Στήλη Άλατος

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Καλώς Ήρθατε στη Στήλη Άλατος. Η Στήλη, δημοσιεύεται κάθε Σάββατο, ταυτόχρονα στην Κυπριακή εφημερίδα Πολίτης και στο ελληνικό portal TVXS. Κάποιες φορές, αν το επιβάλλει η επικαιρότητα γράφω και ανεβάζω κείμενα μόνο για διαδικτυακή χρήση. Κάτω από τα άρθρα, όπως σε όλα τα ιστολόγια, υπάρχει χώρος για σχολιασμό. Moderation, δεν κάνω. Για αυτόν τον λόγο όμως είμαι αυστηρός σε σχόλια επιθετικά που δεν σέβονται την οποιαδήποτε Άλλη άποψη ή είναι επιθετικά κατά κοινωνικών και φυλετικών ομάδων. Ύβρεις και προσωπικές επιθέσεις διαγράφονται χωρίς συζήτηση.

Συντονιστείτε τώρα στους 107, 6

Κινούμενη Άμμος. Κάθε Σάββατο 6-8 μ.μ στον 107,6 ή στο : www.1076.eu Στο shoutbox, το συζητάμε ζωντανά! Από τον Bach στον Dylan και από τον Beethoven στους Beatles και τους Felice Brothers,όλα είναι Μουσική 107.6 ΓΙΑ ΑΚΡΟΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2007

Global Warming: Point of No Return?

Στην αρχή, σκέφθηκα μέχρι το Σάββατο, να ανεβάσω ένα "ευχάριστο" κλιπ με ωραία μουσική. Όταν τελικά μπήκα στο youtube να ψάξω, χωρίς να το καταλάβω άρχισα να ψάχνω φιλμάκια σχετικά με την Πλανητική Υπερθέρμανση και όλα τα σχετικά.

Δείτε το φιλμάκι, χρήσιμο είναι, στο τέλος έχει και κάποιες διευθύνσεις στο Διαδίκτυο που νομίζω μας αφορούν όλους. Το επόμενο "κανονικό" ποστ, το Σάββατο προς το μεσημέρι, όπως πάντα.

5 σχόλια:

Unknown είπε...

Νομίζω πως έγινε μια εξαιρετική συζήτηση και αναπτύχθηκαν κάποιες πολύ ενδιαφέρουσες σκέψεις-με αφορμή το Κυνήγι.

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ, τόσο για τις παρεμβάσεις όσο και για το επίπεδό τους.

Οι "παραφωνίες" ήταν μηδαμινές και αμελητέες -άλλωστε κατά κανόνα είναι απαραίτητες γιατί φωτίζουν την "προσωπικότητα" των...φωνασκούντων.

Έληξε και η ψηφοφορία που είχα στην πρώτη σελίδα- όσοι από εσας κάνατε χρήση, θα καταλάβατε πως δεν μπορεί να υπάρξει διπλοψηφία.

Έτσι σε σύνολο 36 επισκεπτριών και επισκεπτών, 31 τάχθηκαν με την καθολική απαγόρευση του Κηυνηγιού, 4 κατά το μέγιστου περιορισμού και...1 να μείνουν τα πράγματα ως έχουν.

Το επόμενο άρθρο είναι στα σκαριά, έτσι και αλλιώς θα πρέπει να το στείλω στην εφημερίδα μέχρι αύριο το απόγευμα και, όπως πάντα θα ανέβει εδώ το Σάββατο με την κυκλοφορία του Πολίτη στα περίπτερα.


Αυτό, είναι το «καταληκτικό» σχόλιο στην προηγούμενη συζήτηση ,για το Κυνήγι. Κάποιοι φίλοι, με προέτρεψαν να τα μεταφέρω εδώ, μιας που το «κλιπ» είναι σχετικό με όσα κουβεντιάσαμε και ενδεχομένως με το επόμενο άρθρο. Ας λειτουργήσει λοιπόν συνδετικά, όχι τόσο το…σχόλιο, αλλά , η Γη μας, ο πλανήτης που μας φιλοξενεί και που μπορεί κάλλιστα χωρίς εμάς. Εμείς δεν μπορούμε χωρίς αυτόν, εμείς είμαστε ο «αδύναμος κρίκος» στη φυσική αλυσίδα.

Μαύρος Γάτος είπε...

Όπως πολύ καλά ξέρεις, σύμφωνα με τον Μέγα Γκουρού, τον Λάβλοκ, το έχουμε όντως περάσει, το Point of kNOw Return , Συνταξιδιώτη... ¨Εχει όμως δίκιο; Το πιό ανησυχητικό είναι ότι ως τώρα, δεν έχει κάνει κανένα λάθος στις προβλέψεις του, απ΄όσο ξέρω.

Καληνύχτα- να δείτε οπωσδήποτε τον El Greco, υπέροχη ταινία.

Μαύρος Γάτος είπε...

Εκπληκτικό όσο και τρομακτικό το βίντεο.

Ψάχνω με μανία ε΄δω και λίγο καιρό τη βιβλιοθήκη μου για ένα βιβλίο; διήγημα; του Φϊλιπ Ντικ που μιλά για τη ζωή - ή μάλλον τον θάνατο- σε μια υπερθερμασμένη γη, στην οποία μόνο μερικοί πλούσιοι επιβιώνουν άνετα, και για όλους τους υπόλοιπους μια απλή διακοπή ρεύματος - όχι σπάνια- σημαίνει ακαριάιο και μαζικό θάνατο...

Ανώνυμος είπε...

πολύ της πίττας ΧΑΧΑΧΑ

Unknown είπε...

έχω ένα καλύτερο:

"πωλητής πίττας" :-)

(χορταίνει κιόλας αυτό)