσουμε εμείς την αστική δημοκρατία. να μην ξεχνιόμαστε, εμάς όραμα μας είναι ο σοσιαλισμός.

kyriakos είπε...

Γιώργο..
Πέρασα όλο το απόγευμα ψάχνοντας στο διαδίκτυο για θανάτους από εξοστρακισμό..

Είμαι πλέων πεπεισμένος ότι μας Περιπέζουν ΆΓΡΙΑ..

Καταρχήν τα περιστατικά απο θάνατο απο εξοστρακισμό είναι ελάχιστα..

και παρατηρήθηκαν συνήθως σε πολέμους όταν στρατιώτες βρίσκονταν κοντά στα άρματα τους και κτυπούσε σφαίρα δίπλα..

Παρόμοιο περιστατικό με του Αλέξη δεν βρήκα πουθενά..

Πααραδώξος στην Ελλάδα το φαινόμενο ''εξοστρακισμένων'' σφαιρών είναι πολύ συχνό..

Απο ότι κατάλαβα δεν εξοστρακίζονται όλες οι σφαίρες άλλα μια συγκεκριμένη κατηγορία καθώς οι περισσότερες σφαίρες διεισδύουν.. Σε γενικές γραμμές όσο πιό σκληρό είναι το μείγμα της σφαίρας τόσο πιο δύσκολα εξοστρακίζεται.

Πέρα απο αυτό για να προκαλέσει θάνατο μια εξοστρακισμένη σφαίρα πρέπει να είσαι πολύ κοντά στο σημείο που θα κτυπήσει. Διότι
η σφαίρα παραμορφώνεται αισθητά χάνοντας την ταχύτητα και την περιστροφή της καθώς και το αιχμηρό της σχήμα.

Το πιό πιθανό σενάριο είναι να μην διαπεράσει ούτε κάν τα ρούχα σου μια τέτοια σφαίρα και συνήθως αφήνει απλά μια μεγάλη μελανιά.

Για να εισχωρήσει μια εξοστρακισμένη σφαίρα σώμα πρέπει το θύμα να είναι κοντά στο σημείο που θα χτυπήσει αρχικά η σφαίρα σε απόσταση μικρότερη 2 μέτρων!
Αυτό προϋποθέτει ο Αλέξης να ήταν κοντά σε τοίχο ή κάτω απο χαμηλό μπαλκόνι ή κοντά σε ταμπέλα.

Και ακόμα και αν ισχύει κάτι τέτοιο αυτό σημαίνει ότι ο μπάτσος σημάδεψε λίγο πάνω απο τα κεφάλια των νεαρών.

ή σημάδεψε ευθεία όμως είχε πολύ κακό σημάδι και ''αστόχησε''..


Στην ουσία το ίδιο σκατό είναι και γιαυτό και δεν διαχωρίζεται νομικά στην Αμερική ο θάνατος απο εξοστρακισμένη σφαίρα..

εξάλλου όταν πυροβολείς εσύ είσαι ΠΑΝΤΑ υπεύθυνος για τις σφαίρες σου


Ειλικρινά το έψαξα πολύ και τέτοια περίπτωση να κτύπησε η σφαίρα 20 μέτρα πάνω σε μπαλκόνι και να στράφηκε πίσω και να διαπέρασε ρούχα θώρακα και καρδιά είναι επιστημονικά αδύνατο.

Επιπλέων η εξοστρακισμένη σφαίρα έχει πολύ χαρακτηριστικό σχήμα..

και αφήνει άσχημη μεγάλη ανοικτή πληγή σε ακανόνιστο σχήμα.

και όχι απαλή στρογγυλή οπή.


Οσο για την πορεία της σφαίρας που επικαλείται ο Κούγιας Ειναι ακριβώς η πορεία που θα αναμέναμε απο μια ευθεία βολή απο ένα ''δεξιόστροφο'' όπλο

Δηλαδή η σφαίρα μπήκε απο αριστερά περιστρεφόμενη πέρασε απο την καρδία και κατέληξε κάτω στη σπονδυλική στήλη (δεξιότερα)

Ποτέ μια σφαίρα δεν διανύει ευθεία πορεία μέσα στο σώμα λόγο της περιστροφής της..


Γιώργο νομίζω μας δουλεύουν ψηλό γαζί..

Ανέβασα φωτογραφίες στο blog μου
για να γίνω πιο κατανοητός..

kyriakos είπε...

Τι να πω..

Κάντε και σεις τις δικές σας έρευνες..

Ανώνυμος είπε...

Αχ ρε ιματζινε....Δεν θελω τις συγγνωμες σου γιατι ειμαι κορη του ΄΄απιστευτου αγαπητου μπλα μπλα μπλα κυριου πηττα''...Να αναθεωρησεις θελω γιατι αν ησουν στους δρομους θα καταλαβαινες οτι ολο αυτο που γινεται σε υπερβαινει...Ακομα κ γιαγιαδες πετανε πετρες..Οσων αφορα τις αλογιστες καταστροφες...Δεν θελει κ πολυ μυαλο να καταλαβεις οτι γινονται απο παρακρατικους...

Τελος ειναι απλη λογικη απο που πηγαζεικ που αποσκοπει το αιτημα να πεσει η κυβερνηση.

Αν μετα απο τετοιο λαικο ξεσηκωμο κ κυβερνηση παραιτηθει θα ναι τεραστιο κεκτημενο του κινηματος να ξερει πως με το κατεβασμα του στους δρομους κ με την μαζικοτητα του εδιωξε την αθλεια κυβερνηση...Και κεκτημενο για πολυ μεγαλυτερα αιτηματα στο μελλον...

Τελος,πολλα συλλυπητηρια στην επισημη αριστερα της χωρας μας που ειναι πιο δεξια κ απ το ΛΑ.ΟΣ κλεινοντας σχολες επειδη το ειπε το Κ.Σ του ΚΚΕ.....

Νεφελη

12 Δεκέμβριος 2008 9:29 πμ

Unknown είπε...

@Γρηγόρη, δεν λέω τι "θα έπρεπε να γίνει" αλλά εντοπίζω και αναλύω το τι θα γίνει-κατά πάσα πιθανότητα.

Και, με απλά λόγια, ναι, είναι σπουδαίο, είναι πάρα πού σημαντκό ΑΝ όλη αυτή η ιστορία καταλήξει στην υποχώρηση της Κυβέρνησης, στην παραίτηση και την προκήρυξη εκλογών.

Για πρώτη φορά από τον Ανένδοτο επί Γεωργίου Παπανδρέου θα έχει πετύχει κάτι χειροπιαστό το συνολικό Κίνημα με τις επι μέρους δυνάμεις του.

Και αυτό θα το μπολιάσει με δύναμη κι αισιοδοξία για το ότι μπορεί ΚΑΙ να ελέγχει την Εξουσία ως Κοινωνία και να την πιέζει έντονα με Αποτέλεσμα.

Μοιάζει Γρηγόρη να αγνοείς την απύθμενη αφασία στην οποία έχει-είχε(;) επριπέσει το σύνολο της Ελληνικής Κοινωνίας από τις απανωτές απογοητεύσεις, την αλλοτρίωση και την ψυχολογία της οικονομικής κρίσης.

Και θα έπρεπε να το ξέρεις, πως δηλαδή, το όραμα του Σοσιαλισμού δεν μπορεί να βρει χώρο για να αναπτυχθεί στα σόβαρά αν η Κοινωνία δεν ωριμάσει. Και για να ωριμάσει πρέπει πρώτα αν μη τι άλλο να αποκτήσει μία βασική Αστική Δημοκρατία με εκείνους τους στοιχειώδεις Θεσμούς που λειτουργούν Υπερ των Πολιτών, έστω και προσχηματικά και που στην Ελλάδα είναι παντελώς ανύπαρκτοι.

Αν θεωρείς εαυτόν Μαρξιστή, θα σου έλεγα να μπεις λίγο πιο μέσα στη Διαλεκτική ανάλυση της Πραγματικότητας. Fisrt things first το λένε οι Εγγλέζοι!

Unknown είπε...

@Νεφέλη- "επίσημη" Αριστερά, δεν είναι μόνο το ΚΚΕ. Ευτυχώς!

Με τα υπόλοιπα που λες-για το τι σημαίνει ενδεχόμενη παραίτηση της κυβέρνησς κλπ, συμφωνώ απόλυτα.

Unknown είπε...

@ΕΑΚΙΤΕΣ- ευχαριστώ πολύ-πολύ! Είσαστε το πιο ζωντανό κομμάτι αυτής της εν αφασία κοινωνίας.

Unknown είπε...

@ χιουμορίστα έτσι ακριβώς!

@Κυριάκο. όπως τα λες. Συγχαρητήρια για όσα ανέβασες στο μπλογκ σου, εξαιρετική δουλειά για τις σφαίρες εύγε!

Κάντε επίσκεψη όλοι: http://eshie3i3i.blogspot.com/

gregoris είπε...

1. το τι προβλέπουμε ότι θα γίνει σε τέτοιες ώρες δεν πρέπει να είναι ανεξάρτητο με το τι θέλουμε να γίνει...διεξάγεται ήδη η μάχη για την νοηματοδότηση της πραγματικότητας τζιαι παίζουμεν τζιαι εμείς...
2. δεν διαφωνώ ότι μια πτώση της κυβέρνησης θα είναι σημαντική. δεν είναι όμως ο στόχος.
3. δεν συμμερίζομαι την θεωρία των σταδίων που λέει ότι ο σοσιαλισμός έρκεται μέσα που την ωρίμανση της αστικής δημοκρατίας. θεωρώ ότι οι εξεγερμένοι θέτουν το ζήτημα της συνολικής ανατροπής. το θέμα είναι να προχωρήσουμε τζιαι σε συνολικές εναλλαχτικές εισηγήσεις.

Captain Harbour είπε...

Αυτά που λέει ο Κυριάκος είναι απλή φυσική. Αλλά που;;; Βρίσκουν και τα κάνουν Κυριάκο. Σε μια κοινωνία αραχτή μπορείς πείσεις για οτιδήποτε. Σε ένα μυαλό που εχει γίνει στόκος....

Yellow Kid είπε...

Subject: Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΣΑΝ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ
Date: Thu, 11 Dec 2008 13:01:02 +0200


ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ!
ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
Δεν είμαστε τρομοκράτες, "κουκουλοφόροι", "γνωστοί-άγνωστοι"
ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ!
Αυτοί, οι γνωστοί-άγνωστοι....
Κάνουμε όνειρα -μη σκοτώνετε τα όνειρά μας! Έχουμε ορμή - μη σταματάτε την ορμή μας.
ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ!
Κάποτε ήσασταν νέοι κι εσείς.
Τώρα κυνηγάτε το χρήμα, νοιάζεστε μόνο για τη "βιτρίνα", παχύνατε, καραφλιάσατε,
ΞΕΧΑΣΑΤΕ!
Περιμέναμε να μας υποστηρίξετε, περιμέναμε να ενδιαφερθείτε, να μας κάνετε μια φορά κι εσείς περήφανους.
ΜΑΤΑΙΑ!
Ζείτε ψεύτικες ζωές, έχετε σκύψει το κεφάλι, έχετε κατεβάσει τα παντελόνια και περιμένετε τη μέρα που θα πεθάνετε.
Δε φαντάζεστε, δεν ερωτεύεστε, δεν δημιουργείτε!
Μόνο πουλάτε κι αγοράζετε.
ΥΛΗ ΠΑΝΤΟΥ
ΑΓΑΠΗ ΠΟΥΘΕΝΑ - ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥΘΕΝΑ
Που είναι οι γονείς; Που είναι οι καλλιτέχνες;
Γιατί δε βγαίνουν έξω να μας προστατέψουν;

ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ!
ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

Υ.Γ.
Μη μας ρίχνετε άλλα δακρυγόνα

ΕΜΕΙΣ
κλαίμε κι από μόνοι μας

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Πήττα,

Όλοι μας νομίζω ότι είμαστε προβληματισμένοι και θλιμμένοι για ότι συμβαίνει. Και όχι για το τι βλέπουμε ή όπως μας το παρουσιάζουν τα ΜΜΕ. (Γιατί κατά την ταπεινή μου άποψη, σημαντικό ρόλο για το τι συμβαίνει έχουν τα ΜΜΕ.)

Θα πρέπει πάντα κατά την ταπεινή μου άποψη να εντοπιστούν τα βαθύτερα αίτια που προκάλεσαν τα γνωστά γεγονότα. Τα γεγονότα τα οποία ακόμη δεν έχουν καταλαγιάσει και δυστυχώς δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ούτε το πότε θα καταλαγιάσουν αλλά ούτε το τι θα ακολουθήσει μετά. Το μόνο σίγουρο είναι ότι εάν μετά το τέλος των γεγονότων αυτών η πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα παραμείνει η ίδια τότε θα ακολουθήσουν λίαν συντόμως και άλλα γεγονότα, ίσως και πιο εκτεταμένα.

Με βάση τα πιο πάνω νομίζω ότι θα πρέπει το όλο σκηνικό να εξεταστεί από όλους όσους έχουν τη δυνατότητα αλλά και τη θέληση να το χρησιμοποιήσουν ώστε να βγει κάτι καλό απ’ αυτήν την ιστορία. Πραγματικούς Πολιτικούς, ΜΜΕ, Κοινωνικοί Εταίροι, Πνευματικοί άνθρωποι, Πανεπιστήμια, κλπ.

Άποψη μου είναι, ότι το πρόβλημα σήμερα της Ελλάδας είναι συνταγματικό. Και για αυτό όλοι όσοι προανέφερα από απλοί παρατηρητές των γεγονότων θα πρέπει να καθοδηγήσουν αυτήν την υπέροχη κατά τ’ άλλα νεολαία στην πλατεία Συντάγματος.

Να φωνάξουν, για να μην πω να κάψουν το κτήριο της Βουλής μέχρι να πειστούν αυτοί οι πολιτικάντηδες ότι το μεγαλύτερο μέρος της ευθύνης για την οικονομικοκοινωνικοπολιτική κατάσταση που επικρατεί σήμερα στην Ελλάδα, την έχουν οι πολιτικοί, οι οποίοι εθελοτυφλούν. Πως επιτρέπουν οι Έλληνες, να έχουμε ένα εκλογικό σύστημα που παρόμοιο του έχουν μόνο δυο τρεις τριτοκοσμικές χώρες; Πως επιτρέπουν στην Εκτελεστική εξουσία να εμπλέκεται σε βαθμό διαπλοκής με τη Νομοθετική. Πως επιτρέπουν ή ανέχονται η Δικαστική εξουσία να διαπλέκεται με την εκτελεστική; Εδώ είναι νομίζω η μήτρα όλων των προβλημάτων και επηρεάζει άμεσα ή έμμεσα όλους τους τομείς που μας απασχολούν. Κοινωνία, Οικονομία, Πολιτική ζωή. Δεν ισχυρίζομαι ότι υπάρχει το τέλειο πολιτικό σύστημα. Αλλά από αυτό που έχουμε σήμερα στην Ελλάδα, υπάρχουν αποδεδειγμένα αρκετά καλύτερα. Και εν πάση περιπτώσει το υφιστάμενο είναι πέραν πάσης αμφιβολίας ότι δεν έχει καλή εφαρμογή. Και κυρίως δεν προσφέρει σταθερότητα στο κράτος.

Ευχαριστώ.

Unknown είπε...

@NIC, σε όλα μπορώ να συμφωνήσω ή να διαφωνήσω και να συζητήσω.

Φράσεις όμως όπως αυτο που αναφέρεις "για να μην πω να κάψουν το κτήριο της Βουλής" είναι όχι απλά ανεπίτρεπτες αλλά αγγίζουν τα όρια της προβοκάτσιας. Το κτήριο της Βουλής, μπορεί να στεγάζει αρκετούς ανόητους ή απαράδεκτους ή και θλιβερούς που αξίζουν όλα τα γιαούρτια και τα κλούβια αυγά, ή και αρκετούς που θα έπρεπε να κλειστούν στα μπουντρούμια για διασπάθιση του δημόσιου χρήματος, αλλά το ίδιο, αποτελεί αφ ενός κόσμημα και αφ ετέρου δημόσια περιουσία. Και στην καταστροφή της δημόσιας περιουσίας είμαι κατηγορηματικά τόσο απέναντι όσο και στην διεφθαρμένη εξουσία.

kyriakos είπε...

Ο ''βαλλιστικός'' έλεγχος δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα τελικά φίλε..

Ε ΤΟΤΕ..

Ποιός διέρρευσε τα περί καθοδικής πορείας και εξοστρακισμού?

Σήμερα οι μπάτσοι άλλαξαν τακτική και τόλμησαν να επιστρατεύσουν για πρώτη φορά τη συνήθη συνταγή του ''εκπυρσοκροτησμού''

(Δοκιμασμένη συνταγή ούτε καν δόλο δεν εμπερικλείει στο eλada)


Ευτυχώς η μητέρα του Αλέξη όντας δικηγόρος ξέρει ακριβώς το βρόμικο παιχνίδι που παίζεται και δεν τα βάζει εύκολα κάτω..

Αυτή τη στιγμή βλέπουμε μπροστά στα μάτια μας την προσπάθεια της αστυνομίας να συγκαλύψει ένα δολοφόνο.

Ελπίζω όλοι να είμαστε περήφανοι Ελληνες..

Πρώτα ο μπάτσος δήλωσε ότι δεν θυμάται τον τρίτο πυροβολισμό (...)

Τώρα μιλά στο υπόμνημα του ότι ίσως να εκπυρσοκρότησε το όπλο του τον 3 πυροβολισμό καθώς το έβαζε στη τσέπη..

(Και δεν έπαιξες την πουτσα σου ρε μαλάκα!)



Πίττα νομίζω ξεσκεπάστηκαν σαν γυμνές μαϊμούδες..


Κίνηση ΜΑΤ απο την μητέρα ήταν η απαίτηση της για βαλλιστικό έλεγχο απο το ΔΗΜΌΚΡΙΤΟΣ

Καθώς και αναπαράσταση του εγκλήματος..

(Ζήτησε δηλαδή τα αυτονόητα η γυναίκα, τα οποία όμως από ότι φαίνεται ουτε κάν δεν είχαν σκοπό να πράξουν τα σιχαμερά σκουλήκια της ΕΛ.ΑΣ)

Γνωρίζοντας λοιπών ότι η θεωρεία περί εξοστρακισμού δεν μπορεί να σταθεί ούτε στη πράξη ούτε στο Δημόκριτο παρά μόνο στους δικούς τους ''βαλλιστικούς'' ελέγχους..

καθυστερούν το πόρισμα..

Τι προσπαθούν να πετύχουν?

Προσπαθούν να αλλοιώσουν τα στοιχεία?

Ψάχνουν εναλλακτικές λύσεις?

Ποιός ξέρει?


...............................

Πέθανε και ο Τάσος. Ίσως δεν άντεξε να βλέπει άλλο την κατάντια της Ελλάδος και διάλεξε να φύγει..
...............................

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο Πίττας... Ποιος έγραψε το κείμενο; Η πρεσβεία των ΗΠΑ στην Αθήνα; Κρύψε λίγο τη χαρά σου για τα καψίματα...

Ανώνυμος είπε...

OTAN LES OTI TO KKE PREPEI NA EXEI ARISTERI TSIPA, ENNOEIS NA SYGKYBERNISI ME TO PASOK?

ME TO PASOK POU EXEI STIN PLATI TOU TOSES DOLOFONIES (APO ASTYNOMIKA PYRA KAI ERGATIKA "ATYXIMATA") OSA KAI I NEA DIMOKRATIA...?

KI OTAN LES GIA TO KKE POU EPITITHETAI STO SYRIZA, GIATI DEN LES OSA EMETIKA GRAFEI KATHIMERINA I AVGI GIA TO KKE, GIATI DEN LES POU BOULEUTES TOU SYRIZA KAI TOU PASOK APOKALESAN PRAKTORA BOYLEUTI TOU KKE MESA STI BOULI? GIAI DEN LES GIA TIN KALYPSI POU PAREIXE STA "PAIDIA ME TIN KOUKOULA" GIA NA DOKIMASOUN NA BANDALISOUN TA GRAFEIA TOU KKE STI THESSALONIKI.

TOSO ARISTERA O SYRIZA POU OLA TA (ASTIKA) KANALIA STAZOUN MELI GIA AUTON. ENAS NA BRETHEI NA MOU DOSEI MIA E3IGISI GIATI I POREIES TOU KKE KAI TOU PAME POTE ALLA POTE! DEN PAIZOUN SE AUTA TA KANALIA.

Unknown είπε...

Το κείμενο, εγώ το έγραψα με τα χεράκια μου. Λες να αρέσει τόσο πολύ στην Αμερικανική Πρεσβεία; Να τους το στείλω τότε μήπως και στείλουν κανένα φράγκο...

Διάβασες λοιπόν το κείμενο Ανώνυμε/η, αλλά ανάγνωση δεν ξέρεις. Γιατί προφανώς δεν κατάλαβες τίποτα. Γιατί δεν υπάρχει πουθενά καμία χαρά για τα καψίματα κλπ. Και όταν στο κείμενο αναφέρω με έντονα γράμματα πως πρέπει να κατέβουν κάτω μαζικά οι Φοιτητικές Παρατάξεις κλπ κλπ, είναι ακριβώς γιατί η μαζικοποίηση θα περιθωριοποιήσει τους προβοκάτορες και τους παρακρατικούς αλλά και τους θερμόαιμους νεαρούς που παρασύρονται και σηκώνουν πέτρες.

Προφανώς είσαι της απίστευτης άποψης που άκουσα σήμερα το πρωί από κάποιον πολιτευτή της Ν.Δ. -δεν θυμάμαι τώρα ποιος ήταν, πως τάχα όλα όσα γίνονται είναι σκοτεινό σχέδιο των ΗΠΑ για να πέσει ο Καραμανλής!!!!

Αυτό, είναι το ανέκδοτο της χρονιάς φίλτατε.

Unknown είπε...

Ανώνυμε/η αυτή τη στιγμή δεν είναι το πρόβλημα μου το ΚΚΕ. Ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Με απλά λόγια, το ΚΚΕ διάλεξε την πιο απίστευτα ακατάλληλη στιγμή για να κάνει μέτωπο αντι-ΣΥΡΙΖΑ με τη Ν.Δ. ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΟΣ.

Τίποτα άλλο. Αν το καταλαβαίνεις, έχει καλώς. Αν όχι, δεν πειράζει.

Α...και μένα λοιπόν ΕΝΑΣ να μου πει γιατί όλες οι συνεντεύξεις του κου Αλαβάνου και οι δηλώσεις του στις ειδήσεις κόβωνται με απίθανο τρόπο πριν προλάβει να ξετυλίξει κάθε φορά το σκεπτικό του. Και για να βρω τις ολοκληρωμένες θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ, ας πούμε για την ΠΑΙΔΕΙΑ έπρεπε να "βγάλω" τα μάτια μου στο Ίντερνετ. Είναι πολύ βολικό να τους προβάλλουν ως απλώς "φωνακλάδες" και συνθηματολόγους έτσι;

Και δεν αντιλέγω πως το ίδιο συμβαίνει και με το ΚΚΕ.

Αλλά επιμένω, πως είναι αδιανόητο φάουλ αυτή τη στιγμή μία ενδοαριστερή αντίθεση, όταν η Ν.Δ. είναι κολλημένη στον τοίχο.

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Πήττα αυτό είναι το αδιανόητο; Όταν καιγόταν η Ελλάδα και θρήνησε η πατρίδα μου νεκρούς, τα λαμόγια της Ρηγίλης και τα παπαγαλάκια τους έλεγαν πως ελέω εκλογών τις φωτιές τις βάζει το ΠΑΣΟΚ.
Σήμερα που η Ελλάδα βράζει, οι ίδιοι κύκλοι επιτίθενται στον ΣΥΡΙΖΑ και παράλληλα ετοιμάζουν παρόμοια επίθεση (κυρίως προς τον ΓΑΠ και όχι προς το ΠΑΣΟΚ συνολικά), κι εσείς μιλάτε ακόμα για ενδοαριστερή κόντρα;
Το σημερινό ΚΚΕ κύριε Πήττα, σε επίπεδο στελεχών, με λίγες εξαιρέσεις, μόνο αριστερά δεν είναι... μπορούμε να πάρουμε χαμπάρι κάποια πράγματα επί τέλους;
Όσο για μια κυβέρνηση μη αυτοδύναμου ΠΑΣΟΚ με ΣΥΡΙΖΑ, θα ήταν μια καλή λύση... αλλά νομίζω πως αυτό είναι κάτι που πρωτίστως δεν θέλει η σημερινή ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ (Αλαβάνος - Τσίπρας), ως εκ τούτου... ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΤΣΑΛΑ η ωραία ιδέα!

(luciferakos)

tsoloxidis είπε...

εδω η μπαλια

εδω η μπαλια!



π τσολοχιδης



ναι! ΝΑΙΑΙ Ο ΤΣΟΛΟΧΙΔΗΣ!!